— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De interim personeelsmanager deel 2

Na onze hernieuwde date bij mij thuis die zeer succesvol was, hadden we alleen af en toe zakelijk contact met elkaar op kantoor . Een paar dagen later kwam hij onverwachts in mijn kantoor, hij moest mij iets vertellen. Ik had al een vreemd voorgevoel, hij klonk heel teleurgesteld en verdrietig. Hij zei heel zachtjes: “Ik ben bang dat seks en liefde tussen collega’s niet gaat, ook al vind ik je heel leuk, lief en lekker en heb enorm genoten met jou net als vanouds. Maar als dit uitlekt op kantoor hebben we problemen.” Ik schrok. “Dat hoeft toch helemaal niet ? We zitten op een heel andere afdeling en hebben zakelijk vrijwel niets met elkaar te maken”, zei ik hem. Na even discussiëren kwamen we overeen en zei hij dat hij spoken zag en dat hij echt gek op mij was en mij een lekker ding vond en we toch wilden doorgaan. Ik vertelde hem dat ik de afgelopen jaren als HR manager bij andere bedrijven dit wel eens meegemaakt had en zolang er geen baas – ondergeschikte, leraar – student of medewerkers op dezelfde afdeling bij betrokken zijn, het gewoon kan. Hij was gerust. We wilden het even laten bezinken. Maar na een dag kreeg ik ’s avonds thuis een telefoontje van hem op mijn privé telefoon. Hij zei: “ik heb er over nagedacht.” Ik schrok en verwachtte dat hij niks meer wilde en het contact alleen zakelijk wilde houden. “Ik wil heel graag weer met jou daten, je bent een bijzondere vrouw voor mij en ik vond het laatst heel leuk om door jou geleid te worden.”. Ik was opgelucht. We gingen er op door en toen zeiden we dat we het weer heel spannend wilden maken en ik stelde voor dat hij nu eens dominant werd en ik, normaal manager en leidinggevende aan hem ondergeschikt werd.

Hij: “Dan heb ik een leuk idee. Morgen gaan we samen eten en daarna elkaar vermaken, maar onder één voorwaarde: je moet een opdracht voor mij uitvoeren.” Ik was nieuwsgierig. “Wat dan ?” Hij: “Morgen als we elkaar zien trek je die lange rok aan die je hebt en geen slip eronder en ook geen BH onder je bloes, dan haal ik je thuis op. En doe je die Ben Wa balletjes in, waar je het over had en wat je zo lekker vond.”. Ik vond dat heel spannend en stemde ermee in, al komt mijn figuur dan goed tot uiting en zullen er wel meer mannen naar mij kijken, maar als het niet te opzichtig is kan dat.

Op de desbetreffende middag kwam ik uit mijn werk en was toch heel zenuwachtig. Onze laatste date ging heel goed en was benieuwd wat hij nu in petto had. Eenmaal thuis douchte ik mij, deed een lekker geurtje op, bracht die balletjes in en deed de lange rok over mijn blote kont heen en deed een bloesje met drukknopen aan over mijn blote bovenlijf en er was nog een stukje bloot tussen bloes en rok, maar paste goed bij mijn slanke figuur. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag een aantrekkelijke vrouw wat hij zeker ging waarderen. Als ik liep voelde ik dat die balletjes mij een lekker gevoel gaven.

Ik deed nog een vestje aan, het was weliswaar lekker weer, maar mocht het frisser worden en te opzichtig zijn in het openbaar. De minuten voor hij mij kwam halen leken wel uren. En toen ging de bel. Ik schrok toch wel, deed de deur open en hij was gekleed in een vlot overhemd en broek. We omhelsden elkaar en deden een korte tongzoen. Hij zei dat ik er geweldig uitzag. Hij: “En heb je je aan het kledingvoorschrift gehouden ?” Ik deed het vestje even uit en hij bekeek me met grote ogen en zei dat hij niet verwachtte dat ik er zo sexy uitzag. Ik deed even mijn bloesje omhoog en mijn tieten rolden zo er uit, deed mijn rok even omhoog en liet zien dat ik geen slipje aan had maar wel het touwtje van de balletjes. “Zo mag ik het zien, wat zie je er lekker uit”. Dit soort uitspraken vind ik normaal heel paternalistisch en vrouwonvriendelijk, maar in deze situatie waar hij op mijn verzoek dominant is, wond het mij op. Ik voelde mijn tepels harder worden. En het wond hem uiteraard ook op, ik zag de zwelling al in zijn broek. We liepen naar het eethuis, een klein eethuis met weinig gasten. Hij sloeg een arm om me heen en pakte me onder mijn vest op de blote huid vast. Eenmaal aangekomen zag ik al meteen een man, die ook nog een stuk jonger leek, naar mij kijken. Dat gaf me ook bevestiging dat deze vijftigplus vrouw er goed uitzag.

Er was nog plek op een beetje achteraf plaats. We zaten daar en we hadden het gezellig. Tussen twee gangen hadden we het over het werk en van alles, maar raakten onze benen elkaar en af en toe, hij omklemde de mijne en dat voelde al lekker. Toen voelde ik zijn hand over mijn bovenbeen onder mijn rok, hij ging verder naar boven en raakte mijn schaamlipjes, wat mij een prettige rilling gaf en ik een ‘hmmm’ liet horen. Er was toch niemand die het zag. Wel spannend in een restaurant. Ik fluisterde toen; “ik krijg nu al zin in jou” en legde mijn hand op zijn broek en voelde zijn alweer harde erectie. Op zijn verzoek deed ik mijn vest uit en een paar knoopjes los, toch niemand die het zag. En hij genoot.

Maar toen werden we ineens bediend en trokken onze handen terug. Maar het meisje dat ons bediende keek wel even op toen ze zag dat mijn bloesje nogal open stond. Toen we weggingen wenste ze ons veel plezier. Na afloop liepen we terug naar mijn huis, het was al donker, maar nog wel lekker weer. Ik merkte dat de balletjes me net een beetje extra opwinding gaven tijdens het lopen en dat zei ik hem ook wat hij een geil idee vond. We liepen weer gearmd, zijn hand net onder mijn bloesje en mijn hand onder zijn overhemd. Ik leidde hem via de achterom naar mijn achtertuin waar hij ineens stilhield en voor me ging staan en me begon te zoenen en in een keer alle drukknoopjes van mijn bloesje losmaakte en zo mijn tieten bevrijdde. Ik vond het wel spannend, er was toch verder niemand die het zag. Hij stak zijn handen onder mijn sliploze rok en masseerde mijn billen, terwijl ik zijn overhemd omhoog deed en ik met mijn harde tepels over zijn blote bovenlijf streelde. Ineens zagen we een fietser aankomen dus fatsoeneerden we onszelf en gingen mijn huis binnen.

Eenmaal binnen bood ik hem wat te drinken aan en we namen plaats op de ruime bank en beklonken onze gezellige avond. Toen hij tegenover mij stond, zette hij de glazen neer en rukte vervolgens mijn blouse open en trok die uit. Hij pakte mij vast en begon me te zoenen en greep mijn tieten en ik werd heel opgewonden. Reagerend op mijn opwindingsgeluiden kneep hij in mijn tepels wat weliswaar pijn deed, maar de opwinding overheerste. Toen zei hij “ik wil dat je op de salontafel gaat zitten en ik wil zien hoe je jezelf vingert”. Waarop ik zei: “dan wil ik je wel je lekkere lijf en je harde pik zien”.

Ik ging op de salontafel zitten, deed mijn rok omhoog, spreidde mijn benen en vingerde mezelf en begon steeds meer geluiden te maken en hij genoot van de aanblik en begon mijn tepels te kussen. Ik werd steeds wilder en zei tegen hem; “kom eens hier met die paal”. Terwijl ik me verder vingerde zoog ik er aan en voelde bij mezelf een flink orgasme opkomen. Toen pakte ik zijn pik met mijn andere hand en keek hem vervolgens recht in de ogen en ik kwam gillend klaar. Kort daarna spoot hij tussen mijn tieten. We ploften, inmiddels beiden naakt, samen in de bank en ik zei dat ik hem ‘echt’ wilde voelen. Hij zei “Komt zo, even lekker tegen je aan liggen” en en lagen heerlijk tegen elkaar aan en deden stevige tongzoenen.

We hadden nog glazen staan en deze dronken we leeg. We keken nog even samen een kort filmpje, heerlijk in je nakie. Er kwamen erotische scènes in voor die ons weer ophitsten. Hij begon me weer te kussen en toen zei ik “ik wil het nog even afmaken, jou in mij voelen”. Hij: “Goed, maar dan ga jij op armen en knieën en kont omhoog op je bed liggen, dan kom ik zo bij je”. Ik moest even aan het idee wennen, omdat dat een hele kwetsbare positie is en ik zoiets in mijn leven maar één keer eerder gedaan heb bij een vriendje, dus aarzelde ik even. Maar omdat ik hem vertrouwde, goed kende en mannen dit nu eenmaal opwindend vinden (en ik nu ook) en daarnaast zelf ook weer opgewonden was, wilde ik dat graag doen en liep naar mijn slaapkamer en ging in deze zeer pikante en uitdagende houding zitten. Ik spreidde mijn benen en begon mezelf alvast te vingeren en maakte een beetje geluiden en toen hij binnenkwam was hij aangenaam verrast door de aanblik van mij, normaal eigenlijk zijn interim HR manager op het werk. Ik voelde zijn vingers tegen mijn schaamlippen en clitje en de opwinding werd steeds heftiger en ik kreunde flink. Hij ging nog even door en ik kwam gillend klaar. Op dat moment kletste hij een paar keer op mijn billen wat nog extra genot toevoegde aan mijn orgasme. Daarna pakte hij mijn heupen en nam me achterlangs waarop ik zei “grijp mijn tieten”. Hij masseerde stevig mijn tieten en kneep in mijn tepels wat weer nieuwe opwinding gaf bij mij, terwijl hij me wild neukte. Na afloop waren we helemaal voldaan en lagen lekker naakt op mijn bed. Wie had dat gedacht dat ik mijn oude crush alsnog echt zou beminnen ?

K.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Angela 28 sep 2022
  2. manon 29 sep 2022
  3. A. 06 okt 2022
  4. manon 06 okt 2022
  5. Lou 19 okt 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *