— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Inspiratie in het bos deel 1

Als vrouw van middelbare leeftijd ben ik, Helen, al dertig jaar getrouwd met Paul, onze kinderen zijn het huis uit en we hebben allebei een goede baan. Hij een technische baan in het onderhoud en ik zit in de verkoop van een bedrijf dat ICT diensten levert. We verdienen goed, onze kinderen, die al zelf kinderen hebben, komen geregeld bij ons en andersom passen we daar wel eens op. Kortom, we hebben een druk leven, maar hebben er plezier van. Laatst was het een heerlijk rustig weekeinde, het was mooi weer en niet te warm. We wilden de natuur in met de fiets, niet ver van ons huis. Onderweg werd onze aandacht afgeleid omdat we ingehaald werden door mensen op elektrische fietsen met een luide bel, wat ons beiden vaak ergert. Net als de wielrenners. Vervolgens maakten we aldaar een wandeling door het bos en de omgeving. We genoten van de natuur en Paul maakte foto’s van bloemen. Het was laat in het voorjaar, zodat er veel in bloei stond. En fotograferen is eenmaal een van zijn hobby’s.

We wandelden verder en we waren op een heel rustige plek. Toen we daar liepen, hoorden we iets wat leek op opwindingsgeluiden van een vrouw. “Hoor je dat?”. vroeg ik. “Ja, wat is dat voor een dier, ik denk niet dat het een vogel is. Maar wat voor beest dan wel? Zulke dierengeluiden kun je in een tropisch regenwoud horen, maar niet hier.” Ik zei toen: “Het is ook geen elektronisch apparaat zoals een smartphone, maar een zoogdier, een vrouwtjes zoogdier oftewel een Vrouwmens, net als ik!”

“Meen je dat ze het daar doen en dat ze zich zo laat horen ?” We werden nieuwsgierig en liepen voorzichtig erheen en fluisterden tegen elkaar. Toen zagen we op een open plekje achter de struiken eerst een man, ergens van in de dertig, met een mooi slank bloot bovenlijf en alleen een boxer aan met een flinke tent er in, voorovergebogen. Hij hing over een vrouw liggend op een dekentje. Ze was ook rond de dertig en lag helemaal naakt en had zo te zien ook een prachtig lijf. Hun kleren lagen naast haar, met de eerder genoemde man, haar vriend dus, gretig aan haar tepels zuigend en haar gezicht strelend. Ik merkte dat deze scène mij opwond en wilde het graag even zien. Paul werd ook nieuwsgierig dus we keken nog even en we zagen dat zij haar benen over zijn schouders heen legde en hij met zijn mond naar beneden ging en haar kennelijk van onder begon te likken, terwijl zijn handen haar borsten masseerden en in haar tepels kneep, waardoor haar opwindingsgeluiden heviger werden.

Ik merkte dat mijn opwinding ook heviger werd, want ik voelde het tussen mijn benen. Om niet gezien te worden liepen we weer weg en ik merkte dat ik dat lang gemist had. We hadden wel af en toe seks, maar het was door de drukte al weken geleden. “Dat ze dat durven en niet denken dat ze toch gezien worden. Zoals nu ongemerkt door ons”, zei hij. “Vind ik ook, maar zal ik je eens wat vertellen: eerlijk gezegd windt het me wel op”, zei ik. Want ik merkte dat ik best wel ook op deze manier door Paul zou worden verwend. “Jij zou zeker wel door zo’n jonge vent willen worden verwend”, plaagde hij. “Ach het is fantasie en zij heeft een veel mooier en strakker lijf, daar kan ik niet tegenop”. Toen zei hij: “Meen je dat nou ? Want je weet dat ik je een mooi lijf vind hebben en die ‘foutjes’ waar jij het steeds over hebt, kijk ik doorheen en horen er bij. Zelf ben ik ook geen dertig meer.” Waarop ik zei: “We hebben elkaar al weken niet meer echt aangeraakt, afgezien van een simpele knuffel, en ik merk dat deze scène mij erg opwond en ik fantaseerde dat jij dat bij mij deed. Want dat lijkt mij een lekker standje, we hebben dat nog nooit gedaan.” “Dat hoeft niet bij een fantasie te blijven”, zei hij. Ik antwoordde toen: “Zal ik jou eens wat vertellen? Ik word hier bloedgeil van. Dit heeft bij mij ineens een gevoelige snaar geraakt.” “Waar word je zo geil van dan ?” “De manier waarop hij haar verwent en dat op een ongebruikelijke plaats, al zou ik het zelf niet zo gauw durven, zeker niet zoals nu op een zaterdagmiddag met mooi weer.” “En op een rustiger tijdstip of plaats wel ?” “Misschien wel. Maar ook al is het thuis en dan niet in de slaapkamer, dat hebben we sinds ons huwelijk al niet meer gedaan. Daar heb ik jaren geleden in een geile bui ook een keer over gefantaseerd, maar durfde het jou niet te vertellen.” “Gelukkig vertel je het nu wel, ik ben blij dat je ook over dit soort dingen praat. Ik vind het een goed idee, dan maken we er toch werk van ?” zei hij. “Ja maar straks komen twee kleinkinderen, dus komt er ook weer niks van. Misschien kunnen we straks thuis even lekker flikflooien, we hebben nog even voor ze komen maar niet lang.”

We liepen nu hand in hand naar onze fietsen en pakten elkaar vast en deden even een tongzoen. “Wat voelt dat heerlijk, voel maar” zei ik, waarop ik zijn hand onder mijn jurkje mijn natte slipje liet voelen, waarop hij zei: “Als je nu je slipje onder je jurk uit doet, dat ziet toch niemand, dat vind ik een heel geil idee.” “Ik eigenlijk ook, niemand merkt het, hier is nu ook niemand.” Ik deed mijn slipje uit onder mijn jurk en gaf die aan hem en deed mijn bh ook, maar meteen onder mijn jurk vandaan. “Hmm geil idee”, zei hij. Hij zoende mij en legde zijn handen onder mijn jurkje, mijn blote billen voelend en ook mijn natte kutje. Dat voelde heel spannend voor mij waarop ik zag dat hij een flinke tent in zijn korte broek had. “De rest bewaren we voor thuis.” en liepen verder om de fietsen te pakken, wij beiden genietend dat ik niks onder mijn jurkje aan had. Vervolgens fietsten we naar huis en ik voelde de wind onder mijn slip-loze jurkje, dat voelde erg vrij. Maar ik zorgde er wel voor dat die niet opwaaide zo in het openbaar. Voor het eerst had ik sinds lange tijd, misschien wel jaren, dankzij deze buiten vrijpartij van wildvreemden een enorme zin in hem. En hij kennelijk ook in mij. Want zelfs dat we tijdens een boswandeling alleen al gingen zoenen, was al héél lang geleden. En dat ik stiekem mijn ondergoed uittrok, dan moet ik terug naar de tijd vóór hem. Dat was met een vriendje uit mijn jeugd waar ik wel eens spannende spelletjes mee deed als mijn of zijn ouders niet thuis waren. Onderweg naar huis hadden we veel lol samen. We haalden herinneringen op over onze stoute spelletjes van vroeger en dat we die graag weer eens wilden overdoen.  We fantaseerden erop los. Eenmaal thuis gekomen zetten we onze fietsen in de garage van waar uit je binnendoor via een trap in de keuken en zitkamer komt. Dus liepen we daar zoenend naar boven tot de keuken. Aldaar namen we even iets te drinken uit de ijskast in de keuken, we hadden dorst. Maar de zin in mij was niet minder geworden en dat liet hij niet onbetuigd.

Hij pakte mij vast en stroopte mijn jurkje omhoog zodat mijn billen vrijkwamen die hij stevig vastpakte. Ik zei toen “Om drie uur komen zij, dus redden we dat?” “Ja natuurlijk we hebben nog een uur.” Toen was ik om en dat zei ik, waarop hij zei: “spreid je benen eens”. Ik zei: “hmm, spannend”, waarop zijn hand van mijn billen naar voren gleed en mijn schaamlippen raakte en mijn clitje begon te voelen. Ik raakte erg opgewonden. Ineens realiseerde ik mij dat je het misschien van buiten af kon zien en ik zei dat. “Welnee, je kunt dat absoluut niet zien van buiten als we hier of in de zitkamer zijn.” Ik was overtuigd en trok mijn jurk uit en stond helemaal naakt in onze keuken. Dat voelde heel apart en ik voelde me ook heel vrij. “Maar jij ook”, zei ik en hij trok ook alles uit en zijn flinke worst sprong eruit. Nog steeds staand begonnen we te zoenen en dat werd heel passioneel. Hij zei: “Dat voelt veel lekkerder zo naakt zoenen.” “Helemaal mee eens.” Toen begon hij heel zachtjes aan mijn tepels te likken en dat werd langzaam wilder waarbij hij zachtjes in mijn, inmiddels harde, tepels beet. Zijn handen verdwenen wederom tussen mijn benen en hij raakte het goede plekje. Dat had hij al vaker gedaan, maar nu was het toch speciaal, nu beneden in onze open keuken in plaats van in bed. Ik raakte weer erg opgewonden (voor zover ik dat niet al was) en ik zei : “ik wil dat lekkere standje uitproberen: mijn benen over je schouders.” Dat wilde hij zeker en hij tilde mij op en legde me op de keukentafel neer met mijn benen over de rand. Daarop legde hij zijn hoofd tussen mijn benen waarop ik mijn benen over zijn schouders legde. Hij begon eerst mijn tepels te likken en er zachtjes in te bijten, Geleidelijk schoof zijn tong vaar beneden om uiteindelijk mijn clitje te bereiken. Hij likte me steeds gretiger terwijl zijn handen mijn tieten bewerkten en zijn tong drong helemaal naar binnen. Ik werd er erg geil van en het kon me dus niks schelen dat ik zo in een eigenlijk kwetsbare positie naakt op de keukentafel lag. En dat als vrouw van bijna zestig. Ik begon geluiden te maken en toen ik er tegenaan zat, stopte hij.

“Ga maar verder”, zei ik. “Even wachten, meisje”. Hij vroeg om op te staan. “Ga met je benen gespreid en kont naar achteren tegen de tafel staan”. Ik vond het heel spannend dat hij me domineerde, dus ik deed dat. Ik was benieuwd wat er komen ging. Ik voelde zijn hand eerst over mijn billen glijden en daarna achterlangs tussen mijn benen schuiven. Hij begon me te vingeren en hij raakte de juiste plek. Ik stond weer op springen en wilde toen zelf mijn hand gebruiken. “Nee dat mag jij als stout meisje nu niet”, en klapte me op de billen. Dat was ook opwindend en daarna gleed hij zo naar binnen en vingerde mij. Ik voelde ik een golf van orgasme en kort erna kwam hij. Jarenlang waren we niet zo lekker klaargekomen. We stonden daar, voldaan. En voelden ons zo apart in ons nakie. “Nou dit was geweldig, al was het even een vluggertje. Als de kinderen weer weg zijn, pak ik je terug”, zei ik. “Ik ben benieuwd”, antwoordde hij.

Wordt vervolgd

Helen

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Witvisje 29 jul 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *