— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

DE LEKKE(RE) BAND

Daar loop ik dan door de stad naast mijn omafiets met de platte achterband. De zon bakt de stoeptegels, waardoor de warmte opstijgt tot onder mijn flinterdunne zomerjurkje. Rondkijkend ben ik op zoek naar een fietsenwinkel en vind er eentje op de hoek van een straat. Een piepklein zaakje, dat de inkomsten binnenhaalt van studenten die hun derdehands vehikels daar laten repareren. Althans dat concludeer ik aan de hand van de vele oude barrels op de stoep. Ik zet mijn fiets op de stander en loop naar binnen. Achter een oude balie staat een eveneens oud mannetje.

“Dag meneer, ik heb een lekke band”.

“Dat is niet zo mooi jongedame, maar dan moet u niet hier zijn. Als u ietsje verder loopt, de hoek om, dan ziet u daar een bordje aan de muur. Daar is onze werkplaats. U kunt daar zo naar binnen. Mijn zoon Tim zal u daar te woord staan”.

Het is zoals me is gezegd. Boven twee oude, bijna verfloze deuren is een bordje gemonteerd, waarop met klassieke letters “werkplaats” staat geschreven. Ik open één van de deuren en loop met mijn fiets aan de hand de ruimte binnen. Er hangt met kettingen en haken een roestige fiets aan het plafond, maar een fietsenmaker is nergens te bespeuren. Ook kan ik geen belletje vinden om iemand te waarschuwen. Ik besluit het dan maar op een roepen te zetten.

“Hallo, is daar iemand?”

“Oh sorry, schone dame, ik was even naar achter gelopen voor een kopje koffie. Niet verstandig van mij. Toen u riep, heb ik per ongeluk mijn kop koffie omgestoten, ziet u mijn hele broek zit er onder”.

Ik kijk de fietsenmaker aan en moet een beetje om het tafereel lachen. Daar staat de fietsenmaker beteuterd naar zijn broek te kijken. Wat een knapperd. Ik word meteen warm van zo’n mooie kop krullen en zo’n mannelijk postuur.

“Ik zal zo even een andere broek aantrekken. Maar zegt u eens, waarmee kan ik u helpen? Oh ik zie het al, een lekke achterband. Tja, dan kan ik twee dingen doen: de binnenband repareren, of die vervangen.”

“U mag er best een nieuwe band omdoen hoor. Maar kan ik er dan op wachten? Dan hoef ik niet eerst naar huis en dan weer hierheen om de fiets op te halen, begrijpt u?”

“Zeg maar jij hoor. Tim, aangenaam. U hebt geluk, ik heb voor de koffie net mijn handen gewassen. Van boven schoon, van onderen smerig zogezegd, ha ha ha. Maar u kunt gerust even wachten. Een band vervangen heb ik zo gedaan”.

Nu lacht Tim zijn mooie rij tanden bloot. Hij is grappig. Daarom stel ik me ook maar voor. En ik heb geluk dat hij het vandaag niet zo druk heeft. Hij tilt de roestige fiets uit de kettingen en hangt mijn omafiets erin. Daarna pakt hij een klapstoel uit een hoek en zet die voor mij neer.

“Wacht hier maar even, ik ga even een andere broek aantrekken. Ben zo terug”.

Hij beent de werkplaats uit, opent daarbij een deur die hij zo gehaast weer dichtklapt dat die net zo hard weer openklapt en halfopen blijft staan. Zou hij gemerkt hebben dat ik nu stiekem het kleine keukentje in kijken kan? Gezeten op mijn stoel zie ik Tim naar een houten plankje lopen, waar oude opgevouwen kleding op ligt. Hij heeft vast niet in de gaten dat ik hem zien kan, ik kijk hem tenslotte op de rug. Daar gaat zijn lange broek omlaag. Een boxershort is wat er tevoorschijn komt. Mag ik dit wel zien? Ik durf bijna niet voor me uit te kijken, helemaal niet als die onderbroek ook nog omlaaggaat! Ik mijmer in gedachten.

“Oh wat erg dat ik dit zomaar zien kan. Maar jeetje, wat een goede billen heeft hij. Poeh, ik word er warm van. Verdikkie die opwinding in mijn onderbuik, rustig blijven nu, niks laten merken…”

Maar dan gebeurt het. Als Tim een droge onderbroek aan wil doen, valt die uit zijn hand en op de vloer van het keukentje. Hij moet zich bukken om die weer op te kunnen rapen. Behalve zijn strakke kontje, krijg ik een snelle blik op wat zich daar zoal onder bevindt. Ik kan een kreet niet onderdrukken, als ik zijn zak en piemel vol in het zicht heb.

“Oepsie…!”

Oepsie, het kwam zomaar uit mijn mond rollen. Is het de opwinding die dat veroorzaakt heeft? In elk geval blijkt meteen dat Tim mij heeft gehoord. Plotseling kijkt hij achterom, ziet voor het eerst dat de deur van het keukentje nog halfopen staat en… ziet mij. Het kan niet anders dan dat hij zich nu bespied voelt, oh wat gênant. Wat moet hij van mij denken?”

“Hé Elles, heb je mij gezien? Ha ha ha, nou dat is ook wat moois. Nou moe, ik had helemaal niet in de gaten dat de deur open is gegaan. Zal ik die dichtdoen, of heb je zin om hier te komen? Dan kun je de voorkant ook zien!”

Ik heb deze reactie totaal niet verwacht. En was ik in een neutrale stemming, dan had ik misschien wel kort zakelijk geantwoord. Maar nu? Deze man is woest aantrekkelijk. Een goede kop, mooie krullen, lekkere billen en zelfs een korte blik op zijn geslacht is mij gegund. Mijn lichaam tintelt, mijn hoofd raakt dronken zonder alcohol. Ik sta op van mijn stoel en loop op Tim af. Brutaal en door deze verrassing toch een beetje onwennig.

“Je bent mooi Elles. Je vindt het niet erg dat ik dat tegen je zeg toch?”

“Eh.. nee hoor, dankjewel, maar jij mag er ook wezen. Alleen ik had dit nooit verwacht. Of overkomt je dit vaker?

“Nou, tussen de studentes die hier hun fietsen komen brengen zitten geregeld mooie exemplaren. Maar je denkt toch niet dat ik telkens weer koffie over mijn broek ga gooien, dat zou een perfecte truc zijn, ha ha ha”.

Ik moet toegeven dat zoiets inderdaad een beetje een rare gedachte van mij is. Ik lach een beetje schaapachtig met hem mee. Gelukkig neemt hij mij de suggestie die ik deed niet kwalijk. In tegendeel. Hij slaat één van zijn sterke armen om mij heen en geeft mij een kus op mijn haar.

“Mmmmm, je ruikt lekker Elles. Laat me je kussen”.

Al gauw zijn we in een heftige kus verwikkeld. Het is verrukkelijk hem te proeven. Blijkbaar heeft hij na de koffie meteen een pepermuntje genomen, want hij smaakt lekker fris. Onze lippen en tongen genieten van de nattigheid van onze zoenen. Hij heeft zijn beide armen om mij heen geslagen. En ik duw mijn buik tegen de zijne. Ik zeg niet wat ik denk….

“Voel ik daar nu zijn pik al tegen mijn jurk, tegen mijn buik? Hard hoor, tjonge die reageert meteen zeg, die heeft er zin in.”

Ik besluit om toe te geven aan de kriebels die ik voel en zeg:

“Vertel het me maar, wat zou je nu het liefste doen?”

Tim zegt eerst niks, maar kijkt naar beneden in de richting van mijn meest vrouwelijke plekje, terwijl hij zijn grote handen onder mijn oksels plant.

“Wacht maar, ik zet je wel even op het aanrecht”

Het lijkt hem nauwelijks kracht te kosten om mij op te tillen. Alsof het niets is zet hij mij op mijn billen op het aanrecht. Hij schuift mijn jurkje richting mijn heupen en mijn slipje wat opzij.

“Oh schatje, wat is je onderbroekje al lekker nat zeg. Oh ik zie het aan je lipjes, ze glimmen helemaal, lekker hoor”.

Die woorden, zo direct op het doel af, ze brengen me in extase.

“Oh lik me lieverd, ik wil dat je me proeft, mij likt en mijn vocht drinkt.”

Ik houd van aanwijzingen zonder omwegen, waarschijnlijk omdat ik zelf ook zo ben. En… het werkt in de regel perfect bij mannen. Jawel, Tim doet exact wat ik hem vraag. Hij kust mij eerst op mijn buitenste schaamlippen. Daarna ribbelen mijn binnenste lippen langs zijn tong. Met zijn tong schept hij mijn nat op en slikt het door. Ik moedig hem aan…

“Ohhhh wat doe je dat heerlijk schatje. En nu mijn clit. Please, lik mijn clit”.

Met lange halen laat hij zijn tong over het kapje boven mijn clit glijden en daarna omlaag over dat kleine, gevoelige puntje heen. Steeds weer herhaalt hij dat, tot het gevoel in mijn clitje wel heel erg heftig wordt.

“Ohhh dat voelt fan-tas-tisch, oh ja ga door, door, door, oh ik kommmm”.

Mijn hele lichaam beeft en schokt als er een bliksemschicht van geilheid door mijn lichaam trekt, eindigend in mijn vagina, die samentrekt door zoveel opwinding. Ik moet er gewoon van bijkomen, zo intens het is. Veel tijd heb ik daar niet voor, daar ik Tim naar een keukenkastje zie lopen. Daaruit vist hij een condoom, dat hij als in een flits op zijn penis heeft geschoven.

“Hier kom ik liefje. Wil je zachtjes of hard?”

“Begin maar zachtjes, totdat dat niet meer gaat oké?”

“Wat een heerlijkheid is dat om jou zo te zien. Je hebt gewoon een prachtig kutje. Ik houd wel van een beetje duidelijke schaamlippen. Man, die roze kleur aan de binnenkant, oef, wat lekker is dat”.

Ik ben niet erg gewend aan dirty talk, maar zoals Tim dat doet windt me dat verschrikkelijk op. Die complimentjes ook, zo fijn. Terwijl hij me neukt kijkt hij geregeld naar omlaag. Blijkbaar werkt het voor hem om zijn lul steeds in en uit mijn poes te zien komen. En toegegeven, ik ben nu ook wel erg nat. Ondertussen masseren zijn handen mijn borsten, dwars door mijn jurkje heen. Zijn grote vingers omvatten ze helemaal en knijpen er precies zo in dat het geweldig blijft aanvoelen.

“Wow Ellis, wat ben jij lekker. Mijn pik joh, ik weet gewoon niet hoe ik het heb. Zo warm, zo nat, zo stijf.”

Zijn tempo neemt nu toe. De zachte in- en uitgaande bewegingen van zijn piemel, versnellen tot harde stoten waar mijn hele lichaam van schokt. Dit is zo mannelijk. We zijn twee wilde dieren die copuleren. We hijgen, we grommen. En plotseling is het er weer, dat gevoel dat ik eerder kreeg. Ik zit eerst even tegen het randje, maar dan komen de krampen in alle hevigheid weer terug.

“Ohhhhhhh ik komm, lieverd, ik kommm!”

“Doe maar schatje, ik neuk je wel, kom maar”

Samen komen we verschrikkelijk klaar. Voor de tweede keer tril ik van top tot teen. Tim stoot voor de laatste keer diep in mij en vervolgens spuit hij het condoom vol met zaad. We omhelzen elkaar, terwijl hij mijn nek vol drukt met tedere kusjes.

“Wat was ik hieraan toe, wat was dit fijn. Jemig man, wat was dit fijn”.

“Ja, geweldig hè? Maar ja, jij kunt er ook wel wat van zeg, tjonge wat kun jij opgewonden raken, fantastisch.”

Nadat we ons wat hebben opgefrist, gaat Tim nog even naar mijn fiets kijken. Wat blijkt? Het ventiel van de band zat gewoon los. Even oppompen en klaar! Kost geen cent bovendien. Toch heb ik besloten mijn fiets regelmatig na te laten kijken. Goed onderhoud schijnt belangrijk te zijn.

jade

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Madelief 27 mrt 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *