— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hoe Marktplaats zorgde voor een spannende ontmoeting

Ik was op zoek naar een open kruis panty en struinde Marktplaats af. Het aanbod van panty’s op Marktplaats was enorm. Plotseling viel mijn oog op een aanbieder bij mij in de stad. Ik bekeek zijn aanbod en werd enthousiast over de prijs van een zwarte panty. Toen ik wilde reageren zag ik dat er niet werd toegezonden, maar er alleen kon worden afgehaald. Ik belde het nummer dat bij de advertentie stond en kreeg een man aan de lijn die zich voorstelde als Pieter. Hij was een handelaar en had een marktkraam. Hij vertelde dat hij tegen 18.00 uur thuis zou zijn. Bij het noemen van zijn adres bleek dat hij vlak bij mij in de buurt woonde. We spraken af dat ik na 19.00 uur langs zou komen. Ik liep tegen 19.00 uur naar het opgegeven adres en kwam uit in een sjieke straat bij een enorm vrijstaand huis met oprit. Terwijl ik de oprit op liep zag ik een marktwagen langs het huis geparkeerd staan. Ik belde aan en even later werd de deur geopend door een knappe man. Hij had een vriendelijke kop en een uitstekend figuur. Hij keek mij aan en ik vertelde dat ik degene was die hij ’s middags aan de lijn had gehad.

“O ja, kom even binnen”, nodigde hij mij uit. Ik liep de hal in en hij ging mij voor naar de huiskamer. Ik keek rond en zag een prachtige warme inrichting. “Ga even zitten”, zei hij. “Wil je wat drinken?” Ik zei: “Prima”. Even later kwam hij met twee glazen fris aan. Ik raakte aan de praat en hij vertelde dat hij sinds een half jaar weer vrijgezel was, na een relatie van een aantal jaren. Ik maakte hem mijn complimenten dat het huis er keurig uit zag. “Ja, ik hou van een opgeruimd huis”. “En heb jij een relatie?”, vroeg hij aan mij. “Nee, antwoordde ik, ik ben sinds een jaar weer single maar sta ondertussen wel open voor iets nieuws”. Na een poosje schonk hij opnieuw in en ik vond het best gezellig bij hem. Ik vertelde dat ik in de buurt woonde en dat ik deze huizen nog nooit van binnen had gezien.

“Wil je een rondleiding?”, vroeg hij aan mij. “Vind je mij dan niet brutaal, om dat zo maar te vragen?,” vroeg ik. “Welnee, ik vind het gezellig om een mooie vrouw als jij over de vloer te hebben”. We liepen via de huiskamer en de keuken terug naar de hal en namen de trap naar de eerste etage. Daar waren maar liefst vier enorme slaapkamers. Een kamer was ingericht als kantoor en ook daar was alles keurig gerangschikt. De ouderslaapkamer was voorzien van een king size bed en aan de muur hing een enorm televisiescherm. Aansluitend was een badkamer aanwezig waarin naast een regendouche ook een enorm bad midden in de badkamer stond. Via een walk in closet kwamen we in een tweede slaapkamer die eveneens heel sfeervol was ingericht en uitkeek op een enorme tuin aan de achterzijde met daarin een fraai zwembad. We liepen naar de tweede etage waar een ruimte was ingericht als fitness ruimte. Dat verklaarde waarom hij er zo goed uit zag, dacht ik.

“Kom dan gaan we nog wat drinken”, zei hij. We liepen terug naar de huiskamer en ik werd steeds nieuwgieriger. “Nog wat fris of een wijntje?”, vroeg hij. Ik koos voor een rode wijn samen met hem. “En wat vond je van mijn huis?”, vroeg hij. “Ik ben onder de indruk van de grootte en de luxe die je hebt. “Ja ik heb het huis van mijn ouders gekregen toen die naar een appartement verhuisden en het daarna grondig aangepakt”. “Maar nu eerst maar eens zaken doen lachte hij. Welke maat panty wil je hebben”, vroeg Pieter. “Ik heb meestal maat m.” “Kom dan gaan we even kijken”. Pieter nam me mee naar het magazijn dat aan zijn huis vast zat. Daar stonden de kousen, panty’s en lingerie gesorteerd in dozen op schappen. “Deze verkoop ik heel veel”, zei hij terwijl hij er een uit een doos pakte en omhoog hield. “Mag ik hem hier passen?”, vroeg ik. “Normaal gesproken niet maar voor jou maak ik een uitzondering”. Ik haalde de panty uit de verpakkingen keek rond. Omdat er geen ramen in het magazijn zaten kon niemand naar binnen kijken.

“Wil je hem hier passen?”, vroeg Pieter, “of wil je naar een andere ruimte? Ik heb hier namelijk geen paskamer.” Wellicht door het wijntje was ik wat minder geremd geworden. Ik ging op een stoel zitten en begon mijn panty uit te trekken. Daarna wilde ik vervolgens de nieuwe panty gaan passen. “Ho stop, dat gaat zo toch niet”, merkte Pieter op. “Een open kruis panty pas je zonder slipje eronder anders is het geen gezicht.” Ik voelde mijzelf gaan blozen. Moest ik nu in het bijzijn van een onbekende man mijn slipje gaan uittrekken? Was dat echt wat hij verwachtte? Even stond ik in tweestrijd maar toen was ik eruit. Ik trok mij slipje uit en vervolgens de open kruis panty aan. Ik trok even aan de stof om hem mooi te laten aansluiten. “Hier heb ik een spiegel”, zei Pieter. Ik stapte in mijn pumps en liep naar de spiegel toe. Toen ik daar aan kwam tilde ik mijn rokje van voren omhoog om zo in de spiegel te kunnen kijken. Daar zag ik mijn geschoren kutje vrij bereikbaar door de open kruis panty. “Dat ziet er fraai uit, zei Pieter, die achter mij kwam staan en ook in de spiegel keek. “Vind je?”, vroeg ik. “Ja hoor, hij sluit goed aan en je ziet er geweldig uit zo. Ik zou je zo wel willen aanraken”.

Ik voelde in mijn kruis een lichte tinteling ontstaan en de spanning in mijn lijf nam toe. “Ik neem hem en houd hem meteen aan,” zei ik tegen Pieter. “Dat is prima, zei Pieter, ik pak even een tasje voor de andere spullen”. Even later zaten we weer in de huiskamer en door mijn korte rok en het ontbreken van mijn slipje moest ik erg oppassen hoe ik ging zitten. “Nog een wijntje?”, vroeg Pieter. Ik besloot er nog een te blijven drinken omdat de sfeer heel aangenaam was en ik het naar mijn zin had. Terwijl hij de glazen inschonk keek ik naar hem. Wat een geweldige mooie man, vond ik. We spraken nog wat over allerlei onderwerpen. Ik vroeg hem of hij aan veel vrouwen een open kruis panty verkocht. “Je moest eens weten”, lachte Pieter. “Vaak worden er eerst een paar normale panty’s gekocht en dan volgt als laatste nog een spannende panty. Ook hold ups lopen erg hard. Die kan ik soms maar net voldoende in voorraad houden. Dat zijn echte hardlopers. Maar ik moet zeggen dat ik bij het zien van jouw kruis ook behoorlijk enthousiast werd.” Ik begon het warm te krijgen en had het gevoel te gloeien. “En ik meen het, ik zou er best eens aan willen voelen”, zei Pieter. Ik antwoordde: “Maar wie zegt jou dat je dat niet mag?”.

Pieter keek mijn kant op. “Meen je dat nou echt?”, vroeg hij. Heel beslist zei ik: “Ja”. Ik kreeg een heerlijk gevoel van Pieter en besloot om niet te wachten maar zelf de toenadering te zoeken. Ik ging langzaam met mijn mond naar zijn mond en voor ik het wist zaten we op de bank te zoenen. Wat was ik blij met deze situatie. Mijn zoenen werden goed beantwoord en langzaam voelde ik de handen van Pieter over mijn lichaam op onderzoek gaan. Eerst over mijn kleding, maar na verloop van tijd ook eronder. Ik smolt van zijn aanrakingen en wilde dat dit moment eeuwig zou duren. Plotseling ging Pieter op zijn knieën voor de bank zitten en boog mijn benen iets uit elkaar. Hij pakte mijn benen vast en trok mij aan mijn knieholtes naar zich toe. Automatisch spreidde ik mijn benen maximaal. Toen verdween zijn mond richting mijn onbedekte kruis. Ik werd fantastisch verwend door zijn overheerlijke tong en het duurde niet lang voordat ik op de bank van mijn stoere man zat klaar te komen. Het krijgen van het tweede orgasme duurde daarna ook niet lang.

“Kom mee naar boven”, zei Pieter. We liepen de trap op en even later lag ik op zijn king size bed. Mijn blouse en BH gingen uit. Ook Pieter trok zijn kleding uit. Wat zag ik daar een prachtige gespierde man mijn kant opkomen. Hij dook naast mij op het grote bed en begon aan mijn tepels te zuigen. Ow wat was dat lekker. Ik pakte zijn prachtige geaderde pik vast en begon hem zachtjes af te trekken. Mijn hand had moeite om zijn pik in het geheel te omvatten. Het aftrekken ging over in pijpen en na enige tijd kwam hij op mij liggen. Ik voelde zijn kloppende lid langs mijn lippen gaan. Hij wreef over mijn super gevoelige clitje. Ik voelde dat ik vreselijk nat was geworden en even later stootte Pieter bij mij naar binnen. Sinds tijden was dit weer eens een heerlijke vrijpartij waar ik zo naar verlangd had. Ik genoot met volle teugen van zijn stoten en probeerde ze op te vangen. Nagenoeg gelijktijdig kwamen we samen klaar. We bleven nog zeker tien minuten liggen om na te hijgen.

Toen gingen we richting de regendouche. Pieter pakte een spons met doucheschuim en zeepte mij heerlijk in, waarbij hij werkelijk niets vergat. Na het douchen wikkelde Pieter mij in een heerlijk zacht groot badlaken en wreef mij voorzichtig droog. We zoenden tussendoor en konden eigenlijk niet van elkaar af blijven. Toen we na een poos weer in de huiskamer zaten vroeg ik Pieter: “Wat krijg je van mij voor de panty?”. “Niets, zei Pieter, en als je het wil ga ik je volgende keer compleet in een nieuwe lingerie outfit zetten.” “Dit onder de voorwaarde dat je mijn vriendin wil worden.” Daar hoefde ik niet lang over na te denken. “Tuurlijk wil ik dat”, zei ik tegen hem. We namen uitgebreid en langdurig afscheid en ik beloofde hem dat ik het komende weekend bij hem zou blijven logeren. Terwijl ik terug liep naar mijn woning voelde ik mij erg opgelaten. Je gaat even weg om een panty kopen en komt terug met een nieuwe relatie! Hoe gek kan het in het leven lopen. Toen ik thuiskwam en mijn kleding uittrok bleef ik even met alleen mijn panty aan voor de spiegel staan. Wat was ik blij met deze aankoop!

Marianne

Red: Koop je panty’s veilig op Willie.nl Klik hier.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *