— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De vrouwenfilmzaal 3

Eindelijk was het woensdag. Vandaag zou ik mijn eerste avond gaan werken in de seksshop. Na kantoortijd liep ik snel richting seksshop. Betty stond mij al op te wachten. “Hoi, Marianne, wat fijn dat je er bent. Doe even je jas uit en hang die in de keuken, dan ga ik je daarna van alles vertellen.” Ik liep snel naar het toilet, waar ik mijn kleding wisselde en mijzelf opmaakte voordat ik naar Betty liep. Samen met Betty liep ik naar de derde etage, waar de hulpmiddelen en speeltjes stonden. Betty haalde diverse producten uit de vitrinekasten en liet mij deze zien. Ik kreeg uitleg over de werking, voor wie ze geschikt waren en wat ze kostten. Na een uitleg van een uur had ik het gevoel dat ik veel meer wist dan voorheen. Karel riep van beneden naar Betty dat ze even moest komen omdat het eten er was. Samen met Betty liep ik naar beneden. Betty nam het eten aan en ging daarna samen met mij naar de keuken. “Ik neem aan dat je wel van frites met wat erbij houdt”. “Ja hoor, dat vind ik prima”. We schoven aan tafel en aten onze warme hap snel op. Na een koffie was het tijd om door te gaan. Betty nam me mee naar de SM afdeling en legde daar uit waar alles voor diende. Ik keek mijn ogen uit en wist niet dat er zoveel verschillende artikelen te koop waren. Daarna volgde de lingerie afdeling. Ze legde me uit welke vragen ik moest stellen als vrouwen om hulp vroegen bij het uitkiezen van lingerie. Lang niet iedereen wil een compleet corset maar een open kruis body of slip kunnen ook al het verschil maken. Betty legde uit welke kwaliteiten er waren en gaf ook aan hoe de lingerie gewassen kon worden. Toen ik tegen 19.30 uur met Betty een tweede kopje koffie ging drinken duizelde mijn hoofd van alle informatie die ze verteld had.
“Hoe vond je het trouwens vorige week in de filmzaal en de Sybian ruimte?”, vroeg Betty. “Ik was helemaal blij en wist niet dat je als vrouw zo kon genieten in jullie seksshop. Ik ben die avond prima aan mijn trekken gekomen. “Mooi”, zei Betty.

Even later kwam er een vrouw aan de balie die hulp vroeg bij het uitzoeken van lingerie voor haar bruidsnacht. Karel verwees de vrouw naar Betty, die hierop samen met Marianne aan de slag ging. De aanstaande bruid werd uitgevraagd om erachter te komen wat voor soort lingerie zij wilde hebben. Toen Betty daar een beeld bij had mocht de vrouw even wat gaan passen. Betty haalde een witte body uit het rek en liet die passen. Toen ze was omgekleed deed Betty het gordijn van de paskamer open en keek hoe de kleding viel. “En hoe vind je het zitten?” “Het zit wel mooi maar ik zou wel iets pittigers willen”, zei de aanstaande bruid. Betty liep naar het rek en pakte een open kruis body. “Trek deze dan eens aan”, zei ze. De vrouw in de paskamer nam de open kruis body aan en riep even later dat ze daar veel blijer van werd.
“Dan weet ik dat”, zei Betty. Ze trok het gordijn weer open en keek naar de vrouw. “Ik vind het inderdaad veel mooier maar ik heb wel een advies aan je”. De vrouw keek Betty vragend aan. “Ik zou mijn schaamhaar weghalen, dan wordt het nog veel aantrekkelijker voor de bruidegom”, zei Betty. Betty tilde vervolgens haar rokje op, liet haar slipje zakken en liet zien dat zij zelf ook geschoren was. “Zo ziet het er dan uit”, zei Betty. De aanstaande bruid keek Betty aan en zei: “Ik heb nog nooit mijn schaamhaar weggehaald, hoe moet ik dat doen?” “Dat kun je zelf doen met een scheermesje maar eventueel wil ik het hier ook wel voor je doen”. Marianne wist niet wat ze hoorde. Konden ze dat echt hier weghalen? “Ik zou onder de body nog wel leuke kousen aandoen om het geheel af te maken”, zei Betty. Even later stond de aanstaande bruid in haar witte open kruis body met daaronder witte glanzende hold ups met brede boorden in de ruimte voor de paskamer te draaien en in de spiegel te kijken. Haar gêne was weg en ze liep vrij rond in haar sexy outfit over de afdeling. “Dit moet het worden,” zei ze daarna. “Dan moet je me alleen nog even helpen met het weghalen van mijn schaamhaar”, zei ze. “Loop maar mee,” riep Betty en ze gaf aan dat ik moest volgen.

We liepen naar de bovenste etage waar ze een deur naast de Sybian ruimte opende. Daarin stond een onderzoeksbank met beensteunen. Deze ruimte was kennelijk bedoeld voor genoemde behandeling. Ik was daar tot op heden niet geweest. “Zo, ga maar even liggen zonder slipje dan zal ik je even glad maken.” Ik zag dat Betty een kom met warm water en een handdoek pakte en daarna met scheerschuim haar poesje bedekte. Met grote vaardigheid werd het schaamhaar in no time verwijderd. Betty pakte een spiegel en liet de aanstaande bruid naar haar kruis kijken. “En, vind je dit er niet beter uitzien?”, vroeg Betty. “Ja, het ziet er super uit en het voelt ook lekker glad aan.” “Dan kun je het vanaf vandaag zelf bijhouden tijdens het douchen of je komt af en toe hier langs”, zei Betty. Ik zag dat de aanstaande bruid nog even bleef voelen aan haar gladde kruis.

“Wil je ook nog even genieten?”, vroeg Betty. De aanstaande bruid knikte. Hierop zag ik dat Betty een g-spot vibrator pakte en die naar binnen werkte bij de vrouw die met haar benen wijd in de beugels lag. Binnen vijf minuten was het zover en zag ik dat ze een enorm orgasme beleefde. Betty liet haar even liggen en hielp haar toen van de bank af. “Dat was heerlijk”, zei ze. “Heb je trouwens zelf al een vibrator?” vroeg Betty aan de vrouw. “Nee, ik gebruik alleen mijn vingers, maar zo heerlijk als net ben ik nog nooit klaar gekomen.” “Nou als je wilt gaan we nog even boven een speeltje uitzoeken”, zei Betty. De vrouw knikte en even later stonden we op de afdeling hulpmiddelen en speeltjes. Ik hoorde Betty de vrouw uitleggen welke mogelijkheden er waren. Ze koos uiteindelijk voor een G-spot vibrator, die Betty haar had laten voelen. Daarna liepen we samen richting kassa. De vrouw rekende de lingerie, de scheerbeurt en de vibrator af. Betty kroop onder de balie en gaf de vrouw een vrijkaartje voor een bezoek aan de Sybian. Ze legde uit wat dat voor apparaat was en zei: “Dat is voor na je bruidsnacht dan kom je hier een keer lekker genieten”. De aanstaande bruid keek blij en gaf aan dat ze zeker een keer terug wilde komen. “Je bent van harte welkom”, zei Betty die haar een fijne bruiloft toewenste.

Toen ze weg was sprak Betty mij aan. “Zie je hoe we dat hier aanpakken”, zei ze. “Ja fantastisch dat ze voor lingerie komt kijken en je haar nog diverse zaken extra verkoopt. Is het de bedoeling dat ik het scheren ook ga doen?”, vroeg ik. “Ja, als je het niet vervelend vindt hoort dat bij de werkzaamheden. Ook moet je eventueel aan nieuwe klanten uitleg geven over de Sybian”. “Ik vind het helemaal geweldig. Ik voelde een tinteling bij mijzelf opkomen toen je haar met de G-spot vibrator aan het klaarmaken was. Dat lijkt me heerlijk om te doen”. “Nou fijn, dan zijn we daar ook uit. Weet je wat, ik speel de klant en dan mag jij me even ervaring laten opdoen met de G-spot vibrator”. Ik wist niet wat ik hoorde maar aan haar gedrag te beoordelen wilde ze het echt. We liepen naar boven en Betty deed haar slipje uit en ging op de onderzoeksbank liggen. Ik zag dat Betty compleet glad was. Ze zag er heerlijk uit en had een prachtige kut. “Nou laat maar eens zien hoe je het gaat doen”, zei ze. Ik pakte de G-spot vibrator en liet deze zachtjes over de clit van Betty heen gaan. Na even met mijn vingers haar clit te hebben bewerkt zag ik dat ze nat begon te worden. Ik duwde de vibrator naar binnen en hield hem vast. Ik zag dat Betty genoot van de immense trillingen en niet lang erna was ik er getuige van dat ze hevig klaarkwam door mijn behandeling. Ik liet haar even in de steunen liggen om even bij te komen. “En ben ik geslaagd?”, vroeg ik. “Met vlag en wimpel”, lachte Betty. Betty gaf aan dat er soms ook vrouwen kwamen die door haar bewerkt wilde worden met een vibrator. Ook daarvoor wordt de kamer naast de Sybians gebruikt. “Ik reken voor zo’n behandeling twintig euro,” zei ze. Nadat ze haar slipje weer aangetrokken had gingen we terug naar beneden.

Karel vroeg me om nog even de filmzaal te willen controleren. Ik liep naar beneden en duwde de deur van de zaal open. Het was er druk en voor in de zaal lag een vrouw naakt op het bed. Ik zag dat er diverse mannen en vrouwen rond het bed stonden terwijl er een man bezig was met de vrouw. Dat ziet er lekker uit, dacht ik. Ik liep weer terug naar boven en vertelde Karel wat ik gezien had. “O, dan zijn ze weer lekker bezig. Ik had de indruk al toen ze binnen kwamen dat het weer zou gaan knetteren”, lachte Karel. Tegen tien uur liep de zaak leeg. “Dan moeten we nu nog even een sluitronde maken”, zei Karel. Hij nam mij mee en wees me op de punten die ik tijdens de sluitronde moest controleren. Als laatste controleerden we de filmzaal. Ik zag dat er verschillende kledingstukken waren achtergebleven. “Kijk, die doen we in een doos onder de balie. Mocht er iemand om terug komen dan kan hij het daar weer terugvinden”, zei Karel.
Karel raapte de kleding op en liep er mee naar de balie. Ik zag dat de doos onder de balie vol lag met pikante lingerie. “Ja, als ze geil zijn, wordt er niet zo goed gekeken of ze alles weer aan hebben getrokken”, lachte hij. “En is de eerste avond als medewerkster bevallen?, vroeg Karel. “Ja dat zeker, ik heb een hoop geleerd en zie al uit naar morgenavond.” “Hou er wel rekening mee dat het morgen dames dag is, dus dan draaien we alleen maar lesbische films en is ons kijkerspubliek hoofdzakelijk vrouw. “O leuk, antwoordde ik. “Morgen mag je mij als klant uitleggen hoe de Sybian werkt”, zei Betty. “Dat is goed, dat zal ik doen”, zei ik. We liepen even later het pand uit en Karel schakelde het inbraaksysteem in. Daarna liep ik snel terug naar huis. Ik nam wat te drinken en dook daarna snel onder de wol. Ik dacht nog even terug aan het verzoek van Betty om haar even te verwennen. Ik vond het heerlijk om te doen en genoot er van toen ik zag dat ze zo heerlijk klaar kwam. Benieuwd naar wat ik morgenavond weer mee zou maken fantaseerde ik er nog even op los tot ik al snel in dromenland raakte.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. Witvisje 06 jun 2023
  2. Ron 06 jun 2023
  3. Witvisj 06 jun 2023
  4. Marianne 06 jun 2023
  5. Fenna 07 jun 2023
  6. Witvisje 07 jun 2023
  7. Fenna 08 jun 2023
  8. Witvisje 09 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *