— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hoe een cursus toch nog leuk werd (DEEL 2)

Toen ik na het cursusbezoek thuiskwam, moest ik mijn man Arie precies vertellen wat ik had meegemaakt in het hotel. Ik bracht hem op de hoogte van alle details. Hij vertelde hierna dat hij het heel spannend had gevonden dat ik hem telefonisch op de hoogte had gebracht van mijn ontmoetingen met Bram. Ook vond hij het leuk dat hij mee mocht luisteren terwijl Bram met mij in de auto bezig was. “Ik werd er zo geil van, dat ik hoorde en zag dat je lekker verwend werd”, zei hij.

Toen we later die avond samen in bed lagen bij te komen na een stevig portie seks bracht ik het vrijen met een andere man nogmaals ter sprake. “Ik vond het heel leuk om jou te informeren en toen jij aangaf dat je het prima vond dat ik door een andere man onder mijn rok werd bevoeld waren mijn remmen los. Sterker het wond mij op. Ook het bellen met jou terwijl ik met Bram in de auto zat en jij aanwijzingen gaf wat hij met mij mocht doen wond mij erg op. Misschien kunnen we hier samen in de toekomst nog lol mee gaan maken.”

Arie zei dat hij daar zeker voor in was. “Het idee dat jij begeerd wordt en je laat verwennen door een andere man windt mij zeker op. En als je bereid bent dat met mij te delen word ik daar helemaal blij van”. “Hoe zouden we dat kunnen doen?”, vroeg ik. “Nodig Bram nog een keer uit en boek samen een kamer in hetzelfde hotel. Dan boek ik ook een kamer en kan ik jullie op mijn gemak observeren.” “Zou je dat willen?”, vroeg ik aan Arie. “Ja, dat lijkt me heel spannend”. “Ik zal er eens over denken”, zei ik. Die nacht liet ik de film nog eens afdraaien in mijn gedachten. Het was een heel spannende ervaring geweest en Bram had aangegeven dat hij een vrije jongen was. Ik besloot om hem nog maar eens te bellen en hem te polsen over het voorstel van Arie.

’s Morgens aan het ontbijt vertelde ik Arie dat ik mijn besluit had genomen. “Ik ga vandaag Bram bellen en hem vragen of hij er iets voor voelt om aan jouw plan mee te werken.” “Ik wacht het rustig af en hoor het wel,” zei Arie. De ochtend zat ik alleen op het kantoor. Ik belde met trillende vingers Brams 06 nummer en kreeg hem direct aan de lijn. “He, hallo Marianne, hoe is het met jou?”. Ik vertelde hem dat ik met Arie had gesproken en hem alles had verteld over de ontmoetingen met Bram. Ik vertelde dat Arie had aangegeven dat hij blij voor mij was en dat het hem ook opgewonden had. Hij had voorgesteld om nog een keer zoiets te gaan ondernemen en samen een kamer te boeken in hetzelfde hotel. “Daarom bel ik je met de vraag of jij daar ook open voor staat?” Bram was direct bereid om aan mijn wensen tegemoet te komen maar stelde ook de vraag: “vindt jouw man dat wel goed, als ik aan jou zit”. Ik antwoordde dat Arie het geweldig zou vinden mits ik hem ook zou informeren net als de vorige keer. “Dan wil ik daar best aan meewerken,” zei Bram. We prikten in overleg een datum. Blij belde ik Arie om het heugelijke nieuws te vertellen. Hij was blij voor mij en gaf aan dat hij ook een kamer ging boeken.

De afgesproken datum naderde en ik was al volop bezig om de juiste lingerie en kleding bij elkaar te zoeken. Ik zou de twee dagen samen met Bram in het hotel logeren dus wilde ik hem imponeren met mijn spannende lingerie. Ook pakte ik mijn speeltjes in voor het geval dat. Arie vertelde dat hij kans had gezien om de kamer naast die van ons te boeken. Hij had gehoord dat er een tussendeur tussen de beide kamers zat. Dat bood mogelijkheden! Op donderdagmiddag reed ik met mijn eigen auto naar het hotel. Arie reed met zijn auto naar het hotel, zodat ik mij daar helemaal vrij kon bewegen. In de hal ontmoette ik Bram, die daar al op mij zat te wachten. Ik begroette hem en hij pakte me vast en gaf me een stevige zoen. Blij liepen we samen vervolgens naar de receptie om de sleutel in ontvangst te nemen. We liepen daarna naar onze kamer die op de begane grond lag in het achterste gedeelte van het hotel. De gang naar de kamer was erg rustig en kennelijk was dit een gedeelte dat wat minder werd verhuurd. Onze kamer keek uit op een bosperceel en had een terras met stoelen.

Eenmaal in de kamer liet ik mij lachend vallen op het ruime bed. Bram volgde en zo lagen we even samen naar het plafond te staren. “Ik stuur Arie even een appje dat ik ben aangekomen en met jou op de kamer ben”, zei ik. Arie reageerde per omgaande en vroeg: “heeft Bram al zin in je?” Ik liet het Bram lezen en die zei: “ga eens liggen met je rokje omhoog en benen wijd dan maak ik een foto”. Ik trok mijn rokje op en spreidde mijn benen en keek ondeugend, waarop Bram de foto maakte die we vervolgens naar Arie stuurden met de mededeling: “wat denk je zelf. Zoiets wil toch iedere man”.

Arie stuurde het antwoord: “drie duimpjes omhoog”. We pakten daarna onze koffers uit en fristen ons op voor het diner. Na de uitgebreide douche deed ik mijn mooiste BH aan, trok een zwart kort jurkje aan met zwarte hold-ups en een paar mooie zwarte pumps met hoge hakken. “Je ziet er geweldig uit”, complimenteerde Bram mij. “Jij ook,” antwoordde ik.

Samen liepen we richting restaurant en zochten een plekje in een stille hoek van het restaurant. Toen we na de kaart te hebben bestudeerd aan ons drankje begonnen, zag ik plotseling op afstand Arie zitten. Vanaf zijn plek had hij prima uitzicht op ons. Arie stuurde een appje met de tekst: “heb je een slipje aan?” Ik las het bericht en liet het zichtbaar aan Bram lezen. Die antwoordde vervolgens op mijn toestel: “ik zal eens voelen of ze dat heeft”. Even later voelde ik dat Bram met zijn hand onder mijn jurkje op onderzoek ging. Ik keek goed rond of er geen andere gasten zaten te kijken. Ik werd blij dat Bram mij zo uitgebreid onderzocht terwijl Arie op afstand zat toe te kijken. Arie zag wat Bram deed. Er kwam weer een appje met de tekst: “vind je het fijn en word je al geil van zijn vingers?” Ik liet het Bram lezen en antwoordde: “ja, mijn kutje wordt al behoorlijk nat volgens Bram”.

Het voorgerecht werd geserveerd en we genoten van het lekkere eten. Ik vroeg Bram of hij het leuk vond met ons. “Ja ik vind dit een leuk spel en verlang naar meer.” Tijdens het diner voelde ik Bram nog een paar keer onder mijn jurkje op onderzoek gaan. Hij wist mij precies zo aan te raken dat de vonkjes in mijn ogen ontstonden. Na het dessert hoorde ik weer een appje binnenkomen. Er stond: “hallo Bram, Marianne vindt het heerlijk om na het eten flink gebeft te worden, wil jij dat voor mij doen?” Bram antwoordde: “ja hoor, geen probleem mits Marianne het ook wil.” Bram liet het dus aan mij over of het ook zou gaan gebeuren. We liepen naar onze kamer terug. Daar vroeg Bram of hij aan het verzoek van Arie mocht voldoen. “Tuurlijk gekkie, ik doe even mijn jurkje uit en dan mag je je helemaal uitleven.”

Alleen gekleed in een BH en nylons lag ik even later op het bed. Bram nam de tijd en bezorgde mij maar liefst twee hoogtepunten waarbij ik het uitgilde van genot. Ik hoorde mijn telefoon weer gaan. Arie vroeg of het lekker was. Ik antwoordde: “ja heerlijk.” Arie antwoordde: “ik hoorde het, je gilde het uit, ik heb de kamer naast die van jullie.” Ik liet dit aan Bram lezen. Bram lachte en stelde vervolgens voor om het gordijn van de kamer een stuk open te doen zodat hij van buitenaf mee kon kijken hoe ik verwend werd. Ik stelde dit vervolgens aan Arie voor. Zijn antwoord: “doen!” Bram stapte het bed uit, deed het gordijn open en ontstak de kamerverlichting. Hierdoor was van buitenaf goed te zien in het donker wat er zich in onze kamer afspeelde.

Bram liet vervolgens zijn flinke pik langs mijn lustknopje gaan. Oh, wat voelde dat heerlijk. Ik genoot en voelde mijzelf vreselijk nat worden. Hij bleef mij maar plagen door met zijn eikel langs mijn lustknopje te gaan. Ik wilde maar een ding en dat kwam maar niet. Onverwachts stootte hij toch in mij waarbij ik compleet werd gevuld. Met grote stoten leefde hij zich uit. Het ritme was moordend en ik voelde mijn derde hoogtepunt al naderen. Nagenoeg gelijktijdig kwamen we beide klaar. Bram spoot mijn hele kruis vol met zijn zaad.

Ik lag nog even bij te komen terwijl het volgende bericht kwam: “Bram heeft je goed genomen, ik ben trots op hem.” Bram antwoordde: “als je zin hebt mag je best mee komen doen hoor.” Arie antwoordde: “niet vandaag, misschien morgen. Laat haar nog maar even flink genieten”. Na even begon Bram nogmaals met zijn mond mijn kutje te verwennen. Ik besloot echter de regie maar eens van hem over te nemen. Ik zette Bram voor mij neer op de rand van het bed en ging op een krukje zitten. Daar begon ik mijzelf voor hem te vingeren en te verwennen met mijn vibrator. Dit terwijl Bram en Arie alleen maar mochten toekijken. Ik verwende mijzelf en genoot van mijn toeschouwers. Toen ik mijn hoogtepunt voelde naderen draaide ik mij om, knielde en ging steunen op de kruk. Ik zei tegen Bram: “En nu van achteren en snel”. Hij ging achter mij zitten en direct voelde ik hem weer bij mij binnendringen. Arie die vanaf buiten de verrichtingen volgde was meer dan blij.

We eindigde onze activiteiten en namen een heerlijk douche waarna we naar bed gingen. De volgende dag ging ontving ik al vroeg een appje: “Hallo schoonheid lekker geslapen?” Ik antwoordde Arie en vroeg of hij straks zin had in een trio. “Ja,” antwoordde hij. “Wij gaan eerst douchen en eten en daarna ben je welkom.” De tussendeur werd na het ontbijt door Bram vanaf onze kant geopend en even later kwam Arie de hotelkamer op. Wat volgde was een heerlijke ochtend met verschillende hoogtepunten en twee aardige mannen die mij in de zevende hemel brachten. Het klikte uitstekend tussen de beide mannen en na afloop spraken we af dat we hem snel eens bij ons thuis uit zouden nodigen. Toen we ’s avonds weer thuis op de bank zaten vertelde ik Arie dat ik had genoten van het spel. Arie gaf aan dat ook hij het erg leuk had gevonden. Hij bekende dat hij zich staande voor het raam bij het zien van mijn show heerlijk had afgetrokken.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

24 Reacties

 1. Dennis 31 aug 2023
 2. Marianne 01 sep 2023
 3. Ron 01 sep 2023
 4. Uus 01 sep 2023
 5. Ron 01 sep 2023
 6. Uus 01 sep 2023
 7. Ron 02 sep 2023
 8. Ron 02 sep 2023
 9. Uus 02 sep 2023
 10. Ron 02 sep 2023
 11. Roland 03 sep 2023
 12. Uus 03 sep 2023
 13. Ron 09 sep 2023
 14. Ron 09 sep 2023
 15. Uus 09 sep 2023
 16. Fon 09 sep 2023
 17. Ron 09 sep 2023
 18. Uus 10 sep 2023
 19. Ron 10 sep 2023
 20. Ron 10 sep 2023
 21. Chris 10 sep 2023
 22. Ron 10 sep 2023
 23. Fenna 12 sep 2023
 24. Ron 12 sep 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *