— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De lerares en de voormalige student

Hierbij stel ik me voor als Miranda, een vrouw van rond de veertig. Ik ben scheikundelerares en daarnaast studiebegeleidster. Ik ben na een lange relatie weer een paar jaar alleen afgezien van af en toe een korte fling. Dat bevalt me prima. Toen mijn oude iPhone langzaam werd en al zes jaren oud was, besloot ik een nieuwe uit te zoeken. Ik zocht een en ander op internet uit en toen wilde ik een iPhone 15, ook al kostte die me duizend euro. Dus ging ik naar de MediaMarkt en tot mijn verbazing zag ik bij de Apple afdeling Fred, een voormalige student van jaren geleden. Hij zag mij en keek me aan en vroeg: “Bent u mevrouw T ?” “Ja dan ben ik, jij bent toch Fred ?” “Ja klopt, hoe gaat het met u? U heeft geen bril meer ” “Zeg maar Miranda, ik ben je begeleidster niet meer.”

Ze vertelde over dat ze nu geen man meer had en nu prima alleen woonde en dat ze nog steeds scheikundelerares was en studiebegeleiding gaf. En Fred was de student die destijds flirtte met mij toen ik mijn vriend nog had en met hem samenwoonde. Ik vond hem erg interessant, intelligent en ook nog eens aantrekkelijk. Maar ja, ik wilde mijn relatie niet opgeven. Bovendien was hij ook nog eens ongeveer twintig jaar jonger. En hij was nu tegen zijn afstuderen en deed als bijbaan de Media Markt. Hij was erg aardig en geduldig en legde mij van alles uit over de werking en maakte hem zelfs klaar zodat ik hem meteen kon gebruiken. Hij bood mij aan om later alles over te zetten van mijn oude iPhone X.

Blij liep ik de winkel uit en niet alleen vanwege mijn nieuwe telefoon, maar ook dat ik met mijn leuke voormalige student Fred afgesproken had. Het werd de volgende dag in een kroeg op een rustige plek, zodat we alle tijd hadden. Hij was gekleed in een vlotte broek en leuk shirtje. Ze bestelden wat te drinken en hij zette alles over vanaf haar oude telefoon en zette meteen zijn eigen nummer er in. “Dan kun je mij bellen of appen als je nog vragen hebt” zei hij. “Lief van jou”, zei ik en legde een hand op zijn knie. Dat liet hij gebeuren. We bestelden nog wat en hij vertelde dat het uit was met zijn laatste vriendin, hij had het zelf uitgemaakt, het paste niet meer. Ik vertelde over mijn laatste mislukte date, die man wilde ‘meteen erop’ wat hem ook niks leek. Maar toen zei hij: “weet je, je bent nog aantrekkelijker dan toen je mijn begeleidster was. Je hebt zó weer een leuke man.” Dat vlijde mij enorm. Maar we moesten opstappen, ik had nog een afspraak in verband met school. Toen omhelsde ik hem en drukte kussen op zijn wangen en een op zijn mond waarop hij zei: “Zal ik je eens wat zeggen: “Ik zou je best echt willen kussen”. “Nee laten we dat maar niet doen, ik ben veel te oud voor jou.”

Hij wist niets anders te zeggen dan “MeToo ! Als een vrouw nee zegt is het nee, daar hou ik me aan.” Dan vond ik al heel positief, ik heb meer dan eens meegemaakt dat in zo’n situatie een man toch ongevraagd begon te zoenen wat ik niet wilde. Dus durfde ik hem thuis uit te nodigen. “Maar kom deze of volgende week eens gezellig bij mij langs in mijn nieuwe huis.” Dat vond hij leuk. Een paar dagen verder zou hij ’s middags bij mij komen. Ik wist dat hij mij aantrekkelijk vond en vrijgezel was en dat hij laatst zei dat hij wilde zoenen met mij, bracht mij in verwarring. Nee, hij is geen relatiemateriaal, gezien zijn leeftijd. Maar ik sta al een tijdje droog en vind hem aantrekkelijk, dus ik sloot niks uit. Ik had het er met een vriendin over gehad en zij vond: “als je hem een lekker ding vindt, waarom niet, desnoods alleen als ‘friend with benefits’ “. Ik dacht, inderdaad. Die avond erna heb ik over hem gefantaseerd waarbij ik met mezelf speelde.

Op die namiddag belde hij aan, nog in zijn rode MediaMarkt truitje, Want het liep uit op zijn werk. Hij excuseerde daarvoor maar ik zei: “geeft niet”. Zelf had ik een topje en een driekwart broek aan wat hij leuk vond. Ik bood hem wat aan, hij wilde wel een biertje, hij was op de fiets. Ik had nog een vraag over mijn nieuwe telefoon en stelde die hem. Ik ging naast hem zitten en vroeg hem hoe ik een en ander moet doen. Dat legde hij geduldig uit en na een paar keer vragen snapte ik het. Toen deed ik het voor op zijn verzoek en leunde dichter tegen hem aan en hij zei goedkeurend dat ik de werking van de telefoon helemaal snapte. “Nu ben jij een goede leerling”, zei hij en sloeg een arm om me heen wat mij een rilling gaf. Heerlijk die aandacht van een man, ook al is die veel jonger. “Je bent geweldig”, zei ik tegen hem en drukte weer kussen tegen zijn wangen en vervolgens op zijn mond waar ik vervolgens heel zenuwachtig met mijn tong bij hem naar binnen drong. “Wil je dit echt ?” fluisterde hij. “Ach weet je, we zijn allebei vrij, we zijn niemand verantwoording schuldig, alleen elkaar.” waarop ik hem weer begon te kussen en hij kuste heerlijk en heel passioneel terug en was heel geduldig.

Ik keek hem strak aan en zei “Wat doe je dat heerlijk en zacht, als ik vragen mag, heb je meer ervaring?” Hij werd even stil maar zei daarna : “ach, ik laat jou dan maar grenzen aangeven en laat het over me heen komen zo bij een aantrekkelijke vrouw”. Ik vond het iets liefs hebben, maar kennelijk wilde hij toch wel een beetje onderdanig zijn. Dus begon ik hem weer te zoenen en legde mijn handen onder zijn truitje over zijn blote bovenlijf, dat voelde lekker zacht. Vervolgens schoof ik zijn bovenkleding omhoog waarop hij het zelf uittrok en ik hem streelde. “Mooi sportief lijf heb jij”.

Toen zei hij: “weet je, op school fantaseerde ik over jou.” “Wat dan ?” “… hoe je borsten er uit zien, erg hè?” “Op school zag ik al dat je daar naar keek. Je zou ze wel willen zien hè, maar dan moet jij wat voor mij doen”, zei ik. “Je broek uit en laat je boxer aan, dat vind ik erg sexy”. Hij deed eerst zijn schoenen en sokken uit. Ik was heel nieuwsgierig. Toen trok hij zijn broek uit en had een flinke tent in zijn strakke boxer. En ik had al gemerkt dat hij mijn lijf opnam en naar mijn niet kleine borsten keek wat ik al niet onprettig vond. Nu voelde ik opwinding van de aanblik van deze jonge man in zijn blote bovenlijf. “Ga jij dan eens zitten op dat krukje hier voor deze bank.” zei ik.

Heerlijk om deze jonge man zo onder controle te hebben, hij genoot er erg van. Ik deed langzaam mijn topje uit en daarna mijn bh en toonde prominent mijn borsten waar hij merkbaar van genoot. Mijn tepels stonden recht vooruit en werden al hard. Ik zag zelfs een vochtig plekje op zijn boxer verschijnen. “Wat heb je mooie borsten, mooier dan ik op school over fantaseerde” zei hij. “Jij vindt het zo te merken wel lekker om zo door mij gecontroleerd te worden, maar je mag nog niet klaarkomen”. Ik wees op dat voorvocht plekje. “Zoiets ja. Mijn vriendin nam zelden initiatief, ik was altijd degene die de acties deed op dat gebied.” “Mooi zo. Ga op je rug op de grond liggen”, zei ik, trok mijn broek uit en had dus nu alleen een string aan en ging omgekeerd over hem heen hurken aan zijn hoofdeinde. Ik streelde zijn bovenlijf, begon hem te kussen, weer heel subtiel en zacht en mijn hand verdween in zijn boxer en streelde zijn harde paal. Vervolgens hing ik mijn borsten boven zijn gezicht en hij begreep de hint en likte mijn tepels en ik zei toen: “harder, of bijt er zachtjes in”. Ik werd daar bloedgeil van waardoor ik naar voren kroop zodat mijn kruis boven zijn gezicht hing en ik vroeg met zwoele stem: “Heb je wel eens een vrouw van onder gelikt ?” “Nee nog nooit, maar bij jou wil ik dat doen.” Daarop deed ik mijn string omlaag en zakte over zijn gezicht en hij was wat onwennig maar ik leidde hem wel en uiteindelijk vond hij mijn genotsknopje. Ik raakte heel opgewonden en begon geluiden te maken en na verder heerlijk subtiel gelikt te worden kwam ik gillend klaar.

“Wat deed je dat lekker”, zei ik. Hij wilde opstaan maar ik zei: “blijf liggen”, wat hij deed en ik boog verder voorover, haalde zijn harde uit zijn boxer en nam die in mijn mond. “Als je dat doet komt er zo wat uit”, zei hij. “Geeft niet”, waarbij ik hem afzoog en met mijn handen zijn ballen masseerde en voelde ineens warme kwak in mijn mond komen. We genoten lekker loom na, toen zei ik: “ik heb nog wat staan, wil je blijven eten hier ?” “Goed idee”. Ik deed even snel iets aan, alleen mijn string en topje en geen bh en keek even wat ik kon opwarmen. Hij had ook zijn boxer weer aan en zag mij zo staan en zei: “Zo zie je er ook lekker uit”. Ik zag hem ook verlekkerd kijken naar mijn tieten die schommelden als ik liep en waarvan de tepels duidelijk door het bh loze topje heen priemden. “Dank je. Het voelt vertrouwd met jou, gezellig dat je er bent.” We hadden de pasta gegeten en ruimden het samen op en ik was verheugd dat hij zo behulpzaam was, dat was ik niet gewend bij mijn laatste vriend. Toen ik in de keuken was en hij weer naar de kamer teruggekeerd was, deed ik alles weer uit (ik had maar weinig aan), pakte ik de slagroomspuit en spoot mijn mond, tepels en mijn kutje onder de slagroom en liep zo de kamer binnen. Hij vond het geweldig en heel origineel. Ik ging voor hem staan met gespreide benen en zei: “Je boxer uit en mij van boven naar beneden aflikken”. Eerst likte hij mijn mond schoon en begon me te zoenen om daarna knielde hij voor mij om mijn tepels en kutje af te likken en nam hij de tijd en dat gaf mijn weer veel opwinding.

We namen weer wat te drinken en hij zei: “eerlijk gezegd best lekker zo in je blootje, heb ik met mijn vriendin nooit gedaan”. “Leuk om te horen, ben ik de eerste. Maar vind je mijn lijf niet te oud ? Mijn tieten gaan hangen en ik heb plooien.” “Welnee, je hebt een lekker lijf en ze hangen helemaal niet en je bent mooi glad van onderen. Menige meid van mijn leeftijd zou jaloers zijn.” “Jij mag er ook zijn, strakke sixpack en stevige billen” en kletste hem een paar keer op zijn billen met de vliegenmepper die er toevallig lag. “Die krijg je terug” zei hij en ging zitten. “Maar eerst wil ik je berijden”, zei ik en pakte een condoompje. Ik ging op hem zitten en begon hem stevig te zoenen en mijn tieten in zijn gezicht te duwen. Hij zat helemaal achterover op de bank en ik pakte zijn handen stevig vast en hij gleed er zo in. Hij kon bijna niks meer doen, zo stevig had ik hem vast met mijn handen. Maar we zoenden heel stevig en wild en terwijl ik hem bereed, bracht ik zijn vinger naar binnen en vingerde mezelf daarmee en even later kwam ik en hij kort er na. Ik liet zijn handen toen los en hij klapte me een paar keer flink op de billen, wat ik lekker vond. Zo hebben we een half uur flink gevreeën op de bank.

Dit gingen we vaker doen. Een student van jaren geleden die nu als mijn jonge minnaar fungeerde was geen slechte keuze.

Klaas

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tom 25 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *