— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een weekend naar Groningen deel 1

Samen met mijn vriend besloten we een weekend Groningen te gaan doen. We pakten vrijdagavond na werktijd de trein en reden naar het Noorden. In de trein vroeg mijn vriend wat ik wilde gaan doen in Groningen. Lekker winkelen, lekker eten en van elkaar genieten was mijn antwoord. Daar kon hij zich helemaal in vinden. Na een flinke rit kwamen we in Groningen aan. “Ik verbaas mij er telkens weer over hoe groot sommige stations zijn”, zei ik toen we uit de trein stapten. We liepen de stad in en kwamen uit bij een hotel dat ons wel wat leek. We stapten naar binnen en de receptioniste gaf aan dat ze voor ons nog een kelderkamer vrij had, die uitkwam in de tuin. De prijs viel ons reuze mee en we besloten het te doen. “Volg mij maar”, zei de receptioniste nadat zij van het sleutelbord een klos met sleutel had gepakt.Toen we de kamer zagen werd ik helemaal blij. Een geweldig groot king size bed en een prachtige badkamer met bubbelbad stonden daar op ons te wachten. Ik zag dat er in de badkamer een grote douche was en er stonden verschillende flesjes met shampoo en badolie klaar.

“En is deze kamer wat jullie betreft in orde?” “Zeker, wij kunnen ons hier wel in vinden”, antwoordde ik. “Het ontbijt wordt morgen op de kamer geserveerd. Hoe laat willen jullie dat hebben?” “Nou doe maar tegen half negen”. “Prima, dan noteer ik dat en dan wens ik jullie een fijn verblijf.” Toen de receptioniste weg was dook ik op het grote bed. Wat een luxe. Op het nachtkastje lag een kaartje, waarop stond dat het hotel ons welkom heette en dat er een verrassing in de koelkast stond. Mijn vriend keek in de koelkast en zag dat er een fles bubbels koud stond. Ik liep naar de badkamer en kleedde me daar uit. Ondertussen had mijn vriend de kranen van het bubbelbad al opengedraaid. Een paar minuten later lagen we heerlijk samen in het bubbelbad. “Wat een fijne kamer hè?,” zei mijn vriend. “Ja we hebben het zeker getroffen met dit hotel”. Toen we lekker loom waren geworden van het warme bubbelende water stapte ik uit het bad.“Zo en nu het bed proberen,” riep ik.

Ik rende, nadat ik mij had afgedroogd, naar het bed en liet mij daar op vallen. Mijn vriend volgde en wilde mij direct bestijgen. “Nee vriend, maak mij eerst maar eens wat geiler.” Ik ging op mijn rug liggen en spreidde mijn benen. Ik had gisteren nog even mijn kruisje bijgewerkt zodat dat heel glad aanvoelde. Vol overgave dook mijn vriend op mijn kruis. Ow, wat doet hij dat toch altijd lekker. Binnen een paar minuten voelde ik mijn eerste hoogtepunt al naderen. Ik gaf mij aan mijn lust over en liet het gebeuren. “Nu jij,” zei ik. Ik pakte zijn stijve lul vast en begon hem met mijn mond zachtjes te pijpen. Ook hij genoot zichtbaar van deze actie. Toen hij klaar was gekomen kwam hij naast mij liggen om even bij te komen.

Weet je wat zei ik tegen hem?; “ga jij maar eens daar op dat krukje zitten, dan ga ik mijzelf even verwennen en dan mag jij even alleen maar kijken. Pas als ik het zeg mag je me nemen.” Mijn vriend pakte het krukje en ging aan het einde van het bed zitten. Ik zag dat hij vol aandacht keek naar mijn verrichtingen. Ik begon eerst eens even aan mijn lippen te trekken en begon daarna met een vinger langs mijn clit te wrijven. Er kwam een tinteling naar boven. Af en toe keek ik tijdens mijn spel even richting mijn toeschouwer. Hij zat met grote ogen naar mij te kijken. Ik zag dat zijn lul inmiddels alweer tot het juiste formaat was gezwollen. Wat was dat geil. Na een aantal minuten was het zover. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen en kwam even later al schokkend hevig klaar. “Nu jij”, zei ik tegen mijn vriend. Ik ging naast het bed staan en liet hem mij op zijn hondjes nemen. Wat voelde dat goed. Plotseling voelde ik iets vreemds. Zijn lul zocht een andere opening en door mijn geilheid liet ik hem doorgaan. Dat voelde anders dan anders maar wel lekker. Ik voelde hem in mijn strakke kontje binnendringen, hetgeen voor een nieuwe sensatie zorgde. Nadat hij klaar was gekomen doken we nog even samen onder de douche. Met de heerlijke dikke badlakens droogden we daarna elkaar af. “Wat gaan we morgen doen,” vroeg mijn vriend toen we even later naakt op het heerlijke grote bed lagen. “Ik stel voor winkelen en eten”. Moe maar voldaan vielen we even later in slaap.

Zaterdagmorgen was ik beduidend eerder wakker dan mijn vriend. Ik had zin om mezelf even lekker te verwennen. Zachtjes vingerde ik mijzelf klaar, waarna ik richting badkamer verdween. Een lekkere douche bezorgde mij een heerlijk tintelend gevoel. Ik zocht mijn kleding uit die ik aan zou doen. Een zwarte string, een korte rok met spit, een paar hold ups, hakjes en een strak truitje met daaronder een halve cup bh. Na de make-up te hebben verzorgd, maakte ik mijn vriend wakker. “Zo luiwammes, kom er maar eens uit.” Hij rekte zich uit en kwam uit het bed. “Ga jij je maar even wassen, want dadelijk komt het ontbijt.” Een kwartiertje later werd er op de kamerdeur geklopt. Ik deed open en zag dat een man met een groot blad in zijn handen voor de deur stond. Een heerlijk ontbijt werd op de tafel gezet. Ik zag een kan koffie, jus en melk, heerlijke broodjes en voldoende beleg. De man vroeg of er nog wensen waren en of de kamer naar onze zin was. Ik zei dat we meer dan tevreden waren en bedankte hem voor het ontbijt. We genoten samen van het uitgebreide ontbijt.

Toen dat op was liepen we richting receptie. We gaven onze sleutel af en liepen vervolgens de stad in. Ik genoot van het grote aanbod van kleding en lingerie winkels en kon er geen genoeg van krijgen. Toen mijn vriend aangaf dat hij toe was aan koffie zochten we een leuk koffietentje op. “Ik moet even naar toilet”, riep ik toen we daar binnenkwamen. Hij zocht inmiddels een tafeltje uit. Op het toilet kreeg ik een ondeugend idee. Ik trok mijn string uit en liep terug naar binnen. Mijn vriend had inmiddels al koffie voor ons besteld. Toen we even later aan de koffie zaten gaf ik lachend mijn string aan mijn vriend. “Wat is dat nou?”, vroeg hij. “Ik had het een beetje warm vandaar”, zei ik lachend. Hij stopte de string in zijn broekzak. Toen het even later rustig werd in de zaak voelde ik dat hij onder mijn rok wilde controleren of ik inderdaad geen string droeg. “Even wachten tot we in het hotel zijn, dan mag je de boel controleren”, lachte ik. “Ik wil nog wel even kijken voor een paar nieuwe schoenen”, zei ik toen we het koffietentje verlieten. We liepen wat verder waarbij ik de wind onder mijn rokje voelde waaien. Dat gaf een lekker gevoel van vrijheid en bezorgde ook een stukje spanning. Wat verder troffen we een mooie schoenenwinkel. “Hier wil even naar binnen”, zei ik. We liepen wat rond en ik zag een paar leuke zwarte pumps staan. De verkoper kwam naar mij toe en vroeg of hij kon helpen. “Ja hoor, deze graag in maat 39.” “Ik haal ze even”, zei hij. Ik ging al vast zitten en mijn vriend zocht ook een stoel uit. Toen de verkoper met de schoenen aan kwam lopen, zette ik mijn been op de kruk waar de verkoper op ging zitten. Hij pakte de pumps uit en deed er één aan mijn voet. Bij het aanpassen spreidde ik even mijn benen, waardoor de verkoper vrij zicht kreeg op mijn onbedekte kruis. Ik zag dat hij van de gelegenheid gebruik maakte om even te gluren. “Ik geloof toch dat ik nog een ander paar wil uitproberen”, zei ik. De verkoper liep weg en kwam even later met drie andere paren uit het magazijn. Stuk voor stuk paste ik deze, waarbij ik steeds een moment van inkijk gunde. “Ik geloof toch dat het eerste paar het lekkerst zat”, zei ik. “Dan proberen we die nog een keer aan,” zei de verkoper. Ik moest inwendig lachen om zijn initiatief. Nog een keer mocht hij kijken voordat ik de beslissing nam. “Kun je nog wat aan de prijs doen?”, vroeg ik toen we bij de kassa stonden. “Ja hoor, deze kan ik met 20% korting verkopen”. “Fijn,” zei ik, dan wil ik ze zeker hebben. Met een dikke glimlach betaalde ik de schoenen, waarna we naar buiten liepen. “Zo, zei ik tegen mijn vriend, die korting heb ik weer mooi verdiend”.

Op dat moment realiseerde hij zich dat ik zonder string aan had zitten passen. “Je bent een geile meid”, zei hij. “Maar nu wil ik naar het hotel.” “Ik heb een ander plan. Zullen we ergens gaan lunchen? Dan zoeken we een rustig restaurant en mag jij mij even controleren”. Zo gezegd zo gedaan. Een kwartiertje later zaten we achteraf in een hoekje van een restaurant. De bestelling was gedaan en het was wachten op het eten. “Nou als je wilt mag je nu wel even een controle uitvoeren.” Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd. Ik voelde direct de gretige handen van mijn vriend op onderzoek uitgaan. Toen de kelner het eten kwam brengen was het einde van de pret. We aten de lunch en vertrokken daarna snel richting hotel. Daar volgde nog een heerlijke namiddag waarover later meer.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *