— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het verjaardagsfeestje – deel 2

Een paar dagen en wat pikante berichtjes over en weer wilde ik met hem spannend uit eten gaan en daarna …. Hij leek me inderdaad een heerlijke minnaar. Ik belde Cynthia en vroeg of we konden reserveren. “Natuurlijk jij altijd, zeker met je nieuwe lover, daarvoor maak ik het extra gezellig. Kom maar wat later tegen sluitingstijd, dan regel ik wel dat jullie lekker discreet zitten.” Hij vond het een geweldig idee om lekker discreet samen in een restaurant te zijn. En ik zei: “maar bij Cynthia kun je soms gekke dingen verwachten, ze is nogal vrij als je snapt wat ik bedoel.” zei ik. “Ja, zeker. Lijkt me juist spannend. In een beginnende vaste relatie zou ik dat anders vinden maar in deze minnaars relatie vind ik dat spannend.” “Wat wil je dat ik aan doe ?” vroeg ik. “Iets wat lekker zit bij jou en als ik vragen mag …” “Ja zeg maar” “Niets er onder.” “Hmm, vind ik zelf ook heel spannend in een restaurant. Niemand weet het, alleen wij. En misschien Cynthia ook, zij vindt zoiets geen probleem of heb je daar bezwaar tegen ?” “Nee natuurlijk niet, lijkt me spannend.” “Zal ik je iets vertellen over haar?”
“Kom maar op.”

“Zoals je haar gezien hebt in een gewone bloes en broek, is ze gewoon heel zakelijk in haar restaurant, maar ze heeft ook een andere kant. Toen het net uit was met haar vriend was ze mannen zo zat dat we in een dolle bui naakt tegen elkaar hebben gezeten en gezoend hebben. Het was eenmalig, maar we hebben er geen van beiden spijt van.” “Je bent dus bi?” “Nee niet echt, maar zij en ik staan niet helemaal afwijzend tegenover zoenen en knuffelen met een vrouw.” “Geil idee”, zei hij. Dus die middag voor het uit eten ging ik uitgebreid douchen, deed een lekker geurtje op, lakte mijn nagels en schoor me goed ook van onderen en zocht een mooie jurk uit die je makkelijk open kunt maken. Het werd een donkere jurk met een flinke split waar ik niets onder deed en trok er knalrode hoge hak schoenen aan. Pieter kwam hij mij thuis ophalen en hij was zeer gecharmeerd van mijn kleding. Het was ook aangenaam warm, net goede temperatuur buiten. En ik deed even mijn decolleté open en liet hem mijn blote borsten even zien en tilde mijn been op en liet toen zien dat ik ook daar niks onder had. “Wat een lekker idee”, zei hij.
Hij reed en ik leidde hem naar het restaurant. Toen we aankwamen werden we door Cynthia verwelkomd. Ze had haar gewone, maar leuke kleding aan en omhelsde ons beiden. Er zaten nog maar twee andere gasten die zo te zien ook al aardig ver waren. Na ons sloot Cynthia de deur af zodat het nu gesloten was. Daarop leidde zij ons naar een mooie tafel een beetje uit het zicht. Het was echt een romantische sfeer met echte kaarsen en de enige elektrische verlichting waren zeer warme witte ledlampen. Een serveerster kwam onze bestelling opnemen en we merkten dat de twee andere gasten al weg gingen. Terwijl er onder het genot van een drankje op onze hoofdmaaltijd wachtten, zagen we dat de serveerster ook het pand verliet. Toen zagen we Cynthia verschijnen met onze hoofdmaaltijd die er erg goed uit zag. Maar wat ons verbaasde was dat zij er ook erg goed uit zag: ze was nu gekleed in een korte, beetje grof gebreide soort visnet jurk waar ze alleen een zwarte string onder had en haar tepels waren duidelijk te zien door de stof met gaatjes. “Ik heb de tent gesloten dus we zijn alleen. Ik stel voor om na jullie maaltijd spannend met zijn drieën door te brengen, of vraag ik iets geks?” Ik zei: “nee hoor, ik vermoedde al dat dat er aan zat te komen met zo’n open minded en vrije vrouw als jij, dat lijkt me een leuke ervaring.” Pieter knikte. “Mooi zo.”

Dat moedigde mij aan om mijn jurk te openen en mijn borsten kwamen vrij. “Jij ziet er goed uit Anja !” “Dank je, jij ook”. Het werd een zwoele sfeer en we overwogen hier in het restaurant waar toch verder niemand was, meer uit te trekken. “Cyn, heb je bezwaar tegen dat we wat uittrekken ?” “Nee tuurlijk niet, niemand kan het zien, we maken het gezellig hier.” Daarop trok Pieter zijn T-shirt uit en het gejoel van Cynthia en daarna van mij was niet van de lucht. Dus trok ik mijn jurk helemaal uit en zat nu geheel naakt aan de tafel met alleen mijn hoge hakken aan en Pieter kon niks anders door ook de rest uit te doen. “Dat voelt wel heel apart zo’n naakt diner”, zei hij. “Ja natuurlijk, dit is toch heel intiem.” Cynthia zei toen: “ik laat jullie tweetjes even alleen voor de hoofdmaaltijd”, waarop wij daarmee vervolgden en af en toe met onze benen en voeten tegen elkaar wreven, we hadden alleen onze schoenen nog aan.

Toen we klaar waren en ik een paar glazen wijn verder, hij maar één vanwege rijden, werd de sfeer erg broeierig. Hij kwam naast mij zitten, sloeg een arm om me heen en we begonnen heel innig te zoenen terwijl hij mijn borsten streelde. “Dat zie ik graag, voor mij ook al even geleden, het doet mij wat”, we waren zo innig dat we schrokken van Cynthia’s stem toen ze dat zei, Ze stond daar weer in haar half transparante gaatjes jurk, waar nu helemaal niets onder was. Ik werd nieuwsgierig en vroeg : “wat doet het je dan ?” “Ja de opwinding als ik een lief stel zo passioneel zie kussen in hun nakie, en ik verheug me wat er komen gaat”, zei ze. Ze ging achter ons staan en legde haar handen op onze schouders en ik voelde haar tepels tegen mijn rug aan door haar netjurkje heen en dat gaf mij een rilling en ik gaf een ‘hmmm’ geluidje. Ze zei toen: “ik heb hier een lounge, laten we lekker daar gaan zitten. Ik maak eerst de gordijnen dicht.” Ze liep ons vooruit en nam een paar kaarsen mee en zette die daar neer en we namen plaats op de ruime hoekbank aldaar. “Mooie loveseat voor jullie, ga maar lekker languit liggen, dan ga ik jullie verwennen” zei ze. Ze stak een wierookje aan. Ze dimde de verlichting en liet verder alleen een paar kaarsen aan. Het was een heel speciaal sfeertje.

Ze deed haar hoge hakken uit en ging tussen ons in zitten, ook lekker languit en legde de armen om ons heen en trok ons naar zich toe. Het voelde heerlijk die blote lijven tegen elkaar. “Lekker stil genieten, laat alles los, geef je over, kijken hoe dat voelt”, zei ze. Dat was zo ontspannend, ze legde een hand op mijn onderbuik en de andere op de zijne en bewoog die heel langzaam. Wat was dat een zalig gevoel. Ik viel bijna in slaap en toen voelde ik haar hand langzaam over mijn borsten bewegen en mijn tepels werden hard. “Wat voelen die lekker zacht” zei ze. Haar andere hand streelde over de borstkas en de onderbuik van Pieter, maar die vermeed zijn inmiddels opgezwollen paal. We lagen en zaten al een half uur en ik raakte inderdaad helemaal leeg, maar door de zachte en subtiele bewegingen namen de lustgevoelens toe. Ik legde mijn hand toen op haar borsten en streelde ze heel langzaam. Haar hoofd bewoog langzaam naar het mijne en ze pakte mijn hand en onze monden naderden elkaar en onze tongen speelden met elkaar. Het was nog lekkerder dan die keer eerder dat ik met haar kuste. Ze streelde intussen mijn harde tepels en ik de hare.
Ze stond op, ging achterstevoren over mij heen hangen zodat haar borsten mijn gezicht raakten en haar mond mijn borsten raakten. Zo likten we elkaar om de tepels en dat gaf enorme opwinding. Pieter genoot ervan gezien het voorvocht dat op zijn harde paal verscheen. Vervolgens deed Pieter zijn hand tussen de benen van Cynthia en zei: “je bent lekker nat”, maar wilde haar nog niet laten klaarkomen. Daarna deed hij hetzelfde bij mij. Cynthia vroeg: “ben je ook zo nat ?” Ik knikte. Zo hielden we de opwinding lang vast. Hij zei dat deze subtiele aanrakingen hem erg opwonden, meer dan meteen seks. Juist dat langdurige zonder meteen de nadruk op klaarkomen maakte het heel erotisch en ontspannend. Het was al uren later, dus we hadden ons hier al een paar uur vermaakt met zijn drietjes.

Wordt vervolgd.
Anja

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Fenna 16 apr 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *