— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De zonnepanelen

Rond 2003 was ik, Esther, eind twintig en ik was weer vrij nadat mijn vriendje het had uitgemaakt. Op een hobbyclub kwam ik een leuke knul van rond de twintig tegen, Richard, met wie het erg goed klikte. Ik werd verliefd op hem en op een feestavond van de club hebben we, beiden wat drank op, maar zeker niet lazarus, elkaar flink gezoend en dat was heerlijk. Ik werd er erg geil van, zeker toen we een beetje onder elkaars kleren friemelden. Ik vroeg of hij mee naar huis kwam, maar dat wilde hij niet, dat ging hem te snel.

Daarna leerde ik Johan kennen en we kregen een relatie. Maar na een aantal jaren ging het ook niet meer. Pogingen om door te gaan, gesprekken en zo, haalden niets uit. In de jaren erna had ik af en toe wat korte vriendjes maar op zich beviel het vrijgezel zijn me ook prima. Maar soms dacht ik nog aan Richard van de club terug. Maar hij had inmiddels ook al een vriendin, dus met hem weer aanknopen was geen optie en het contact was verwaterd.

Totdat er zonnepanelen bij mij werden geplaatst. Ik heb een leuke eengezinswoning met een diepe tuin waar ik graag in werk en wilde ook maar eens zonnepanelen op mijn dak. De twee mannen waren harde werkers, maar één ervan bleek nu net die Richard van vroeger te zijn. Toen vond hem best een knappe gozer toen ik even een fling met hem had. Hij was iets jonger dan ik en ik vond hem nu nog knapper dan toen. Na afloop kletsten we even bij, hij vertelde dat hij dit werk leuk vond en dat hij nu geen vriendin meer had. Bij dat laatste maakte mijn hart een sprongetje, zo’n knappe man is nog vrij ? Zijn collega was erbij dus we konden niet echt vrij bijkletsen. Maar hij zou de volgende dag alleen terugkeren om nog iets aan de omvormer te doen en het aan de groepenkast aan te sluiten en zou wel even tijd hebben om bij te kletsen. Toen de twee weggingen hoorde ik hem zeggen tegen zijn collega: “wat ziet ze er lekker uit”, en dat deed me goed. Het was warm weer en ik had dus een korte zomerjurk aan. Die collega zei: “Jij hebt geen vriendin, sla je slag”.

Die nacht erna heb ik over hem liggen fantaseren en heb mezelf klaar gevingerd. De volgende dag was ik zenuwachtig en verheugde mij op zijn komst. Ik deed nu een langere rok aan en een topje erboven, waarin mijn figuur goed tot uiting kwam maar niet te uitdagend was. Gisteren vond hij mij ‘er lekker uitzien’ en had nu zoiets van ‘als het ervan komt, dan gebeurt het’. Maar voor hetzelfde geld komt er niks van. Toen hij aanbelde bonkte mijn hart en ik begroette hem enthousiast. Hij had een leuk T-shirt en een korte broek aan en hij zag er opgefrist uit. Hij liep meteen door naar de omvormer van de zonnepanelen en daarna ging hij naar de meterkast in de gang. Het was warm en terwijl hij bezig was vroeg hij: “mag mijn T-shirt uit het is nogal warm?” “Waarom niet, ik kan wel tegen een jong mannenlijf”, en tegelijk schrok ik van mijn uitspraak, wat zal hij denken?

Hij had een prachtig bovenlijf en ging verder met klussen. Toen ik bij hem stond, omdat hij iets over zijn werkzaamheden vertelde, genoot ik van zijn nabijheid ook al rook ik zijn zweet wat ik niet eens erg vond. Kortom, ik wilde zijn lijf graag aanraken, ik wilde deze man gewoon. Even later kwam hij bij mij en zei: “Nou, Esther, ik ben klaar.” “Kom even wat drinken” zei ik. “Dan breng ik het busje even naar de zaak, ga douchen thuis en kom weer met eigen auto terug, ik voel me vies.” zei hij. “Dat lijkt me een beter idee”, zei ik, waarop hij zijn gereedschappen en andere spullen pakte en weg reed.

Ik friste me intussen ook op en twijfelde of ik iets uitdagend zou aantrekken. Nee toch maar niet, al had ik nog wel een half doorschijnend truitje liggen die ik aan deed maar dan een bloesje er overheen en een lange rok eronder. Ik bekeek mezelf met alleen dat truitje en ik zag er uitdagend uit met mijn tepels er door heen. Dus dat liet ik aan en deed dat bloesje er over.

Hij belde aan en had een korte broek en een overhemd half open wat ik heel sexy vond. We pakten wat te drinken en gingen achter mijn huis op het terras zitten. Ik zocht een strategisch plekje uit waar je veel privacy hebt en buren niks kunnen zien, je weet maar nooit… Zelf zit ik er wel eens topless. Maar we kletsten over een aantal dingen, over de politiek, de energietransitie en dat hij veel aanvragen krijgt voor zonnepanelen. Kortom het was leuk en gezellig, net als twintig jaar geleden. Maar mijn verlangen groeide, ik voelde het daar beneden.

Het onderwerp verschoof geleidelijk naar relaties, waarom het uitgegaan was met zijn vriendin en ik vertelde dat ik al jaren niks meer had, afgezien van een enkele scharrel. Toen flapte ik eruit: “wat is het warm hè, we zitten hier lekker beschut, zullen we wat uittrekken ?” Hij keek een beetje verbaasd maar zei: “waarom niet ?”, en trok zijn overhemd uit. Dat motiveerde mij om mijn bloesje uit te trekken waarna hij een gebaar maakte van ‘zo zo jij durft’ en zijn ogen dwaalden af naar de twee donkere vlekken en de perfecte vorm van mijn flinke borsten in mijn beetje doorzichtige truitje. Daarop stond ik op en ging achter hem die in de andere tuinstoel zat, staan en legde mijn handen op zijn schouders en zei ik: “we draaien er om heen, ik voel de spanning tussen ons die ik al voelde toen je gisteren begon met de panelen.”

Hij werd er stil van en ik zei ook niks meer. Totdat hij de stilte verbrak en vroeg: “en jij ziet er erg goed uit, leuker dan toen je nog een jonge meid was.” Ik dacht : dit is het moment en legde mijn mond op de zijne wat hij niet onbetuigd liet. Ik kuste hem eerst voorzichtig, maar toen ik met mijn tong de zijne verkende en de leiding nam werd het heel passioneel en raakte ik erg opgewonden. Wellicht omdat ik nu weer voor het eerst sinds maanden een leuke man kuste. Hij pakte mij vast en zijn handen gingen net onder mijn topje en ik genoot van zijn sterke handen die over mijn zachte huid schoven. Vervolgens schoof hij mijn truitje omhoog en begon mijn borsten te masseren terwijl we kusten.

“Je ziet er goed uit, je hebt een mooi lijf en vooral erg mooie borsten, maar ziet niemand ons hier ?”. “Nee op dit terras hebben we veel privacy door al die bomen en struiken. Ik zit hier wel eens vaker topless.” Hij zag mijn harde tepels die goed vooruit stonden en ik voelde het duidelijk daar beneden. Zo stond ik in mijn blote tieten in de tuin met de zonnepaneel monteur te vozen. Hij zoende heel lekker en ik werd er erg opgewonden van en ik zag ook een flinke tent in zijn broek. Ik wilde hem gewoon. Nu. Warm of niet. Dus pakte ik zijn hand en sleurde ik hem naar binnen en duwde hem op de ruime sofa in mijn woonkamer en trok zijn broek en boxer uit zodat hij helemaal naakt was. Hij genoot duidelijk van mijn kordate optreden. Vervolgens ging ik over hem heen hangen zodat mijn tepels zijn gezicht raakten. Toen het puntje van zijn tong mijn tepel raakte kreeg ik al extra opwinding, hij begon heel voorzichtig. Maar toen ik langzamer ademde en geluidjes begon te maken begon hij te likken en er zachtjes in te bijten en zijn hand schoof mijn rok omlaag en daarna mijn slipje. Zo hing ik naakt over hem.

Daarop ging zijn hand tussen mijn benen en bevoelde mijn clitje. En hij deed het heel subtiel en heel lekker. Er gingen een paar vingers in terwijl hij met zijn mond mijn tepels bewerkte. Wat hij bij mij deed resulteerde in een heerlijk orgasme, wat ik al jaren niet meer had gehad. Ik kon me niet meer inhouden en schreeuwde uit met hese stem: “Richard, wat ben jij lekker”. Hij zei toen: “nou jij bent ook niet verkeerd en ik sta op springen”. Waarop ik zei: “nou laat het gebeuren, lekker tussen mijn tieten.” Dus klemde ik mijn borsten om zijn harde paal, masseerde die met mijn borsten en even later spoot hij flink tot aan mijn kin. We waren voldaan. “En nu een douche”, zei ik en we liepen naar de badkamer met een ruime inloopdouche waar er elkaar inzeepten, streelden en masseerden. Onze opwinding laaide weer op en hij pakte de douchekop en richtte die op mijn clitje zodat ik weer een orgasme kreeg. Daarna droogden we af en bleven nog even naakt en gingen in mijn woonkamer wat drinken. Daarna kleedden we ons aan en ging hij, om elf uur ’s avonds weer weg. We vonden het hernieuwde zowel persoonlijke als lichamelijke contact heerlijk en wilden elkaar snel weer zien.

Snel kreeg ik weer bericht van hem met: “hé lekker ding, kom een keer bij mij”. Dat liet ik niet ongemoeid en stuurde hem meteen terug met kus en hartjes smileys. Deze keer werd het bij hem in zijn huis, een tussenwoning. Het was wederom mooi weer en hij vroeg of ik zo weinig mogelijk aan deed, zodat ik nog net over straat kon. Dat vond ik een spannend idee. Op die avond deed ik een heel kort knalgeel zomerjurkje aan over mijn blote lijf en had een lekker geurtje op gedaan. Zenuwachtig belde ik aan en hij deed open in alleen zijn boxer wat ik al lekker vond en bood me wat te drinken aan.

Ik zag een typisch klusjesman huishouden waar de machines en gereedschappen nog in de gang stonden. Het was duidelijk dat er geen vrouw woonde, maar hij had het wel netjes opgeruimd voor mij. We dronken wat en kletsten even bij op zijn balkon. Hij zag dat ik niets onder dat jurkje aan had en mijn niet bepaald kleine borsten er zowat uitpuilden. De harde tepels priemden door de stof heen. Ik zag dat hij daar naar keek en dat wond me op. We zaten tegenover elkaar en ik deed mijn pumps uit en legde mijn benen tussen de zijne. Daarop deed hij hetzelfde bij mij en legde een voet zo onder mijn jurkje. Zijn grote teen drong mijn schaamlippen binnen waarop ik zei: ‘hmmm’. Daarop schoof ik mijn voet in zijn boxer en raakte zijn harde worst, die al een flinke tent gaf in zijn boxer. “Wat ben jij lekker nat en je ziet er lekker uit”, zei hij.

Daarop bevrijdde ik mijn borsten uit mijn jurkje. Zo zaten we elkaar flink uit te dagen en intussen bewoog hij zijn teen tegen mijn clitje. Daarop maakte ik opwindingsgeluiden. “Laten we naar binnen gaan, want hier kun je ons misschien zien”, zei hij en hij leidde me daar zijn woonkamer. Toen deed hij mijn jurkje uit en stond ik helemaal naakt en hij zijn boxer nog aan en we begonnen flink te zoenen, dat werd heel wild. “Hou je van wilde sex ?”, vroeg hij. “Soms wel, maar nu zeker, ik wil dat je me flink aanpakt”. “Mooi zo, dan ga ik je een paar dingen vragen, als je iets niet wilt zeg je het maar. Niks moet.” Ik was heel nieuwgierig naar wat er nu ging gebeuren.

Hij vervolgde: “ga op handen en knieën op mijn sofa zitten, kont omhoog, benen wijd.” Hij deed mij een blinddoek voor en vervolgens voelde ik dat hij klemmetjes op mijn tepels zette. Mijn opwinding steeg ook al deed het een beetje pijn. Daarop ging een hand achterlangs en begon hij mij te vingeren en dat deed hij heel subtiel. Met de andere hand masseerde hij mijn borsten. Ik werd bloedgeil en ik zat tegen klaarkomen aan. “Nog even wachten, meisje”, zei hij. Toen voelde ik zijn tong tegen mijn clitje en toen ik bijna kwam stopte hij weer even en gaf hij me een zachte tik op de billen, waarop ik zei: “lekker, mag harder”, waarop hij nog een paar, steeds hardere petsen op mijn billen gaf.

Intussen deed hij een condoompje om, maar deed hem er net niet in om mij te plagen. Daarop zei ik: “ik wil dat harde ding in me voelen”, maar dat deed hij nog niet en gaf me nog een paar klappen, wat ik ook lekker vond. Ineens voelde ik hem in mij komen en tegelijk vingerde hij mij. Terwijl hij stootte, voelde ik de klemmetjes goed omdat mijn borsten flink bewogen. Dat deed pijn, maar wond me enorm op en ik maakte geluiden wat hij erg geil vond. Nog even en ik kwam schreeuwend klaar en hij kort er na. Ik deed het blinddoekje weer af en we waren erg voldaan. Het was al anderhalf uur later en het werd al donker. We konden dus zonder verlichting naakt op zijn balkon nazitten met een drankje. Maar we begonnen weer te zoenen dat werd weer lekker wild. Toen kroop hij tussen mijn benen en kneedde mijn borsten en tegelijk befte hij me nog een keer klaar, zo op het balkon. Hij zei toen: “wat ben jij een ongelofelijk lekker ding, ik wil je vaker zien en zien waar het schip strandt”. Ik was het helemaal met hem eens.

Esther

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *