— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ondeugend Stel deel 2

Het was een stukje lopen naar het hotel, maar dat gaf ons de gelegenheid om even af te koelen. Ricardo had zijn arm om mijn middel en Bas sloeg zijn arm om mijn schouders en zo liep ik trots met 2 knappe mannen over de straat. Toen we bij het hotel aankwamen zei Bas: “gaan jullie maar vast naar de lift, ik check even in en regel nog wat snacks e.d.” Eenmaal samen in de lift konden de mannen niet van mij afblijven en ik liet het gewillig toe. Aangekomen bij onze kamer stond ons een verrassing te wachten, er stond champagne klaar, aardbeien en slagroom, lekker hoor.

“Nou”, zei Bas, “laten we eerst eens samen gaan douchen, zodat we lekker fris zijn en ik wil jullie twee wel even naakt zien. We kleedden ons uit en liepen samen naar een mega grote badkamer met een inloop douche en een regenkop. Hmmm we zetten de kraan aan en beginnen elkaar lekker in te zepen met een spons, ik glij met die spons over de bovenlijf van Ricardo die lekker gespierd is, ik kneep in zijn tepels die lekker hard werden. Bas stond achter mij en sponsde mij van boven naar beneden en gleed met een hand even door mijn gleufje, “je bent al lekker nat , zo geil door ons?”

Ja hoe kan het ook met twee van zulke mannen, de zeepresten spoelde van ons af en Ricardo zakte door zijn knieën en begon me te kussen langs mijn bovenbenen. Streelde mij en kwam steeds dichter bij mijn natte kutje. “Mmmm wat ben je een lekkere geile vrouw”, zei Ricardo, mag ik je likken?” Zeker mag je dat en daar was zijn tong tussen mijn inmiddels gezwollen lippen en ze stonden zelfs al wat open, ik spreidde mijn benen verder om Ricardo toegang te geven. Zijn tong cirkelde rond mijn clitje zonder het aan te raken, ik bewoog me meer naar zijn mond toe , ik wilde meer.

Bas die achter mij stond hield mijn heupen tegen zich aan en zijn stijve pik drukte hij tussen mijn billen en begon langzaam te bewegen. Met een vinger raakte hij mijn sterretje aan, mmm voelde zo goed, ik was bloedgeil. “Kom mee jongens ik wil het echte werk wel eens doen nu”. Met ons drieën liepen we naar de slaapkamer en Ricardo pakte mij op en legde mij op bed neer. Maar voor dat hij wilde beginnen liep Bas naar de rand van het bed en pakte zachte handboeien die op het tafeltje lagen. “Kom lieve schat ik maak je eerst vast aan het hoofdeinde van het bed zodat je overgeleverd bent aan onze lusten.” Ricardo keek verrast maar duidelijk heel opgewonden, Bas keek Ricardo aan en vroeg: “is het oké wat jou betreft?”

Zeker was het oké , en zo lag ik vast met handboeien aan Beide mannen gingen aan weerskanten liggen van mij en begonnen met strelen. Ricardo nam een tepel in zijn mond. Bas likte mij langs mijn nek langzaam naar beneden, over mijn borst, likte mijn tepel en beet er zachtjes in.

Zijn handen streelden over mijn buik richting mijn kale kutje en ik bewoog mijn onderlichaam richting zijn hand. Maar hij raakte mij niet aan, streelde de bovenkant van mijn benen, mijn liezen maar raakte nog steeds mijn kutje niet aan. Ik raakte een beetje gefrustreerd, en bewoog mijn onderlichaam steeds naar zijn handen. “Blijf stil liggen schat”, zei Bas op dominante toon, “anders moet ik ook je enkels vastbinden.” Toen Bart zo sprak tegen mij werd ik nog geiler dan ik al was. Bas keek Ricardo aan en zei: “ik wil dat we haar likken maar dan moet ze haar benen wijd en omhoog brengen zodat we goed zicht hebben op haar kont en haar kutje.”

Dus ze pakten beide een been, tilden dat omhoog en wijd. “Zo verdomde mooi gezicht”, zei Bas. Ricardo beaamde wat Bas zei. Bas zei: “ik ga voor haar sterretje”, en Ricardo boog zich over mijn buik, likte zich een weg naar mijn kutje terwijl Bas plat op zijn buik ging liggen om mijn sterretje te likken. Ricardo begon met kutje te likken maar kwam niet aan mijn klitje, hij cirkelde er om heen en weer probeerde ik mij te bewegen richting zijn mond. Bas zag dat en gaf mij een goed tik op mijn billen. “Stil liggen schat”, zei Bas. Ik deed braaf wat hij zei, en ik werd nog meer opgewonden.

Beide mannen bleven mij teasen, zonder dat ze mij lieten klaarkomen. Bas pakte nog even het glijmiddel van het kastje en nog iets dat ik niet kon zien, Bas smeerde glijmiddel op mijn sterretje en op iets dat hij in zijn handen had. Ik kon het net niet zien. Zodra hij klaar was met het glijmiddel ging hij naar mijn sterretje en ik voelde dat hij er iets tegen aandrukte en het bleek dus een buttplug te zijn. “Ontspannen schat dit ga je lekker vinden.” En hij drukte voorzichtig de buttplug naar binnen en bewoog die op en neer. Het wond mij op. “Mmmm doe hem er helemaal in Bas”. Dat deed hij dan ook en begon de buttplug in en uit mijn kont te bewegen tot dat helemaal gewend was aan het gevoel.

Bas zei tegen Ricardo: “ik denk dat Joan zover is”. “Waarvoor dan”, vroeg ik. “Dat is een van je fantasieën die we nu gaan doen als jij het oké vindt, dat is dubbele penetratie.” Vind je dat wat Joan, mmm ja ik wil dat wel ervaren maar wel rustig aan hé jongens. Natuurlijk jij bepaalt schat en wij volgen jou , gewoon aangeven wat je wilt. Bas doet de handboeien af en Joan raak beide mannen nu even lekker aan en kus Bas en daarna Ricardo , zo heerlijk twee van deze geile mannen.

“Oké ik ga liggen Joan”, zei Bas, “en jij laat je rustig zakken op mijn pik in je kont, ik stuur en jij bepaalt hoe snel of hoe diep je wilt gaan”. “Oké”, zei ik en we deden voldoende glijmiddel op de pik van Bas en op mijn sterretje. Ik liet mij langzaam zakken en zat met mijn rug naar Bas toe Ik voelde de pik langzaam in mijn kont. “Even wachten hoor”, zei ik, “even wennen aan dat gevoel.” En toen zakte ik nog verder totdat de pik helemaal in mijn kont zat en ik bewoog langzaam op en neer. “Hoe voelt het?”, vroeg Bas. “Erg vol gevoel maar voelt wel goed.” Ze ging nog even door met op en neer bewegen. “Alles goed?”, vroeg Bas. “Geen pijn , nee hoor , ik word er al behoorlijk geil van.”

Ricardo zat op zijn knieën voor mij met zijn pik in zijn hand en benaderde toen mijn kutje en hij keek mij aan zo vol lust. En ik zeg: “kom maar neuk mij”, en liet langzaam zijn pik in mijn kutje zakken, omg, zo vol aan twee kanten en zo opwindend. Ze neukten mij beide en er kwam een ritme die voor ons alle drie goed voelde. “Oohhhhh jjjaaaaa”. Het voelde zo geil en het tempo werd langzamerhand op gevoerd en ik voelde mijn orgasme al aan komen. “Oh ja Ricardo ik ben er bijna, harder , neuk me harder”. Ricardo voerde het tempo op en neukte me hard. “OOOOHHHHHH ik ben er bijna”. “Mmmmmm ik ook”, zeiden Bas en Ricardo. “Mmmm jaaaa”, en we kwamen zowat tegelijker tijd klaar, omg, dat was zo lekker.

We gingen met ons drie even samen bijkomen en Bas zei tegen mij: “dank je wel schat, dat is zo verdomd lekker in jouw kont en dat wil ik nog wel vaker ervaren.” “Hoe was het voor jou Ricardo, vroeg Bas aan hem. “Eén van de lekkerste en fijnste ervaringen in mijn leven, je ben toch wel een bofkont met zo’n vrouw Bas.” “Ja dat ben ik ook, een vrouw uit duizenden.” “En jij Joan wat vond je van je fantasie die werkelijkheid werd?” “Nou zeker voor herhaling vatbaar, maar nu ben ik toch wel toe aan een douche en een dutje, doen jullie mee jongens?” Natuurlijk deden de mannen mee.

Morna

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. B 10 apr 2024
  2. Morna 15 apr 2024
  3. B 19 apr 2024
  4. B 20 apr 2024
  5. B 24 apr 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *