— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

A friend with benefits – deel 2

“Hoe was het, Mar?”, is de korte vraag die Esra mijn stelt. Ik ben zojuist het eetcafétje in gelopen en bij haar tafeltje komen zitten. Door mijn geheimzinnige lachje heeft ze allang door dat het met Dennis niet, wat je noemt, onprettig is geweest. “Kom, vertel, ik wil alles weten”, hengelt ze door. “Nou Es, in bed is dit een topper hoor”, lach ik hardop. Mijn vriendin schiet ook meteen in de lach en antwoordt brutaal: “dus Mariët, ik mag hem ook wel even van je lenen zeker, ha ha ha. Maar kom op, wat deed hij allemaal?” Ik vertel haar hoe opvallend attent en teder hij kan zijn. Dat hij met zijn tong wonderen verricht. Hij mocht van mij zonder condoom en dat het toen hot and steamy werd. “Wow, dat klinkt goed zeg”, schatert Esra, “dat wil ik ook wel!” We kijken elkaar aan en schieten in de lach. Maar dan herken ik haar serieuze blik als ze vraagt: “hoe exclusief is Dennis nu van jou? Zou je hem ook met een ander kunnen delen?” Die belangrijke vraag heb ik niet aan zien komen en toch wordt die volkomen terecht gesteld. A friend with benefits. Een partner is niet je bezit, maar zo’n vriend met voordelen al helemaal niet. Ik vraag mij af: waarom moet ik daar nu toch zo diep over nadenken?

De vraag van Esra popt op in mijn hoofd als ik proefwerken zit na te kijken. Vandaag geen Dennis, ik heb het daar nu veel te druk voor, misschien in het weekend weer. Zijn hoofd met de lachogen en de krullen verschijnen als een voorstelling voor mijn ogen. De herinnering aan onze eerste vrijpartij. Die lekkere piemel van hem. Mmm, de volgende keer moet ik hem eens lekker pijpen. Daar houd ik van. Dat zijn pik dan helemaal stijf staat. Op knappen lijkt het wel. Dat de opwinding voorvocht uit zijn plasgaatje stuwt. En tenslotte de golven geilheid als hij dan klaarkomt, ik stel het me allemaal voor. Er zullen vast vrouwen zijn die dat niet prettig vinden. Dat moeten zij zelf maar weten, maar oh wat vind ik dat heerlijk. Ik schuif wat op mijn bureaustoel heen en weer. Jeetje, dat die gedachten me meteen beïnvloeden, terwijl ik aan het werk ben.

Het is weer een hoop werk geweest, maar de berg met nagekeken proefwerken gaan de tas in, de resultaten zijn op de computer ingevoerd. Als ik nu ga douchen, dan lig ik op tijd in bed. Misschien dat ik daar dan nog even naar de televisie kijk, maar vervolgens is het genoeg geweest voor vandaag. Geheel fris lig ik even later onder mijn dekbed. Het duurt maar even of daar is Dennis weer in mijn hoofd. “Zal ik nog even?”, vraag ik mijzelf af. Ik reik opzij naar mijn nachtkastje en haal er een speeltje uit. Het is een luxe dildo van glas, die ik enige tijd geleden al in een webshop heb gekocht. Ik heb die pas een enkele keer gebruikt, omdat ik vaker naar mijn Satisfyer grijp. In een handdoekje gewikkeld leg ik vanuit mijn bed de dildo op de radiator. Straks is het glas heerlijk warm.

Als ik volkomen ontspannen onder mijn dekbed lig te soezen, laat ik mijn handen over mijn lichaam glijden. Ik streel onder mijn pyjamajasje mijn borsten, door er met hele handen zachtjes over heen te aaien. Teder knijp ik in ze en beeld me in dat Dennis mij verwent. De tepels houd ik tussen duimen en wijsvingers vast. Zachtjes trek ik er een beetje aan. Lekker is dat. Het voelt alsof Dennis de harde knopjes tussen zijn lippen heeft gezogen, er met zijn mond aan trekt en ze dan weer loslaat. Zo vallen mijn borsten weer terug in hun oorspronkelijke vorm, mmmm. Ondertussen liggen mijn knieën plat op de matras. Zo wordt een ruitvorm gecreëerd, waarbij mijn kutje helemaal vrij ligt om te worden betast.

Ik schuif een hand onder het elastiek van mijn slipje door en aai de zachte donshaartjes op de venusheuvel. Dennis heeft die laatst zo heerlijk gekust. Dat was zo ontspannend en tegelijkertijd opwindend. Nu wil ik weten of mijn lichaam gereageerd heeft zoals ik verwacht. En jawel hoor, als ik met mijn wijsvinger mijn vulvalippen bereik zijn die spekglad van het glibberige vocht. Dat is zo’n bevredigende ervaring, zo druipnat als dat mijn kutje is. Daarbij zijn de lippen ook nog eens flink gezwollen en hunker ik naar meer. Ik til mijn rug iets op, zodat ik de handdoek van de radiator kan pakken. Open gerold voel ik aan het glas van de dildo. Dat is lekker warm geworden. Ready for action!

Het is even worstelen geblazen: ik sla mijn dekbed open, schuif de pyjamabroek naar beneden tot voorbij mijn knieën en trek mijn slipje opzij. Weer op mijn rug liggend houd ik de doorzichtige dildo tegen mijn vulvalippen. De warmte van het ding voelt zo weldadig. Het lijkt wel een warm bad voor mijn kutje. Mijn natuurlijke glijmiddel zorgt ervoor dat ik de glazen staaf maar zo naar binnen kan laten glijden. De temperatuur van het glas is als een weldaad voor de binnenkant van mijn vulva. Alsof daarbinnen een kacheltje is aangezet. De warmte van een echte piemel, zo lijkt het! En dan begin ik mijzelf te neuken.

Eerst traag, later vlotter beweeg ik de dildo mijn lichaam in en uit. Doordat die warm is, vergeet ik helemaal dat die eigenlijk van koud materiaal is. Het gevoel is ook alsof iemand een heerlijk warme en stijve lul mijn kutje indrijft en weer terugtrekt. Door met mijn andere hand mijn clitje te strelen wordt de ervaring nog intenser. Word ik tegelijk gebeft en geneukt? Zijn er twee mannen? Of een man en een vrouw? De één die zijn opgewonden dikke pik mijn poes in stoot, terwijl de ander een tong over mijn clit laat flitsen? De vage beelden van drie mensen worden steeds duidelijker. Mijn fantasie toont hoe Dennis mij neukt en Esra mij beft! Ik zie hoe Dennis vanuit zijn heupen op mij in ramt. Esra ligt in soixante neuf over mij heen. Haar kutje laat ze op mijn mond rusten, terwijl ze mijn clitje en lippen likt.

Ik stoot de dildo steeds heftiger mijn kut in en uit, terwijl de beelden in mijn hoofd volledig met me aan de haal gaan. Ik hoor Esra kreunen. Blijkbaar komt ze klaar op mijn neus en mond. Ze duwt haar vulva stijf op mijn mond. Ik voel het heftige beuken van Dennis’ gloeiend hete lul. Hij raakt de baarmoedermond, hij tikt tegen de g-spot, zijn dikke erectie glibbert langs de wanden van mijn vagina. Ik hoor hem grommen als een beer. Ik zie dat hij zijn pik uit mijn kut haalt en grote golven sperma spuit. Die landen contrastrijk in het donkere haar van Esra. “Ik koooommm”, roep ik door de slaapkamer. Oh wat kom ik. Mijn longen zuigen zuurstof in en uit, tenen krommen, mijn billen tillen zich kortstondig van het bed en ik spuit een straal vocht mijn kutje uit! Over mijn dildo en mijn hand, de warmte ervan is zo weldadig…

Hoe exclusief is Dennis nu van jou? Zou je hem ook met een ander kunnen delen? Ik ben inmiddels bijgekomen. Zo dadelijk moet ik even mijn bed verschonen. Maar nu lig ik nog na te genieten. Dit was fijn zeg. Dennis delen? Misschien wel met jou Esra! Als ik haar dat vertel… ik zie haar verbaasde gezicht nu al voor me. En ik ben zo verschrikkelijk nieuwsgierig naar haar reactie!

Janina

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Dennis 08 dec 2023
  2. Zusterjessica 09 dec 2023
  3. Dennis 09 dec 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *