— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De padvindsters, deel 1

Ik ben Suus en samen met Fleur zijn wij groepsleiders bij de padvinderij. Fleur is mijn beste vriendin in alle opzichten. Wij zijn beiden 22 jaar en eigenlijk te oud voor de padvinders maar af en toe een kamp begeleiden is prima, ook vanwege de gratis vakantie.

Fleur en ik slapen meestal samen in een tent en die nachten zijn uitzinnig qua sex. Hoewel we niet (echt) lesbisch zijn, houden we er erg van met elkaar in de tent onze sexuele verlangens te stillen. Al of niet met een speeltje. Vooral Fleur’s roze tarzan is heerlijk.

Dit jaar waren we in Frankrijk tijdens een superwarme dag en wij liepen door het bos om een speurtocht uit te zetten. Omdat het zo warm was en ons water op was, besloten we bij een huisje langs te gaan om water te vragen. We waren bijna klaar met de tocht en vonden dat we het wel verdiend hadden om even bij te komen. We hadden onze shirts uitgedaan en liepen rond in een kort topje en korte spijkerbroek.

Die middag spraken we uitgebreid over sex en ook dat we best wel weer zin hadden in een stevige sexpartij en om weer eens een warme geile pik te kunnen voelen. Toen we bij het huisje aankwamen, bleek de deur open maar er leek niemand thuis.

‘’Hallo, Bonjour, il y a quelqu’un?’’

Een beetje brutaal liepen we naar binnen en door naar achteren waar we wat gestommel hoorden.

‘’Ja wie is daar?’’ hoorden we. We liepen door, blij dat er iemand thuis was. In de keuken stond een prachtige jongen van een jaar of 18, helemaal bezweet met alleen een zwembroek aan. Ik werd er al geil van om er naar te kijken. Fleur’s mond stond halfopen en ze likte haar lippen af. Niet van de dorst dacht ik.

‘’Sorry, zei ik maar we hebben zo’n zin in euuhh, ….. water.’’

‘’Ja, erge dorst bedoelt ze..’’, vulde Fleur aan.

“Nou, dames dat treft want de loodgieter is net weg en het water werkt weer. Voel je vrij hoor, ik ben trouwens Syl.”

Toen we wat gedronken hadden, raakten we aan de praat met deze mooie jongen. Ik wilde eigenlijk maar een ding en dat was weer eens goed geneukt worden. Om met de deur in huis te vallen, liep ik onopvallend naar de huiskamer en ging lekker op de bank liggen. Ik was zo opgewonden dat ik mijn spijkerbroek en slip uittrok en zachtjes m’n poesje begon te strelen. Het kon me niets schelen.

Ik voelde me natter en natter worden, deed m’n lipjes van elkaar en stak een vinger naar binnen in m’n poesje.

‘’Zeg, Syl, kom eens even kijken?’’ vroeg ik met mijn geilste stem.

Toen hij om de hoek keek, schrok hij eerst en toen liep hij verder. Tjee, zijn jullie zulke geile meiden, ik hoopte al zoiets. Fleur was achter hem komen staan en streelde zachtjes van achteren zijn kruis waar een flinke paal in groeide.

“Zullen we die maar even ruimte geven”, zei ze en trok zijn zwembroek uit terwijl ze langzaam de voorhuid van zijn pik naar achteren trok.

Syl had duidelijk niets nodig was binnen seconden stond er een pracht van een grote stijve paal waar Fleur verlekkerd naar keek. Ik bleef mezelf strelen.

“Hee Suus,” zei ze. “Wat vind jij ervan als ik deze heerlijk paal in mijn mond neem? Zou je dan nog even door willen gaan met jezelf te vingeren?”

Suus ging voor hem op een stoel zitten en likte verlekkerd aan zijn pik. Ze stopte het topje even in haar mond en keek naar Syl die niet wist wat hem overkwam. Ik had inmiddels twee vingers in mijn poesje gestopt en vingerde nu hard mijn klit.

“Als jullie zo doorgaan, kom ik heel hard klaar hoor. Laat maar eens zien Suus want ik denk dat Syl dat ook wel wil meemaken.”

Ik voelde nu mijn orgasme opkomen en de aanblik van een stevig pijpende Fleur en die mooie jongen die nu ook bijna klaarkwam werd langzaam teveel. Ik zag Fleurs tong nu snel over die geile pik gaan en afwisselend nam ze ‘m helemaal in d’r mond om ‘m vervolgens eruit te halen en af te trekken terwijl ze geil en met open mond naar Syl keek en haar tong over zijn eikel liet glippen.

Kreunend voelde ik mijn kutje in een heerlijk orgasme samenknijpen en net op dat moment gaf Fleur Syl’s pik de laatste trekjes en trok hem naar zijn orgasme. Dikke stralen sperma spoten over Fleur heen, op haar gezicht, hals en borsten.

“Wauw, dat was hoge nood Syl”, zei Fleur terwijl ze zijn pik weer in haar mond nam en nog even afsabbelde. Ze droop van Syls zaad. Ik lag bij te komen van mijn heftige soloactie en Fleur vroeg of ze even kon douchen.

‘’Ik ben zo terug want ik heb nog iets tegoed,Syl.”

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *