— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De kwekerij deel 1

Als semiprofessionele fotograaf verdien ik, Pieter, bij naast mijn vaste werk in een ICT bedrijf. Ondanks dat de meesten nu foto’s maken met hun telefoons, gebruik ik spiegelreflexcamera’s. Al zit er geen spiegel meer in de moderne modellen die ik heb. Ik ken een Marja die een kwekerij heeft en haar plantenpotten en andere tuinproducten. Die liet ze laatst liet fotograferen, eerst in haar kwekerij en daarna, om de juiste belichting te krijgen in mijn studio. Marja is overigens een zeer aantrekkelijke vrouw met lang blond haar die geen vriend heeft en mijn relatie is ook recent uit. Ik zie haar mooie rondingen, maar ik merk zodra ik begin te staren, dat ze meteen de andere kant op kijkt. En als ik met haar praat lacht ze vriendelijk en hebben we een best goede klik. Vrienden van mij zeggen wel eens ‘is ze niks voor jou ?’ Ik voel me dan bevestigd, maar ik wuif het weg.

Zo was ze een keer bij mij om wat tuinspullen in mijn studio te laten fotograferen. We hadden het gezellig samen. We dronken wat maar zij dronk maar één glas wijn omdat ze met de auto was. Nadat ze thuis was berichtte ze mij dat ze het erg gezellig vond. We stuurden een beetje berichtjes over en weer en het werd een beetje flirterig. Later nam ik weer foto’s van haar kwekerij voor de website en toen we ze samen bekeken achter haar computer, was ze zeer tevreden over de foto’s. Toen voelde ik ineens haar hand over mijn bovenbeen en liet dat gebeuren. En daarna vroeg ze: “ik wil je een rare vraag stellen, maar ik weet niet of jij dat wilt”. “Vraag maar” “Nou, ik ben een best succesvolle onderneemster, maar ik mis iets.” Ik vermoedde iets en ze zei even niks maar deed een paar knoopjes los van haar bloes. Mijn hart bonkte en ik was verbaasd. Toen zei ze iets van: “Weet je, zoals ik je eerder vertelde was mijn laatste vriend helemaal niet teder. Hij kuste nooit, streelde me nooit maar wilde meteen erop. Zonder enig voorspel, zo heeft hij bijvoorbeeld mijn borsten bijna nooit aangeraakt. Vreemd, de meeste mannen vinden dat lekker. Een directe vraag, wil je dan intiemer zijn met mij?”

Ze zei weer niks maar opende haar bloesje verder en ik zag een mooie BH met relatief kleine maar mooie borsten erin. Ik begreep de hint en deed haar bloesje uit en streelde haar schouders. Om vervolgens haar hoofd in mijn handen te leggen en haar hoofd en gezicht te strelen. Ze genoot er erg van en zei: “wat doe je dat teder”. Waarop ik mijn hand bij haar BH-sluiting legde en vroeg: “mag ik ?”

“Ja natuurlijk”, en deed haar BH uit en streelde zachtjes haar borsten. Ik voelde dat haar tepels hard waren en streelde die waarop ze een paar genotsgeluiden maakte. We zaten nog steeds achter haar computer in haar kantoortje, waarop ze zei “Laten we naar binnen gaan”. Ze leidde me binnen door in haar zitkamer en pakte wat te drinken. Ik vond het wat hebben dat ze zo in haar blote tieten door haar huis liep en voelde me schuldig en vroeg: “mag ik?”, met een gebaar mijn T-shirt uit te trekken.

“Ja mijn oog wil ook wat”. En zo zaten we in blote bovenlijven op haar bank en klonken op de intimiteit die we toch wel graag wilden na jarenlange vriendschap. Na een paar slokken te hebben genomen, kuste ik haar teder en het werd een heerlijke langdurige tongzoen. En de blote bovenlijven tegen elkaar gaven een nog lekkerder gevoel dan met kleren aan.

“Wat heerlijk om dat te voelen, wat kus jij lekker” zei ze. Daarop ging mijn mond langzaam over haar hals en uiteindelijk op haar borsten en likte haar tepels. Daarop maakte ze nog meer geluiden van opwinding en zei ook: “ik wist niet dat dit me zo opwindt.” Ze deed toen haar broek en slipje uit en stond daar helemaal naakt, glad geschoren van onder. Ik volgde ook waarop ze zei: “je hebt best een flinke”. “Ja vind je het gek als ik met een leuke vrouw flikflooi”. We kropen weer tegen elkaar aan en een langdurige tongzoen volgde, waarbij ik haar daarna uitgebreid masseerde. Daarna kuste ik haar hele lijf en likte en zoog haar tepels waardoor ze steeds hardere geluiden maakte. “Ik zit er tegenaan”, zei ze.

Toen stopte ik en streelde en masseerde haar. “Waarom hou je nu op ?”, vroeg ze. “Ja dan geniet je zo nog beter”, en begon haar te likken bij haar schaamstreek, maar net niet haar clitje. Uiteindelijk kneep ik op haar verzoek in haar tepels en likte haar clitje. Even later gilde ze het uit. “Wat is dat heerlijk, ik kwam geweldig klaar. Nog nooit zo lekker klaargekomen, maar mijn vriend deed het nooit zo lekker. Bij hem kwam ik nooit klaar, alleen als ik met mezelf speelde.” Het was al uren verder. We dronken nog wat in ons nakie en uiteindelijk kleedden we ons aan en keerde ik huiswaarts. Dit was voor herhaling vatbaar.

Intussen na een aantal weken en afspraken waar we soms ook ‘all the way’ gingen, wilden we toch geen van beiden echt een relatie maar deze formule ‘friends with benefits’ werkte goed bij ons. Soms was een vriendin, Fenna, bij haar op bezoek, een vrolijke vrouw met een uitgesproken mening. Ze was heel anders dan Marja, ze had kort donker haar en was ook veel langer dan Marja, maar ik kon ook met haar goed opschieten. Ze had ook een eigen zaak en een riant inkomen en woonde in een mooi appartement. Ik merkte dat ik Fenna erg aantrekkelijk vond. Als ze bij Marja was en als ik er ook was, leek er een spanning te zijn. Totdat Marja mij een keer vertelde toen ik bij haar was dat Fenna ook bij haar zou langskomen: “Ik moet je iets vertellen voordat zij komt om misverstanden te voorkomen. Jij hebt een heerlijke minnaar. Maar Fenna en jij kunnen goed met elkaar opschieten en merk dat er een leuke spanning tussen jullie is.” Ik schrok even, maar ze zei er achteraan: “Nee, allereerst vind ik het niet erg en ben ik niet boos of jaloers, maar zij vertelde mij ook dat ze jou wel ziet zitten”. “Meen je dat ? Je wilt mij dus aan haar overdragen ?” “Nee wij kunnen elkaar op die manier blijven zien, of wil je niet met twee vrouwen zo’n FWB ?” “Waarom niet, dan heb ik wel een bevoorrechte positie.”

Wordt vervolgd

Pieter

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Angela 09 sep 2023
  2. Angela 09 sep 2023
  3. Fenna 11 sep 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *