— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De regie verloren

Na onze campingseks (lees het verhaaltje “onweer”) is Ellen veel vrijer geworden. Zonder nu direct alle schroom van zich afgeworpen te hebben, vond ze de ervaring dat anderen hebben kunnen meegenieten van onze vrijpartij toch wel heel erg opwindend. Het is nu geen enkel probleem meer als ik haar “en publiek” lekker vastpak bij haar billen en we uitgebreid zoenen. Ze lijkt nu eerder te verlangen naar meer, waar ze voorheen altijd bezorgd was wat anderen daarvan zouden denken.

Inmiddels zijn we twee nachten verder en word ik heel vroeg in de ochtend wakker om naar de wc te gaan. Zo zachtjes mogelijk schiet ik even een trainingbroek aan en een shirtje en sluip ik de tent uit om Ellen niet wakker te maken. Het is nog fris zo vroeg en ik loop naar het toiletgebouw over een stille camping. Het toiletgebouw heeft afzonderlijke ruimten voor dames en heren en een gezamenlijke entree waar wasbakken zijn om je handen te wassen. Na mijn toiletbezoek sta ik hier mijn handen te wassen en denk nog even dat ik de enige ben ik het gebouw.

Ineens zie ik onze jonge buurvrouw achter mij komen staan en kijk haar via de spiegel aan. Ze heeft een nachthemdje aan, zo te zien zonder BH, want haar stijve tepels priemen door de dunne stof parmantig naar voren. Zou ze wel een slipje aan hebben?, is mijn eerste gedachte. Jee wat is ze bloed mooi. Ik ben weer helemaal betoverend door haar schoonheid met haar donkere lange haren, haar slanke lichaam met prachtige vrouwelijke rondingen en haar grote donkere ogen waar ik in verdrink. Terwijl ik mij realiseer dat ik haar veel te lang met open mond sta aan te staren zegt ze: “ha lekkere hunk” tegen mij. “Heb ik je heel erg geil gemaakt een paar nachten geleden? Je bent vast heel goed in bed, want ik heb je vrouw zo lekker luid horen kreunen en smeken toen je haar zo’n ongelofelijk stevige beurt gaf”, vervolgt ze. “Mijn vriend raakte hiervan zo opgewonden dat hij me nog twee maal liet klaarkomen.” Ik moet even slikken over zoveel directheid en voel me erg ongemakkelijk in het bijzijn van deze waanzinnig mooie vrouw, die mij zonder gêne recht in mijn ogen blijft aankijken. “We waren zelf ook nogal aan seks toe en mijn vrouw liet zich daarbij nogal gaan”, zeg ik haast verontschuldigend. “Daar hoefde ik niet eens zo mijn best voor te doen”, zeg ik om mijn rol een beetje te af te zwakken. Ik ben helemaal geen player en het voelt verkeerd, zoals ik nu als halve seksgod word verheerlijkt.

“Ik zou door jou wel eens zo lekker gebeft willen worden”, gaat ze onverstoord verder terwijl ze mij strak in de spiegel blijft aankijken om mijn reactie te peilen. Slik, deze niet mis te verstane uitnodiging zag ik niet aankomen. Ik krijg het direct heel erg warm, kleur diep rood, raak erg opgewonden en kijk in haar bruine ogen, die ik niet kan ontwijken. Dit voelt heel erg fout. “Ik weet dat je niets liever wil John”, gaat ze verder. Ze kent mijn naam kennelijk van de uitroepen van Ellen tijdens de vrijpartij. “Ik heb je wel zien gluren naar mijn billen in mijn korte zomerjurkje, benieuwd of ik er wel een slipje onder draag en tegelijkertijd je erectie verbergen onder je krantje”, zegt ze met een twinkeling in haar ogen. “Wat heb jij allemaal in jouw fantasieën al met mij gedaan John? Heb je mij vastgebonden, mij betast en gevingerd in een overvol café, wil je soms toekijken als je mij opdracht geeft mijzelf met een vibrator te bevredigen, of wil je me graag van achteren nemen in mijn strakje kutje, stoute John?”. Mijn mond wordt helemaal droog, ik raak enorm opgewonden, mijn hoofd duizelt en heb inmiddels een ongemakkelijke erectie die zich niet laat verbergen. “Ik kan er zo van genieten als zo’n keurig getrouwde man zo vecht tegen zijn oerdriften, maar je bent zo slecht in het verbergen ervan”, zegt ze. Ze weet, dat ik weet, dat ze gelijk heeft. Ze komt tegen me aanstaan, terwijl ze oogcontact blijft houden. Met haar rechterhand streelt ze langs mijn dijbeen omhoog naar mijn kruis. Ik voel mijn erectie nog harder worden en kan een ingehouden kreun niet onderdrukken. “Ik vind het heel opwindend als je de controle verliest zeker als je de volgende keer mijn naam verzucht John, ik heet Linda” zegt ze. Ze wrijft over mijn stijve terwijl ik mij wanhopig afvraag wat ze met me doet.

“Wij vrouwen zijn veel handiger in het verbergen van onze geile stemmingen hoor. Als ik samen met mijn vriend Ricardo bijvoorbeeld aan het badmintonnen ben op het strandje, begluren de vrouwen zijn afgetrainde lichaam onopvallend achter hun zonnebrillen. Terwijl hun mannen alleen maar oog hebben voor mij. Dan kunnen ze ongemerkt een vinger in hun bikinibroekje laten glijden om hun klitje te verwennen, terwijl ze met een boekje op schoot zitten te “lezen”. Ze fantaseren dan dat ze “per ongeluk” het verkeerde douchhokje zijn binnenlopen en tegen de muur gezet worden voor een harde neukpartij. Of het ogenschijnlijk verlegen schuchtere vrouwtje dat thuis aandacht tekort komt en ervan droomt tijdens een vrijgezellenfeestje in een nachtclub te worden genomen. Waar ze op het podium onder aanmoedigingen van het publiek gillend door mijn vriend tot een orgasme wil komen. Dat had je niet gedacht he John”, fluister ze mij in mijn oor. Dit terwijl ze mij subtiel een likje aan mijn oorlel geeft en mijn penis stevig vastpakt. Een rilling trekt door mijn lijf en ik kreun: “oooh Linda, niet doen”. Het voelt zo fout en tegelijkertijd is ze zo onweerstaanbaar opwindend. Dit is niet de onschuldige jongedame, die ik dacht dat ze zou zijn.

“Ik verdenk jouw vrouw ervan dat ze een vibrerend eitje in haar kutje stopt en zich met de afstandsbediening onopvallend naar het randje een orgasme brengt”, zegt Linda verder. Dit kan ik mij echt niet voorstellen. “Mijn vrouw vindt Ricardo best een heel aantrekkelijke man, maar ze weet zich prima te beheersen”, zeg ik tegen haar. “O ja denk jij dat John”, zegt ze, “ik wed dat ze zich vanmiddag op het strandje door mijn vriend tot een orgasme laat beffen, als jij niet met haar meegaat”, zegt ze. Ik kan mij niet voorstellen dat Ellen, die nog maar twee nachten geleden alleen maar seks wilde als niemand iets kon horen zich zo zou laten gaan tussen de badgasten. Ook niet met zo’n aantrekkelijke man als Ricardo. “Als ze Ricardo ongehinderd zijn gang laat gaan, mag je met mij alles doen wat je in je fantasieën bedacht hebt John, op een tijd en plaats naar mijn keuze”, zegt Linda
Alle rode lijnen worden hiermee in één keer overgestoken. Mijn vrouw blootstellen aan een verleider en heimelijk wensen dat ze er niet tegen bestand is, zodat ik mijn natste droom in vervulling kan laten gaan met een veel te jonge dame. “Durf je dat John?” Ik moet slikken, er komen nieuwe mensen het toiletgebouw in lopen. Ik kan niet meer helder denken, de consequenties overzien, er is geen tijd meer om hier te blijven staan, ik wil niet bangerig overkomen en hoor mezelf zeggen dat ik instem met dit duivelse plannetje. Ze geeft me een kusje op mijn wang en loopt triomfantelijk het weg.

Ik ga ook terug naar de tent en in mijn hoofd maalt van alle gedachten. Stilletjes kruip ik terug onder de opengeritste slaapzak, die ik deel met Ellen. Maar Ellen is al wakker en heeft haar eigen geile plannetje bedacht. Ze kruipt in een lepeltje lepeltje houding dicht tegen mij aan en gaat mijn borst strelen. Ze zakt vervolgens af naar mijn buik, liezen benen en laat mijn penis, die juist weer aan het verslappen was, stijgeren. “Ik zal jou ook eens lekker verwennen John”, fluistert Ellen in mijn oor en wacht niet op een antwoord. Ze streelt nu mijn ballen en strijkt heel langzaam met haar vingertoppen van onder naar boven langs de schacht van mijn penis naar het gevoeligste plekje van mijn eikel. Ik kreun van genot en mijn penis staat weer keihard fier overeind. In tegenstelling tot vorige keer is het nog muisstil op de camping en krijg ik een koekje van eigen deeg. Ellen wil mij ook wel eens luid horen klaarkomen, ze pakt mij nu stevig bij mijn penis vast en duwt mij op mijn rug. Ze stimuleert mijn erectie door hard en zacht te strelen, lichtjes haar nagels langs de schacht te halen om telkens nieuwe sensaties bij mij teweeg te brengen. Ze gaat nu schrijlings bovenop mij zitten met uitzicht op haar ronde billen. O wat geil is dit. Binnen de kortste keren zijn de opwinding en lust weer terug en wil ik dat ze doorgaat. Onwillekeurig denk ik ook aan Linda, haar stoute plan, haar heerlijke lijf en dat ze weer getuige is van onze vrijpartij. Ellen geniet nu dat ze de controle heeft en elke kreun is voor haar nu een stimulans om door te gaan en mij zo lang mogelijk te laten zuchten en kreunen. Ze geeft nu korte likjes en lange halen met haar tong over mijn eikel, ze neemt mijn eikel in haar mond en sluit haar lippen strak eromheen. Ze zuigt en likt en ik grijp in wanhoop haar heupen stevig vast. Ik kan alleen maar steeds harder: “aaah, aaah en oooooooh” uitbrengen. Ellen weet precies hoe ze mij helemaal gek moet maken en varieert zo dat ik niet klaarkom maar de onrust in mijn lijf doet toenemen. Als ik met mijn heupen omhoog wil stoten stopt ze even met pijpen en massert alleen mijn ballen. “Ellen laat me komen”, roep ik uit. Hier heeft ze op gewacht; mijn ultieme overgave. Met haar korte likjes spuit ik schokkend mijn zaad in haar mond. Ze draait zich om en geeft me een zoen en zegt dat ze het zo opwindend vindt nu ze zoveel meer durft.

John

Beoordeel dit verhaal

38 Reacties

  1. Witvisje 24 jun 2023
  2. J 24 jun 2023
  3. Witvisje 25 jun 2023
  4. Duimpje 25 jun 2023
  5. J 25 jun 2023
  6. Jasper 26 jun 2023
  7. J 27 jun 2023
  8. Jasper 27 jun 2023
  9. J. 27 jun 2023
  10. Jasper 27 jun 2023
  11. J. 27 jun 2023
  12. Jasper 28 jun 2023
  13. Isabel 28 jun 2023
  14. Tom 28 jun 2023
  15. Tom 28 jun 2023
  16. J 28 jun 2023
  17. Tom 28 jun 2023
  18. J 28 jun 2023
  19. Jasper 28 jun 2023
  20. Isabel 28 jun 2023
  21. j 28 jun 2023
  22. Zusterjessica 29 jun 2023
  23. Luuk 29 jun 2023
  24. Zusterjessica 29 jun 2023
  25. Luuk 29 jun 2023
  26. Zusterjessica 29 jun 2023
  27. Luuk 29 jun 2023
  28. Edwin 30 jun 2023
  29. Thomas 30 jun 2023
  30. Zusterjessica 01 jul 2023
  31. Tom 01 jul 2023
  32. Isabel 07 jul 2023
  33. Thomas 07 jul 2023
  34. Zusterjessica 09 jul 2023
  35. Luuk 09 jul 2023
  36. Chris 03 dec 2023
  37. John 02 jan 2024
  38. John 02 jan 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *