— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De aardige vrouw uit de buurt deel 2

Dus die afgesproken zondag laat in de middag ging ik naar haar toe, maar wilde er wel over praten. Ik vond verstandelijk ook weer dat het niet echt klopte met een veel oudere vrouw. Toen ze mij ontving, complimenteerde ik haar voor haar mooie jurk waarop ze zei: “dank je, wat heerlijk om je weer te zien”. Het was mooi weer, ik had een korte broek aan en zij een zomerjurk. Haar dochter Iris was er ook en ik vond het aan de ene kant jammer, want ik was niet alleen met Paula, maar van de andere kant ook wel goed en het was ook gezellig. Maar Iris zou na het eten naar huis gaan, dus dan waren we weer samen. Het diner was gezellig met zijn drieën. Iris vertelde over haar studie en vertelde ook dat ze een beetje aan het daten was. Ik vond dat alleen maar leuk voor haar. Maar toen ze vroeg: “mam, ben jij nog aan het daten of heb je nog een leuke man ontmoet?”, schrok ik. Maar Paula zei toen: “even rustig aan, misschien meld ik me weer een keer actief aan, nu even rust”, om vooral niets te laten merken dat ze met mij iets had gedaan, dus dat vond Iris allang prima en ik ook. Na het eten dronk Iris nog gezellig koffie mee buiten op het terras en daarna keerde ze huiswaarts. Toen Iris weg was vroeg Paula: “je blijft toch nog even?” “Ja natuurlijk, zullen we even naar het mooie bos gaan? Het is lekker weer, zonde om binnen te zitten.” “Goed idee, heb je gelijk in. Maar dan doe ik wel iets makkelijkers aan met dat warme weer.”
Ze ging naar boven en kwam even later terug met een kort donker gekleurd rokje en een bloesje er boven. “Zo je ziet er goed uit !” “Ja lekker luchtig, gewoon geen bh er onder”. Dat vond ik wel lekker.
Dus pakten we de fiets naar het nabijgelegen bos, het was maar tien minuten fietsen. Maar er zouden wel onweersbuien komen, al zou dat later zijn en konden we zo terug. Eenmaal aangekomen daar plaatsten we onze fietsen daar en toen pakte zij mijn hand en liepen we een stukje. We pikten een bankje op een afgelegen plekje en we zaten naast elkaar en ik sloeg een arm om haar heen, waarbij ze haar hoofd op mijn schouder legde. Dat leidde er toe dat we weer passioneel zaten te tongzoenen, waarbij gevoel en verstand bij mij tegen elkaar opspeelden.

Dus zei ik: “maar ik moet zeggen, je bent een heel leuke vrouw en ik vond het laatst waanzinnig lekker vozen, maar wat moet je nou met zo’n knul van slechts de helft van je leeftijd ?” “Waarom niet ? We zaten laatst lekker aan elkaar en ik vond het kussen en zoals je mij verder heerlijk verwende, zoiets heb ik lang niet meer gehad. Maar ik verwacht ook geen langdurige relatie, maar elkaar bevoelen en kussen vind ik heerlijk en ik mag jou toch zien als een soort jonge minnaar? Want zo te merken weet jij goed hoe je een vrouw moet verwennen en dat jij er ook van geniet.” “Dat is waar, maar wel als een van ons tweeën een ander tegenkomt, houdt dit op.” Ze keek een beetje verbaasd maar zei: “ja natuurlijk, we zien wel waar het schip strandt, we zijn allebei vrij, maar je snapt wel dat mijn kinderen hier niks van mogen weten. Laten we lekker genieten, het is ons geheim.”

We vervolgden onze zoenpartij waarbij mijn handen onder haar rokje verdwenen en vlakbij haar warmste plekje kwamen. Plotseling hoorden we een donderslag en begon het hard te waaien. “Het gaat nu al onweren, dat is snel. Nu moeten we snel naar huis, maar halen we dat nog?”, zei ik. “Wacht, hier is een oud verlaten huis, dat al een tijd leeg staat en waar je zo in kunt, daar kunnen we schuilen. Ik was al eerder neuwsgierig geweest wat daar in is”, zei ze. “Mag dat wel ? Straks komt de eigenaar, een BOA of een beveiliger langs en heb je een bekeuring”, zei ik. “Nee dat gebeurt niet, het staat al jaren leeg”, verzekerde ze.

Er stonden van die bouwhekken omheen en zo’n bekend, half verroest donkerblauw bordje met “VERBODEN TOEGANG Art. 461 Wetboek van Strafrecht”, maar er was een zo’n bouwhek kapot. Het waaide weer en we zagen een zeer donkere lucht naderen. De eerste regendruppels vielen al. Dus kropen we door de kapotte bouwhekken en klommen via het raam het verlaten huis in. Binnen rook het muf en er was een woonkamer en een keuken en de laatste stukken meubilair zagen er nog niet eens zo slecht uit. Terwijl we binnen waren begon het heel hard te regenen en binnen was het best donker door de zeer donkere wolken. Ik probeerde een schakelaar, maar er was geen licht. Ik liep naar de meterkast, ik zag een oude groepenkast met nog van die echte ouderwetse stoppen, maar daaronder wel een vrij nieuwe slimme meter, maar die waren allen uit, dus er was geen elektriciteit. We zagen nog een houten tafel met een blad van formica er over heen en twee plastic stoelen en nog een soort massagetafel, althans dat is aan de zachte bekleding te zien.

“Nou daar staan we dan, ik vind het ook wel apart in zo’n leeg huis schuilen, we gaan ons wel vermaken totdat de bui over is”, zei ze. “Vertel maar hoe je je wil vermaken”, zei ik, terwijl ik wist wat ze bedoelde, maar ik was benieuwd wat ze zou zeggen. Ze ging op die ‘massagetafel’ zitten en zei toen: “Ga op die plastic stoel zitten direct voor mij en trek je t shirt uit.” Ik deed dat en vond het heel spannend. Toen deed ze de knoopjes van haar bloes langzaam maar zeker allemaal open. Haar flinke tieten kwamen tevoorschijn waarvan ik genoot en ik voelde meteen iets hard worden. Vervolgens trok ze haar slipje onder haar rokje vandaan. Daarna legde ze haar benen om mijn bovenlijf heen, zodat ik zo haar kale kutje zag onder haar rokje. Ze trok mijn hoofd naar het hare en begon me zeer passioneel te zoenen. Het voelde heel apart om zo stout te doen in een verlaten huis. Vervolgens wenkte ze mijn hoofd naar haar borsten en zei toen “Lik mijn tepels en verwen mij”. Toen likte ik haar tepels, eerst zachtjes en ze werden hard en begon er aan te zuigen en dat werd steeds wilder. Terwijl ik de ene tepel likte, verwende ik haar andere tiet door af en toe in de tepel te knijpen en dat deed ik om en om. Ze begon steeds meer geluiden te maken. Het regende buiten nog steeds heel hard en onweerde ook nog, maar het nam iets af. We begonnen weer flink te zoenen terwijl ik haar van onderen verwende met mijn vingers en intussen graaide haar hand in mijn boxer om mijn toch al harde paal te stimuleren terwijl we nog innig zoenden. Ik stond op springen wat ze merkte door mijn voorvocht, maar ze zei: “je mag nog niet klaarkomen, dat komt straks wel als we thuis zijn” om het voor mij (en haar) extra spannend te maken. Ze begon te schokken en gilde het uit van haar orgasme. “Wat doe je dat heerlijk !” We zaten zo half bloot in de halfdonkere verlaten woning, een hele aparte ervaring. Het had iets heel ondeugends. Maar de regen was vrijwel gestopt en we besloten maar weer terug te gaan waarbij ze zei: “straks mag jij de leiding nemen”.
“Lijkt me spannend”.

Zij deed haar bloesje weer een beetje dicht en trok haar slipje aan en ik trok mijn t shirt weer aan. We keken nog even rond en liepen, de plassen van de vers gevallen regen vermijdend, naar de fietsen en terwijl we liepen zag ik haar bh loze borsten flink schudden in haar bloes. “Je loopt er inderdaad wel lekker uitdagend bij.” “Ja dat is de andere kant van mij, normaal een eigenaresse van een nette modezaak. En dus ben ik normaal ook netjes gekleed zoals je vaak gezien hebt, maar nu ondeugend met haar jonge minnaar in het bos.” zei ze. Eenmaal op de fiets kwam er nog een veel lichtere bui die ons nat regende en schuilmogelijkheden waren er nauwelijks. Maar het was niet veel, maar bij Paula net genoeg om de contouren van haar, toch al niet zo kleine borsten duidelijk zien door haar natte bloesje, waar ik van genoot en dat wist zij. We fietsten door naar haar huis. De regen was weer gestopt, het werd al donker.

Eenmaal thuis waren we nog een beetje nat, maar het was niet echt erg. Ze bood me wat te drinken aan en ik nam een biertje en zij een wijn en we stonden in haar keuken even na te kletsen over die vervallen woning en dat dat best wat had. Dat er zoveel vervallen woningen en bedrijven zijn. Totdat ze zei: “je mag hier blijven slapen, we hebben het veel te gezellig, morgen hebben we toch vrij”. Ze wilde duidelijk niet alleen slapen en ik eigenlijk ook niet. Ik vond dat wel leuk. “Zeker weten?” “Ja natuurlijk, we hebben het leuk zo samen.” zei ze. “Maar dan zou ik eerst de leiding nemen, dat zei je toch straks ?” “Hmmm, durf je mij wel aan?” zei ze. “We zullen zien.” zei ik.

Even stilte, ik wist iets wat ik een keer gedaan had bij een eerdere vriendin. Toen zei ik tegen haar : “Ga tegenover mij staan en kijk mij aan.” Ze keek mij verbaasd aan maar leek het leuk te vinden. Ik deed langzaam aan alle knoopjes los en toen ze zelf het wilde uittrekken zei ik: “nee laat mij dat doen”.
Halverwege streelde ik haar tepels en kneep er zachtjes in om daarna alle knoopjes los te maken.
Ik vond het heel geweldig dat deze vrouw, twee keer zo oud als ik, er merkbaar van genoot. Ik knielde voor haar en nam een tepel van haar in mijn mond en zoog er aan en daarna de andere. Ik wist dat zij dat erg lekker vond en het haar erg opwond. Intussen legde ik mijn hand onder haar rokje en vingerde haar waar ze al erg nat was. “Ik zit er tegenaan” zei ze. Toen stopte ik en trok haar slipje onder haar rok uit. Vervolgens stond ik weer op en zei “Draai je om”. Ik trok mijn T-shirt uit en omhelsde haar, terwijl ik achter haar stond en mijn handen omklemden haar borsten en mijn vingers speelden weer met haar tepels. Mijn bovenlijf drukte tegen haar rug aan. “Lekker doe je dat, het windt mij erg op.” zei ze. “Ga nu met je handen tegen de tafel staan, kont naar achteren en benen gespreid”. “Ja dat vind je wel lekker zeker”, zei ze. “Kun je wel stellen, als jij het ook maar vindt.” “Zeker weten”, zei ze. Mijn handen gingen onder haar rokje (het enige wat ze nog aan had) en ik streelde haar billen om vervolgens langzaam maar zeker haar warmste plekje te naderen, wat haar wederom steeds luider deed kreunen. Ik vond het een erg geil gezicht, zij leunend tegen de keukentafel met haar lekkere kont slechts deels bedekt door haar rokje. Ik vingerde haar en ze zei : “ik kan het niet meer houden, ik zit er tegenaan”. Ik gaf haar een klap op haar billen en zei “je mag nog niet klaar”. Ze zei toen: “Nog een klap dat windt me nog meer op”, terwijl ze toen een hand tussen haar benen legde en zichzelf vingerde en ik haar een hardere klap gaf waarop ze het uitgilde “Ik kom klaar, de opwinding overtreft de pijn van de klap. Nu zal ik jou klaar maken”. “Goed doe maar wat je wilt.” Ik stond voor haar. Ze pakte mijn hand en leidde mij naar haar slaapkamer en zei: “trek uit wat je nog aan hebt ga maar op bed liggen.” Ik trok mijn broek en boxer uit en ging liggen.
Ze ging achterstevoren over mij heen hangen zodat mijn gezicht onder haar rokje kwam. Mijn pik stond op springen. “Lik mij eerst van onderen”, zei ze. Ik likte voorzichtig over haar gladgeschoren schaamlippen om vervolgens haar clitje te likken. Ze begon weer flinke geluiden te maken en intussen voelde ik dat ze eerst mijn onderbuik en mijn ballen kuste en daarna haar mond aan mijn pik zette. Ik vond dit een heel geil standje ik had het nog nooit eerder gedaan. Ervaren was zij dus wel. “Ik sta op springen, er komt zo iets uit als je zo doorgaat.” “Ja, en? Laat maar gebeuren.” en toen spoot ik zo in haar mond. Ze vroeg “Ben je nog nooit in de mond van een vrouw klaargekomen?” “Nee, nooit gehad, vind je dat niet vies?” “Welnee, al slik ik niet door, maar een glas water maakt het weer goed, ik vond het wel even lekker”, zei ze.

Het was al best laat en voldaan lagen we op haar bed na te genieten. Maar toen zei ze: “ik wil je in me voelen”. “Je bent onverzadigbaar” zei ik. “Misschien schade inhalen van lang droog staan” zei ze. “Ik vind het niet erg”, zei ik. Ze trok haar laatste kledingstuk, haar rokje, uit en pakte een condoompje en deed die bij mij om. Ze ging op mij zitten en we kusten elkaar. Dat werd steeds wilder en ik kneep in haar tieten wat ze weer erg lekker vond en ik kreeg alweer een harde. Toen gleed die er zo in en bereed ze mij, eerst heel langzaam maar dat werd steeds wilder terwijl ik stevig aan haar tepels zoog. Ze kwam wederom klaar, kennelijk alleen al omdat ik haar tieten zo lekker bewerkte en kort daarna kwam ik ook. Voldaan lagen we weer op haar bed. Ik bleef bij haar slapen en we bleven naakt, maar er gebeurde, afgezien van een paar kusjes, weinig. De weken erna deden we leuke dingen samen, uit eten, naar de film, wandelen en uiteraard ook seks. We zien wel waar het schip strandt, want we zien allang in dat dit met dat leeftijdsverschil niet echt stand kan houden, en we stiekem allebei open staan voor anderen als een gelegenheid zich voordoet. Daar zijn we eerlijk in.

Klaas

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Niels 29 mei 2023
  2. Witvisje 30 mei 2023
  3. Peter 23 jul 2023
  4. Gustav 23 aug 2023
  5. Michel63 31 jan 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *