— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van kledingzaak naar bedrijfsfeest deel 2

De week daarop had Kees een bedrijfsfeestje met een diner. Hij nodigde Lia uit om mee te gaan en was benieuwd of zij dat wel wilde, zij was immers niet echt zijn vriendin. Maar hij vroeg het haar. Ze was meteen enthousiast, het leek haar erg leuk. Kees zei er wel bij dat hij haar aan collega’s zou voorstellen als ‘een vriendin’ en niet als ‘zijn vriendin’. Dat vond zij geen probleem. Aangezien het laat kon worden stelde hij een hotel overnachting voor in een luxe hotel. Hij hield rekening ermee dat ze dat zou afwijzen hetgeen logisch was. Maar het moet een keer kunnen. Maar het bleek echter dat ze een erg leuk idee vond en zei meteen ‘ja’. Het was op loopafstand van de feestlocatie. Op die vrijdagavond zou hij haar ophalen en ze had een betoverend mooie lange zwarte jurk met een hoog uitgesneden split aan met een zilveren ketting om haar hals. Ze wist dat hij dat mooi vond. Eenmaal binnen stelde hij haar voor als zijnde een vriendin, geen ‘echte’ vriendin om roddels te voorkomen.

Het was een heerlijk diner en ze hadden veel bijgekletst met zijn collega’s. Er waren een paar die Lia kende omdat ze wel eens in haar modezaak kwamen, wat ook tot leuke gesprekken leidde. Er was een vrouwelijke collega die hintte op: ‘waarom is zij niet jouw vriendin, zo’n leuke vrouw ?’. “Omdat ze twintig jaar jonger is, een ouwe lul zoals ik met zo’n jong ding werkt niet”, zei hij, maar zei niet hoe hij er echt over dacht. Aangezien Kees er goed uitzag, wist die collega niet dat hij al boven de vijftig was. Na afloop liepen ze naar het hotel, checkten in en pakten de lift naar de zevende verdieping waar hun kamer was. Ze hadden veel lol samen, maar Kees hoopte er wel op, maar verwachtte geen romantische acties en liets vooralsnog ook niks merken in die richting. Voor Lia gold hetzelfde, ze zou best willen, maar …. Eenmaal op de kamer wat een best ruime kamer was met een groot raam tot de vloer, hadden ze een mooi uitzicht over de stad en stonden samen voor het raam. Er stond een groot tweepersoonsbed in. “Nu zie ik dat het geen aparte bedden zijn, is dat heel erg?”, vroeg hij. “Welnee, we zijn toch vertrouwd met elkaar, ik durf wel met jou in een tweepersoonsbed te slapen hoor” zei zij. “Ik ga even mijn tanden poetsen”, zei hij en ging in de badkamer zijn tanden poetsen en kwam terug met alleen zijn boxer aan. Toen ging zij en nam haar tas mee. Hij hoorde het geluid van haar elektrische tandenborstel en even later kwam zij terug gekleed in een kort hemdje waar haar borsten duidelijk doorheen kwamen en maar net boven haar billen uit kwam. “Zo zo” zei hij.
“Kun je er niet tegen? We hebben toch laatst gemasseerd? En jij bent ook in je blote bovenlijf, dat vind ik alleen maar leuk”, zei zij.

Hij nam plaats naast haar, zittend op het bed en zei: “Daar zitten we dan, samen op een hotelkamer.” Ze zaten verlegen en toen keek hij haar strak in haar bruine ogen. Ze vroeg: “Ik zie je geile oogjes”. “O echt waar?” “Misschien opgespaarde seksuele energie?” Stilte viel en toen begon ze hem eerst voorzichtig en vervolgens stevig te zoenen, zittend op het bed. Dat werd heel passioneel en het leek inderdaad opgespaarde energie die vrij kwam. Hij schoof zijn hand over haar bovenbeen naar boven tot haar warmste plekje waarop ze genotsgeluiden maakte.
Toen zei ze: “Waar hadden we het vorige week over toe je bij mij was?” “Ja ik weet het”, waarop ze haar hemdje uittrok en zijn hoofd pakte en tussen haar borsten legde, waarop hij haar tepels likte en er aan zoog. Hij deed het heel voorzichtig maar ze gaf een beetje aanwijzigen. “Zachtjes er in bijten of knijpen mag ook”. Dat deed hij en ze raakte erg opgewonden. Hij nam rustig de tijd maar toen zei ze “ik zit er tegenaan”. “Ik heb je nauwelijks van onder geraakt”. “Maar ik kan ook klaarkomen als je op een goede manier aan mijn tieten zit en dat lijk jij te doen.” Terwijl hij haar tepels zoog ging zijn hand tussen haar benen en toen gilde ze het uit. “Nu jij”, en masseerde zij ook zijn harde pik en zei hij “ik zit er ook tegenaan”. “Spuit maar op mijn tieten” zei ze. “Geil idee”, en hij kwam ook. Daarna lagen ze allebei naakt na te genieten en elkaar te strelen om vervolgens te gaan slapen, eveneens naakt als lepels in elkaar.

De volgende ochtend vroeg werd zij wakker, zag dat ze naast Kees lag, naakt in een luxe hotelkamer na een zeer geslaagd bedrijfsfeest van hem. Ze voelde weer zin in hem opkomen, hij lag er zo mooi bij en wilde het ‘afmaken’. Hij lag bijna op zijn rug en ze ging heel voorzichtig op handen en knieën over hem heen hangen en keek hem aan en gaf hem zachte kusjes op zijn borstkas en toen werd hij wakker en hij realiseerde nu dat Lia over hem heen hing en hem aankeek. Hij genoot er erg van, ook al was hij maar net wakker. “Lekker geslapen?” “Ja zeker, naast een leuke vrouw als jij”. “Deze ‘leuke vrouw’ wil jou weer voelen”, zei ze en begon hem te kussen en hij streelde haar flanken. Vervolgens streelde zij zijn gezicht met haar tepels, wetende dat hij dat erg lekker vond. Daarop likte hij haar tepels en ze begon weer erg opgewonden te raken. Ze kroop verder over hem en hield haar warmste plekje vlak bij zijn gezicht. Hij begreep de hint en likte haar clitje en ze kwam alweer klaar op de vroege ochtend. “Ik wil je in me voelen” “Lijkt me heerlijk”, zei hij toen. Ze stond op en pakte toen een condoompje en deed die bij hem om terwijl ze nog naast het bed stonden. Daarop pakte hij haar van achteren en liep naar het raam. Hij zei: “Het is toch nog vroeg, niemand ziet ons en dan nog moet je een flinke verrekijker hebben. Of ga ik te ver?” “Nee, ik vind het wel spannend zo naakt voor het raam” zei ze waarop hij haar tieten masseerde. “Kom, ik ga je berijden”, zei ze en duwde hem op het bed en ging op hem zitten en hem berijden en meteen kussen. En intussen vingerde hij haar en de hele sessie duurde best lang, ze deden het heel rustig aan. Uiteindelijk kwamen ze beiden kort na elkaar klaar. Ze hadden een heel voldaan gevoel en genoten nog even na alvorens op te staan, te gaan ontbijten en naar huis te gaan. Dit leidde tot meer ontmoetingen, uitjes in restaurant en muziek evenementen maar ook soms erotiek.

Klaas

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Alan 21 apr 2023
  2. John 22 apr 2023
  3. Redactie Shespot 22 apr 2023
  4. klaas 23 apr 2023
  5. Redactie Shespot 23 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *