— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afstuderen op BDSM opdracht.

Ik volgde een opleiding voor seksuoloog en zat in mijn laatste jaar. Ik was vrijgezel en had door de studie onvoldoende tijd om een vaste relatie aan te gaan. Toen ik de opdracht voor mijn afstuderen in ontvangst nam werd ik wel even wat zenuwachtig. Ik moest een studie verrichten met als onderwerp: ‘BDSM, waarom zouden mensen dat willen?’ Natuurlijk had ik er wel eens wat over gehoord en gelezen maar ik had tot nu toe nooit het gevoel gehad dat ik daar iets mee wilde. Zowel seks met mannen als vrouwen was mij niet onbekend maar dit was een onbekend terrein. Maar nu moest ik toch met dat onderwerp aan de slag.

Ik begon een aantal boeken te zoeken in onze bibliotheek om meer over het onderwerp te weten te komen. Na het doorlezen daarvan was het tijd voor wat meer veldwerk. Ik plaatste een advertentie om wat mensen te vinden die actief aan de BDSM doen en bereid waren om aan mij over hun bevindingen te vertellen. Ik kreeg een reactie van een meesteres. Zij gaf aan al jaren een studio te runnen en hier de wensen van haar subs te laten uitkomen. Ze nodigde mij uit om een keer haar studio te komen bekijken. Daar maakte ik maar wat graag gebruik van, want zo kon ik wellicht meer te weten komen en het was niet eenvoudig om aan goede info te komen.

Op een woensdagmiddag ging ik naar haar toe. Op mijn aanbellen werd de toegangsdeur van een benedenwoning geopend door een vrouw die zich voorstelde als Saskia. Zij had een korte leren rok aan, zwarte nylons met laarzen en een rode satijnen blouse die haar boezem prachtig etaleerde. Ook was haar make up sterk aangezet. Ze verwelkomde mij en vroeg mij haar te volgen. We liepen een keldertrap af en kwamen in haar studio. Ik keek mijn ogen uit van alle BDSM attributen die zij daar had staan en liggen. Een bondagegedeelte met een stelling van steigerpijpen hing vol met touwen en riemen, er hing een vastbindkruis aan de muur, en er stond een onderzoeksstoel met daarnaast een kar waarop diverse attributen klaar lagen voor gebruik. Ik zag tepelklemmen, een paar eendenbekken, radeerwieltjes, wasknijpers en kettinkjes met knijpbekjes op de kar liggen.

Saskia haalde wat te drinken waarna wij samen gingen zitten in een hoekje van haar studio. Ik legde haar uit dat ik met een eindonderzoek bezig was met de opdracht: BDSM, waarom zouden mensen dat willen? Ik vertelde haar dat ik hiermee hoopte af te studeren. Zij gaf aan het geweldig te vinden aan mijn onderzoek mee te mogen werken. Ik vroeg haar hoe zij met BDSM in aanraking was gekomen. Ze vertelde dat zij er via een vroegere vriend in was beland. “En eenmaal in aanraking geweest bleef het mij trekken. Ik kwam er achter dat ik heel dominant ben aangelegd en krijg een heel lekker gevoel bij het domineren van subs”. Hierna legde zij mij uit waarvoor de gereedschappen in haar studio dienden.

“Heb jij nooit behoefte gevoeld om eens met BDSM te gaan experimenteren?,” vroeg Saskia. Ik antwoordde dat ik het krijgen van tikken op mijn billen beslist niet spannend vond. Saskia legde mij hierna uit dat ik een verkeerd beeld had van BDSM. Het gaat niet om die tik maar om het totale spel van macht en onmacht. “Als je aan het kruis wordt vastgezet in je blootje heb je geen macht meer en kan een ander alles met je doen. Jij bepaalt dan niet meer hoe het gaat maar die ander juist wel. Mits die ander het spel goed speelt is het voor degene die vastgebonden staan en geweldig spannend spel. Natuurlijk hoort bij zo’n spel een aantal afspraken. Eén ervan is het codewoord. Wanneer een sub wil stoppen is het uitspreken van het codewoord voldoende om het spel direct te laten stoppen”. “Daarom is het belangrijk dat de dominant en de sub elkaar kunnen vertrouwen. Wie zich zo maar overgeeft aan een persoon die hij of haar niet kent loopt grote risico’s.”

Ik gaf aan dat voor mij de BDSM zeker nog een hoop vragen opriep. “Zou je een sessie van mij bij willen wonen?”, vroeg Saskia. “Dat wil ik zeker wel, want daar kan ik een hoop van leren schat ik in”, antwoordde ik. “Dan moet je alleen wel andere kleding aan, zodat ik je voor kan stellen als een collega, anders wijk je te veel af. Heb je iets spannends wat je aan kunt doen?”. Ik moest hierop helaas ontkennend antwoorden. “Kom maar even mee naar boven dan zoeken we wel even iets uit. Ik heb zat spullen en daar zit vast wat voor je bij.” Saskia nam me mee naar haar slaapkamer en trok her en der wat kleding uit de kast. Een kwartiertje later stond ik voor het eerst gekleed als een strenge meesteres. Ik had zwarte lieslaarzen met enorme hakken aan, een paar hold up’s, een kort leren rokje, een zwart open kruis slipje en een doorschijnend hemdje. Ik keek in de spiegel en voelde een zekere trots opkomen. Zo had ik mij nog nooit gekleed. Ook voelde ik mijn kruis langzaam nat worden bij het zien van mij in deze outfit.

“Nu nog even de make up dan ben je er klaar voor.” Ik bracht mijn mascara en oogschaduw veel forser aan dan normaal. Vuurrode lippenstift en idem nagellak maakte de outfit compleet. “Ik krijg over een half uur een jonge sub, je mag kijken en wellicht vraag ik je om mij even te assisteren”. Ik moet bekennen dat dat half uur tergend langzaam voorbij ging. Ik keek wel drie keer in de spiegel en stond versteld van de metamorfose die ik had ondergaan.

De sub die met Saskia naar haar studio kwam schatte ik op een jaar of vijfentwintig. Ze was gekleed in een korte rok en een witte blouse. Haar benen gehuld in nylon stonden in een paar hoge zwarte pumps. “Zo, zei Saskia, heb je gedaan wat ik je de vorige keer heb opgedragen?” “Ja, meesteres, ik heb mijn slipje thuisgelaten en ben met de tram naar hier gekomen.” “En was dat spannend?” “Ja, meesteres”, antwoordde de vrouw. “Kom maar eens hier staan dan zal ik het zelf controleren”, zei Saskia. De vrouw ging in het midden staan en ik zag dat Saskia haar onder haar rokje voelde. “Zo, dat voelt al goed nat aan”, zei Saskia. “Ja meesteres”, antwoordde de vrouw. Saskia ging door met het voelen tot ze de opdracht gaf: “Uitkleden en alleen je nylons en pumps aanhouden”.

Even later stond de vrouw naakt in het midden. Saskia maakte twee boeien aan haar armen vast en takelde de armen vervolgens aan een touw omhoog. Toen begon ze weer aan het kruis van de vrouw te voelen en vingerde haar zachtjes terwijl ze de opdracht kreeg om niet te kreunen. Kennelijk was de hand van Saskia te lekker bezig want even later kreunde de vrouw toch ondanks het verbod. “Je weet wat dat betekent hè?” “Ja meesteres, maar het was ook zo lekker.” “Je krijgt tien klappen met de flap en ik wil dat je ze mee telt.” “Ja meesteres”.

Ik keek vol spanning naar Saskia die vanaf de tafel een leren flap pakte die erg leek op een tafeltennisbadje maar dan van leer. Ze liep met de flap in haar hand richting de vrouw en ik zag dat ze om haar heen liep en met haar hand zachtjes over de billen van de vrouw streelde. Ik verwachtte dat Saskia de eerste klap ging uitdelen maar tot mijn verbazing kwam er nog steeds niets. Wel streelde ze voortdurend over haar billen en kneep eens aan de kut van de vrouw die dat kennelijk best fijn vond. Toen kwam onverwacht de uithaal. Ik hoorde de flap op de bil van de vrouw landen en zag dat deze rood begon te kleuren. De vrouw riep: “Een”! Weer begon Saskia de geslagen bil van de vrouw te strelen. Er volgde een tweede klap die volgens mij harder aan kwam dan de eerste. Ik keek naar het gezicht van de sub en zag dat ze terwijl ze twee riep haar ogen sloot. Irma voelde nogmaals aan de kut van de vrouw en hoorde dat ze riep: “Zo word je zo blij van die klappen. Je bent nog natter dan zojuist.” De vrouw opende haar ogen en antwoordde: “Ja meesteres, het is heerlijk”. De rest van de tien klappen werden door de vrouw ontvangen met als resultaat dat haar beide billen compleet rood kleurden.

Toen vroeg Saskia aan de vrouw: “Wil je nog een hoogtepunt?” “Ja graag,” antwoordde de vrouw die nog steeds met de armen omhoog stond. Irma pakte hierop een grote vibrator en ging achter haar staan. Ik zag dat ze de vibrator tegen het kruis van de vrouw aan drukte. Toen wenkte Irma mij en gebaarde dat ik het over moest nemen. Ik pakte de vibrator over en ging achter de vrouw staan om haar vervolgens te verwennen. Het duurde maar even, voordat de vrouw hevig stond klaar te komen.

Irma maakte haar daarna los. “Ga je maar aankleden en kom dan weer terug”, zei Irma. Een minuut of vijf later kwam de vrouw compleet gekleed weer terug. Irma legde uit wie ik was en vroeg of zij aan mijn onderzoek wilde meewerken. Zonder enige restrictie wilde zij dat doen. Ik liet de vrouw vertellen hoe zij de behandeling van daarnet had ervaren. “Het was zalig. Dat begon al met de opdracht dat ik in een kort rokje zonder slipje naar mijn meesteres moest komen. U moet eens weten hoeveel moeite het kost om zo door de stad te moeten gaan. Ik weet dat ik van Irma niet vochtig mag worden maar het is haast onmogelijk om dat niet te worden als je zo door de stad moet gaan en later door haar aan je kruis wordt gevoeld. De tikken met de flap zijn altijd heerlijk. Het brengt mij terug naar mijn jeugdherinneringen waarbij ik altijd als ik stout was geweest een paar tikken voor mijn billen kreeg. De opbouwende spanning dat je weet dat je een tik gaat krijgen maar niet wanneer zorgt voor de opbouw van een enorme spanning in je lichaam. Zodra de flap op je bil landt en je de pijn voelt verspreiden over je lichaam ontstaat er een heerlijk gevoel dat ik nauwelijks kan beschrijven maar waaraan ik zo langzamerhand verslaafd ben geraakt. Wanneer meesteres Irma mij vastzet en mijn armen omhoog takelt krijg ik een heel machteloos gevoel. Ik kan zelf niets meer doen en zij bepaalt alles voor mij. Ook dat gevoel is heerlijk. Ik weet dat ik aan het einde altijd een hoogtepunt van haar krijg maar soms moet ik er heel lang op wachten omdat zij andere plannen heeft. Na zo’n sessie ben ik weer als herboren”.

Toen het interview ten einde was ging de vrouw met haar opdracht om zonder slipje te reizen weer naar huis. Irma vroeg hoe ik het gevonden had. Ik gaf aan, dat de woorden van de vrouw mij nog steeds door het hoofd schoten. “Het is dus kennelijk heel fijn om gedomineerd te worden”, gaf ik aan.

Irma zei: “Misschien moet je het eens zelf ervaren dan kun je veel beter oordelen”. Ik twijfelde even maar begreep dat ik nu de kans had om het zelf te ervaren en zei daarom ja. Die middag werd ik door Irma bekend gemaakt met iets dat ik nog nooit had ervaren. De vrouw had gelijk gehad dat het opbouwen van spanning tussen de sub en de meester een heerlijk gevoel geeft. Na de eerste introductie volgden er nog een paar sessies bij Irma. Ook mocht ik als assistente een paar verschillende sessies bijwonen. De onderzoeksopdracht waar ik eerst niet echt blij van was geworden bleek achteraf een schot in de roos te zijn. Ik ontdekte dat mijn vooroordelen jegens BDSM niet klopten en dat je heel veel plezier en genot kunt halen uit het spel.

Inmiddels is mijn scriptie klaar en mag ik deze eerdaags verdedigen voor de examencommissie. Ik weet zeker dat ik voldoende gemotiveerd ben om ‘BDSM, waarom zouden mensen dat willen?’ afdoende te beantwoorden. Ik vrees dat ik, nu ik er meer van ben gaan begrijpen, mij ook aan dit spel ga overgeven.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Edwin 05 dec 2023
  2. Fenna 05 dec 2023
  3. Marianne 05 dec 2023
  4. Hans 06 dec 2023
  5. Fenna 06 dec 2023
  6. Marianne 06 dec 2023
  7. Fenna 07 dec 2023
  8. Marianne 08 dec 2023
  9. Fenna 10 dec 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *