— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 19

Beste lezers en lezeressen,

Verhalen.

We zijn blij verrast dat het steeds maar weer blijft lukken dat we de lezeressen en lezers elke maand weer een lijst van verhalen kunnen aanbieden. Dit dankzij de schrijfsters en schrijvers die blijkbaar steeds weer inspiratie hebben en hun fantasieën naar ons blijven opsturen. Heel veel dank daarvoor. Zonder jullie zou het maar een stille boel worden.

Adblocker.

Een af en toe terugkerende klacht is dat er lezers of lezeressen zijn die de verhalen niet in beeld krijgen op hun laptop of mobiel. Het is een technisch euvel dat momenteel niet verholpen kan worden. Wie een adblocker in een webbrowser heeft geïnstalleerd kan dit probleem tegenkomen. Geef die adblocker even toestemming om op onze website advertenties te tonen en het probleem is opgelost!

Correcties.

Zij die verhalen insturen zullen gemerkt hebben dat er soms door de redactie van Shespot correcties in het verhaal zijn toegepast. Dit doen wij op verzoek van de lezers en lezeressen. Toch blijven we hier terughoudend in. Het is het werk van hobbyisten dat we ontvangen, zo realiseren wij ons. We hopen dat de lezers dit ook beseffen. We zijn blij met opbouwende kritieken, maar dat betekent niet dat we uitgebreid in verhalen gaan schrappen en dingen gaan veranderen. Alles met mate en in verhouding, zogezegd.

Dialogen.

Een tip die we kregen over het schrijven van dialogen was: zet elke uitgesproken zin onder elkaar. Dat leest prettiger. We zijn het daar mee eens, maar gaan dat evenwel toch niet in de verhalen toepassen. Veel lezers gebruiiken hun mobiel om de verhalen te lezen. Gaan we de dialogen onder elkaar plaatsen, dan wordt lezen een eindeloos naar beneden scrollen. Uit ervaring weten we dat veel te lange verhalen niet worden gelezen, of er wordt halverwege afgehaakt.

Hulp:

Ontvang jij graag ondersteuning bij het schrijven? Heb je een vraag aan de redactie? Wil jij ons een verhaal voorleggen om tips te kunnen ontvangen? Dat kan en nog gratis ook! Mail naar [email protected] en je krijgt binnen enkele dagen antwoord.

Lijstje:

Als gezegd, auteurs bedankt! Hieronder volgt weer een lijst vol spannende, zinderende verhalen. Veel leesplezier!

ma 3 juli Kennismaken met de buurman
wo 5 juli Vrijwilliger op een festival deel 1
vr 7 juli Vrijwilliger op een festival deel 2
ma 10 juli Een spannende nachtdienst
wo 12 juli No strings attached
vr 14 juli De schoonmaakster deel 1
ma 17 juli De schoonmaakster deel 2
wo 19 juli Zoete wraak deel 1
vr 21 juli Zoete wraak deel 2
ma 24 juli Heerlijk relaxen deel 1
wo 26 juli Heerlijk relaxen deel 2
vr 28 juli Inspiratie in het bos deel 1
ma 31 juli Inspiratie in het bos deel 2
wo 2 aug Inspiratie in het bos deel 3

Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *