— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De aardige vrouw uit de buurt deel 1

Laat ik me voorstellen. Ik ben Gerard, nog maar 28 jaar, pas afgestudeerd, net een mooie baan in de techniek gevonden. Vlak bij mij in de buurt woont een vrouw, wat ouder dan ik, ik weet dat zij een modezaak heeft en in een best mooie eensgezinswoning woont. Ik zie haar wel eens op de fiets of met de auto gaan en ze heeft iets heel aantrekkelijks, ook al is ze veel ouder. Maar hoe benader je zo iemand ? En ze ziet er leuk en charmant uit dus die heeft vast een man.
Totdat ik haar een keer met een zware tas naast haar fiets zag lopen en toen bood ik haar mijn hulp aan. “Ik wist niet dat dat zo zwaar is die plantenpot”. “Zal ik hem dragen ?” vroeg ik.
“Als dat zou kunnen, graag. Ik heet overigens Paula”. Ik pakte de plantenpot op en zei “Ik ben Gerard, woon daar en daar” en wees in de richting van mijn huis. We kletsten heel gezellig en het klikte heel goed. We kwamen bij haar huis aan en dat zag er mooi uit. Ik zette de zware pot neer en toen nodigde ze mij uit om even wat te drinken. “Dank u wel, u woont hier mooi” zei ik.
“Zeg maar gewoon Paula hoor”.

Het was eind van de middag en lekker weer. Ze bood me een biertje aan en nam zelf rode wijn. We kletsten gezellig over de buurt, maar ook over haar en mijn privéleven. Ze was gescheiden en kon het huis houden, omdat ze een goedlopende modezaak had. Haar man was er met een ander vandoor gegaan. Ze had twee kinderen, maar die woonden inmiddels op zichzelf. Ze bleek al 56 te zijn, zo zag ze er niet uit. Het was zo gezellig, dat ik wel eens vaker bij haar kwam. Ik kwam gewoon voor de gezelligheid en deed soms een klein klusje. Echter ik merkte steeds meer dat ik me aangetrokken voelde tot haar, maar dat uiteraard niet liet merken. Ik stond dan weliswaar op een datingsite en had leuk contact met twee meiden van mijn leeftijd. En ik vertelde dat haar ook wat ze alleen maar toejuichte. “Genoeg leuke meiden voor zo’n leuke man als jij”. Maar Paula was een mysterieuze vrouw in de positieve zin, althans voor mij. Ze was erg aardig tegen mij en ik kon het goed met haar vinden. Daarnaast zag ze er heel goed uit voor haar leeftijd van 56 jaar met haar slanke figuur en prachtig grijze haar, ik vond haar zelfs wulps. Een keer op een mooie dag toen ik bij hen op bezoek was, lag ze in bikini in haar tuin. Toen viel me op dat ze er niet verkeerd uitzag, maar ik zag haar als ‘verboden gebied’. Want uiteraard was zij buiten mijn bereik qua leeftijd. Soms dacht ik, was ze maar twintig tot dertig jaar jonger…

Laatst had ik weer zo’n klusje en ze vroeg of ik een kapotte lamp in haar keuken wilde repareren. Dus kwam ik bij haar en ze droeg een truitje en een strakzittende halflange broek en dat stond goed bij haar mooi gekapte inmiddels bijna geheel grijze haar. Maar mede doordat ze die modezaak had zag ze er vaak leuk uit. We hadden elkaar een paar weken niet gezien dus zei ze: “gezellig dat je er weer bent, kom eerst wat drinken” en ze leidde mij naar haar ruime zitkamer, die ik erg mooi en smaakvol vond en er al heel vaak geweest was. Toen we een uur zaten bij haar en twee drankjes verder waren, werden onze gesprekken persoonlijker.

Zo vertelde ze: “toen we gescheiden waren ben ik, na mijn ‘nette’ huwelijk, ondeugend geworden en wilde ik weer het ‘stoute meisje’ uithangen dat ik vroeger was. Niet alleen met daten, maar ook zat ik wel eens topless in de tuin. Een keer zag de buurman dat en die keek zijn ogen uit en ik trok gauw iets aan, waarop even later zijn vrouw Tanja mij vertelde dat ik dat echt niet kon maken. Dat deed ik in het vervolg dus alleen als ik zeker wist dat niemand het zag.” Terwijl ze haar verhaal vertelde leek het of ze een klein beetje flirterig was naar mij. Maar dat zal wel verbeelding zijn geweest van mij. Want een vrouw van haar leeftijd zoekt toch niks bij zo’n jonge vent ? En toch merkte ik dat ik haar aantrekkelijk vond en haar stiekem begluurde. Ik zag dat de vorm van haar best wel flinke borsten goed doorkwam in haar bloesje wat ze nu droeg en dat ze een lekkere kont had. Ik kleedde haar dus in gedachten uit. Een vrouw twee keer zo oud als ik, ben ik dan zo’n viezerik ? Want normaal val ik helemaal niet op oudere vrouwen, maar zij had iets wat mij aantrok. En toen ik iets voelde opzwellen in mijn broek, probeerde ik de naar mijn idee ongemakkelijke situatie te voorkomen. Dus wilde ik nu die lamp repareren en zei ik “ik kwam voor die lamp te maken, zal ik dat maar doen anders komt er niks van”. “Ja je hebt gelijk”.

Toen liepen we naar haar keuken. Ze pakte een trapje en ik haalde de lamp van het plafond, keek er naar. Er zat gewoon iets los in de fitting en had het zo gemaakt. Toen de lamp het deed, zei ze dat ze blij was en ze daar weer licht had en omhelsde mij en drukte zich stevig tegen mij aan en voelde haar handen langzaam over mijn rug wrijven. “Gerard wat ben je toch knap dat je dat kunt, wat ben je toch een fijne vriend” waarbij ze mij omhelsde en ik haar lekkere geur rook. Ze schonk onze glazen in en we namen weer plaats in haar zitkamer. Toen vroeg ze zachtjes en voorzichtig: “Ik moet je iets vragen”. Ik schrok, vermoedde dat ze door had dat ik erotisch naar haar keek.

“Rare vraag, maar val jij op oudere vrouwen ?” “Nee, hoezo ?” (terwijl ik donders goed wist wat ze bedoelde) “Het lijkt er op dat je graag naar mij kijkt en mij aantrekkelijk vindt.” Met bonkend hart zei ik: “Eh… wat moet ik zeggen, zit ik dan zo te staren ?” “Nee, beslist niet. Jij bent een gezonde man, we zijn allemaal mensen met, ja ik noem het ook, erotische gevoelens. Eerlijk vind ik jouw persoon en jouw lijf ook niet verkeerd.” Met bonkend hart trok ik mijn T-shirt omhoog om te kijken hoe ze reageerde en ze gaf een gejoel en zei vervolgens: “wil je me gek maken? Doe het dan goed en trek het dan helemaal uit”. Ik deed dat en het voelde heel apart om zo in mijn blote bovenlijf bij haar in de woonkamer te zitten. “Je ziet er sportief uit”. “En jij dan ?” “Wil je echt mijn ouwe lijf met plooien en andere foutjes zien? Ik ben niet meer zoals die jonge meiden van 28 die jij gewend bent. Maar eerlijk is eerlijk.” Daarop trok ze haar truitje uit waarop ik haar zwarte sexy bh zag verschijnen en dat wond me op. “Nou je ziet er zo nog beter uit!” “Ja ik zie wel die zwelling in je broek”, zei ze. Vervolgens gingen haar handen naar haar rug en ze maakte haar bh los en trok die uit. Ik voelde het nog strakker worden, wat had zij een lekkere volle meloenen met donkere tepels. Ik zag weliswaar een paar plooien, maar dat had ik verwacht en zei daar niets van. “Helemaal geen hangtieten, je ziet er echt goed uit ! Veel meiden van mijn leeftijd zouden jaloers zijn”. “Dank je !” Ze klapte op de bank naast haar en zei “Kom naast mij zitten”.

Dat deed ik en sloeg een arm om haar heen, wat voelde dat heerlijk om haar blote bovenlijf. Zij streelde mijn gezicht, mijn oren en pakte toen mijn hoofd en begon me te zoenen, eerst zacht en passioneel, haar tong drong bij mij naar binnen. En ze hield me steeds steviger vast, haar andere hand streelde mijn borstkas. Zij: “Wat voelt dat heerlijk, ik heb dat best lang niet gehad.”. Ze begon me steeds steviger vast te houden en wilder te kussen, wat ik wel lekker vond. Ik zat gewoon flink te tongen met een vrouw van twee keer zo oud. En dan allebei in blote bovenlijven, haar tieten drukten tegen mijn borstkas aan. Ze liet me iets losser vast en begon met haar tieten over mijn borstkas te strelen en ik voelde dat ze harde tepels had. Toen stond ze op, trok haar broek ook uit en ze had alleen nog een zwarte string aan. Ze ging weer zitten waarop ze zei: “Ga op je knieën voor mij zitten.” Ik was benieuwd wat ze nu van plan was.
Ze omklemde best wel stevig mijn lijf met haar benen. Haar flinke borsten waren ter hoogte van mijn hoofd, wat was dat een lekker gezicht. Ik streelde ze toen en speelde zachtjes met haar tepels waarop ze ‘hmmm’ zei. Ze vroeg “vind je tepels likken lekker ?” “Ja zeker”, waarop ze iets voorover boog zodat haar tepels mijn gezicht raakten. Daarop likte ik voorzichtig aan een tepel en daarvan genoot ze nog meer en ik zoog er vervolgens aan. “Wat doe je dat lekker” zei ze waarop ik haar andere tepel in mijn mond nam. Ze begon nog meer genotsgeluiden te maken. “Het windt me erg op, ik heb heel gevoelige tepels”, zei ze. Toen gingen we weer wild kussen. Ik was zo geil dat ik mijn hand tussen haar benen legde. Ik voelde dat ze aardig nat was daar. Intussen vingerde ik haar voorzichtig terwijl we kusten en vroeg: “Doe ik het goed?” “Ja lekker, ik zit er tegenaan”.

Toen ging de bel. “Wie is dat nou om bijna tien uur ’s avonds ?” vroeg ze zich af. Ze haastte zich om haar broek en truitje aan te trekken, de bh liet ze maar liggen en liep naar de voordeur. Het was buurvrouw Tanja. Die liet ze even binnen, ze had bijna geen brood meer, dat was ze vergeten. Dus Paula pakte een half brood en gaf het haar. “Ja sorry dat ik er zo uit zie”, zei ze. Tanja antwoordde “Geeft niet het is zaterdagavond dan ben je lekker vrij, ik kwam ook zomaar onverwachts”. Als ze liep schudden haar flinke borsten zichtbaar onder haar bh loze truitje, wat Tanja niet ontgaan was, maar dat was ze gewend van de vrijgevochten Paula. Ze stelde haar aan mij voor. “Hij doet af en toe klusjes voor mij.” Zo te merken had Paula goed contact met haar buurvrouw (en -man) waar ze ook al eerder over vertelde. Tanja ging weer weg en Paula deed haar truitje weer uit. Ze zei tegen mij met een zekere trots: “zij is heel aardig, maar erg preuts. Ze moest eens weten wat wij hier deden net, dat kan bij haar helemaal niet dat ik iets doe met een veel jongere man. Ik had al een keer een opmerking gehad toen ik een keer topless in de tuin lag. Maar ze is het wel een beetje gewend van mij dat ik veel vrijer ben.” Ik pakte haar weer vast en begon haar weer flink te zoenen en maakte weer genotsgeluiden. “Tanja ziet het toch niet” zei ze. Toen zei ik: “ik denk dat het verstandig is dat ik naar huis ga en we weer heel snel afspreken, anders doen we misschien dingen waar we spijt van krijgen.” Dat vond ze gevoelsmatig wel jammer, maar verstandelijk toch een goed idee.

Toen ik naar huis fietste, realiseerde ik mij dat deze rijpere vrouw me eigenlijk heel goed beviel. Ik wilde haar wel vaker zien en zien waar het schip strandt. Die avond kreeg ik nog berichtjes van haar dat ze geen enkele spijt had van het geflikflooi. Ik bevestigde dat en dat we elkaar snel weer moesten zien èn voelen. Ze waardeerde het zeer dat ik niet meteen echt wilde vrijen met haar, andere mannen die ze eerder ontmoette wilden meteen ‘erop’. Die nacht erna sliep ik niet zo goed, wat moet ik nou met een vrouw twee keer zo oud ? Want lekker was ze wel en ook nog heel leuk. Maar mijn verstand zei dat ik beter een meid van mijn eigen leeftijd kon zoeken, die zijn er genoeg. Wellicht zal ze zelf ook van verder flikflooien afzien, dacht ik, want ik was nog maar een jong broekie voor haar. Twee dagen later berichtte ze me voor een afspraak en er stonden kus smilies onder het berichtje. Ze wilde me weer zien en wilde graag met mij een stukje de natuur in, want zij hield ook van wandelen. Mijn hart maakte een sprongetje en ik had er zin in. We stuurden een aantal berichtjes over en weer en het ging een beetje op de pikante toer. Toen vroeg ik: “ik ga je een verzoek doen. Je kunt nee zeggen.” “Ik ben benieuwd”. “Stuur mij een pikante selfie.” “Nu vraag je me wat …”, zei ze. Ik schrok. “O sorry, ik ga te ver”. “Welnee, alleen … eh … ik bedenk wel iets, vind het heel spannend, wacht je even?” Ik was nieuwsgierig en wachtte even en even later verscheen er een foto. Ze lag zijdelings op haar bed met benen gespreid en had slechts een string aan en haar tieten waren prominent gepositioneerd op de foto. “Je staat er goed op. En ik voel iets zwellen”, zei ik. “Dat is ook de bedoeling” zei ze. “Dan wordt het tijd dat we weer afspreken.” Uiteindelijk spraken we voor komende zondagmiddag, dan had zij vrij en ik ook. Want andere dagen moest zij in haar winkel staan. Ik vond het allemaal erg spannend. En de maandag erna had ik vrij en zij vaak ook op maandag, want dan is haar winkel dicht.

Wordt vervolgd.

Klaas

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Angela 26 mei 2023
  2. Piet 29 mei 2023
  3. Raspoes58 20 feb 2024
  4. Gustav 20 feb 2024
  5. Gustav 21 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *