— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zoete Wraak – deel 2

Als ik erover nadenk: ik voel me nooit zo als ik uit ga. Van nature ben ik vrolijk en til niet te zwaar aan dingen die me overkomen. Toch heeft het me iets gedaan dat mijn vriendin maar niet terug is gekomen met de drankjes. Dat ik haar het toilet uit zie sneaken en even later eruit komt met een scharrel achter zich aan. En dat ik netjes afscheid wil nemen, maar dat dit onbegonnen werk blijkt als ik zie hoe ze staat te tongen in een hoekje van de bar. Ze moet zelf weten wat ze doet, dat doe ik immers ook. Maar we hebben afgesproken samen uit te gaan. Nu geeft ze mij het gevoel dat ik er eigenlijk niet toe doe en dat voelt niet fijn. Wat ben ik blij dat ik niet lang op afleiding hoef te wachten. Sterker nog: het lijkt wel of het zo moet zijn. Drie grote en bovendien knappe jongemannen nemen mij mee naar een studentenflat. Daar aangekomen heb ik de lakens uitgedeeld. Dat alleen al doet mij goed. Het voelt alsof ik wraak neem op de gebeurtenissen die mij zijn overkomen met mijn vriendin. Wat nog fijner voelt is wat Job met mij gedaan heeft. Dat smaakt zeker naar meer!

Daan.

Vol ongeduld staat Daan op. “Nu ik”, roept hij als een kind in een snoepwinkel. Zijn pik staat als een vlaggenstok rechtop. De huid van zijn kleine zak zit stijf van de spanning aan zijn onderlijf vastgedrukt. Ik kan de vorm van zijn ballen duidelijk waarnemen. Hij komt op mij af, maar ik gebied hem terug te gaan naar de matras op de grond en daar op zijn rug te gaan liggen. Opgestaan uit de stoel loop ik naar Daan toe en vlei me boven hem. In soixante neuf houding kan ik nu bij zijn harde jongeheer, terwijl hij me daar down under verwennen kan. Ondertussen heeft Job zijn condoom verwijderd en is in de stoel gaan zitten. Zijn gezicht straalt een en al tevredenheid uit. Hij wrijft over zijn half-slappe jongeheer. Blijkbaar is nog niet alle opwinding uit zijn lichaam en geest verdwenen. Hij neemt zijn pik in zijn hand en uiterst traag masseert hij zichzelf. Ik concentreer mij ondertussen op de penis van Daan. Onder bij de stam vastgepakt knijp ik er zachtjes in. Wat voelt die hard, heerlijk is het die geilheid in zijn pik op te merken. Als ik niks doe beweegt die toch iets heen en weer. Is het op zijn hartslag? Of knijpt hij zelf zijn spieren aan? Dan zie ik een beetje waterig vocht uit het gleufje van zijn eikel tevoorschijn komen. Mijn tong uitstekend, lik ik het op. De smaak is niet zo sterk, maar het glibbert fantastisch. Zou er nog meer zijn?, vraag ik mij af. Ik verplaats mijn hand en knijp zachtjes in de eikel. En jawel, daar verschijnen nog een paar druppeltjes. Ik hap toe en houd zo de kop helemaal tussen mijn lippen en op mijn tong. Ik zuig even hard. Het veroorzaakt een huivering door heel het lichaam van Daan. Hij smult van het vocht dat uit mijn kutje komt druipen. Ik merk duidelijk hoe hij zijn tong tussen mijn vulvalippen door laat glijden en net als Job alles opdrinkt dat hij krijgen kan. Dat geeft me toch zo’n opwindend gevoel dat ik mijn kutje op zijn mond druk. Dan schuif ik mijn lichaam heen en weer op zijn gezicht, terwijl ik stevig op de lul van Daan zuig. Mijn spel is duidelijk, ik heb hem in mijn macht, hij kan geen kant op. Zijn gezicht in mijn kut begraven, zijn piemel in mijn mond. Ik hoor hoe hij weerloos kreunt.

Na een poos besluit ik hem te bevrijden. Ik vraag Bram om een condoom. Als hij me dat aangeeft schuif ik mijn lichaam over de borst en buik van Daan en rol het condoom uit over zijn harde jongeheer. Dan schuif ik nog iets op en houd mijn lichaam iets omhoog, zodat ik mij over die piemel heen kan laten zakken. In de nu ontstane reverse cowboy houding heb ik alle controle om Daan te neuken op de wijze die me het lekkerst lijkt. Vanuit mijn heupen stoot ik ritmisch toe. Ondertussen heb ik nog steeds zicht op de stoel waarin Job zit, wiens piemel behoorlijk stevig is geworden. Bram is naast hem komen staan. Ook hij masseert zijn mannelijkheid. Die heeft de langste lul van de drie, maar die is ook het dunst. Ik weet nu al wat ik met hem ga doen. Maar eerst Daan. Zijn geilheid dwingt hem om omhoog te stoten, terwijl ik dat juist steeds naar beneden doe. Er ontstaat een vanzelfsprekende cadans. Zo onontkoombaar, zo inspannend, maar ook verschrikkelijk lekker. Weer komen daar de krampjes opzetten: in mijn kut, mijn clit, ja waar niet? Ik knijp mijn vagina samen en melk zo al het sperma het lichaam van Daan uit. Wat komen we heerlijk tegelijk klaar. Beide kreunen we om het hardst, zo lekker!

Bram.

Ik sta op en beweeg me in de richting van Bram. Hij heeft zijn lange dunne stijve al van een condoom voorzien en in de wetenschap dat ik hier de regie heb vraagt hij mij: “wat wil je doen?” Daarop wijs ik naar mijn achterkant en zeg hem: “ik wil hem daar! Daan, heb jij toevallig glijmiddel in huis?” Daan laat weten dat dit niet het geval is. “Geeft niks”, reageer ik, “dan moeten jullie mij helpen. Ik ga zo dadelijk naar de stoel waar Job op zit, daar ga ik op handen en voeten voor knielen. Jullie moeten mijn kontje zo nat mogelijk maken met jullie spuug. Als het zover is Bram, wil ik dat je me daar neemt. Wel voorzichtig zijn hoor!”
Voor de stoel geknield houd ik mijn billen in de lucht. De drie jongemannen kneden ze. Aan de tevreden geluiden te horen houden ze van wat ze zien en voelen. Vervolgens ervaar ik een warme nattigheid aan mijn sterretje. Afwisselend spugen de heren hun handen vol en bevochtigen ze mijn holletje zo veel ze kunnen. “Doe maar Bram”, nodig ik hem uit. Heel voorzichtig duwt hij zijn eikel tegen mijn kringspier. “Gaat het?”, vraagt hij bezorgd. Ik laat mij daar even niet over uit, want uit ervaring die ik met een buttplug heb, weet ik dat de spanning eerst komt en dan pas het genieten. Daarom kreun ik even ter aanmoediging. Voorzichtig bouwt Bram het penetreren op, waardoor mijn ster zich beetje bij beetje voor hem opent. Ik hoef ook niet tot het uiterste te gaan; Bram heeft immers en lange, maar ook dunne piemel. Daarmee glijdt hij nu naar binnen tot zijn ballen op mijn vulvalippen rusten. Ik breng een hand onder mijn lichaam tot die mijn kutje bereikt. Als ik nu zelf mijn clit aanraak zal de climax niet lang op zich laten wachten. Dat is maar goed ook, daar bij Bram de opwinding razend snel naar zijn hoofd stijgt. Hij glijdt een paar keer in en uit en vult al grommend het condoom met zijn sperma.

“Nu ik weer”, juicht Job, maar dat houd ik tegen. Ik weet hoe dik zijn dick is. “Kom maar hier bij de stoel, dan zal ik je nog even pijpen”, moedig ik hem aan. “Wil jij ook nog een keer?”, stel ik Daan voor, maar hij is zo diep klaargekomen dat zijn pik daar nog niet van bijgekomen is. Terwijl ik mijzelf blijf vingeren, neem ik de stijve van Job nog eens in mijn mond. Zuigend aan zijn eikel is het mijn beurt om nog eens een schok door mijn lichaam te voelen. Mijn gevoelige knopje tintelt als ik de smaak van sperma op mijn tong voel…

Een dag later klinkt mijn mobiel. “Sorry van gisteren. Heb veel te veel gezopen. Vriendje ontmoet. Geneukt ja. Kun je mij vergeven?”, lees ik op WhatsApp. Mijn zoete wraak heeft me mild gemaakt. Zoveel jaren van vriendschap gooi je niet zomaar weg, al vind ik het een streek van niks. Ik app terug: “jij met eentje? Amateur, ik met drie” en sluit af met een booskijkende, maar ook met een breed lachende smiley.

jwbr.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *