— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Halloween

Elk jaar is het een terugkerend event bij onze buurtvereniging, 31 oktober… Een spannende Halloweentocht door de buurt. De organisatie doet altijd flink haar best. Vorig jaar voor het eerst met vriendinnen geweest en we hebben het er nu alweer over om deze keer weer mee te doen. Ik houd van verkleden en ik heb vaak het motto, hoe gekker hoe beter. Het is twee weken voor de 31e en samen zijn drie vriendinnen en ik, naar een bedrijf onderweg waar je kostuums kunt huren. In de auto hebben we al dolle pret. We hebben besloten om ons allemaal aan hetzelfde thema te houden, creepy sexy. Een beetje gedurfd, want ach het is tenslotte maar één keer in het jaar Halloween. En daarom willen we goed uitpakken. Kosten noch moeite zullen gespaard worden.

Bij het bedrijf aangekomen is het best druk op de parkeerplaats. Er zijn steeds meer mensen die Halloween vieren. Bij binnenkomst valt mijn oog meteen op een soort duivelpakje. Fel rood, met een mooi strak korset en leuk tule onderaan. Er zitten kousen bij, waar het bij lijkt dat je een jarretel aan hebt. Zelfs de schoenen passen er perfect bij. Ik loop naar het geweldige setje en mijn vriendinnen volgen me al lachend. “O ja hoor”, zegt Els, “Kim heeft volgens mij haar keuze al gemaakt.” Ik kijk haar lachend aan en knik. Mijn ogen stralen en ik voel de opwinding al door mijn lijf heen gaan, als ik er aan denk om zo op 31e bij de buurtvereniging te verschijnen. Wel willen we voor het begin van de avond ook een soort van masker op, zodat niet meteen iedereen ziet dat wij het zijn.

Ik besluit het setje compleet aan te passen en ook Steffi wil hetzelfde passen. Els en Karin, willen eerst zien hoe het bij ons staat. Steffi en ik zijn tegelijk klaar en doen het gordijn opzij, Steffi iets verlegen blijft nog in de paskamer staan, maar ik stap meteen de winkel in. Els en Karin zitten bijna met hun mond open, maar vinden het geweldig staan. Ik kijk in de spiegel en wat ik zie bevalt me behoorlijk. Door het strakke lijfje komen mijn volle borsten goed tot hun recht en mijn middel lijkt slanker. Ik moet zeggen, ik heb best wel rondingen en die zijn nu goed te zien. Ik zeg tegen mijn vriendinnen dat ik dit wel eigenlijk in mijn hoofd had zitten, toen we besloten om creepy sexy als thema te volgen. Els en Karin zijn behoorlijk enthousiast geworden, en ook Steffi begint zich wat zekerder te voelen en komt de paskamer nu ook uit. Bij haar moet het altijd eerst even landen. Maar als ze dan eenmaal ontdooit is, is ze bijna niet meer te stoppen. We lachen en maken grapjes, dat we op Halloween straks alle kerels zullen inpalmen. Els en Karin kiezen hetzelfde kostuum, maar dan in het zwart. Zo zijn ze toch bijna allemaal hetzelfde…

Eindelijk is het de 31e oktober. Els, Karin en Steffi zullen rond een uurtje of zes al bij me komen. We hebben afgesproken om eerst nog gezellig eten te bestellen. En dan zal Els ons in de tussentijd voorzien van een Halloween make-up. Daaroverheen gaat voor eerst, het masker, en zo hopen we dat niet meteen iedereen doorheeft dat wij het zijn. Om negen uur begint de avond in de plaatselijk kroeg. En de verwachting is dat het best druk zal worden. De Halloweenavond van de buurtvereniging staat goed bekend en van heinde en ver komen er altijd veel mensen op af. Ook mensen die eigenlijk niks met de buurt te maken hebben. We besluiten om een beetje op tijd heen te gaan. We gaan met de fiets, zodat we allemaal iets van alcohol kunnen drinken.

Bij de kroeg aangekomen, zie ik dat het al best druk is en dat veel mensen de moeite hebben genomen om zich mooi te verkleden. We betalen de entree en stappen naar binnen. We gaan richting de bar en daar bestellen we allemaal een wijntje. Ik sta te genieten en kijk wat rond of ik nog wat bekenden zie. Maar dat is wat moeilijk, omdat er echt veel zijn die een masker op hebben. Plots zegt er een stem in mijn oor, dat ik er wel verdomd lekker uitzie. De stem bezorgt me een rilling. Ik voel zijn adem in mijn nek en ik voel dat hij ook even in mijn nek ruikt. “Je ruikt ook nog eens hemels”, zegt diezelfde stem. Ik voel door zijn handeling, hoe simpel het ook was, een behoorlijke spanning in mijn lijf. Mijn buik krampt wat samen en ik voel meteen een opwindende steek in mijn schaamstreek. De man blijft nog wat achter me staan, niet opdringerig maar wel dan ik zijn aanwezigheid kan voelen. Nogmaals snuffelt hij in mijn nek, net of hij weet wat voor een uitwerking dit op mij heeft. Ik draai me iets om, omdat ik eigenlijk wel erg nieuwsgierig ben wie het is. Maar ik word daar niet veel wijzer van. Hij heeft een masker op van een weerwolf. Ik kan wel zijn ogen iets zien en wat ik zie bevalt me eigenlijk wel. Donker bruine ogen, die wel heel aardig staan.

Ik vraag aan hem of hij hier uit de buurt komt, maar hij lacht en zegt dat hij dat nog niet wil vertellen. Hij lacht er wat bij. Door die lach voel ik weer de opwinding door mijn lijf jagen. De weerwolf blijft wat in mijn buurt hangen en ik voel ook steeds zijn ogen op mij gericht. Els heeft het door en vraagt of ik beet heb. “Ach,” zeg ik, “geen idee nog.” Maar ondertussen houd ik de weerwolf ook steeds in de gaten. Het is negen uur en de eerste mensen gaan naar buiten om aan de Halloween tocht te beginnen en mijn vriendinnen vragen of ik mee ga. “Tuurlijk ga ik mee!” zeg ik lachend. Nou zeggen ze het was net of je het te druk had…

Ik ben de weerwolf uit het zicht verloren en denk dat het niet erg is, de avond is nog maar net begonnen. De tocht is geweldig. Samen gillen we er behoorlijk wat op los. In de tocht zitten behoorlijk wat onverwachte schrikmomenten en dat maakt het super leuk en spannend. Het is goed donker buiten en dat maakt het nog echter. Bijna zijn we weer bij de kroeg en moeten nog door een tunnel. Normaal is die verlicht, maar hoe toepasselijk is het, dat de verlichting het niet doet.

Els, Karin en Steffi lopen wat voor en op eens word ik van achteren vastgepakt en voel en hand op mijn mond. In mijn oor hoor ik meteen een stem zeggen, dat ik niet moet schrikken en zeker niet hoef te gillen. Mijn vriendinnen lopen door en hebben niet in de gaten dat ik wat opgehouden word. In mijn oor zegt de stem dat ik hem sinds het begin van de avond al behoorlijk heb op gegeild, nu weet ik dat het ‘mijn’ weerwolf is, die me vast heeft gepakt. hij duwt zijn onderlichaam iets tegen mijn billen en voel bij hem het bewijs. Ik kreun iets, omdat dit precies is wat ik wilde voelen, meteen aan het begin van de avond. Toen hij zijn adem langs mijn nek liet gaan. Mijn God, denk ik, hoe kan ik zo geil worden? Van iemand die ik misschien niet eens ken. Ik duw mijn billen nog meer tegen hem aan en hoor hem naar adem snakken. “Fack, ik wil je hier ter plekke neuken, Kim,” zegt hij.

Even ben ik van mijn stuk gebracht, omdat hij dus wel weet wie ik ben. Maar ik heb echt nog geen idee, wie hij is. Hij vraagt of ik hem vertrouw en heel raar, ik heb wel het gevoel dat ik hem kan vertrouwen. We stappen samen de tunnel uit en zorgen ervoor dat we buiten het bereik van de straatverlichting blijven. Ik voel dat de weerwolf zijn masker afdoet en meteen zoent hij me in mijn nek. Ondertussen rijdt hij al zo heerlijk tegen me aan. Zijn handen omvatten mijn borsten. Hij kreunt wat in mijn oor en vraagt of hij verder mag gaan. Ik heb er geen bezwaar tegen. Geloof ook dat ik nog nooit zo intens geil ben geweest. Ik wil gewoon door deze man hier staand geneukt worden. Ik wil zijn harde stijve in me voelen.

Zijn hand is inmiddels wat naar beneden verplaatst en is bij mijn slipje in geglipt. In mijn oor zegt hij, dat hij bijna niet kan wachten en dat hij nu hij mijn opwinding heeft gevoeld nog geiler is geworden. Iets gehaast zipt hij zijn rits naar beneden en pakt mijn hand vast. Hij leidt mijn hand naar zijn pik en ik omvat die meteen. Weer kreunt hij, nu nog iets harder. Ik word daar nog natter van merk ik. Hij stimuleert mijn meest gevoelige plekje met zijn wijsvinger. Ik kreun en laat merken dat ik nu zoveel meer wil dan alleen vingers. Mijn weerwolf geeft gehoor aan mijn verzoek en zakt iets door zijn knieën. Ik voel zijn eikel tegen mijn lipjes drukken en heel langzaam duwt hij door. Ik had al gevoeld dat hij niet heel klein geschapen is en nu voel ik dat hij me helemaal vult.  Langzaam beweegt hij zijn heupen en laat zijn pik telkens in en uit me glijden. Met zijn wijsvinger nog steeds op mijn clitje. Mijn lijf spant zich samen en ik merk dat er een orgasme aan zit te komen. Ook mijn weerwolf geeft aan dat hij gaat klaarkomen. Samen komen we intens schokkend klaar. Mijn benen voelen daardoor wat slapjes, maar de sterke armen van mijn weerwolf houden me staand.

Op het moment dat ik me omdraai en iets wil zeggen, gaat mijn telefoon. Ik zoek in mijn tasje en doe die aan. Het is Steffi en ze klinkt wat bezorgd. Maar ik kan haar geruststellen, dat ik oké ben. In de tussentijd heeft mijn weerwolf zijn masker weer opgedaan en nu weet ik nog steeds niet wie me heeft geneukt. Hij kijkt me aan en pakt mijn hand vast en samen lopen we het laatste stukje naar de kroeg. Ik moet wel toegeven dat ik wel het gevoel heb dat ik hem ken, maar werkelijk waar ik heb nog geen idee wie het is.

Binnen in de kroeg is het al heel gezellig. Veel mensen zijn al terug van de tocht. Steffi komt meteen naar me toe en omhelst me, en geeft aan dat ze behoorlijk bang was, dat me wat was overkomen. Maar nu ze me ziet dat ze blij is dat het goed is. Ze kijkt van mij naar de weerwolf en begint iets te lachen. Ik kijk haar vragend aan, en in mijn oor fluistert ze, dat het duidelijk te zien is , dat er meer is gebeurd. Ik begin nu toch iets te blozen en Steffi lacht nog meer. Mijn weerwolf zegt dat hij een bekende ziet en dat hij zo terug komt. De avond vordert en steeds weer zoeken we elkaar op. Even een aanraking of oogcontact.

Ik merk aan mezelf dat ik steeds meer begin te denken dat mijn weerwolf zich niet kenbaar gaat maken. Mijn vriendinnen en ik hebben al een tijdje onze maskers af. Maar hij blijft volharden en houdt nog steeds zijn masker op. De kroeg begint al wat leger te worden en ook Karin en Els geven aan dat ze naar huis gaan. Met mijn vriendinnen hebben we de afspraak dat we elkaar op stapavonden altijd vrij laten. Steffi heeft inmiddels ook wat sjans en geeft aan dat zij nog een afzakkertje gaat doen bij Martijn, haar scharrel. Mijn ogen dwalen door de kroeg en de schrik slaat me om mijn hart, want ik zie mijn weerwolf nergens meer. Teleurstelling maakt zich van mij meester, dit had ik even niet zien aankomen. Een beetje verloren sta ik bij de bar. Ik bestel nog en wijntje. Van de barman krijg ik meteen een nieuwe en neem een slok.

Plots voel ik een hand op mijn achterste en in mijn oor zegt een bekende stem, “wat sta je hier moederziel alleen.” Mijn hart maakt een sprongetje en meteen giert de opwinding weer door mijn aderen. Hij komt iets dichterbij staan en geeft aan dat hij weer ongelooflijk geil van me wordt. Ik lach iets en nu is het mijn beurt om me om te draaien. Ik weet even niet wat me overkomt, omdat ik in de ogen kijk van mijn oude buurjongen Tim, die al jaren niet meer in de buurt woont. Tim lacht zelfverzekerd en geeft me drie zoenen. “Kim,” zegt hij, “wat geweldig om je hier te zien…” Ik kijk hem verbaasd aan en weet even niks te zeggen. Tim is een jaar of vijf ouder dan ik en stiekem was ik hopeloos verliefd op hem. Nu staat hij zomaar voor mijn neus en hebben we een paar uur geleden ongelooflijke hete seks met elkaar gehad. Tim bestelt nog wat te drinken en samen zoeken we een wat rustiger plekje op. Ik voel de adrenaline door mijn lijf stromen. Ik weet niet wat ik had verwacht, maar sowieso dit niet.

In het hoekje waar we nu staan komt Tim weer heel dicht tegen me aan staan en fluistert in mijn oor dat de neukpartij van net niet voldoende was om hem voldoening te geven en dat hij zeker nog een herhaling wil. Ik ben altijd wel wat vrij in mijn doen en laten en laat mijn hand eventjes over Tim zijn kruis gaan. Ik voel onder mijn streling zijn pik nog meer reageren. Ik kijk even om me heen en zie dan dat niemand ons echt in de gaten houdt. Daardoor durft ik wat meer en zip de rits weer naar beneden en mijn hand verdwijnt even in de broek van Tim. Tim is nu keihard en kreunt. Hij kijkt me diep in mijn ogen. Ik lach verleidelijk en zeg erbij dat ik zo even naar de wc ga. Tim knikt en snapt wat ik daarmee bedoel. Ik doe de rits weer omhoog en verdwijn naar de wc. Tim volgt me.

Bij de damestoiletten gaat Tim met me mee, gelukkig is er niemand. In het toilet kunnen we ons niet meer beheersen en kussen elkaar hartstochtelijk. Onze tongen in een duel met elkaar. Tims hand vindt voor een tweede keer weer mijn kutje en streelt even zachtjes mijn clitje. Maar ook deze keer is de nood weer hoog en geeft Tim aan dat hij me nu moet neuken. Ik zet mijn been op de wc-bril. Tim die zijn broek al open heeft, haalt zijn paal uit zijn broek en bedenkt zich niet en schuift zijn pik weer in mijn natte kutje. Zijn bewegingen gaan meteen ongecontroleerd. Voor een tweede keer komt hij luid kreunend klaar. Hij kijkt me even aan en verontschuldigt zich. Hij zakt door zijn knieën en meteen voel ik zijn hete adem langs mijn clitje. Zijn tong vindt zonder moeite mijn gevoelige plekje en binnen no time heeft hij me naar een hoogtepunt gebeft. Na dit heerlijke samenzijn besluiten we om naar mijn huis te gaan… Tim is die nacht gebleven en nooit meer weggegaan.

Classy Syl

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *