— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De vrouwenfilmzaal 2

Na het eerste bezoek met een collega aan de vrouwenfilmzaal was ik om. Ik wilde er meer van weten en mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Nadat ik mijn vriend had verteld hoe ik het had ervaren, wilde ik nog een keer terug. Ik wist niet zeker of hij dat wel goed zou vinden, dus besloot ik dit maar niet met hem te delen. Een week later trof ik mijn collega Mieke wederom in het archief in de kelder van ons kantoor. Daar hadden we de ruimte om met elkaar te praten zonder dat andere collega’s konden meeluisteren. “En hoe vond je het de laatste keer”, vroeg Mieke. “Meid ik heb genoten. Ik wist helemaal niet dat dit soort zalen er waren en ik vond de ongedwongen sfeer die daar heerste heel prettig. Ik ging er van uit dat ik hetero was, maar dat bezoek heeft mijn visie veranderd. Wat was ik blij dat ik dat het heb mogen meemaken.” “Nou ik zag dat je zelfs door een andere vrouw blij werd gemaakt en daar werd ik ook blij van.” “Ja, ik had verwacht dat jij met mij verder ging toen we voor in de zaal stonden, maar toen ik je even later een stukje verderop zag staan met een andere vrouw realiseerde ik me dat er een ander aan mij zat.” “En was dat lekker?” “Zeker, als ik het vergelijk met het vrijen met mannen gaat dit veel subtieler. Ik denk dat het komt omdat vrouwen veel beter kunnen inschatten wat ze bij de ander opwekken.” “Dat denk ik ook, mannen hebben tenslotte geen kut en borsten dus hoe moeten ze dat weten?” “Wil je nog een keer gaan kijken?”, vroeg Mieke. “Ja dat wil ik zeker. Ik heb toen ik thuis kwam nog liggen fantaseren hoe het zou zijn om op de onderzoeksstoel te liggen en door meerdere vrouwen te worden betast. Aan de ene kant vind ik het nog wel eng, maar aan de andere kant lijkt het me het einde.” “Nou, ik heb die ervaring al wel beleefd en ik kan je vertellen dat het heerlijk is. Je bent aan het einde van zo’n sessie wel helemaal uitgeleefd, maar ik heb het zalig gevonden.” “Het lijkt mij ook fijn om een keer met meerdere vrouwen samen te vrijen.” “Nou ik heb een vriendinnenclub die regelmatig bij elkaar komt om dat te doen. Vaak gaan we eerst lekker eten om daarna de hele avond met elkaar te genieten. Heb je zin om een keer aan te haken?” “Dat lijkt me wel heel leuk, maar is het geen probleem dat ik ook een vriend heb?” “Welnee, alleen kan hij er die avond niet bij zijn, dat vinden de meiden niet fijn.” “Nou als je het geen bezwaar vindt haak ik graag een keer aan.” “De volgende keer is het bij mij thuis, dus ik hou je op de hoogte.”

Ik liep terug naar mijn bureau en liet de gedachte van een hele avond met alleen maar vrouwen op mij inwerken. Tot ik richting huis vertrok betrapte ik mijzelf erop dat ik minder aandachtig aan het werk was. Ik zag dat Mieke op haar hakjes richting uitging liep. Wat had dat kind toch een goed figuur en hoe fijn was het om met haar bevriend te zijn. ’s Avonds belde ik met mijn vriend. Hij was druk met zijn sport en kon niet lang bellen. “Bel mij morgen maar, dan ben ik gewoon thuis”, zei hij. Enigszins teleurgesteld hing ik op. Dus ik kom eigenlijk op plaats twee, dacht ik. Eigenlijk kwam dat mij wel goed uit. Ik hoefde mij ook niet bezwaard te voelen om naast hem omgang te hebben met mijn vriendinnen. Die avond dook ik vroeg in bed met een spannend boek. Het was al laat toen ik het licht in mijn slaapkamer doofde. Waar ik op gehoopt had gebeurde echter niet. Ik kon heel slecht mijn slaap vatten. De woorden van Mieke spookten nog door mijn hoofd. Hoe zou het zijn met die meiden, zouden ze mij wel leuk vinden, ben ik wel aantrekkelijk genoeg, zullen ze niet te ver met mij gaan en dat soort gedachten spookten er door mijn hoofd. Maar toen ik terug dacht aan het bezoek aan de vrouwenfilmzaal werd ik weer blij. Wat had ik mij toen goed gevoeld. Al mijmerend vertrok ik naar dromenland.

De volgende morgen werd ik vroeg wakker met een heerlijk gevoel. Ik had nog geen zin om al direct eruit te gaan en bijna automatisch gingen mijn handen in mijn slipje. Ik voelde aan mijn lippen en raakte mijn clit even aan. De schokgolf van lust vroeg om meer. Dus lag ik binnen korte tijd mijzelf heerlijk te verwennen. Na schokkend te zijn klaargekomen bleef ik nog even lekker liggen. Ik klemde mijn benen tegen elkaar waardoor het lekkere gevoel in mijn kruis nog even terug kwam. Na een heerlijke douche te hebben genomen werd het tijd voor het kantoor. Ik kwam binnen en liep direct naar het koffieapparaat. Daar stonden al een paar collega’s met elkaar te praten. Opeens zag ik Mieke aan komen lopen. Ze had een leuk kort rokje aan met daaronder een zwarte stipjespanty. “Hoi”, riep ze ons toe. Ze drukte op de automaat om haar koffie te bestellen en kwam toen bij mij staan. “Ik heb goed nieuws”, zei ze. “Volgende week woensdagavond ben je welkom na je werk. Ik maak een Chinese rijsttafel.” “O lekker”, zei ik. Ik schreef de datum meteen in mijn agenda. Toen ik ’s middags Mieke trof ik het archief vroeg ik haar of er kledingvoorschriften waren. “Doe maar leuke kleding en lingerie aan, dan komt het helemaal goed”, zei ze. In het weekend ging ik met mijn vriend uit. Nadat hij mij had thuisgebracht doken we nog even met elkaar in bed. Hij nam echter niet veel tijd voor het voorspel en in no time was meneer aan zijn trekken gekomen. “Ik ga gauw, want ik moet morgen al vroeg spelen”, zei hij. Onbevredigd bleef ik achter. Er kwam een vervelend gevoel naar boven omdat ik totaal niet aan mijn trekken was gekomen. Die avond droomde ik er van hoe het woensdag zou worden. Dat maakte een hoop goed.

Eindelijk was het zover. Ik stond woensdagmorgen voor mijn kledingkast en koos mijn kleding uit. Na veel twijfel werd het een spijkerrokje en een witte blouse met zwart leren jack. Ik koos voor zwarte hold ups en liet mijn slipje uit. In de tram naar het kantoor zag ik diverse mannen naar mij kijken. Eenmaal op het kantoor kwam Mieke naar mij toe. “En zin in vanavond?” “Ja, ik wel”, zei ik. De dag kroop tergend voorbij. Tegen 16.00 uur kwam Mieke mij halen. “Ga je mee?” “Ja, ik kom eraan.” We reden richting Mieke’s huis. “Kom binnen”, zei ze. We stapten haar huis binnen en ze gaf meteen een rondleiding. “Kijk, dit is mijn woonkamer, hier is mijn slaapkamer en hier is de keuken en de douche. Beneden heb ik nog twee losse slaapkamers. Ik complimenteerde haar met haar leuke huis. “Zullen we aan het eten beginnen?”, stelde ik voor. “Dat hoeft niet, ik heb alles besteld en het wordt tegen half zes hier bezorgd.” “Oh, lekker.” Mieke schonk net wat te drinken in toen de deurbel ging. Er kwamen drie vrouwen naar binnen, die om de beurt Mieke zoende. Mieke stelde de meiden vervolgens aan mij voor. “Dit is mijn collega Marianne, met wie ik laatst naar de vrouwenfilmzaal ben geweest. De vrouwen kwamen naar mij toe, gaven mij een hand en een zoen. Het voelde heel comfortabel en al gauw waren we met elkaar in gesprek. Na deze drie volgden er nog vier vrouwen. “Dan mis ik alleen Carmen nog”, zei Mieke. Direct daarop ging de bel en er kwam een donkere vrouw naar binnen. “Hoi Carmen, we misten je al”, lachte een van de vrouwen. Na een paar glaasjes bubbels kwam de rijsttafel aan. De vrouwen schoven aan en kletsten met elkaar over van alles en nog wat. Ook ik werd door de dames naast mij in het gesprek betrokken. Het voelde heerlijk om met zo veel vrouwen bij elkaar te zijn. Plotseling voelde ik dat er iemand onder de tafel aan mijn benen zat. Mijn benen werden uit elkaar gebogen en ik voelde dat er iemand aan mijn kut begon te voelen. Er verdween een vinger in mijn kut die langzaam heen en weer bleef gaan. Ik voelde mij snel warm en nat worden. Wat volgde was een heerlijke befpartij. Ik voelde de tintelingen in mijn buik steeds heviger worden en genoot met volle teugen. De dames die aan tafel zaten wisten kennelijk wat er gebeurde, want toen ik luid begon te kreunen en klaar kwam zeiden ze samen: “Welkom in onze club, je hebt de ontgroening doorstaan.” Kennelijk was dit het ritueel dat bij de club dames hoorde.

Nadat het eten was opgeruimd en er een rondje koffie was geserveerd, was het tijd voor actie. De dames verspreidden zich door Miekes woning en begonnen met elkaar de liefde te bedrijven. Carmen, die als laatste was binnengekomen pakte mij bij mijn hand en vroeg mij haar te volgen. Ik liep met haar mee en kwam in een slaapkamer waar een groot spijlen bed stond. Ik mocht gaan liggen en Carmen kleedde mij langzaam uit, terwijl ze mij zoende. Ik lag even later compleet bloot op bed. Plotseling voelde ik dat ze mijn handen boven mijn hoofd vastbond aan de spijlen van het hoofdeinde. Ook mijn voeten werden wijdbeens vastgebonden. Toen begon Carmen mij overal te zoenen. Mijn mond werd gekust, mijn tepels gelikt en gezogen en daarna volgde mijn kruis. O, wat was dat lekker. Ik voelde dat haar tong mijn kutje heerlijk verwende. Plotseling stopte ze. “Ga door, ga door”, riep ik. “Nee”, zei Carmen, “je moet nog even wachten op je hoogtepunt”. Wel een keer of zeven bracht ze me tot het randje van klaarkomen, maar iedere keer was ze net op tijd om mij in de hoogste stand achter te laten. “Nu ga ik je laten komen”, riep Carmen en ze likte wederom hevig tegen mijn clit aan. Wat volgde was een explosie van lust, zoals ik nog nooit had meegemaakt. Ik spoot het hele gezicht van Carmen onder en lag hevig te schokken van het genot. Die avond leerde ik nog drie andere vrouwen kennen. Ze hadden allemaal een eigen manier van het bedrijven van de liefde en ik kwam op een enorme manier aan mijn trekken. Toen ik later die avond zoenend afscheid nam van de club vrouwen wist ik zeker dat ik deze vorm van liefde nooit meer wilde missen. Hoe het verder gaat laat ik wellicht nog weten………..

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tina 02 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *