— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dit smaakt naar meer, deel 1.

Hij zit op kantoor te werken en dat terwijl het lunchpauze is. Althans zo lijkt het. Deon tuurt naar zijn scherm, alsof hij aandachtig op zoek is naar informatie. Maar als Robert, mijn vriend, terugkomt van het toilet ziet die heel andere zaken dan Excel-sheets en dergelijke. Zaken die NSFW zijn, not suitable for work. “Hé stille genieter”, proest Robert uit, “waar zit jij nu naar te kijken?” Snel klikt Deon de beelden weg, maar weet dat hij te laat voor de nieuwsgierige blik van zijn collega is. “Ssssst, niks zeggen hoor”, sist Deon, “ik had gewoon even behoefte aan wat anders”. “Ik zag het ja, lekker hoor zo’n triootje”, beaamt mijn vriend, die net genoeg op de monitor heeft gezien om het te kunnen duiden. Sindsdien is Deon dik bevriend geraakt met mijn partner. Het gezamenlijke geheim verbindt ze. Ook omdat Robert zeer zeker een liefhebber van het genre is. Twee mannen die fantaseren, ik vind het prima. Dat weet mijn lief, anders had hij dit voorval nooit met mij gedeeld. Ik ken Deon maar oppervlakkig, van de verhalen van Robert. Het is een zachtaardige, maar qua verschijning imposante man met een donkere huidskleur. Enkele maanden geleden heeft hij de relatie met zijn vriendin beëindigd. Robert heeft mij verteld dat die te bezitterig en te weinig avontuurlijk is. En dat Deon nu wel eens ervaren wil wat er op de wereld allemaal nog meer te koop is. “Goh Interessant”, heb ik Robert voorgehouden, “nodig hem eens uit om te komen eten. Hij is nu toch alleen, dat zal hij leuk vinden”.

“Dus jij zag een triootje op je werk”, knal ik er brutaal in, terwijl we met zijn drieën zitten te smullen van wat ik op tafel heb gezet. Deon verslikt zich bijna en kijkt met een verschrikte blik naar Robert. Maar die proest het uit. “Ik zei toch dat Evie een flapuit is?” Ik help mijn gast; “lekker is dat hè? Heb je dat wel eens in het echt gedaan? Ik niet hoor. Robert ook niet trouwens. Maar het lijkt ons wel heel lekker en spannend, nietwaar lieverd?” Robert knikt bevestigend. “Het lijkt mij zo geweldig als twee mannen zich helemaal op mij richten”, ratel ik verder, “kun jij je daar iets bij voorstellen Deon?” Onze gast ziet zich gedwongen te reageren. “Ik moet toegeven Evie, daar heb ik ook wel eens aan gedacht, maar dan ik met twee vrouwen”. Ik knik begrijpend, maar hou vol. “Maar stel dat jij en Robert mij….”, probeer ik, “ik bedoel, het is niet zo gemakkelijk iemand te vinden die toegeeft dat hij dat in het echt wel eens zou willen doen.” Het valt mij op dat Deon vrolijker is gaan kijken. “Als je het zo stelt”, geeft hij toe, “zouden jullie daar dan echt voor in zijn? Ik zal er met jou Rob, nog wel eens over hebben, is dat goed? Misschien moet ik gewoon even aan het idee wennen”. Zo wordt het een avond in een fijne sfeer. De glazen wijn en bier smaken prima en als Deon afscheid neemt geeft hij Robert een hug en mij een kus. Het is nu afwachten of een trio er ooit van komt. Maar dan komt Robert een paar dagen later vrolijker dan anders terug van zijn werk. “Schat, het is voor elkaar hoor. Deon komt zaterdag weer bij ons eten. En… hij heeft gezegd wel in te zijn voor een dessert!” Ik krijg er rode wangen van. Gaat mijn fantasie nu werkelijkheid worden? “En jullie twee dan, hebben jullie dingen afgesproken?”, vraag ik nieuwsgierig. “Ja, dat was snel opgelost. We zijn beide in lichamelijke zin niet in elkaar geïnteresseerd, dus je krijgt waar je om vraagt liefje, we gaan ons helemaal op jou richten!”

Het is zaterdagavond. Het eten is gedaan. De heren ruimen de tafel af en de vaatwasser in. Ik ga me alvast douchen en een sexy lingeriesetje aandoen. Ik tut me lekker op en ga hooggehakt op het bed liggen wachten tot mijn twee studs de slaapkamer binnenkomen. Dan wordt er op de deur geklopt. “Kom maar binnen”, reageer ik. Het is een prachtig gezicht ze te zien staan; mijn blondharige Robert, met naast hem de zo donkere Deon. Twee sportieve kerels, twee borstpartijen, wasbordjes, piemels en balzakken. Geweldig! Ze lopen naar het bed en gaan links en rechts van mij liggen. “Wat zie je er weer lekker uit Eef”, complimenteert mijn vriend mij. “Wat een heerlijke borsten heb jij toch”, verzucht hij terwijl hij ze gevoelig door mijn BH heen kneedt. Ondertussen streelt Deon, met zijn grote zwarte handen, mijn buik. Dit is nu precies wat ik over een trio heb gefantaseerd. Overal voel ik handen die mij liefkozen. En even later ook twee monden die mijn huid bedekken met tedere kusjes. Dan schuift Robert zijn handen onder mijn rug en handig als hij is, knipt hij de sluiting van mijn BH los. Is die verwijderd, dan gaat hij op mijn buik zitten, omvat mijn borsten met zijn handen begint in lange halen de tepels te likken. Eerst in rondjes en dan recht over mijn tepels, die zich inmiddels hebben opgericht. Hij weet hoe gevoelig mijn borsten zijn en hoe ik ervan geniet als aan die twee aandacht wordt besteed. De combinatie van zijn zacht knijpende handen en het warme, natte spoor dat hij met zijn tong over mijn borsten trekt is verrukkelijk. Dan zuigt hij een tepel tussen zijn lippen en laat weer los. Vervolgens draait zijn tong om de tepel heen, zo sensitief dat ik het door mijn hele borst heen voel.

Ondertussen streelt Deon mijn buik. Een wijsvinger cirkelt met veel gevoel om mijn navel. Heel even voelt die in het kuiltje, wat me sidderen doet. Maar dan glijden de handen van Deon naar omlaag en strelen de venusheuvel door mijn string heen. Het nodigt mij uit om mijn beide benen wijder uit elkaar op het bed te laten rusten. En jawel, daar gaat zijn hand over het minuscule reepje stof, waaronder mijn intiemste plekje zich bevindt. Ik merk dat Deon die kant op kruipt en zijn vinger achter de stof kromt en de string opzijschuift. “Mmm, wat een mooi kutje Evie, lekkere schaamlippen”, bromt zijn lage stem. En niet veel later legt hij zijn mond er bovenop om mijn vulva te tongen. Zijn smaakorgaan verkent mijn kutje vanbinnen. Het is heerlijk de warme natheid van zijn tong over mijn schaamlippen te ervaren. Hij zuigt aan ze, neemt ze tussen zijn lippen, rekt ze voorzichtig uit en laat dan weer los. Hij smakt zelfs als hij mijn zoete sappen oplikt. Grommend van genot drinkt hij mij en geniet hoorbaar. Dan schuift hij zijn grote handen onder mijn billen en tilt me iets omhoog van het bed. Nu kan hij nog beter bij mijn clit. Met lange, vochtige halen likt hij over het tere knopje heen. Eerst sensueel, maar na een poosje heftig, gulzig en vol passie. Ik word er alleen maar geiler en dus natter van.

Ondertussen is Robert naast mijn gezicht gaan zitten. Zijn pik danst op en neer van opwinding. Ik weet hoe recht en groot die worden kan. Ik wil hem likken, zuigen, proeven. Ik pak hem dan ook vast en sluit mijn rood gestifte lippen om zijn lul. Mijn tong fitst over de randen van zijn eikel. Speciale aandacht geef ik aan de onderkant, waar het toompje zit. Robert is daar zo gevoelig, heeft hij mij verteld. Maar ook het kleine spleetje aan de voorzijde van zijn eikel vergeet ik niet. Ik druk er mijn tong tegenaan, alsof ik die het spleetje in wil duwen. De reactie blijft dan ook niet uit. Ik hoor mijn vriend kreunen, zo fijn heeft hij het. Maar ook ik kom volop aan het genieten toe, als Deon tegelijkertijd mijn billen nog iets hoger tilt. Zijn tong heeft nu mijn gleuf verlaten en gaat nu richting mijn kontje. Oef, dat is pas echt opwindend: hij likt nu mijn sterretje, alsof hij weet dat ik dat mijn guilty pleasure vind. Zo verboden bij sommigen, maar daarom juist zo geil. Mijn kringspier wordt sompig van zoveel speeksel en ontspant. Ik kan het niet zien, maar stel het me voor bij elke haal hoe Deon’s mond de ribbeltjes van mijn kringspier verwent. Totdat hij met een puntige tong op het gaatje drukt. Het lukt me niet, ondanks de piemel van Robert in mijn mond, een gil te onderdrukken. Ik word in mijn kontje geneukt door de tong van iemand die ik nog nooit eerder in mijn bed heb gehad, de gedachte alleen al maakt mij geil als boter.

Dat ik zo zucht, kreun en mijn lichaam beweegt op alle opwinding is voor Deon het teken om naar het nachtkastje naar een condoom te grijpen. Nu kan ik zijn pik ook goed zien. Die is niet zo lang als die van Robert, maar wel dikker en heeft een kromming omhoog. Bovendien is die staalhard. Het maakt het voor Deon eenvoudig om in no time het condoom over zijn piemel uit te rollen. Hij kruipt op het bed, houdt mijn benen vast en laat zijn omvangrijke mannelijkheid in één beweging bij mij naar binnen glijden. De dikte van zijn lid vult me totaal en doordat die zo krom is wordt de bovenkant van mijn vagina, bij elke stoot, duidelijk merkbaar gemasseerd. Ondertussen gaat Robert op mijn buik zitten. Hij spuugt zijn handen vol en maakt er zijn lange piemel glibberig mee. Dan legt hij die tussen mijn borsten. Ik reageer door die aan de zijkanten tegen elkaar aan te drukken. Zodra ik dat doe begint mijn vriend met lange halen tussen mijn borsten te neuken. Dit is het ultieme dat ik verdragen kan. De gedachte dat ik door twee mannen tegelijk word geneukt doet mijn lichaam trillen. Golven van opwinding suizen door mijn hele lichaam, mijn kutje verkrampt en daar ga ik al. Luid hijgend word ik door een orgasme overvallen. En dat terwijl de twee heren nog lang niet klaar zijn. Nadat ze mij even rust hebben gegeven om bij te komen, gaan zij dan ook gewoon door met wat ze aan het doen zijn. Robert pakt nu zelf mijn borsten vast en duwt die tegen zijn heen en weer schuivende lid aan, terwijl Deon het op een stevig stoten in mijn kutje zet. Alsof dat nog niet genoeg is, drukt hij een vingertop in mijn aars. Hij neukt zo mijn kontje op hetzelfde ritme als dat zijn kromme lul het binnenste van mijn vagina bewerkt. Beide heren stoten een daverende ritme tussen mijn borsten, mijn kutje en kontje, tot ook zij het niet meer houden. Robert springt op van mijn buik en duwt zijn pik in mijn mond. Net op tijd, want maar een paar seconden later spuit hij zijn hete golven sperma op mijn tong. Direct daarna geeft Robert mij een heerlijke tongzoen. Na het tongen slik ik de rest van het goedje door, het is mijn lief, voor hem doe ik alles. Onderwijl komt ook Deon klaar. Al grommend spuit hij het condoom vol met zijn geile zaad. Het hijgen van de heren klinkt in mijn beide oren als zij links en rechts van mij op het bed ploffen.

“Ik schaam mij een beetje, wat deed ik opgewonden hè? Ik voel me een beetje een sletje”, zeg ik, terwijl we ons in de badkamer aan het opfrissen zijn. Het antwoord is zo fijn en geruststellend:

“Sletje? Jij Evie? Joh, dit was toch heerlijk! We vinden het juist prachtig dat je je zo liet gaan. Geen rem erop, waarom zou je als vrouw daar schuldig over voelen? Heb je ons wel bezig gezien? Nou dan. Niet doen hoor! Als wij mannen mogen genieten, dan jij toch ook? Dit smaakt juist naar meer!”

Wordt vervolgd.

jade

Beoordeel dit verhaal

70 Reacties

  1. manon 28 jun 2022
  2. Natalja 28 jun 2022
  3. Bas 29 jun 2022
  4. Jade 29 jun 2022
  5. Bas 30 jun 2022
  6. Natalja 30 jun 2022
  7. Bas 30 jun 2022
  8. Natalja 30 jun 2022
  9. Bas 30 jun 2022
  10. Esmee 01 jul 2022
  11. Bram 01 jul 2022
  12. Merel 01 jul 2022
  13. Bas 02 jul 2022
  14. Bas 02 jul 2022
  15. Bas 02 jul 2022
  16. Natalja 02 jul 2022
  17. Bram 02 jul 2022
  18. Jade 02 jul 2022
  19. Bas 02 jul 2022
  20. manon 03 jul 2022
  21. Bram 03 jul 2022
  22. Bas 03 jul 2022
  23. Mieke 03 jul 2022
  24. Jade 04 jul 2022
  25. Chris 04 jul 2022
  26. Bas 04 jul 2022
  27. Mieke 04 jul 2022
  28. Bas 04 jul 2022
  29. Chris 05 jul 2022
  30. Mieke 05 jul 2022
  31. Chris 05 jul 2022
  32. Mieke 05 jul 2022
  33. Bas 06 jul 2022
  34. Chris 06 jul 2022
  35. Mieke 06 jul 2022
  36. Chris 07 jul 2022
  37. Mieke 07 jul 2022
  38. Chris 07 jul 2022
  39. Mieke 07 jul 2022
  40. Mieke 07 jul 2022
  41. Chris 08 jul 2022
  42. Chris 08 jul 2022
  43. Chris 08 jul 2022
  44. Mieke 08 jul 2022
  45. Chris 08 jul 2022
  46. Chris 08 jul 2022
  47. Mieke 09 jul 2022
  48. Chris 09 jul 2022
  49. Mieke 09 jul 2022
  50. Chris 09 jul 2022
  51. Mieke 09 jul 2022
  52. Chris 09 jul 2022
  53. Mieke 09 jul 2022
  54. Chris 09 jul 2022
  55. Mieke 09 jul 2022
  56. Chris 09 jul 2022
  57. Mieke 09 jul 2022
  58. Chris 09 jul 2022
  59. Mieke 09 jul 2022
  60. Chris 09 jul 2022
  61. Chris 09 jul 2022
  62. Bas 09 jul 2022
  63. Mieke 09 jul 2022
  64. Piet 10 jul 2022
  65. Bas 10 jul 2022
  66. Chris 10 jul 2022
  67. Chris 10 jul 2022
  68. Frans 19 nov 2023
  69. Chris 20 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *