— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een sprookje buiten

Op een warme zomeravond zitten we verveeld buiten in de zon. Beiden willen we wel iets doen, maar we hebben weinig inspiratie en dus zitten we maar buiten. Jij scrollt wat in je telefoon en ik lees een tijdschrift in een luie stoel.

Dan komt er een appje binnen in de groepsapp met vrienden. Een vriendin appt. Zij en haar man hebben kaartjes voor een optocht en zij kunnen onverwacht niet meer. Je vertelt dit aan me: ‘Zullen we dat gaan doen? Anders zitten we hier ook maar onze tijd te verdoen.’ Ik vind het een goed idee; ‘Ik kleed me nog even snel om, dan halen we de kaartjes op en gaan we.’ Jij wil ook nog iets anders aantrekken en zo staan we samen in de badkamer. Ik trek mijn korte broek en hemdje uit, in mijn gladde string en bh met gouden details, sta ik voor de spiegel. Je handen gaan over mijn billen en pakken achterlangs even mijn borsten vast. Mijn billen duw ik even tegen de voorkant van je broek aan. Ik haal snel een borstel door mijn golvende haar, spray wat haarlak om wat volume te krijgen. Doe wat mascara en glitter eyeliner op mijn ogen, door de glitters spreken mijn ogen meer. Nog snel een beetje lipliner en een lichte kleur lipstick en ik ben klaar voor mijn outfit. Ik trek een blauw jurkje van de waslijn. Door de wikkellook wordt mijn taille geaccentueerd en door de V-hals valt hij mooi om mijn borsten heen. Gelukkig zijn mijn benen onthaard, dus daar hoef ik me niet druk om te maken. Ik spuit nog een luchtje op, trek mijn sneakers aan en ik ben er klaar voor. Jij hebt je zwembroek uitgedaan en hebt een nettere korte broek aangedaan. Je haalt een schoon shirt van de waslijn en trekt die aan. Ik streel je ondertussen even over je buik, waarbij mijn handen naar de rand van je broek gaan. Je haalt je handen door je haar, sprayt ook een parfum en wat deo op en jij bent ook klaar voor vertrek.

We rijden snel naar onze vrienden voor de kaartjes. In de auto is een zomerse Top zoveel. Met heerlijke nummers met een zwoele beat. Bij de vrienden zijn we snel klaar, naar binnen, even hallo zeggen, kaartjes in ontvangst nemen, doei zeggen, in de auto en naar bestemming. Onderweg hebben we de raampjes open en kletsen we wat over wat er op de radio is. De warme zomerwind waait door de auto. Je hand ligt op mijn been en streelt wat heen en weer. Mijn arm ligt onder jouw arm door op jouw bovenbeen. Ik streel zachtjes over je broek en ga soms, niet geheel per ongeluk, langs je pik. Je kijkt me met een schuin oog aan. De muziek, de warmte en de onverwachte activiteit maken dat ik in de mood kom. Na even rijden zijn we op bestemming. We vinden een plek om te parkeren, lopen de straten door naar een goede plek om te kijken naar de optocht.

We vinden een plekje, naast een bar waar we wat drinken kunnen kopen. Jij een biertje, ik heb zin in een cocktail dus bestel ik een mojito. We staan langs de kant en als de schemer valt komen de eerste verlichte wagens langs. We staan op een mooi punt, waar de wagens rustig langs rijden. Het is hier niet heel druk. We kletsen wat over de wagens, terwijl jij achter mij staat. Ik voel je hand op mijn billen en krijg een klein kneepje in mijn bil. Je streelt mijn jurkje glad. ‘Had je nou een string aan onder dit jurkje?’ vraag je in mijn oor. Ik knik alleen. Je hand verdwijnt een stukje onder mijn jurk en streelt over mijn billen. Je trekt mijn string strak door mijn kutje heen en haalt je vinger kort langs mijn lipjes via de achterkant. Mijn kutje is een beetje nat, dus volgt er een kreun van jou in mijn oor. De optocht duurt nog wel even, dus ik draai me om en vraag of je nog een biertje wilt. Die wil je wel en ik loop naar de bar. Ik weet dat jouw blik mij volgt, dus ik wieg extra met mijn heupen en gooi mijn haar subtiel over mijn schouders. Als ik terug kom met de drankjes, zeg je zachtjes: ‘Je hoefde niet zo opvallend sexy te lopen hoor. Je hebt me al botergeil gemaakt met het idee dat je alleen lingerie en een jurkje aan hebt.’

Ik voel geilheid door mijn lichaam trekken als je dit zo tegen me zegt. Het wordt langzamerhand donkerder, dus durf ik wat gedurfder te doen. Ik zeg dat ik even naar het toilet ga en loop naar een toiletwagen. Daar zit ik even op het toilet, trek mijn string over mijn schoenen uit en verstop die in mijn hand. Ik maak een foto en app deze naar jou. Ik was mijn handen en loop terug naar de plek waar we stonden. Als ik aan kom lopen sta jij met je telefoon in je handen, ik kan dus vermoeden dat je de foto hebt gezien. Ik ga naast je staan en geef je een kus op je mond. Terwijl ik je kus duw ik mijn string in je broekzak. Dan draai ik me weer om en kijk verder naar de optocht. Jij gaat dicht tegen me aan staan en duwt je lendenen tegen mijn billen aan. Ik voel je harde pik door jouw broek en mijn jurkje heen tegen mijn kont. Je mompelt: ‘Ik ga je zometeen zo hard doen.’ en laat me weer los.

Tijdens de rest van de optocht blijven we elkaar wat opgeilen door te zoenen, elkaar op plekken aan te raken, geile dingen zachtjes tegen elkaar te fluisteren en geile blikken met elkaar uit te wisselen. Als het is afgelopen, lopen we door de vertrekkende menigte naar de auto. Je doet af en toe je hand even onder mijn jurkje en streelt dan over mijn billen. Bij de auto aangekomen, stap jij in aan de bestuurderskant. Ik ga naast je zitten. Het is er druk met auto’s die weg willen, dus we moeten even wachten. ‘Ik ben zo keihard, ik weet een plekje waar ik jou even ga aandrukken, gelukkig is dat niet lang meer rijden.’ Je rijdt het dorp uit en neemt een langere route naar huis. Het zijn allemaal afgelegen weggetjes, met her en der een boerderij. Vlak na een bocht stuur je een zandpad op, zet de auto uit en rommelt aan mijn stoel. Mijn stoel kantelt achterover en ineens lig ik plat in de auto. Jij stapt uit en loopt om de auto heen. Onderweg doe jij je riem vast los en knoopt je broek open. Het is even manoeuvreren, maar als je op de juiste manier gaat liggen, kan je nog net je broek en boxer naar beneden doen. Dan kniel je voor m’n stoel.

Je handen vinden een weg onder mijn jurkje en zorgen dat die tot om mijn middel komt. Jij richt je iets op, gaat half op mij liggen en steunt half op je armen. Je pik is keihard, zie ik in het zwakke licht. Ik spreid mijn benen en voel dan je eikel tussen mijn lipjes door glijden. Voorspel zijn we niet meer nodig, mijn kutje is kletsnat. Je eikel glijdt over mijn clitje en vindt dan al snel een weg mijn kutje in. Je kreunt hard als je stam helemaal in mijn kutje is verdwenen. Ik voel je eikel tussen mijn strakke lipjes doorglijden en voel dan de dikte van je stam in mijn verdwijnen. Ik kreun, hier hebben we beide lang op gewacht. Het is behelpen zo op de passagiersstoel, maar al snel vinden we een ritme wat we beide prettig vinden. Jij stoot heerlijk hard in mijn kutje, ik hoor het soppende geluid van mijn vocht om jouw pik heen. Omdat we in de vrije natuur zijn, laten we ons helemaal gaan. Ik kreun en slaak af en toe een gilletje van genot. Je pik weet door de hoek waarin we liggen, precies het goede plekje te raken. Als ik mijn heupen een beetje kantel, blijft je tegen het lekkere plekje in mijn kutje aan duwen. Ik voel een orgasme opkomen. Als ik jou luid kreunend in je ogen kijk, zie ik dat het bij jou ook niet lang meer duurt. Je pik heeft weinig weerstand door het vocht in mijn kutje, maar ik voel dat je door blijft stoten. Ik kijk je aan en kom dan met veel lawaai klaar. Normaal vindt jij het niet fijn als ik zo kreun, hijg en luid ben, nu lijkt het je over het randje te helpen. Jij gromt een diepe, harde grom, als je nog een paar keer diep in mijn stoot. Jij kreunt ook hard als je vervolgens mijn kutje volspuit met je zaad. We geven elkaar nog een kus. Ik krijg mijn string weer in mijn handen geduwd, deze trek ik aan. Jij loopt om de auto heen en gaat weer achter het stuur zitten als je je weer hebt aangekleed. Dan start je de auto en rijdt je ons weer naar huis.

Jess

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. jojo1962 19 apr 2023
  2. Fenna 19 apr 2023
  3. Babette 19 apr 2023
  4. Dennis 21 apr 2023
  5. josje 25 apr 2023
  6. Redactie Shespot 25 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *