— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verfrissende duik

Het is dinsdagochtend half zes, mijn wekker gaat en nadat ik hem uit gemept heb rek ik me eens lekker uit. Mmmm, langzaam kom ik overeind en loop naar de badkamer. Even snel een waslap door mijn gezicht en mijn tanden poetsen want het zwembad wacht. Op dit tijdstip heb ik het voor mezelf. Heerlijk glijden door dat warme water. Oké opschieten!! Een beetje buiten adem kom ik aan bij het zwembad. De parkeerplaats is nog leeg. Yess nel naar binnen. Vlug mijn lange haar in een staart, mijn zwarte bikini aan en terwijl ik mijn kleding in een kluisje stop besef ik dat mijn telefoon nog thuis ligt. Shit, nou ja eerst maar even genieten.

Het water ligt rimpelloos op me te wachten. Het is net als de eerste voetstap in verse sneeuw. Ik stap op één van de startblokken en met een soepele beweging duik ik erin. Brrr toch altijd weer even fris. Ik heb gelijk kippenvel en mijn tepels worden er hard van. De eerste meters leg ik onder water af, hier voel ik me vrij, ik geniet. Dan met een paar slagen naar boven. Een diepe zucht en ik laat me op mijn rug drijven. Slome bewegingen van mijn armen zorgen ervoor dat ik niet te veel wegzak en lekker in het midden van het bad blijf…

Mijn gedachten glijden weg naar gisteravond, een heerlijke avond. Ik heb een leuke vent ontmoet en hoop dat dat wat gaat worden. Ik draai me terug op mijn buik en met een paar sterke slagen duik ik de diepte weer in. Onder water zwem ik terug naar de kant. Langzaam leiden mijn handen me naar de oppervlakte en op het moment dat ik boven water kom staar ik in de mooiste blauwe ogen die ik ooit heb gezien. De kleur van het water, maar in tegenstelling tot het bad kan ik hier wel in verdrinken. Een flauwe grijns begint zich te vormen om zijn lippen en met een hese stem zegt hij: “hoi”. Ik ben stil, gewoon stil, niets voor mij, zit nooit om woorden verlegen. Als hij zijn hand uitsteekt kom ik een beetje bij mijn positieven. En vraag me niet waarom maar ik leg mijn hand in de zijne. Alsof ik een veertje ben trekt hij me op de kant. Dan laat hij langzaam zijn vrije hand over mijn rug glijden. Alsof ik in brand sta, zo voelt het op de plek waar hij me aanraakt. Mijn hele lichaam trilt, wat gebeurt er toch met me? Dan, het lijkt wel slow motion, komen zijn lippen steeds dichter naar de mijne. Alsof ik betoverd ben openen de mijne zich automatisch voor hem.

Met een zucht voel ik zijn tong mijn mond in glijden. Tergend langzaam begint hij mijn mond te verkennen, met mijn tong te spelen. Ondertussen glijden zijn handen naar mijn billen, mmm dat voelt goed. Hij tilt me op en mijn benen vouwen zich om hem heen. Mmmm ik voel dat hij al aardig opgewonden is. Een heerlijke harde belofte drukt tegen mijn broekje als hij met me naar de kleedkamer loopt. Trillend klem ik me aan hem vast als hij me met de rug tegen de muur drukt. Hij sabbelt nog wat aan mijn onderlip en kijkt me met een schalkse blik aan. Eén voor één tilt hij mijn borsten uit mijn topje. Die heerlijke tong glijdt nu over mijn tepels….mmmmm lekkerrr… Terwijl hij likt, zuigt, bijt en kneedt blijven zijn ogen mijn blik gevangenhouden. Ik kreun zacht als hij wat harder begint te bijten. Mijn ogen sluiten als vanzelf door het heerlijke gevoel dat hij me bezorgt. Ik kan niet stil blijven zitten, of hangen, hoe je het ook noemt. Door mijn draaiende heupen voel ik hem groeien. Hij gromt zacht achter in zijn keel, mmmm dat bevalt me wel. Ik klem mijn benen wat vaster en druk hem hard tegen me aan. Oh fuck, precies op mijn klit. Een scheut van genot schiet door mijn lichaam en ik grijp zijn hoofd vast. Ik druk zijn hoofd harder tegen mijn borsten en kreun in zijn oor. Ik wil meer. Hij gromt en laat mijn borsten met een laatste beet vrij.

Hij zet een stap achteruit en laat me zakken tot ik met beide voeten de grond raak. Terwijl ik naar beneden glijd voel ik zijn opwinding. Nu is het mijn beurt. Ik blijf hem in zijn ogen kijken, terwijl ik met mijn hand over zijn harde pik wrijf. Ik realiseer me nu eigenlijk pas dat hij een zwembroek draagt. Hij kijkt me aan en terwijl ik mijn hand achter zijn zwembroek laat glijden worden zijn ogen donkerder, bijna de kleur van de zee nu.

Mmmmm ik voel een heerlijke harde pik, vochtig van opwinding en zooo klaar voor mij. Langzaam trek ik de zwembroek over zijn heupen naar beneden. Tegelijk met de zwembroek zak ik ook naar beneden en terwijl onze ogen elkaar niet loslaten laat ik heel langzaam mijn tong door het spleetje van zijn eikel glijden. Mijn lippen volgen mijn tong en ik kus het topje van die heerlijke harde pik. Dan open ik mijn mond en laat hem heerlijk naar binnen glijden. Mmm mijn mond is warm, zacht en nat. Hij kreunt en sluit zijn ogen terwijl hij zijn hoofd achterover laat vallen. Hij pakt mijn paardenstaart vast en terwijl ik zuig begint hij langzaam in mijn mond te bewegen. Mmmm heerlijk dit. Mijn hand glijdt langs zijn been omhoog en pakt voorzichtig zijn ballen vast, die staan al strak. Ik knijp er zacht in en word beloond met een diepe haal tot achter in mijn keel. Ik laat hem uit mijn mond glijden en met een glimlach ga ik staan, duw hem zacht een paar passen achteruit naar de bank die daar midden in de ruimte staat. Hij gaat schrijlings zitten en zijn heerlijke pik staat fier overeind. Langzaam druk ik hem achterover zodat hij heerlijk met gespreide benen voor me ligt. Ik laat mijn vingers over zijn lichaam glijden, van zijn lippen naar zijn nek, borstkas, plagend knijpen in zijn tepels en naar beneden, het haar volgend dat vanaf zijn navel naar beneden loopt…

Bij zijn pik aangekomen grijp ik hem met een stevige hand vast en trek het vel naar achteren zodat zijn glimmende eikel weer tevoorschijn komt. Mmmm langzaam laat ik hem opnieuw mijn mond in glijden en begin ik zijn ballen te kneden. Hij kreunt zacht en schuift nog wat meer naar beneden, mmmm vrij spel voor mij. Mijn tong likt van zijn eikel helemaal naar beneden tot ik bij zijn ballen ben aangekomen. Mijn hand blijft met trage bewegingen op en neer over zijn heerlijke pik glijden, mijn tong glijdt tussen zijn ballen door en nog verder naar beneden. Als ik bij zijn sterretje ben aangekomen druk ik zacht met mijn tong en ik hoor hem kreunen… mmm dat is zooo geil…

Zo blijf ik een poosje met mijn tong op en neer glijden, en als ik denk dat het glad genoeg is zuig ik zijn ballen mijn mond in en begin zacht met mijn vinger zijn sterretje te masseren. Mmmmm heel voorzichtig druk ik mijn vinger bij hem naar binnen, mijn tong glijdt van zijn ballen naar mijn vinger en weer terug. Steeds over dat gevoelige stukje ertussen. Als ik merk dat hij er klaar voor is druk ik hem heerlijk bij hem naar binnen. Ik voel gelijk de reactie in zijn heerlijke pik. Die springt een stukje op telkens als ik mijn vinger beweeg, aan de binnenkant, langs zijn harde pik. Mmm dit is zooo geil. Langzaam ga ik nog even door, mijn hand over zijn pik, mijn mond die zijn ballen verwent en mijn vinger die langzaam in en uit hem glijdt. Telkens even van binnen dat gevoelige plekje aanrakend, mmm ik kan zo doorgaan maar ik voel dat hij op spanning komt te staan en ik ben nog niet klaar met hem. Mmmm ik wil hem voelen, ik stop even en ga staan. Wat een heerlijke vent ligt daar voor me. Zijn vingers beginnen over mijn lichaam te glijden en sturen me zo dat ik met gespreide benen boven hem kom te staan. Hij grijpt mijn heupen en voor ik het goed en wel doorheb glijdt zijn tong over mijn klit. Met kleine masserende bewegingen verwent hij mijn klitje. Mijn lichaam schokt bij elke aanraking en ik kreun zacht, elke keer weer Oh wow die heerlijke tong. Langzaam draait hij rondjes rond mijn klitje. Af en toe glijdt hij even plagend naar binnen mmm zo lekker. Mijn handen glijden als vanzelf naar mijn borsten, strelend, knedend. En mijn tepels staan overeind, zo hard dat het bijna pijn doet. Met mijn duim en wijsvinger knijp ik in ze, telkens als zijn tong bij mij naar binnen glijdt. De scheut van zoete pijn schiet gelijk hevig naar beneden.

Mijn adem stokt en een kreun ontsnapt aan mijn lippen. Hij begint het tempo op te voeren en een hand glijdt naar mijn billen. Oh mijn god wat is dit lekker. Terwijl zijn tong mijn klitje blijft verwennen duwt hij voorzichtig twee vingers mijn natte kutje in. Oh ja, alles spant zich al aan, dit duurt niet lang meer. Maar zijn vingers glijden weer uit me en trekken een nat spoor naar mijn kontje. Voorzichtig drukt hij met een vinger tegen mijn sterretje, zodat ik me daar voor hem begin te openen. Zijn tong is zooo lekker bezig en ik ben zo ontzettend geil, dat zijn vinger bijna moeiteloos mijn kontje in glijdt. Als hij begint te bewegen zak ik bijna door mijn knieën zooo lekker. Zijn tong raast over mijn klit en in en uit mijn kutje en als hij een tweede vinger ook nog naar binnen drukt hou ik het niet meer. Schokkend en kreunend kom ik boven hem klaar… ohhhh… het gaat maar door… steeds weer die heerlijke scheut van genot, die door mijn lichaam raast. Ik val bijna en hij kruipt onder me vandaan om me naast zich neer te zetten op de bank. Hij kust me zacht. Ik proef mezelf op zijn lippen. Mmm das geil. Zijn handen kneden mijn borsten en de oh zo gevoelige tepels. Ohhh mijn ogen glijden weer dicht en ik leun tegen hem aan. Dan fluistert hij in mijn oor: “Genoeg rust gehad schat… ik wil je!” Mmmm ik wil hem ook zo graag. Hij trekt me overeind en draait me met mijn rug naar zich toe. Zijn handen glijden over mijn gevoelige tepels en hij kust mijn nek. Ohhhh dat is zooo lekker. Langzaam duwt hij me voorover tot mijn handen de bank bereiken. “Hou je goed vast schat!” Zegt hij schor, “want nu ben je voor mij…” De belofte die doordringt in die woorden laat me trillen over mijn hele lichaam. Ik spreid mijn benen iets en kantel mijn bekken. Hij krijgt volledige toegang, mag doen met me wat hij wil.

Zonder waarschuwing en met een flinke haal duwt hij zijn overheerlijke pik diep mijn kutje in… ohhhh!!! Ik schiet iets voorover maar de handen op mijn heupen houden me tegen. Langzaam trekt hij zich terug en dan opnieuw zooo diep, oh mijn god dit is lekker. Hier kan ik geen genoeg van krijgen. Ik volg zijn ritme en kom hem tegemoet elke keer dat hij in me stoot, telkens opnieuw, zooo heet en nat, het maakt me helemaal wild. Hij gaat steeds sneller en gromt zwaar bij elke diepe haal. Dan ineens glijdt hij uit me en ik kan een kreet van teleurstelling niet voorkomen. Maar ik voel zijn vingers in me.Hij gebruikt het vocht om mijn kontje wat gladder te maken. Mmmmm, ik zak iets meer door mijn knieën, kantel mijn bekken nog wat meer en als ik hem tegen mijn sterretje voel drukken ontspant bijna mijn hele lichaam. Eerst zijn heerlijke en gevoelige eikel, dat valt nog mee, die glijdt soepel naar binnen, maar gelijk daarna wordt het strak en heet. Centimeter voor centimeter voel ik hem naar binnen glijden, oh zoooo gevoelig maar oh zoo lekker!! Hij houdt zijn adem in en als zijn ballen mijn billen raken, ademt hij uit met een diepe zucht. Nog een laatste duw en hij vult me helemaal. Oh mijn god dit is zooo strak en heet. Langzaam begint hij te bewegen. Zijn handen op mijn heupen bepalen het tempo. Hij glijdt bijna helemaal uit me en dan met een stevige haal weer terug de hete diepte in… mmmmmm. Hij blijft maar doorgaan in dat tergend langzame tempo. Zijn handen glijden over mijn billen en één ervan glijdt via mijn zij naar een borst. Hij grijpt die vast en kneedt het zachte vlees, trekt plagend aan mijn tepel steeds weer als hij diep in me stoot, oh hij is zooo lekker!

Mijn handen houden de bank zo stevig vast dat mijn knokkels bijna wit zijn. En ik blijf maar kreunen. Hij maakt me gek! Hij begint eindelijk het tempo op te voeren. Steeds harder ramt hij die heerlijke pik in me…. Ohhhh. De hand gaat van mijn borst glijdt over mijn buik naar mijn klitje. Oh nee dat is nog zo gevoelig. Maar hij is genadeloos. Oh heerlijk, ik voel zijn pik groeien in me. Hij is er bijna. De beweging op mijn klit wordt dwingender. Zijn grommen steeds dieper. Hij stoot steeds sneller en harder. Als hij dan ook nog zacht in mijn schouder begint te bijten hou ik het niet meer. Schokkend spant elke spier in mijn lichaam zich en met een schreeuw kom ik opnieuw klaar. Hij grijpt met beide handen mijn heupen en met een paar laatste diepe harde stoten voel ik hem in me komen. Elke schok van zijn pik trilt door me heen. Ik knijp nog ondeugend wat met mijn billen. Elke keer schokt zijn lichaam en kreunt hij zacht. Dan laat hij zich voorzichtig uit me glijden, slaat zijn armen om me heen en we ploffen samen op de bank. Hij pakt mijn kin vast en onze ogen vinden elkaar. De schalkse glimlach is er weer en hij zegt “Dit spookte al sinds gisteravond door mijn gedachten, vanaf het moment dat je me vertelde dat je hier zou zwemmen vandaag”. Mmmm ja dit kan zeer zeker wel wat worden, denk ik met een grote glimlach….

Geschreven door Nox, met Mike in gedachten…

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Marcel 23 mrt 2022
  2. Johan 23 mrt 2022
  3. Jacq 27 mrt 2022
  4. Anne M 29 mrt 2022
  5. Bram 31 mrt 2022
  6. Erik 06 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *