— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 21

Beste lezeressen en lezers,

Een nieuwe lijst.

Helemaal onderaan treffen jullie weer een nieuwe lijst met verhalen aan. Kortom: er is weer goed gereageerd op onze oproep om te gaan schijven en verhalen in te sturen. Deze omstandigheid is voortdurend, als gevolg van de luxe situatie dat we maar liefst drie nagelnieuwe verhalen per week publiceren. Zo lang de voorraad strekt uiteraard. Want… op = op. Daarom: ga gerust door met schrijven, nergens is de wachttijd op publicatie zo kort als op Shespot!

Problemen.

Ervaren jullie problemen op de website, blijf het gerust melden. Zo gaf de teller de afgelopen tijd problemen. Dat geldt voor het aantal malen dat een verhaal is gelezen. We zien gelukkig dat de website eerder vaker dan minder frequent wordt bezocht, maar dat was aan de teller niet te zien. Momenteel wordt er aandacht besteed aan de reparatie van de teller, die werkt inmiddels weer. We testen nu uit of dat naar behoren blijft gaan. Dus auteurs: ga er maar vanuit dat dat jullie verhalen duizenden keren worden gelezen! Ook komt een cijferwaardering niet altijd door. Jammer, maar we leggen momenteel een lijst aan van bugs. Daarom: ben je tevreden, vertel het anderen. Bij problemen: vertel het ons!

Adblocker

Het is al vaker gemeld: kun je niet bij bepaalde delen van de website schakel je adblocker uit.

Commentaar.

Zoals hierboven aangegeven, verhalen kunnen met een cijfer worden beoordeeld. Zo’n getal geeft aan of het verhaal in de smaak valt bij de lezers en lezeressen. Nog leuker is het als zij reageren met een commentaar dat onder het verhaal geschreven kan worden. Dat leidt soms tot opwindende dialogen tussen de bezoekers. Ook houden zij het niet enkel bij een cijferwaardering, maar geven ze nadere uitleg over de reden waarom het verhaal zo opwindt. We roepen iedereen op om daar mee door te gaan. Voor auteurs is het ontzettend leuk (en geregeld leerzaam) als zij kunnen lezen wat er van hun schrijfsels wordt gevonden.

Categorieën.

We ontvangen veruit de meeste verhalen in de categorie man en vrouw. Ook over lesbische liefde wordt er wel geschreven. Maar wisten jullie dat er ook vrouwen zijn die de mannenliefde wel interessant vinden? Dat blijkt uit onderzoek naar kijkgedrag van vrouwen naar porno. En ook soft-sm valt in de smaak. Kortom, is het jouw ding om over te schrijven, laat je niet weerhouden!

E-mail adres.

Onze tijdelijk ingestelde Yahoo-mailadres is komen te vervallen. Heb je vragen of opmerkingen? Heb je tips, of wil je juist aanwijzingen over het schrijfproces ontvangen, mail dan naar [email protected]

Verhalenlijst.

Met dank aan alle auteurs, volgt hier de lijst van verhalen. Veel leesplezier gewenst!

ma 2 okt De onweersbui deel 2

wo 4 okt Fris en fruitig genieten deel 1

vr 6 okt Fris en fruitig genieten deel 2

ma 9 okt Fris en fruitig genieten deel 3

wo 11 okt In het bos

vr 13 okt De laatste keer deel 1

ma 16 okt Fantasie wordt werkelijkheid: trio (1)

wo 18 okt Fantasie wordt werkelijkheid: quattro (2)

vr 20 okt Bij de psychologe

ma 23 okt Koffie na de stort

wo 25 okt De lerares en de voormalige student

vr 27 okt Bestelling aan de bar

ma 30 okt Waar een camping al niet goed voor is.

Redactie Shespot

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. zusterjessica 02 okt 2023
  2. Page 02 okt 2023
  3. Zusterjessica 03 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *