— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Samen solo

Het is een beetje een saai moment. Met de afstandsbediening in de hand zap ik langs de ene na de andere zender. De televisie heeft weinig te bieden dat mijn belangstelling zou kunnen wekken. Maar aan iets anders gaan doen heb ik geen zin. Naast mij zit Frank. Hij en ik zijn nu zo’n vijf jaar samen. Toen we elkaar leerden kennen, kwamen dit soort avonden niet veel voor. Echter: in het bedrijf waar hij werkt heeft Frank meer verantwoordelijkheden gekregen. Daarom zit hij weliswaar naast mij op de bank, hij heeft een laptop op zijn schoot om het werk van de dag af te maken. Hij moet zich daarop concentreren. Het is de reden waarom het geluid van de TV zacht staat en ik me stilhoud. Het typen naast mij is het meest opvallende geluid in de kamer. En ik wacht geduldig tot hij klaar is, al vind ik dat het deze avond lang duurt voordat het af is.

Maar plotseling hoor ik heel andere tonen dan het geratel op een toetsenbord. Ik kijk opzij en zie hoe de serieuze blik van Frank veranderd is in eentje die vrolijkheid uitstraalt. Uit de speakers van de laptop klinkt nadrukkelijk gezucht, gesteun, ja zelfs gekreun. “Ho, daar, wat ben jij aan het bekijken?”, vraag ik naar de bekende weg. Ik kruip dichter tegen mijn vriend aan, zodat ik beter op het scherm kan kijken. Wat ik zie is een mooie, blonde jonge vrouw. Ze zit, met haar knieën opgetrokken, rechtop in haar bed. Met gesloten ogen concentreert ze zich op haar handen. Met de duim en wijsvinger van één hand houdt ze haar kutje open. Tussen haar schaamlippen is de tedere, zachtroze kleur van haar vagina zichtbaar. Die bovendien glanst van het vocht. Met de wijsvinger van haar andere hand streelt ze haar clitje. Haar lichaam schokt af en toe van de opwinding.

“Dat vind je leuk om te zien hè?”, is mijn retorische vraag. Ik streel even over de gulp van de broek van Frank. Daar vind ik het antwoord op de kwestie, want wat voel ik een opgewonden stijfheid onder de stof van zijn pantalon. Natuurlijk weet ik wel dat Frank soms bij zulke beelden masturbeert. Ik vind dat een leuke gedachte, mijn vriend die af en toe zich even terugtrekt om zichzelf te bevredigen. Hij doet mij nooit tekort, hij heeft alleen soms net iets vaker zin. Maar, ik zou het eigenlijk ook wel graag eens willen bekijken. Het daarom dat ik ineens op een leuk idee kom en hem voorstel: “zullen we naar boven gaan lieverd? Dan ga ik aan de ene kant van het bed zitten en jij aan de overkant. En dan bevredig ik mijzelf zodat jij het goed kunt zien. Ondertussen kan jij dan ook masturberen, zodat ik dat van mijn kant kan bekijken. Zou je dat leuk vinden?” Ik zie hoe Frank zich dat beeld eerst voorstelt. “Poeh Lotte, dat is wel heel intiem”, zegt hij, “ik heb mijzelf nog nooit gemasturbeerd met een ander erbij. Ik weet eigenlijk niet eens of ik dat zou kunnen, of ik te afgeleid zou zijn of iets dergelijks, misschien in de lach schiet”. Ik giechel hem toe: “ik ook niet hoor, maar niet geschoten is altijd mis toch? En gaat het niet, dan kunnen we toch gewoon gaan vrijen zoals we gewend zijn?”

We hebben heerlijk gedoucht. In de douchecabine hebben we elkaar ingezeept en afgespoeld, elkaar gemasseerd en heerlijk gezoend. In de tussentijd hebben we de verwarming op onze slaapkamer ietsje hoger gedraaid en het licht met de dimmer gedempt. Nu zitten we fris en vol goede zin tegenover elkaar op ons bed. Frank zit met zijn rug in de kussens aan het hoofeinde. Gelukkig heeft ons bed ook aan het voeteneinde een opstaande houten rand. Zo kan ik daar ook kussens tegenaan zetten en mij daar lekker ontspannen tegenaan vleien. Omdat ik het initiatief heb genomen om dit zo te doen en omdat Frank heeft gezegd dat hij niet weet of hij het kan, besluit ik te beginnen met de actie.

Ik laat mijn handen over mijn buik cirkelen. Af en toe glijden mijn vingers daarbij over en in mijn navel. Eigenlijk heb ik mij nooit zo gerealiseerd dat die zo gevoelig is. Of komt het door de concentratie op wat ik doe? Het voelt in elk geval heel intens, nu ik zo nadrukkelijk bekeken word. Hetzelfde geldt als ik over mijn borsten wrijf. Met volle handen weeg ik ze en geniet ik van mijn huid. Het lijkt of al mijn zenuwen zijn aangezet. Ik pak mijn tepels tussen duimen en wijsvingers. Die reageren meteen door te groeien en hard te worden. De wetenschap dat ik Frank geef wat hij zo graag ziet, maakt dat ik in mijn hoofd steeds dieper bezig ben met het spel dat ik speel. “Wat ben jij lekker”, hoor ik hem zachtjes zeggen. Als ik vooruitkijk zie ik hoe Frank zijn volle hand over zijn half slappe penis heeft gelegd. Alsof hij die liefkozend aan mijn zicht onttrekt. Aaiend beweegt hij die over de bovenkant van de schacht en vervolgens de eikel. Wat heb ik laatst gelachen toen meneer met een liniaal zijn erectie op stond te meten. “Joehoe, achttien centimeter!”, riep hij toen trots. Mooi dat hij blij is met zijn apparaat. Het duurt dan ook maar kort totdat zijn piemel tot maximale grootte is gegroeid. Meer dan dat; ik zie hoe die staaf op en neer schokt op de hartslag van mijn lief. “Jeetje, je maakt me geil Lot”, klikt er opgewekt uit zijn mond. Het moedigt me aan om een stapje verder te gaan. Ik open mijn benen en geef daardoor volop zicht op mijn geschoren kutje, met de krullende lippen die Frank altijd zo opwinden. Met twee vingers duw ik beide opzij. Nu heeft hij volop zicht op wat zich daartussen bevindt; de roze huid en de opening naar het paradijs. Althans zo heeft mijn lief mijn vagina wel eens, grappig en lief bedoeld, genoemd.

Inmiddels heeft Frank zijn jongeheer in zijn hand genomen. Heel traag beweegt hij zijn hand op en neer. De huid van de schacht volgt die bewegingen en ook zie ik zijn zak lekker meegaan; eindje omhoog en omlaag, hoog, laag. De grote ballen bekijk ik met lust in mijn lichaam en geest. Het is een echte kerel, mijn vriend. Wat ik nooit eerder heb gezien is dat hij zijn andere hand onder zijn ballen legt en vervolgens heel zacht zijn zak streelt. “Heerlijk ontspannen, dat samen masturberen”, denk ik, terwijl ik gebiologeerd staar naar de voorhuid die traag over de eikel schuift. Steeds weer verschijnen het toompje, het kleine plasgleufje, de randen van zijn eikel, waarna die even later weer door de huid worden bedekt. Hij ziet hoe ik hem bewonder. “Wil je je vibo ook schat?”, vraagt hij. Het antwoord van mij niet afwachtend, grijpt hij naar het nachtkastje naast hem, zoekt een vibrator uit en een flacon glijmiddel. Het apparaat gooit hij met een boogje naar mij toe, waar het op het dekbed landt. Uit de flacon laat hij een straaltje glijmiddel in zijn rechterhand landen, waarna ook de fles naast mij neerploft. Met zijn spiegelgladde hand smeert hij zijn penis in. Die glimt nu prachtig en lijkt, hoewel dat niet kan, nog meer te groeien. Het zal de opwinding zijn die het beeld van hem versterkt. Hij masseert zijn pik zo lekker, dat het me moeite kost niet naar hem toe te kruipen en die lekkere lul van hem in mijn mond te nemen. Hem af te zuigen tot hij zijn warme lading mijn keel in schiet.

Als ik mijn paarse vibrator met glijmiddel heb bevochtigd, open ik mijn benen zo wijd mogelijk. Met de vingers van de ene hand houd ik mijn schaamlippen uiteen, waarna ik de kop van mijn speeltje een klein stukje mijn vulva in laat gaan. Ik druk op het uiteinde van mijn vibo op de kleine knopjes en zoek naar een vibratie die ik nu het lekkerst vind. Ik kies niet voor een gelijkmatig gevoel, maar voor een stotende en golvende trilstand. Eentje waarvan ik weet dat die het meest lijkt alsof ik geneukt word. Vervolgens laat ik mijn speeltje helemaal mijn kutje in glijden, dan er weer uit en vervolgens weer naar binnen. Ribbelend volgen mijn schaamlippen de dikte van het speeltje. Terwijl ik dat herhaal vinger ik mijn clitje en raak daardoor zo in vervoering en dat terwijl Frank tegenover mij zit te trekken. Het kriebelende gevoel van mijn clit en het binnendringen in mijn vagina is op zich al verrukkelijk, maar de gedachte dat ik mij zo openlijk aan Frank laat zien maakt alles nog geiler. Ik hoor hem nu ook steeds meer zuchten. Zijn donkere stemgeluid laat horen dat het gevoel aan zijn pik hem aan het overweldigen is. En ja hoor, dan is het zover. Als een razende gaat zijn vuist over zijn piemel op en neer en plotseling is het daar; onder het geluid van grommen spuiten ineens stralen sperma de lucht in. Door geilheid gedreven sluit hij zijn ogen bij het intense orgasme. De golven witte vloeistof landen op zijn buik en in zijn navel. Diep ademhalend komt hij na een poosje weer bij. Wat is het bijzonder te zien hoe hij bij zinnen komt, naast zich de dood tissues pakt en zijn buik begint droog te wrijven.

Onderwijl worden de stoten in mijn vagina steeds intenser. Met mijn vingertop druk ik steeds intenser op mijn kleine geile knopje, tot ook ik mijn orgasme niet meer voor me houden kan. Rillingen trekken door mijn lichaam, krampen doen mijn vagina samentrekken. Mijn vibo stoot en stoot, onverzadigbaar door in mijn kut. Die is zo week en nat, het is fantastisch. Mijn tenen krullen, mijn benen verstijven, ik gil als in een pornofilm mijn climax door de slaapkamer heen. Pas als ik mijn ogen weer open kam doen zie ik het lachende gezicht van Frank naast mij. Ik leg mijn vibrator op het bed, streel geheel voldaan mijn schaamlippen, die kletsnat langs mijn vingers glibberen. Glijmiddel vermengd met mijn eigen vocht. Frank bekijkt mij met een dankbare blik aan. “Tjonge Lot, zo’n goed idee van je. Vond jij het net zo fijn als ik?” Ik kan het enkel beamen. Ik kijk hem aan en zie blijdschap in zijn ogen en zeg: “zie je nou wel, dat je het wel kunt?”

jwbr

Beoordeel dit verhaal

35 Reacties

  1. Marcel 26 mrt 2022
  2. jwbr 27 mrt 2022
  3. Bas 27 mrt 2022
  4. jwbr 27 mrt 2022
  5. Bas 27 mrt 2022
  6. Lisan 27 mrt 2022
  7. Bas 27 mrt 2022
  8. Lisan 27 mrt 2022
  9. Marcel 28 mrt 2022
  10. Bram 28 mrt 2022
  11. Bas 28 mrt 2022
  12. Lisan 28 mrt 2022
  13. Bram 28 mrt 2022
  14. Bas 28 mrt 2022
  15. Bram 28 mrt 2022
  16. Marcel 28 mrt 2022
  17. Bas 28 mrt 2022
  18. Bram 28 mrt 2022
  19. Bas 28 mrt 2022
  20. Marcel 28 mrt 2022
  21. jwbr 28 mrt 2022
  22. Bas 28 mrt 2022
  23. Marcel 28 mrt 2022
  24. Marcel 28 mrt 2022
  25. Bas 28 mrt 2022
  26. Marcel 28 mrt 2022
  27. jwbr 30 mrt 2022
  28. Marcel 30 mrt 2022
  29. Bram 30 mrt 2022
  30. Nikki 01 apr 2022
  31. Bas 01 apr 2022
  32. Nikki 03 apr 2022
  33. Bram 03 apr 2022
  34. Marcel 03 apr 2022
  35. Bas 03 apr 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *