— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een beetje plagen mag – deel 3

Na een fijne, spannende taxirit, waarbij we elkaar wat gestreeld en gekust hebben, komen we aan bij mijn hotel. Het kerstfeest wordt niet in de buurt gegeven, dus heb ik een kamer geboekt in een prachtig, wat ouder en daardoor sfeervol hotel. De locatie is schitterend, net aan de rand van de stad. Veel bomen en groen, maar nog dicht genoeg bij het centrum.
Het interieur is precies waar ik van houd. Veel hout, klassiek en warme kleuren. Mijn kamer heeft een warm en zacht tapijt op de vloer liggen. Er staat een groot hemelbed waar ik vanmiddag al een poosje op heb geslapen, nadat ik mezelf naar een heerlijk hoogtepunt heb gebracht. De badkamer is een fijne ruimte, met een groot bad voor twee personen en een ruime douche. Ik heb er al onder gestaan en de straal is perfect. Tijdens het douchen gaan mijn gedachten al uit naar deze avond en bedenk ik me wat ik van plan ben om te doen met je.

Ik heb je op het feest al geplaagd en opgewonden. En nu neem ik jou mee naar deze fijne plek. Een oase, midden in onze drukke levens. Een plek waar even de tijd stil mag staan, met alle aandacht voor elkaar. Zonder afleiding. Het plagen, het opwinden van jou, ik vind het zo heerlijk om je reactie te registreren. Te zien dat ik je niet koud laat. Verre van!

Ik neem je mee… Snel loop je met me naar de lift toe. Zodra we de privacy hebben van die intieme, kleine ruimte, beginnen we te zoenen. Mijn handen in je nek, jouw handen knedend op mijn billen. Naakt, onder enkel een dun en glad laagje stof. Onze draaiende tongen. Eindelijk overgeven aan lust, aan ons verlangen naar elkaar. Ik voel je hardheid tegen mijn heupen aan. Mijn kutje is nat. Ik voelde bij het lopen vanaf de taxi het vocht tussen mijn dijen. Wat wind je me op.

Ping! We zijn op mijn etage aangekomen. Mijn kamer ligt boven in het hotel en heeft een schitterend uitzicht over alle lichtjes van de stad. Daar hebben wij echter totaal geen aandacht voor. Vanavond ben je de mijne. We staan midden in de kamer, kunnen elkaar niet loslaten. Je streelt mijn lichaam, van mijn rug, over mijn billen en weer terug. Ik kreun, terwijl ik je kus in je nek. Al zoenend trek ik je jasje uit en ontdoe ik je van je overhemd. Je naakte borst te voelen, te strelen, het is zo fijn. Ik lik om beurten je tepels en kus je overal. Een trage en natte weg naar beneden toe.

Ik zak door mijn knieën. Zoen je buik, streel de zijkanten van je buik. Draai met mijn tong rondjes om je navel heen. Ik daal verder naar beneden. Maak je riem en de knopen van je broek los. Ik streel je harde penis over het stofje van je boxershort. Kijk omhoog, zie je genietende gezicht. Terwijl ik je aankijk, geef ik je een licht kusje op je eikel. Dan trek ik je broek en sokken uit. Heerlijke man, zoals je daar bijna naakt voor me staat. ‘Blijf staan’, zeg ik, terwijl ik wijdbeens op de stoel ga zitten. ‘Laat me je bekijken.’

Mijn ogen dwalen over je lijf. Ik kijk je glimlachend aan. Zie dat je een beetje verbaasd bent door deze onderbreking, maar zie je met verlangen in je blik naar mij kijken. Ik bekijk rustig je nek, je schouders, je borst. Je tepels die wat hard geworden zijn. Ik zie je buik en dan zakt mijn blik af naar beneden. Je benen en je voeten. Ik kijk je weer aan. ‘Wil je je boxershort langzaam voor me uittrekken?’ Je knikt en stroopt het kledingstuk langzaam naar beneden. Ik zie je harde penis tevoorschijn komen. Je mooie balzak.

In hetzelfde tempo schuif ik mijn jurk omhoog. Langs mijn knieën, heel traag laat ik de stof over mijn kousen glijden. Dan zie je de naakte huid van mijn dijen. Het glinsterende vocht tussen mijn benen windt je op. Wanneer jij je boxershort op de grond laat vallen en opraapt, heb ik mijn jurk helemaal omhoog geschoven. Nu zit ik voor je met ontbloot kutje. Ik weet wel wat je wil. ‘Wil je op je buik op het bed gaan liggen, met je armen en benen wijd?’, vraag ik je. De dekens heb ik al teruggeslagen. Je kijkt me weer licht verbaasd aan, maar besluit dan om het over je heen te laten komen. Je gaat liggen, nestelt je in het bed. Zoekt een lekker plekje en spreidt dan je armen en benen naar de hoeken. Inmiddels heb ik de lampen nog wat verder gedimd en een ontspannen muziekje aan gezet. Ik pak een paar satijnen sjaaltjes uit mijn tas en bind hiermee je armen en benen vast aan het hemelbed.

Ik blindeer je niet, ik wil contact met je kunnen blijven maken. Ik wil de reacties op mijn spel in je ogen kunnen lezen. Zodra ik klaar ben, kijk ik weer naar je. ‘Lig je comfortabel? Snijden de sjaaltjes niet?’ Je kijkt me aan. Ik zie een rilling door je lijf trekken. ‘Nee, alles is goed’, antwoord je. ‘Mooi. Geef je over en geniet. Als je wilt dat ik stop zeg je ananas, afgesproken?’
Je begint te lachen. ‘Wat ben je allemaal van plan, dan?’ Ik glimlach mysterieus terug. Uit mijn tas pak ik nog een sjaaltje. Ook van satijn, zwart. Ik wikkel het om mijn hand heen en laat het puntje over je arm glijden, naar het schouders en over je rug. Ik wissel wat af, de ene keer voel je meer stof, de andere keer wat minder. Zo glijd ik met het sjaaltje over je hele lichaam.

Ik kijk naar de reacties van je huid, hoor je ademhaling. Daarop pas ik mijn strelingen aan. Bij je billen aangekomen hoor ik je zacht kreunen. Ah, dat vind je lekker. Ik geef ze wat extra aandacht. Ik laat het stofje je billen bedekken en trek het dan langzaam van je af. Je heupen bewegen mee, waarop ik de beweging herhaal. Ik maak draaiende bewegingen met de stof en zie hoe jij mij met je bewegingen volgt. Je hebt je ogen gesloten om al je aandacht te kunnen richten op wat ik doe met het stukje stof. Ik loop op mijn kousenvoeten om het bed heen, waardoor je niet weet waar ik ben.

Ik glijd van je billen naar beneden, eerst via de buitenkant van je been naar je voet. Ik pak de stof met mijn beide handen beet en wrijf nu steviger over je huid. Je voet krijgt ook aandacht. Ik wrijf over je enkel, dan je hiel heen. Ik leg de stof op je voet en neem je in mijn handen. Ik masseer je tenen een voor een. Streel over de zachte stof je wreef, de zijkanten van je voet terug naar je hak en enkel. Dan herhaal ik alle bewegingen bij je andere voet. Ik hoor je diep en rustig ademhalen. Je ontspant van mijn aanrakingen.

Ik loop van het bed weg. Je ligt heel stil, hoort me bijna niet lopen. Met een ruisend geluid valt mijn jurkje op de stoel. Ik sta in de kamer met niets meer dan mijn kousen en een zwart, kanten bh’tje aan. Je hebt je ogen geopend en ziet me. Ik draai me naar je toe en streel mezelf. Mijn armen en mijn warme buik. Ik omvat mijn borsten en wil de blote huid voelen. Ik trek mijn bh uit en gooi deze ook op de stoel. Nu kan ik met mijn borsten spelen, terwijl jij niets anders kunt dan toekijken. Ik kneed mijn borsten met mijn beide handen. Masseer de tepels en trek dan aan de harde knopjes. Ik kreun zacht wanneer ik dit doe. Je adem stokt even wanneer je dit geluidje hoort. Ik heb mijn borsten stevig vast. Mijn zwoegende ademhaling is duidelijk te horen. Het spelen met mezelf, terwijl jij daar op bed ligt maakt me geil. Jij. Naakt. Vastgebonden. Een keiharde pik. Wie windt het meer op, jou of mij?

Dan stop ik. Mijn borsten zijn gespannen, de tepels staan mooi vooruit. Ik voel me mooi, door jouw bewonderende blikken op mijn lichaam. In control, door jouw vastgebonden armen en benen, voor me op bed. In connectie met je, door je aandacht voor alles wat ik doe. Ik draai me om, zodat ik een flesje olie uit de tas kan pakken…

Wordt vervolgd.

Page

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Morna 08 apr 2024
  2. Alan 08 apr 2024
  3. Chris 09 apr 2024
  4. Fenna 10 apr 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *