— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Martin en Ilse: Verlegde grenzen (deel 2)

Link naar het eerst verhaal [https://www.shespot.nl/lezen/1682462/martin-en-ilse-verlegde-grenzen/]

Tjirpende vogeltjes. Het geluid van de hond van de buurman die uitgelaten wordt. De zomerse zonnestralen door het gordijn. Het laken dat verkreukeld om mijn lichaam hangt. Mijn zintuigen wennen langzaam aan de ochtend. Twee ademende geluiden links en rechts van mij. Rechts mijn mannetje Martin en links… Thomas? Een seconde schrik ik uit mijn slaapdronken toestand. Het komt binnen wat wij gisteravond hebben gedaan. Seks. En hoe! Een wervelstorm van verschillende emoties overmannen mij even. Van die bazige dominante vrouw is momenteel weinig meer over. Wat zullen zij van mij denken? Verandert dit onze verstandhoudingen? Vindt Martin het echt wel goed dat ik heb gevreeën met Thomas? Wat als Thomas meer wil dan dit? Tegelijkertijd: Het was goddelijk gisteravond. Ondanks dat ik nooit gedacht had dat ik dit daadwerkelijk zou doen, heb ik mij er wel aan toegegeven. Ik had nooit gedacht dat het zo hemels zou voelen: twee mannen die volledig hun aandacht aan mij geven. Mij emotioneel en fysiek alles geven en vragen.

Gapend rekt Martin zich uit en geeft mij een dikke zoen. Samen wurmen wij lepeltje-lepeltje tegen elkaar aan. Hij probeert mij zoveel mogelijk in te pakken met zijn lichaam, wat heerlijk vertrouwd voelt. Hij fluistert: “Goedemorgen lekker ding. Lekker geslapen?”. “Jawel hoor”, zeg ik twijfelend. “Ik ben alleen wat geschrokken over wat wij gisteren hebben gedaan”. Martin wuift het weg. “Hoezo? Ik heb er enorm van genoten en hoop oprecht dat jij dat ook hebt gedaan.” Een grote glimlach ontstaat op mijn mond. “Dat zeker. Het overtrof al mijn verwachtingen, maar ik ben gewoon bang dat dingen veranderen vanaf hier”. “Als zij veranderen schat, worden zij alleen maar beter”, stelt Martin gerust “Als wij er samen van genoten hebben en wij nog steeds gek zijn op elkaar, dan is het toch goed?” Zijn woorden stellen mij gerust. “Dank je wel schat. Dit betekent veel voor mij”. Zijn hand aait door mijn haar naar mijn gezicht. Zachte zoenen op mijn wang en rug. “Ik vond jou heel geil gisteravond, schat” stelt Martin mij gerust. Een glimlach kan ik niet onderdrukken. Zo liggen wij nog heel lekker tegen elkaar aan en versmelt mijn twijfel in zijn comfort. Een laatste zoen van Martin in mijn nek: “Ik ga een ontbijtje maken. Ik ben met een kwartiertje terug.”

Thomas kan ook niet kan ontsnappen aan het ochtendgloren. Een grote rek en gaap wordt gevolgd door een seconde van schrik, als hij mij ziet. “Goedemorgen Ilse… Goeiedag”. Hij kijkt mij aan en dezelfde twijfel is in zijn ogen af te lezen. Ik negeer het en probeer hem gerust te stellen. Glimlachend begin ik de conversatie: “Goedemorgen kerel. Lekker geslapen? Zeg, ik ben benieuwd: hoe zijn wij met ons drieën zo terecht gekomen? Dat vraag ik mij eigenlijk af. Eerlijk gezegd schat ik jou niet in als het type voor dit soort dingen.” Thomas wrijft in zijn ogen, in zijn gedachten zoekend naar de juiste woorden. Zuchtend vervolgt hij: “Jaren geleden hebben wij wel eens gezoend en een relatie geprobeerd. Ondanks dat de relatie op de klippen liep, ben jij altijd wel in mijn gedachten gebleven Ilse. Een paar weken geleden benaderde Martin mij. Met veel omwegen vertelde hij zijn fantasie. Heel eerlijk gezegd moest ik er eerst niets van hebben. Het voelde te riskant om onze vriendschap op het spel te zetten. Maar na een tijdje begon het idee mij wel op te winden. Eergistermiddag ben ik pas akkoord gegaan.” Op een rare manier charmeert het mij. Vooral dat hij onze vriendschap in zijn besluit meeneemt. Dat zegt veel over hem. Na wat verder geklets komt Martin binnen. “Ontbijt! Ik heb croissantjes, sinaasappelsap, koffie en allerlei andere lekkere dingen.” Wat een zorgzame schat is hij toch.

Het ontbijt is heerlijk. Alle drie zijn wij naakt aan het eten maar het voelt heel ontspannen. Wij kletsen heel casual over koetjes en kalfjes. Als alles binnen is valt er een kleine stilte. “Wat zullen we doen vanaf hier? Ik wil mij niet opdringen, maar verdient de avond nog een vervolg?”, vraagt Thomas met een onschuldige maar speelse blik. “Misschien”, vertel ik spelend. “Geven jullie mij maar eerst eens een ontspannende massage. Dan kijken wij daarna wel wat erin zit”. Ik geef hun allebei een ontspannen zoen. Met een ondeugende glimlach naar mijn jongens draai ik mij op mijn rug. Natuurlijk wil ik mijn mannetjes, maar daar mogen zij wel voor werken. Ik sluit mijn ogen en laat hun het werk doen. Links en rechts van mij vinden hun handen plaats op mijn lichaam. Vingers glijden zacht over mijn gezicht. Plagend likt mijn tong een vinger, als die over mijn mond strijkt. Een ander paar handen beginnen bij mijn voeten langzaam naar mijn benen. “Nog niet”, waarschuw ik als zij te dicht bij mijn vagina komen. Het wordt begrepen en zij manoeuvreren er lief langs. De massage geeft mij zo een vertrouwd en comfortabel gevoel. De slaap zou mij zo kunnen overvallen als ik eraan toe zou geven. Hun handen vervolgen hun opdracht. Zacht over mijn benen en armen, via mijn buik en nek naar mijn borsten. Daar wordt natuurlijk extra aandacht aan gegeven. Mannen. Ik speel het spelletje mee. Met mijn armen dicht tegen mijn lichaam geef ik een extra accent op mijn boezem. Een geile tinteling ontstaat in mijn buik en ik spreid mijn benen. Mijn vingers paraderen langs mijn lipjes en clitoris. Langzaam schuif ik er twee bij mij naar binnen. Oh, goeiedag wat ben ik alweer heet en nat. Zo manoeuvreren mijn vingers naar mijn clitoris en terug naar binnen. Een zachte kreun ontsnapt mijn mond en ik begin dieper te ademen. Ik speel nu ongegeneerd met mijzelf, dondersgoed beseffend wat mijn showtje voor effect heeft. De handen van mijn mannetjes zijn nog amper met masseren bezig. Met mijn ogen geopend zie ik mijn vrijers boven mij torenen, licht spelend met hun knoerten van erecties. In hun geile blikken is rauwe lust af te lezen. “Oh wat ben je toch ontzettend lekker Ilse”, weet Thomas nog uit te brengen. De geile sfeer is niet meer te houden. Mijn kruis smacht ernaar om gevuld te worden.

“Houden jullie speelgoed altijd voor jezelf?”, vraag ik met een plagende lach. “Waar heb je trek in schat?”, vraagt Martin oprecht. “In jullie, schatjes. Ga lekker op je rug liggen.” Martin voert mijn opdracht uit als ik plaats voor hem maak, en positioneer mij boven op hem. Mijn handen strelen zijn wangen en ik kijk hem met vol verlangen aan. Onze tongen hebben een vurig rondedansje met elkaar als ik mijn vagina ruw langs zijn erectie schuur. Met mijn bekken iets gedraaid, dirigeer ik hem tergend langzaam in mijn opening. Het voelt goddelijk, als ik helemaal door hem gevuld word. Met zijn diepe stoten masseert hij zacht mijn G-spot. Een hemels gevoel overvalt mij. Na een minuutje recht ik mij, en focus mij op mijn andere kerel. Thomas snapt de bedoeling. Trekkend aan zijn erectie komt hij voor mij staan. Het voorvocht druipt van zijn glimmende paarse eikel. Mijn mond verwelkomt hem gulzig en ik zuig hem met vol enthousiasme. Zijn zilte voorvocht proeft heerlijk. Naar meer. Met hetzelfde ritme als Martin verwen ik Thomas met mijn mond. Mijn stoute kant wil hem wat meer plagen. Mijn hand sluit zich om zijn stam en begint hem stevig af te trekken. Goddelijk om te zien hoe een kerel zich vermaakt met mijn kunstjes. Thomas bijt op zijn lip. Puur genot is van zijn gezicht af te lezen. Het laat mij ook niet onberoerd. De kamer vult zich met klappende en soppende geluiden. Kreunen en grommen zijn volop hoorbaar uit onze kelen. Ik kreun en geniet van de zware stoten die zich aan mij opgedragen worden. Alles voelt alleen nog maar naar geil. Op een moment wordt het mij te veel en laat ik Thomas gaan. Heel mannelijk trekt hij zich recht voor mijn gezicht verder af. Het genot dat mij overbelast is te veel om mijn aandacht te kunnen verdelen. “Sorry man, ik zou je erbij willen betrekken maar weet even niet hoe”, kreun ik met een onzekere lach.

Hoewel… wacht… ineens word ik scherp. Zal ik het doen? Gisteravond was het Marin zijn beurt, maar nu de mijne. Twijfel hangt als een mist om mijn stoute fantasie. Ik raap mijn moed bij elkaar en wenk naar Thomas. “Wil je een condoom en het glijmiddel uit het nachtkastje halen? Ik wil jou dáár hebben”, vertel ik hem zacht met een betekenisvolle blik. Thomas kijkt mij met grote ogen aan en verwerkt wat hij hoort. Spanning overmant mij, maar ik ben té geil om deze kans te laten lopen. Met zijn erectie verpakt smeert hij zijn hele geslacht in met glijmiddel. “Laat mij het doen”, meld ik hem als hij zich achter mij positioneert, bang dat hij te ruw met mij om zal gaan. Mijn hand omvat zijn stijve stam en duwt hem tegen mijn rozet. Een rilling gaat door mij heen. De weerstand wordt snel groter als ik verder ga. Martin vult mij al enorm, hoe gaat dit passen? Net als de sensatie te veel voelt om door te gaan, duwt Thomas iets en geeft mijn anus zijn prijs bloot, de lucht uit mijn longen persend. Het is nu al hemels, en wij zijn nog niet eens begonnen! Door met mijn bekken te draaien ontstaan kleine neukbewegingen. Martin begint licht te stoten terwijl Thomas zijn paal langzaam dieper glijdt in mijn achterste. Eerst onwennig, maar als snel vinden wij een ritme dat steeds meer toeneemt. Net als de ene eikel eruit schuift, schuift de ander erin. Rauwe lust is het enige nog tussen ons. Zij moeten elkaar wel voelen: Hun eikels strak schurend langs elkaar in mij. Hun erecties die als een geoliede machine mij maximaal verwennen. Ik ben in de zevende hemel, compleet gevuld met mannenvlees. Hun lust wordt aan mij opgelegd met hun handen op mijn heupen en billen. “Stelletje… beesten van mij, wat zijn jullie… lekker. Neem mij”, motiveer ik mijn kerels. “Oh wat voel jij enorm strak schat”, kreunt Marin diep. Langzaamaan hebben zij steeds minder consideratie voor mij en vieren zij hun botte lust hard in en op mij. Een fonkelend elektrisch gevoel bouwt zich op tussen mijn benen naar mijn hele lijf. “Oh shit… ik kom. Harder… Harder!” De spasmes die door mijn lichaam gaan worden intenser. Met elke soppende stoot van Martin voel ik mijn vocht langs mijn kut over onze benen druipen. Gillend verdrink ik in een gigantische climax dat door hun geram maar aan blijft houden. Totaal uitgeput laat ik alles gebeuren. Martin en Thomas zijn niet ver weg meer van hun hoogtepunt. Ik zweep mijn hengsten verder op: “Ow Jezus wat… wat zijn jullie lekker. Jullie lust… jullie sperma. Geef het mij!” Martin’s gezicht loopt rood aan. Hij vecht een verliezende strijd tegen zijn hoogtepunt. Kreunend boort hij zijn gezwollen paal tot aan zijn ballen in mij en spuit zijn nectar met meerdere stralen diep in mijn vagina. Ik ril tot in mijn tenen van genot. Tegelijk begint Thomas hard te hijgen. “Oh ik kom… ik kom!”. Diep kreunend stoot hij zijn laatste stoten brutaal en wild in mijn getergde kontje. Met zijn harde orgasme-spasmes gooit hij ons standje bijna omver. Nahijgend proberen wij alles te verwerken. “Kerels… wat zijn jullie toch heerlijk”. Langzaam ontvouwen wij ons en vinden weer een plek op bed. Wij tongen nog langzaam met elkaar als een drie-eenheid, als wij daarna tegen elkaar aan gaan liggen nagenieten van wat er is gebeurd.

Later op de dag is het weer tijd voor Thomas om te gaan. “Ik vond het heerlijk met jullie. Is het misschien een idee om dit binnenkort eens over te doen?”. Ik zeg niets maar geef hem bij de deur nog een innige zoen en knijp hem zacht in zijn linker bil. Glimlachend stel ik hem de vraag waar het allemaal mee begonnen was “Heb jij eigenlijk nog fantasietjes die je nog zou willen proberen?”

Ilse

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Thomas 09 jan 2023
  2. Ilse 10 jan 2023
  3. Hans 11 jan 2023
  4. Bram 11 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *