— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Bed and Breakfast gast deel 1

Als eigenaresse van een leuk huis een beetje buiten bij de bossen verhuur ik, Manja van middelbare leeftijd, wel eens een kamer. Een beetje gastvrijheid verlenen vind ik leuk, het verdient wat bij naast mijn reguliere drukke baan als sales manager en je komt in contact met andere mensen. Ik heb al een paar jaar geen man meer en het bevalt me wel, geen verdere verplichtingen. De kamer heb ik leuk ingericht, heeft een vrije opgang (dus niet via mijn woning) en in het vakantieseizoen komen er geregeld gasten hier soms voor twee nachten, maar soms ook een week. Het beviel me zo goed dat ik minder was gaan werken en me bij Airbnb heb aangemeld, zodat ik nog meer aanvragen kreeg. Het is niet overdreven druk, maar net mooi. Soms heb ik, meestal in de winter, weken niks.

Zo was er laatst in de rustige winterperioden ene Pieter, ongeveer even oud als ik, die hier in de buurt soms moet klussen en bij mij logeerde. Hij was erg vriendelijk en vertelde over zijn werk en dat hij daar wel vaker klust. Hij bleef twee nachten en de tweede avond heb ik uitgebreid met hem gekletst en we hadden toch wel veel overeenkomsten. De weken erna kwam hij nog een paar keer bij mij vanwege dezelfde klussen. En soms als ik niks te doen had, nodigde ik hem even bij mij uit om gewoon gezellig te kletsen. Hij was een man die mijn type zou zijn, als hij mij op een datingsite of anderszins romantisch zou benaderen, zou ik hem beter willen leren kennen. Maar hij vertelde dat hij al een tijdje een vriendin had wat ik toch wel jammer vond, maar van de andere kant, ik hoefde niet zo nodig een vriend, Al miste ik de intimiteit soms wel en soms hielp ik mezelf met een ’tarzan’ maar dat vertelde ik hem uiteraard niet. En toch als hij even langskwam was ik net iets te aanrakerig (hand op zijn schouder, net iets te dicht tegen hem aan staan) maar hij liet het gebeuren. Ik voelde een bepaalde spanning tussen hem en mij.

Maanden later, het was bijna zomer en het was erg warm. Via Airbnb kreeg ik een aanvraag van Pieter binnen, hij vroeg drie nachten aan, de eerste was vol. Dus schoof ik de reservering een dag op zodat hij een dag later drie nachten kon, wat hij prima vond. Ik betrapte mezelf dat ik me verheugde op zijn komst, maar wist dat ik niks kon doen met een bezette man. Toen hij kwam was het erg warm, maar gelukkig had ik airco op de logeerkamer, want veel gasten willen dit. Zelf heb ik dat niet in mijn woning, vind ik in Nederland niet nodig, ik zet schermen voor de ramen aan de zuidzijde. Maar als je gasten ontvangt moet je dat wel hebben. Het was eind van de middag, ik lag topless in de tuin op een beschutte plek, dat doe ik vaker bij warm weer, voelt heel lekker. Hij kwam kennelijk uit zijn werk, ik hoorde zijn busje komen, trok mijn zomerjurk aan en liep naar buiten en zei: “leuk dat je er weer bent”.
“Ik vind het ook leuk om weer hier te zijn, mooie omgeving en aardige gastvrouw.” Hij vertelde wat, dat hij nog in de file stond. Toen vroeg ik: “hoe is het verder sinds de vorige keer ?” “Werk en zaken gaan goed maar privé iets minder, het is uit met vriendin, we pasten toch niet echt bij elkaar.” Mijn hart maakte een sprongetje, maar ik zei: “Wat jammer nou, jij vindt vast wel weer een ander.” “Ach ik zie wel” zei hij. Ik gaf hem de sleutel en hij ging douchen.

Dus ik ging naar de beschutte plek, trok mijn jurkje weer uit en vlijde me weer neer. Even later stond ik op om iets te pakken en zag hem in zijn blote bovenlijf in de tuin staan, wat verder achter zijn kamer waar de meeste gasten niet komen, ik had hem niet zo snel verwacht, ik dacht dat hij ging douchen. En hij zag er niet verkeerd uit voor een vijftigplusser, geen buikje. Maar hij zag mij ook topless van dat afstandje, dat merkte ik. Even later klopte hij bij mij aan, leuk gekleed in korte broek en zo’n overhemd met korte mouwen en zei: “Sorry dat ik je bespiedde daarnet, ik schond je privacy door verder de tuin in te lopen”. “Geeft niet, is mijn fout, ik zat even niet op te letten, en van jou vind ik het niet erg, jij bent geen type van een vies mannetje. Ik ben daar makkelijk in, als er niemand is (althans nu bleek ik dat verkeerd in te schatten) zit ik vaker topless met warm weer”. We kletsten nog even door en hij complimenteerde de mooie tuin en de aankleding van mijn huis, maar toen zei ik: “Ik moet zo weg naar een vriendin, morgenavond ben je er toch nog ?” “Ja” “Kom dan gezellig bij mij wat drinken.” Hij nam de uitnodiging graag aan.

Ik ging naar mijn vriendin en vertelde haar over Pieter, die leuke man van vorig jaar dat hij nu geen vriendin meer heeft. Ze zei toen meteen van ‘grijp je kans’ en dat meende ze serieus. Dat motiveerde om er werk van te maken. Ik had hem al uitgenodigd thuis, al zou ik dat anders ook gedaan hebben als hij haar nog wel had. Maar nu liggen de kaarten anders voor mij. Vragen als ‘wil ik wel een vriend ?’ of  ‘wil ik wel intimiteit met hem ?’ gingen door me heen, maar ik vond hem erg aantrekkelijk. Ik dacht: niet teveel nadenken, maar er gewoon een gezellige avond van maken zonder verwachtingen. Teveel nadenken is een fout die veel vrouwen (en mannen) maken als je iemand die heel leuk is tegenkomt. En ik ging de volgende dag gewoon naar kantoor, ik had een belangrijk overleg waar je elkaar toch echt persoonlijk moest zien en het werd een drukke dag.

Intussen waren Pieter’s gedachten ook van ‘wat een leuke vrouw, ik weet dat ze alleen is’, en verheugde zich op die avond, maar verwachtte eveneens niks meer dan een vriendschappelijke gezellige avond. Hij ging gewoon zijn werk doen, installatiewerk in een nabij gelegen fabriek, wat hij erg leuk vond en daardoor dacht hij niet eens aan die leuke gastvrouw Manja. Hij ging daarna met een paar collega’s eten in een restaurant en kwam pas na achten weer bij haar huis en douchte zich en deed hetzelfde leuke overhemd en korte broek aan, om daarna bij haar aan te bellen.

Ik had een leuke zomerjurk aangetrokken, maar absoluut niet iets verleidelijks, al had ik er vanwege de warmte alleen een string en geen bh er onder, maar daar zag je niks van. Om op voorhand al verleidelijk of uitdagend te kleden kan net zo goed verkeerd vallen. Nee, ik ben niet zo een om met warm weer met een jurkje te lopen waar de tieten zowat uit rollen. Mocht het zich aandienen, kan ik alsnog mijn verleidingskunsten tonen, dat heb ik in het verleden succesvol gedaan toen ik nog een vriendje had. Daar ben ik best goed in, al zeg ik het zelf.

Hij klopte op de deur en toen ik open deed had hij een plantje bij zich voor mij. “Wat lief van je dat je daaraan denkt” en ik omhelsde hem en kuste hem op de wang. “Ja ik weet dat je daarvan houdt”. Het was al half negen maar nog licht, dus we gingen buiten zitten op mijn terras en hij was verbaasd over mijn mooie inrichting. Ik pakte de fles wijn en schonk voor ons beiden in en we hadden het over zijn werk en ook over mijn werk. Dat we een order aangenomen hebben die veel oplevert en daarover overleg hadden gehad. We hadden een geweldige klik en gesprekken liepen heel vlot. We vertelden elkaar onze interesses en persoonlijke dingen. Inmiddels was het een uur verder en elk drie glazen wijn verder, ik voelde me al licht aangeschoten. Het begon donker te worden, ik stak een paar kaarsen aan binnen en we gingen binnen zitten. We hadden het toen over de muziek, waarbij er overeenkomsten in onze smaken waren. Ik liet wat horen en hij vond het leuk en we hebben heel wat oude herinneringen opgehaald uit de tachtiger en negentiger jaren. Bij leuke liedjes stond ik op en ging dansen en trok hem mee en merkte dat ik hem graag aanraakte, wat hij niet afwees.

Toen kwam er een heel oud liedje (Je t’aime van Jane Birkin) en kon ik de verleiding niet weerstaan om tegen hem aan te kruipen en langzaam te dansen. Hij was veel langer maar ik legde mijn handen bij zijn nek. En ik merkte dat zijn handen over mijn billen gleden wat mij rillingen gaf. Daarop trok ik hem nog dichter tegen mij aan en gelukkig kwam er nog een langzaam liedje en zag zijn hoofd naar het mijne gaan en onze monden naderden elkaar. Hij vroeg toen zachtjes “Kan dat wel ?” Ik zei: “we zijn aan niemand verantwoording schuldig, als het goed voelt is er toch niks mis mee ?” waarop hij mij voorzichtig op mijn mond kuste en ik met mijn tong antwoordde. Dus zo stond ik met een gast in mijn zitkamer te tongen en hij zoende lekker. We gingen weer zitten want ik wilde het niet uit de hand laten lopen en dat wilde hij ook niet, al zei mijn gevoel wat anders, ik zou zo zijn kleren van zijn lijf willen rukken. Hij zei toen; “morgen heb ik mijn laatste dag hier en moet ik goed uitgeslapen zijn dus vind je het heel erg dat ik weer naar mijn kamer ga ?” Ik dacht “ja dat vind ik” maar zei “nee natuurlijk niet. Morgen heb ik vrij en ik zou het leuk vinden als je nog even langs komt morgen na je werk.” Hij zei: “Ja, gezellig, we kunnen het goed vinden met elkaar.” Toen ik wegging hebben we weer even flink gezoend en ging hij slapen.

Die nacht erna moest ik aan hem denken en fantaseerde ik zelfs over hem en bedacht, als het er van komt, dat ik dan meer wil met hem.

Manja

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Marianne 29 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *