Willie.nl TIP!
De grootste erotische webwinkel van Nederland en België, bekend van radio en tv. Willie heeft een hele goede en vriendelijke klantenservice en heel belangrijk, een heel breed aanbod van seksspeeltjes, vibrators en lingerie voor vrouwen voor een schappelijke prijs. Deze webwinkel is zeker het uitproberen waard als je opzoek bent naar een speeltje voor jezelf. Ze hebben een goede service en snelle levering. De beste in bed. Geen vraag is te gek.

Condoomfabriek.nl
Heb je voorbehoedsmiddelen, condooms, soa of een zwangerschapstest nodig? Condoomfabriek heeft alle goede en betrouwbare merken en levert snel en goedkoop. Condoomfabriek is al jaren een begrip op het gebied van de verkoop van condooms en kan je van de juiste informatie voorzien alvorens een voorbehoedsmiddel aan te schaffen.

Femlitero.nl
De porna webwinkel van Shespot.nl. Biedt een breed scala aan porna dvd’s en erotische literatuur en vrouwvriendelijke seksspeeltjes. Speciaal voor vrouwen en stellen.

dildootjes.nl
Op het leuke webblog van Dildootjes.nl schrijven Annette en Marc Broekhuijsen met veel humor over alle dildo’s, vibrators en andere seksspeeltjes die je kunt kopen in de winkel. Hun slogan is: Nóg leuker in bed! Sommige verhaaltjes zijn bijzonder grappig.

VibratorPlaza.nl
Heeft de grootste collectie vibrators van Nederland. Annette Broekhuijssen schrijft op het weblog van VibratorPlaza.nl informatief over alle producten en gebruikt in haar tekstjes een grote dot humor als glijmiddel.

Spannendelingerie.nl
Ga je een avondje spannend op date en wil je net even een beetje extra geven? Hul je dan in de meest spannende en sexy lingerie. Op Spannendelingerie.nl vind je mooie lingeriemerken die speciaal voor dat spannende nachtje met je lover dat extratje geven. Zoek je een setje met een open kruisje van mooi kant of een peek-a-boo? De mooiste stoffen en exemplaren van kant kun je hier online kopen. Succes verzekerd!