— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 9

Een verhaal schrijven.

Wil je een verhaal schrijven en het ontbreekt je aan inspiratie? Hoe krijg je het dan voor elkaar een idee op te doen waar je over schrijven kunt? Hoe sexy gaat het verhaal worden en welke termen gebruik je? Hoe krijg je het voor elkaar dat lezers ervan zullen genieten en zich kunnen identificeren met de personages? Dit en andere vragen worden beantwoord in het artikel (met dezelfde naam: “Een verhaal schrijven”) dat je bij NIEUWS op onze website vinden kunt.

Wat willen de lezers?

We lezen de commentaren, die lezers en lezeressen op de verhalen geven. Die zijn overwegend erg positief en dat is voor elke auteur prettig. Toch zouden we heel graag willen weten of er wensen bestaan bij hen die onze verhalen lezen. Hierbij kan gedacht worden aan favroriete onderwerpen, personages en seksuele variaties. Maar ook schrijfstijl, welk persoonlijk voornaamwoord (eerste persoon: ik, of toch liever meer beschouwend: zij?) de voorkeur heeft, de gewenste opbouw, verleden- of tegenwoordige tijd, meer bedekte termen of juist nog explicieter. Welke woorden voor seksuele handelingen en geslachtsdelen zijn favoriet, of juist niet? En misschien ook op welke wijze de verhalen het brein stimuleren. Kort samen gevat: wat mist er of kan nog beter? We vormen ons daar graag een beeld van en komen er op terug in één van de volgende edities van “Van de redactie”. Geheel geanonimiseerd uiteraard. Mail alles wat je maar kwijt wilt over dit onderwerp naar [email protected]. Wil je een mailtje terug ontvangen, geef dat dan even in je mail aan . Bedankt alvast.

Privacy.

Nu ons e-mailadres wordt gebruikt door schrijfsters en hopelijk ook door lezers en lezeressen, willen we nogmaals benadrukken dat alle bij ons bekende namen en mailadressen bij ons veilig zijn. Naamgegevens en/of e-mailadressen worden onder geen enkel beding aan derden verstrekt.

Eerst een 10, daarna een 1.

Op ons e-mailadres [email protected] kregen we de vraag van een schrijfster die ging over de becijfering van haar verhaal. Er waren twee cijfer-waarderingen op uit gebracht. Eerst een 10, maar later was de waardering gezakt tot een 5,5. Met andere woorden: iemand heeft het verhaal met een 1 gewaardeerd. De vraag was hoe dit mogelijk was. Ons antwoord: ja, zoiets kan. Jammer is het wel dat er blijkbaar iemand is die de inzet van de schrijfster blijkbaar niet waardeert. Het zegt wat ons betreft niets over de kwaliteit van het verhaal en alles over iemand die zijn of haar stempel op deze wijze op de becijfering drukken wil. Uiteindelijk werd het verhaal beoordeeld met een mooie, ruime 7.

Lijst.

We kunnen, zoals jullie hebben gezien bij “Van de redactie nummer 8” een heel eind vooruit met onze verhalen. De lijst geeft daar niet alleen de geplande verhalen aan, maar ook welke we in voorraad hebben. Met twee verhalen per week slinkt de lijst ook weer snel. Daarom: we publiceren de lijst die we in voorraad hebben om inzenders van verhalen gerust te stellen dat publicatie zeker zal volgen. Het kan soms weken duren voordat dat het geval is, omdat we uitgaan van het principe “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Maar staat je verhaal bij de voorraad, dan kun je er zeker van zijn dat het, hoe dan ook, aan de beurt komt!

Groeten, redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

12 Reacties

 1. Ilse 08 okt 2022
 2. Redactie 08 okt 2022
 3. L. 09 okt 2022
 4. Redactie 11 okt 2022
 5. Ilse 11 okt 2022
 6. Redactie 11 okt 2022
 7. Jade 12 okt 2022
 8. Ilse 12 okt 2022
 9. Jade 13 okt 2022
 10. Ilse 14 okt 2022
 11. Chantal 14 okt 2022
 12. Redactie 15 okt 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *