— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onze eerste partnerruil.

Na ruim twee uur rijden kwamen wij aan bij het hotel waar wij op de parkeerplaats een ander stel tegen kwamen dat tergelijkertijd met ons mee liep naar de incheck balie. We zeiden gedag tegen elkaar en checkten beide in. Nadat dat was gebeurd gingen wij wat drinken aan de bar. Het andere stel ging aan een tafeltje zitten en trok onze aandacht aangezien dat er redelijk goed uitzag. Begrijp mij niet verkeerd maar wij zijn geen swingers of dat we doen aan partnerruil, maar er was iets aan dit stel dat het zou kunnen laten gebeuren. Het stelletje had hun bestelling genuttigd en bij het verlaten van hun tafeltje verloor de man zijn portemonnee. Ik zag het gebeuren en raapte die op om die netjes terug te geven.
Ik liep naar ze toe en vertelde dat hij zijn portemonnee had laten vallen, waarop hij in een Limburgs accent mij vriendelijk bedankte. En als dank wilde het stel ons later trakteren waarop ik antwoordde dat het niet nodig was, maar zij stonden erop en ze stelden zich voor. Hij heette Jean en zijn vrouw Helen. Ze vertelden dat ze net een beurs achter de rug hadden en morgen weer naar huis gingen. Daarna liepen wij naar onze kamers om de koffers uit te pakken en ons voor te bereiden om naar de sauna te gaan. Niet wetende dat Jean en Helen daar ook naar toe zouden gaan, dus het was een verrassing toen wij bij de sauna arriveerden. Lachend keken wij elkaar aan en kregen per toeval ook nog onze kluizen naast elkaar,
Bij de omkleedruimte waren al mensen aan het aankleden die maar tot een bepaalde tijd hadden gereserveerd. Dat hield voor ons in dat het een stuk rustiger was voor ons en we nog net een hapje konden nuttigen voordat de keuken sloot. Maar eerst met de gedachte om te ontspannen van de sauna en de zwembaden. Wij trokken onze kleding uit en ook Jean en Helen waren al ontdaan van hun kleding.
Mijn ogen raakten afgeleid door de mooie lichtbruine huid van Jean en zijn atletische figuur en wat ik tussen zijn benen zag was zeker niet verkeerd. Het had hetzelfde formaat als die van Jason. Ik werd er langzaam geil van en fantaseerde dat ik die in mijn kutje liet verdwijnen.

Dit bleef niet onopgemerkt door Jason, waarop hij in mijn oor zachtjes zei: “wat ben jij toch een geil lekker ding, gelukkig ben ik niet erg jaloers.” Ondertussen keek Jason ook naar het lichaam van Helen en keek goedkeurend naar haar landingsbaan geschoren kutje. Dat bleek niet ongemerkt door Jean en Helen.  Zij reageerden met het volgende met een lach te zeggen: “jullie zien er ook niet verkeerd uit”, en Helen benadrukte dat Jason flinke jongen tussen zijn benen had en dat ze daar wel raad mee wist. Blozend en lachend liepen we samen naar de douches om ons even af te spoelen, om daarna een sauna in te gaan. Doordat onze lichamen nat waren zagen die er nog lekkerder uit, van zowel die van Jean en Helen en ook die van ons. We besloten om het eerst een kruidenbad te nemen en dan een wat donkere sauna in te gaan met z’n allen. Zo gezegd zo gedaan, wij betraden de sauna waar het licht erg gedimd was en zochten een plekje en aangezien het erg rustig was besloten wij met zijn allen dicht bij de stenen te gaan zitten. De handdoeken werden neergelegd en Jean en Helen kropen dicht tegen elkaar. Zij zat rechtop en Jean legde zijn hoofd op haar benen, dicht bij haar kutje. Jason leunde tegen de achterwand zodat ik heerlijk tussen zijn armen en benen kon zitten, het duurde niet lang of zijn handen streelde mijn borsten en kneep zachtjes mijn tepels. Het was eigenlijk niet toegestaan in de sauna, maar aangezien het zo rustig was en het merendeel van de mensen al waren vertrokken maakte dat het spannend. Maar toch een aantal mensen liep ook rond, dat net als wij later naar de sauna was gegaan. Dus het idee dat er iemand binnen zou kunnen komen vond ik erg spannend en stiekem wel geil.

In de tussentijd zagen ik en Jason dat Jean Helen subtiel zat te beffen en zij zachtjes kreunde en ons ondeugend aankeek. Er kwamen er drie stellen binnen. Jean stopte met beffen en Jason met mijn borsten strelen. Ik stelde voor om een andere saunaruimte te gebruiken en  Jason stelde voor daarna even wat te eten . Opgewonden maar heerlijk relaxt maakten wij elkaar in de andere faciliteiten langzaam geil. Na dit alles te hebben gedaan gingen wij naar de douches om ons weer af te spoelen van al het chloor en zweet.
Onder de douches merkten wij vieren dat de tijd zo snel was gegaan en wij volledig waren ontspannen van al de sauna en zwembaden. Maar waren toch nog op een relaxte manier opgewonden geraakt, ook door de gesprekken die we hadden gevoerd met elkaar.

Aangekomen bij het hotel liepen we samen op naar onze kamers. Jean stelde voor om ons te masseren als dank nog voor het terug brengen van zijn portemonnee. Jason en ik keken elkaar aan en zeiden: “dat lijkt ons erg heerlijk, geef ons een paar minuten om de spullen weg te zetten en dan komen wij naar jullie toe.” “Dat is prima”, antwoordde Helen lachend, “komen jullie maar in jullie Adam en Eva kostuum we hebben dat al toch gezien”. Binnen tien minuten klopten we bij onze buren aan in onze badjassen van het hotel. Daar stonden twee massagetafels opgezet aan iedere kant van bed één. “Zo”, zei ik. “dat ziet er professioneel uit.” “Dat klopt”, zei Jean, “wij hadden een massagebeurs en die verliep erg goed en jullie krijgen van ons een VIP massage als dank dus neem plaats op de tafel.” Jason werd op de tafel van Helen gelegd en ik die van Jean, Zij pakte een heerlijke warme massageolie, die zo zacht aanvoelde dat ik er opgewonden van werd. Hij liet de massageolie door zijn hand glijden en over mijn rug. Dit voelde zo lekker en hij begon mij te masseren. Helen deed precies hetzelfde bij Jason en gleed plagend langs zijn ballen en begon hem daar te strelen. Jean liet wat olie tussen mijn benen glijden en raakte mijn kutje net niet aan, maar maakte dat wel langzaam nat. Vervolgens was de achterkant van mijn lichaam helemaal glibberig en ik begon langzaam geil te worden. Dat was ook bij Jason het geval. Dit ook opgemerkt door Jean en Helen vroegen zij ons nu op onze rug te gaan liggen zodat ze de voorkant konden masseren. We draaiden ons op onze ruggen waarop nogmaals de verwarmde massageolie zijn weg vond naar de gevoelige plekken van ons lichaam. Jean druppelde kleine hoeveelheden over mijn venusheuvel en masseerde heel subtiel mijn clitoris en mijn nat geworden kutje met zijn vingers. Helen masseerde de inmiddels stijf geworden lul van Jason en nam hem in haar hand en trok hem af om vervolgens hem te gaan pijpen.

Jean stak niet één vinger in mijn kutje, maar het was daar zo glad en ontspannen, dat hij vrijwel zijn hele hand erin had gestoken. Dat deed mijn klaarkomen, wat ik niet had verwacht. Ik werd alle maar geiler. Dat uitte zich in een pijpbeurt bij Jean, terwijl hij heerlijk ritmisch mij met zijn hand neukte. Het stel stelde voor om het voor te zetten op bed. Jean en Helen begeleidden ons naar de bedden. Waar Jean zijn hand weer langzaam subtiel in mijn kutje liet verdwijnen en zijn lul weer in mijn mond stak. Jason ging op zijn rug liggen en mij met een om toestemming vragende blik vroeg of Helen op hem mocht zitten. Ik knikte en Helen gleed met haar kutje over Jason’s lul. Hij vulde haar kutje helemaal op, terwijl zij hem bereed. Jean kon niet achter blijven toen hij dit zag en vroeg of hij mij ook mocht neuken. Met een goedkeurende lach en blik zei ik: “neuk mij en masseer mijn kutje van binnen.” Hij schoof zijn heerlijk grote, stijve lul in mijn kutje, terwijl wij ritmisch neukten. Ik zei tegen Jean dat ik op hem wilden zitten met mijn rug naar hem toe. We veranderden van standje. Ik schoof mijn kutje over zijn lul. Terwijl hij mijn borsten en tepels masseerde en ook in mijn tepels kneep. Helen was ook zo geil geworden dat ze Jason vroeg om haar te laten komen door zijn vingers in haar kontje te steken. Zichtbaar kwam ze voldaan klaar en ontving zijn warme zaad. Zij gleed van hem af en ving zijn sperma op met haar hand om het vervolgens naar haar mond te brengen en likte alles op. Jason was nog zo geil. Dat was ook te zien aan zijn weer stijf geworden lul. Hij ging voor mij staan aangezien mijn benen al gespreid waren en stopte zijn lul bij die van Jean erin.
Ik werd door twee lullen in mijn kutje geneukt. Ik hield het niet meer en kwam klaar. De heren zagen dat en zeiden in koor: “nu willen wij ook nog klaarkomen.” Ze wisselenden van plek. Jason ging nu op zijn rug liggen en Jean liet mij hem pijpen. Ik schoof met mijn rug naar Jason toe en over zijn lul die ik in mijn kontje stak en begon hem te berijden. Met Jean’s lul in mijn mond werd ik gebeft door Helen. Dit had ik nog nooit mee gemaakt. Ik werd nog geiler toen ze er ook nog haar smalle hand in mijn kutje liet verdwijnen. Jean nam de plaats in van Helen en stak zijn hand in mijn kutje en zijn lul in mijn kontje waar ook de lul van Jason zat. Wat was dat een geile ervaring twee lullen in mijn kont en een hand in mijn kut.
De beide heren kondigden aan dat ze op het hoogtepunt kwamen om mij vol te spuiten en tegelijkertijd spoten zij al hun warme lading in mijn kontje. Jean liet zijn hand langzaam uit mijn kutje glijden. Voldaan lagen we met zijn allen op het bed, dit had ik nog nooit mee gemaakt. “Maar het was een eenmalige ervaring”, zei ik, “want ik heb genoeg aan mijn man.” Daar waren wij met zijn allen mee eens, en na dit hele gebeuren zijn wij terug gegaan naar onze kamer en hebben heerlijk geslapen. ’s Ochtens werd er op onze deur geklopt en toen ik die open maakte stonden Jean en Helen er met een massagepakket.
“Alsjeblieft dit is ons afscheidscadeau voor jullie zodat je het thuis dunnetjes over kunnen doen.” We bedankten ze voor alles en de onvergetelijke overnachting.

F.S.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Dolores 03 jun 2023
  2. Anna 04 jun 2023
  3. Flo 05 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *