— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 16

Shespot is dringend op zoek naar schijfsters en schrijvers van erotische verhalen. Schrijven geeft plezier! Doen jullie mee?

Aantal verhalen.

Zoals jullie de afgelopen tijd hebben gezien, publiceren we drie nieuwe erotische verhalen per week op onze website. Dat is mogelijk zo lang de voorraad strekt. De vorige maand hebben we verteld dat het niet erg vlot gaat met de aanwas van nieuw aangeleverde verhalen. Het gevolg kan zijn dat het langer kan gaan duren, voordat er weer een nieuwe story hier verschijnt.

Archief.

In het verleden zijn er verhalen naar ons opgestuurd die nog niet zijn gepubliceerd. Deze zijn echter wel bewaard, zoals we in Van de redactie 14 beschreven. Een aantal daarvan zijn inmiddels door ons geactualiseerd en opgefrist. Je vindt ze terug in de verhalenlijst, hieronder in de laatste alinea, ter herkennen aan de (A) van Archief. Het betekent dat de hoeveelheid archiefverhalen nu ook aan het slinken is.

Oproep.

Het bovenstaande in gedachten roepen we daarom iedereen op, om ons en alle lezers en lezeressen te verblijden met jullie ingezonden verhalen. Mochten we nieuw materiaal ontvangen, dan schuiven de archiefverhalen verderop in de planning, want nieuwe verhalen gaan voor. Want uiteraard begrijpen we dat schrijfsters en schrijvers niet te lang willen wachten tot hun content online wordt gezet.

Vaardigheid.

Het komt voor dat beginnende auteurs (M/V) wel wat hulp kunnen gebruiken. Is je vaardigheid nog niet zo groot, dan is dat helemaal niet erg. Wij van de redactie kijken er helemaal niet van op als je nog niet zo goed in schrijven bent. We vinden het juist moedig als je om raad durft te vragen. We helpen je graag en geven je binnen de kortst mogelijke tijd antwoord. Een mailtje naar [email protected] volstaat!

Feedback.

Een verhaal moet minimaal 1000 woorden bevatten en maximaal 2000. Laatst ontvingen we een prima verhaal dat een stuk korter was. Gelukkig had de auteur het juiste e-mailadres vermeld. Daardoor konden we die benaderen. Het heeft ertoe geleid dat die het verhaal langer maakte en nogmaals heeft opgestuurd. Zo konden we dat alsnog klaar zetten voor publicatie. Kortom: wil je feedback, gebruik dan geen fake e-mailadres. Nadat we hulp geboden hebben wordt door ons de ingekomen en verzonden mail uit onze cliënt verwijderd. Privacy verzekerd dus!

Lijst:

Hieronder de verhalen die in de planning staan:

wo 1 mrt Valentijns cadeau

vr 3 mrt Een avond vol nieuwe verrassingen deel 1 (A)

ma 6 mrt Een avond vol nieuwe verrassingen deel 2 (A)

wo 8 mrt Een striemende regenbui (A)

vr 10 mrt Dinner date (A)

ma 13 mrt Op het festival onder de douche deel 1 (A)

wo 15 mrt Op het festival onder de douche deel 2 (A)

vr 17 mrt Een verrassing voor hem wordt er eentje voor mij (A)

ma 20 mrt Wellustige lift naar huis (A)

wo 22 mrt Koopavond (A)

vr 24 mrt Verjaardagscadeau (A)

Veel leesplezier!
Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Toine 01 mrt 2023
  2. Soulwritten 02 mrt 2023
  3. Redactie Shespot 03 mrt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *