— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speeltje in de spotlight: LELO Dot (met kortingscode en testers gezocht)

In het kleine puntje dat we de clitoris noemen, zitten 8 duizend zenuwuiteinden die maar één functie hebben: genot. Al die zenuwuiteinden maken dit plekje niet alleen gevoelig voor plezier, maar ook voor over stimulatie. Daarom heeft LELO de DOT ontwikkeld: een pinpointvibrator die, net als de clitoris, een universum van genot bevat in één klein puntje. Vooral de ‘Infinite Loop’-technologie heeft onze interesse gewekt. Reden genoeg voor Willie en Shespot om dit speeltje in de spotlight te zetten. De spot op DOT!

Over de pinpoint clitorisvibrator

De meeste vrouwen hebben clitorisstimulatie nodig om een orgasme te bereiken. En met clitorisstimulatie bedoelen we eigenlijk: stimulatie van het knopje dat je aan de buitenkant ziet. De clitoris loopt namelijk vanbinnen door (de g-spot is bijvoorbeeld ook onderdeel van de clit), maar dit ‘eikeltje’, ook wel de ‘glans’, is het gevoeligst.

Veel vibrators voor vrouwen zijn dan ook speciaal ontworpen voor bevrediging van dit plekje. Zo ook pinpointvibrators. Die stimuleren de clitoris heel gericht met een klein puntje of bolletje. Vaak is deze stimulatie vrij intens, omdat alle kracht van zo’n vibrator via dit kleine puntje naar buiten komt. Perfect voor de een, (iets te) heftig voor de ander. Maar precies daar brengt LELO met de DOT dus verandering in.

DOT’s special talent

De DOT stimuleert niet zomaar met cirkelende vibraties, maar met de ‘Infinite Loop’-technologie. Deze technologie volgt een zogenoemd ‘elliptisch traject’: een Deze technologie zorgt voor constante elliptische bewegingen: een soort oneindige ovaalvormige beweging, die in elke hoek net anders is. Simpelweg door de hoek of mate van druk van het speeltje te veranderen, verander je de sensatie. Zo zorgt hij steeds voor nieuwe, aangename verrassingen. In combinatie met het fijne, flexibele topje van zijdezachte siliconen en 8 vibratiestanden, worden zo alle zenuwuiteinden van de clitoris (of andere erogene zones) met uiterste precisie én de gewenste intensiteit gestimuleerd. Van zacht teasend tot stevig pleasend. Het idee is dat je op deze manier meerdere orgasmes kunt bereiken en dus eindeloos kunt genieten.

Verder is-ie gemaakt van ultrazacht en bodysafe siliconenmateriaal, volledig waterdicht (dus ook mee te nemen in bad) en te mooi om in je nachtkastje weg te stoppen. Hij wordt geleverd inclusief opbergzakje en sachetje glijmiddel.

LELO Dot

Over LELO

LELO is een luxe genotsmerk, dat (bij de kenners) bekendstaat om z’n innovatieve technologieën en stijlvolle designs (die je eerder met trots aan anderen laat zien dan dat je ze in je nachtkastje verbergt). Maar wie nog iets beter kijkt, ziet een merk dat staat voor zelfzorg en zelfliefde, gericht op mensen die voldoening en genot belangrijker vinden dan gender, geaardheid, afkomst of leeftijd. Een merk dat je aanmoedigt om zonder schaamte alle wonderen van je lichaam te ontdekken.

Zelf gratis LELO DOT ontdekken?

Zelf ervaren waarom Willie en Shespot DOT in de spotlight zetten en (anoniem) je ervaring delen?

Stuur vóór 2 mei een mailtje met je adresgegevens naar onze redactie – [email protected] – met als onderwerp ‘LELO DOT, en benoem kort waarom je dit speeltje wil testen. Wie weet kiezen wij jou dan uit om namens Shespot te reviewen!

Of bestel de LELO DOT nu met 10% korting bij Willie.nl met de code: SHESPOT10DOT

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *