— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

A friend with benefits – deel 4

“Wow, mazzelpik”, lacht Bram bulderend om het verhaal van Dennis. “Het was echt te gek joh, zo’n trio. Ik dacht ook dat het niet uitvoerbaar was, als je je aandacht zo verdelen moet. Maar ze waren er echt alleen voor mij. Ik heb Mariët toen op z’n hondjes genomen en Esra heeft dat met een strapon bij mij gedaan!”, gaat Dennis verder. Het is duidelijk te zien aan de ogen van Dennis’ vriend Bram, dat hij zich voorstelt hoe dat geweest moet zijn. De fantasie schept de meest erotische beelden in zijn hoofd. “Poeh, zoiets zou ik ook wel eens willen meemaken. Is Mariët zo wild dat ze het met iedereen doet?”, vraagt hij. “Dat denk ik nou juist niet, waarom denk je dat ze het bij maar één maatje zoekt om mee te vrijen?” Daarmee slaat Dennis de spijker op de kop, “het is juist Esra die brutaler is in haar doen en laten! Die neemt nooit een blad voor de mond. Zij heeft mij als friend with benefits immers aan Mariët gekoppeld”.

Het is op een avond dat ik een telefoontje van Esra krijg. “Hé Mar”, hoor ik, “moet je eens raden wat ik nu aan mijn fiets heb hangen!”. Uiteraard heb ik geen idee. Zo komt het dat mijn vriendin het zelf uitleggen moet. Ze vertelt: “Dennis stond voor mijn deur, met zijn vriend Bram. Niet te versmaden lekker hapje trouwens, die Bram. Maar goed, of ik zin had in een triootje met hen. Nou je snapt, uhh, dat lijkt mij een lekker idee. Maar ik vroeg mij af hoe jij daar over denkt. Ik bedoel dat Dennis dan met mij….” Dat meedenken met mij, dat is waarom ik bevriend ben met Esra. Maar wat moet ik zeggen? Dennis is niet mijn partner, het is slechts een vriend met wat extra’s. Hij kan gaan en staan waar hij wil. En toch had hij mij wel even kunnen bellen. Het is daarom dat ik hem nu voor het blok zet en zeg: “ik vind het best Es, op twee voorwaarden. Dennis moet met condoom, want anders moeten we opnieuw op soa’s testen. En dat jij je iPad zo neerzet dat ik mee kan kijken! Zo niet, dan gaat het feest niet door!” Ik hoor Esra grinniken, zij snapt direct de situatie. “Ha ha ha, ja dat zal ik hem zeggen”, proest ze het uit, “en dan kan je meteen zien wat voor iemand Bram is! Maar nou nog eens wat… dan zie je mij óók!” Nu is het mijn beurt om in de lach te schieten, als ik haar voorleg: “ja duhh, dacht je dat ik je laatst niet gezien heb, of zoiets?”

Het is vrijdagavond. De tas met nakijkwerk heb ik in een hoek van de kamer gekwakt, en ik heb een pizza in de oven geschoven. De verwarming staat lekker hoog en ik heb besloten dat ik een avondje helemaal niks wil. Dan kunnen al die stemmen die de hele dag op school op mij in hebben gepraat wegebben. In de kast staat nog een halfvolle fles niet al te dure Côtes du Rhône, die ik van de plank pak. Dit wordt een heerlijk ontspannen avondje. Net als ik mijn telefoon erbij pak ontvang ik een appje: “Hoi Mar, even bellen?” Ik bel Esra op die mij vrolijk kwetterend vertelt dat het vanavond zal zijn: een trio met Dennis en Bram. Oei, wat spannend. En of ik het nog wil: meekijken via de webcam. Natuurlijk wil ik dat! “Om half negen, is dat goed?”, vraagt Esra me, “de jongens zijn om acht uur bij me. Dan kunnen we ons nog even opfrissen en daarna zet ik de webcam aan oké?”

“Heee Mariët!”, klinkt het vrolijk. Ik zie Dennis in de camera kijken. “Lig je al in bed?” Dat klopt. Ik ben dermate moe, dat ik na de pizza en een glas rode wijn onder de douche gesprongen ben, mijn pyjama heb aangetrokken en nu zit ik rechtop tegen de kussens aan het hoofdbord van mijn bed. “Kijk dit is Bram”, wijst Dennis mij aan. Waar mijn “vrij-vriendje” een krullenbol is, daar is Bram een blonde Germaan. “Hoi”, zwaait hij mij toe, “zin in een showtje?”. De vrolijkheid van beide jongemannen is aanstekelijk. Als beide heren bij de camera weglopen, zie ik Esra rechtop in bed zitten. Ze is al helemaal naakt, net als de twee mannen. Hier en daar brandt een kaars, het licht is gedimd. Op de matras wemelt het van de kussens, Esra heeft duidelijk in de gezelligheid van haar slaapkamer geïnvesteerd. Ik bedenk dat dit in mijn slaapvertrek wel beter kan. Ik doe daarom het grote licht in mijn kamer uit en knip een bedlampje aan. Het lijkt nu net alsof ik erbij ben, bij Dennis, Bram en mijn vriendin.

Beide jongemannen kruipen het bed op. Ik kijk tegen hun strakke billen aan en ik ben verrast door dit fraaie uitzicht. Dennis laat er geen gras over groeien en nestelt zich tussen de benen van mijn vriendin. Hij trekt haar wat onderuit en spreidt haar benen zo ver hij kan. Ik zie zijn hoofd richting haar vulva dalen. Zo te zien likt hij haar met lange halen. Ik merk dat mijn fantasie aanvult wat mijn ogen niet zien kunnen. Zijn tong glibbert over haar vulvalippen, hij proeft het sap dat uit haar kutje vloeit, hij plaagt teder met zijn tong haar clit. Ze kreunt luid als ook Bram zich bij haar gevoegd heeft. Hij vormt zijn handen zo dat die haar borsten omsluiten en er zichtbaar met gevoel in knijpen. Dan daalt zijn mond richting een tepel. In een flitsend ritme tikt zijn tong tegen de harde knop aan. Dat dit heel gevoelig is blijkt uit de gil die uit de mond van Esra ontsnapt. Ze kan er bijna niet tegen als Bram dat ook met de andere tepel doet. “Kom hier”, smacht ze, “ik wil je pijpen”.

Het is een fascinerend tafereel dat ik voorgeschoteld krijg. Dennis die niet alleen het kutje van Esra beft, maar ik zie aan de bewegingen van zijn rechter arm dat hij blijkbaar ook zijn vingers bij haar naar binnen heeft gebracht en haar daarmee ritmisch neukt. En Bram die geknield naast het hoofd van mijn vriendin is gaan zitten. Zij heeft zijn lul voor haar mond en likt er driftig aan alsof het een lolly is. Ze heeft de voorhuid naar achteren geschoven en laat nu haar natte tong in driftige rondjes over zijn eikel glibberen. Dan stoot Bram naar voren, waardoor zijn pik grotendeels in haar mond geschoten is. Het moment voor hem om tussen haar gestifte lippen te neuken. Een mompelend geluid stijgt op in de kamer. Enerzijds omdat Esra tot haar keel toe in haar mond wordt geneukt, anderzijds omdat de vingers en tong van Dennis haar vagina verhitten. Mijn vriendin raakt hiervan zo geil dat ze de piemel van Bram uit haar mond haalt en kermt: “toe neuk me allebei, please. Nuuuu!!!”

Beide heren veren rechtop op hun knieën op de matras. Esra grijpt opzij naar een nachtkastje en haalt daar twee condooms vandaan. “Kom maar hier”, wijst ze naar Dennis. In een handige beweging voorziet ze zijn recht vooruit priemende erectie van het voorbehoedsmiddel. Gevolgd door Bram, die ook van zo’n kleinood wordt voorzien. Dat Esra het voortouw neemt ben ik wel gewend, in bed is het blijkbaar niet anders. “Ga maar op je rug liggen”, gebiedt ze Dennis. Als hij dat doet kruipt ze over zijn middel heen. Zij pik staat kaarsrecht omhoog. Mijn vriendin positioneert haar kutje er recht boven en laat zich dan over de erectie zakken. Als Dennis tot aan zijn ballen in haar zit beveelt ze Bram: “jij ook!” Blijkbaar is dit al besproken. Bram aarzelt geen moment en grijpt naar het nachtkastje. Daar staat een flacon glijmiddel. Hij laat de vloeistof over het kontje van Esra druppen en is voorts niet zuinig als hij zijn hele pik ermee bevochtigt. Vervolgens kruipt hij richting de billen van Esra en duwt voorzichtig de kop van zijn penis tegen haar kringspier. Het gebied daar is zo glad dat het weinig moeite kost om het sterretje te openen en zijn pik naar binnen te laten glijden.

Onder mijn deken wordt het nu toch wel erg broeierig. Het lukt mij niet meer om van mijzelf af te blijven. Mijn kutje tintelt, mijn clitoris en vulvalippen zijn gezwollen. Ik laat een vinger mijn intiemste plekje verkennen. Dat is glibberglad geworden van mijn eigen vocht. Als ik mijn vinger wat optil blijven dikke draden geile nattigheid hangen tussen mijn vinger en mijn kutje. Ik laat mijn vingertop over mijn clit glijden, die is hard als een knopje geworden. Oei, wat hebben de beelden mij opgegeild. Geen wonder, want wat ik zie is ook ongelooflijk. Ik kijk tegen de rug van Bram, die ritmisch vanuit zijn heupen op Esra in stoot. Zijn in condoom gehulde piemel glimt van het glijmiddel. Hij laat die diep tussen haar billen zakken, totdat hij weer terugtrekt en de actie vervolgens herhaalt. Zijn mannenkontje is oh zo strak, zijn ballen in een mooi geschoren zak, schudden mee. En daar vlak onder zie ik de pik van Dennis, die diep in de vagina van mijn vriendin gestoken, meestoot met zijn vriend. Ook zijn ballen zijn gespannen van opwinding. Vier ballen, twee strakke kontjes, piemels die toestoten, ik… “Ahhhhhhh”, schreeuw ik plots mijn slaapkamer in. Ik voel mijn orgasme niet eens aankomen, daar is het ineens. Mijn hele onderlijf schokt op de heftige krampen die mij overvallen als een dief in de nacht. Dit is diep, oh zo diep. Mijn billen til ik in een spasme van de matras omhoog. Een golf nattigheid spuit mijn kutje uit. Van de schokken is mijn iPad van het bed gerold en ligt op de kop op de vloer. Mijn longen pompen ongecontroleerd zuurstof in en uit. Daar lig ik in een plas van mijn eigen geil. Ik heb nog niet de kracht om de boel te verschonen, eerst liggen en bijkomen…

Traag kom ik weer bij mijn positieven. Er heerst een weldadige stilte in de slaapkamer. Ineens realiseer ik mij dat mijn iPad nog op de vloer ligt. Als ik die pak merk ik dat die op de kop heeft gelegen. De afloop van het trio heb ik dus gemist. “Over een poosje maar eens vragen”, praat ik in mijzelf.

Janina

Beoordeel dit verhaal

14 Reacties

  1. Sandra 02 jan 2024
  2. Dennis 02 jan 2024
  3. Isabel 02 jan 2024
  4. Sandra 02 jan 2024
  5. Johan 02 jan 2024
  6. Chris 03 jan 2024
  7. Dennis 03 jan 2024
  8. Sandra 03 jan 2024
  9. Dennis 03 jan 2024
  10. Chris 03 jan 2024
  11. Hans 03 jan 2024
  12. Isabel 03 jan 2024
  13. Fenna 04 jan 2024
  14. Morna 11 jan 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *