— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Inspiratie in het bos deel 3

De volgende ochtend zeiden we tegen elkaar dat we gisteravond een heerlijke vrijpartij hadden op onze hernieuwde huwelijksnacht. Maar na het gezamenlijk wakker worden in de mooie hotelkamer hadden we weer zoiets van “lekker genieten”. Ik deed mijn lange zwarte jurk weer over mijn blote lijf, ik had immers geen ondergoed bij me. Ik had eigenlijk zin om dat sexy korte jurkje weer aan te trekken, maar dat kon je niet maken aan het ontbijtbuffet. Eenmaal beneden kregen we een zeer royaal ontbijt. Daarna pakten we onze spullen en brachten die naar onze auto. Toen we op de parkeerplaats stonden kwam dezelfde mevrouw van gisteravond met het hondje weer langslopen. Ze was nu in een andere zomerjurk en we groetten elkaar en we kletsten bij. Ze stelde zich voor als Yolanda en vroeg : “Hoorde je die gil vannacht ? Eerst dacht ik aan een aanranding, ging buiten kijken maar zag niks. Het leek meer of er een vrouw luidruchtig klaarkwam.” Ik werd rood en zei “… ik zal het zeggen… we hebben op het balkon seks gehad en het was erg spannend en opwindend”. “Lijkt me heerlijk en lekker ondeugend, maar mijn man en ik hebben niks meer. Ik mocht van hem minnaar(s) hebben terwijl we getrouwd blijven. Dat heb ik een paar keer gedaan in mijn massagepraktijk, al kwam het maar één keer tot echte penetratie.” De discussie werd leuk en ze vertelde dat ze dus ook erotische massages deed en bood ons een massagesessie aan. We durfden het aan, want we vonden het bij ons speciale weekend horen dat we eens lekker verwend werden. “Jullie bepalen zelf hoe ver je wilt gaan. Het gaat om de ontspanning. Niks moet.” “Hoeveel vraag je ervoor ?” “Deze keer is speciaal voor jullie, ik doe het graag voor niks, jullie zijn een leuk en gezellig open minded stel.” We vonden dat een leuke deal en vooral erg spannend. Ze vertelde waar haar studio was, die had ze aan huis. We verlieten het hotel, de studio was heel dichtbij. Het bleek een prachtige villa te zijn met de massagesalon er naast. Het zag er echt goed uit, geen mistige Thaise massagesalon die wat ‘extra diensten’ verleent, het ging hier om een welgestelde classy zakenvrouw met een eigen zaak en mooi huis. Ze deed de massage alleen als bijverdienste.

We belden aan en ze ontving ons in een soort kimono, ze had er duidelijk niets onder. Ze leidde ons naar de massageruimte waar het heerlijk rook en waar mooie planten stonden en een zwoel ontspanningsmuziekje aan stond. Ze bood ons een speciale thee aan en we kletsten met zijn drieën over onze levens en dat zo’n ontspanning ons heerlijk leek. Toen ze de massage wilde beginnen zei ze: “je beleeft dit het beste als je helemaal naakt bent, maar als je dat niet wilt hoeft dat uiteraard niet en laat je je ondergoed aan.” “Geen probleem, lijkt me heerlijk”, zei ik en Paul was het er mee eens. We kleedden ons uit waarna ze ons beiden complimenteerde door te zeggen: “jullie zien er echt goed uit”. Zelf zag ze, inmiddels ook naakt, er ook erg goed uit met mooie volle borsten, groter dan de mijne en helemaal kaal van onderen. Nu vond ik haar een zeer aantrekkelijke lijf met prachtig figuur hebben en dat zeg ik als hetero vrouw. Ze vroeg of we naast elkaar op het brede massagebed op onze buik gingen liggen. Ze ging ons beiden uitgebreid masseren en dat deed ze heel goed. Ze gebruikte lekkere olie. Als ze op mij zat met haar benen om mij heen voelde dat heerlijk om zo verwend te worden. Daarna wilde ze onze voorkant masseren en ze begon bij mij en deed eerst alles, de schaamstreek en borsten vermijdend en bij hem hetzelfde. En toch, wellicht door het heerlijke blote huidcontact en de sfeer kreeg ik een heel warm en opwindend gevoel. Ik voelde het nat worden tussen mijn benen. Het leek of ze dat door had want ze vroeg: “volgens mij voel je opwinding, daar hoef je je niet voor te schamen”. Ik werd rood en zei: “ja eerlijk gezegd wel”. “Zal ik dan wat verder gaan en je een ‘massage plus’ geven?” Ik vond het een lekker idee, ik had nog nooit iets erotisch met een vrouw gedaan, maar vond dat het moest kunnen en Paul die naast me lag, was het er mee eens. “Zou ik best wel willen”.

Dus ging ze gehurkt aan het hoofdeinde van mij zitten, zodat ze omgekeerd over me zat met mijn hoofd tussen haar benen en begon mijn borsten te strelen, heel voorzichtig maar geleidelijk steeds meer. Mijn opwinding werd sterker en ik maakte geluidjes en zei zachtjes: “ga zo door, ik word erg opgewonden”, wat ze begreep en zette haar mond aan mijn inmiddels harde tepels en dat wond me nog meer op. Terwijl ze achterstevoren over me heen hing schoven haar borsten over mijn gezicht en voelde ik haar tepels. Ik genoot daarvan. Ze zei toen zelfs: “lik ook maar aan de mijne”, wat ik graag deed. Ik besefte niet dat ik van een vrouw zó opgewonden kon raken, ik was toch echt niet lesbisch, maar deze ene keer… Vervolgens gleden haar handen over mijn buik en begonnen mijn clitje te bevoelen en er gingen een, twee, drie vingers in mijn kutje, terwijl ze mijn tepels likte en er zachtjes in beet. Wat was dat heerlijk en niet veel later ging een golf van een orgasme door me heen. “Wat was dat heerlijk om zo klaar te komen”. Paul zei toen: “wat was dat lekker om mijn vrouw verwend te zien worden door een andere vrouw”. “Mag ik jou dan ook tot een goed einde brengen?”, vroeg ze. Paul en ik zeiden beiden volmondig: “ja”.

Daarop kroop Yolanda op Paul, eveneens achterstevoren aan het hoofdeinde en streelde zijn borstkas om heel langzaam naar beneden te gaan en zijn harde erectie te strelen. Hij had een mooi uitzicht over haar tieten die over zijn borstkas gleden. Daar genoot hij hoorbaar van. Ze kuste en likte eerst zijn ballen en nam daarna zijn eikel in haar mond, daarop liet hij weer een kreun gaan. Ik begon hem zachtjes te tongzoenen terwijl hij door haar gepijpt werd. En ik genoot nu hoe mijn man door een andere vrouw verwend werd en werd er wederom bloedgeil van. En toen kwam hij klaar in haar mond wat zij liet gebeuren. Yolanda zei tegen mij: “zo te zien ben jij weer hartstikke geil. Ja ik ben het ook hoor moet ik toegeven. Wil je van onder gelikt worden ?” Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en ze ging met haar hoofd tussen mijn benen, waarop ik die over haar schouders legde. Paul ging toen achter haar zitten en pakte haar vast en streelde haar borsten terwijl ze mij verwende. Ze deed het heel lekker en haar tong drong bij mij naar binnen en masseerde mijn clitje. Intussen verkenden haar handen mijn tepels waar ze flink, op het pijnlijke af, in kneep. We genoten alle drie en uiteindelijk kwam ik voor de tweede keer, nog heftiger dan de eerste keer. Yolanda vertelde dat ze wel eens vaker erotische massage bij stelletjes of alleenstaande vrouwen deed, maar zo genoten als deze keer had ze nooit.

Dit was een geweldige ervaring. Het was een onverwachte trio, wellicht eenmalig, al wilden we geen echte penetratie, het hand- en mondwerk was zeer opwindend. We besloten een keer bij haar terug te komen, maar verder niks met derden te doen. Voldaan reden we naar huis met een visitekaartje van haar en kletsten na over onze belevenis. Eenmaal thuis had ik nog steeds een warm voldaan gevoel. En toen zei ik : “Voor we gaan eten wil ik dat je me nog een keer stevig neemt.” Ik trok mijn jurk uit en ging naakt tegen de keukentafel leunen en het werd een wilde vrijpartij. Daarna ging ons leven verder, we hadden een hoop geleerd ….

Helen

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Witvisje 03 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *