— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De sieraden foto’s en het oude klasgenootje

Als freelance fotograaf maak ik wel eens foto’s van mensen, gewoon voor de lol, maar ik verdien er ook geld mee. Ik ben Ben, een man van middelbare leeftijd en ben verder vrij. Momenteel heb ik geen vriendin, maar laatst kwam ik Saskia, een oude verliefdheid van school tegen. Dat was nooit wederzijds, afgezien van een paar keer zoenen op een schoolfeest wat ons destijds overigens goed beviel. Maar het was leuk elkaar weer te zien en we hadden meteen leuk contact. We dronken wat in de kroeg en ze vertelde dat ze sieraden maakte als beroep, maar ook haar levensverhaal.

Ze zag er zelfs beter uit dan vroeger op school, haar nu helemaal grijze haren stonden erg mooi. Ik zou zo weer verliefd op haar kunnen worden, maar dat zei ik uiteraard niet. Destijds kon ik haar niet krijgen, ze was erg populair onder de jongens. Dat kwam mede omdat ze nogal grote borsten had. immers welke man of jongen vindt dat niet leuk ? Ze had toen weliswaar een vast vriendje, al zoende ze soms wel eens met anderen. En soms ook met mij, waardoor ik hoop kreeg. Het ging echter kort na school weer uit met hem en toen heeft ze nog een paar relaties en scharrels gehad. En toen heb ik het contact met haar verloren.

Maar dezelfde Saskia vertelde dat ze nu, veertig jaar later, een rustiger leven had. Het edelsmeden beviel haar goed en momenteel had ze geen vriend en dat wilde ze even zo houden, omdat haar laatste vriend haar bedonderd had. Ze wilde foto’s laten maken van haar sieraden en kwam ze weer voor een fotografeersessie bij mij in de studio. Onbewust nam ik haar op, ze had immers best strakke kleding aan waardoor haar flinke borsten goed tot uitdrukking kwamen en dat merkte zij. Ze vroeg “Kun je het zien ? Ze zitten er nog aan hoor. Alle mannen zijn hetzelfde, ze zien een stel tieten en ze worden geil”. Ik voelde me betrapt en dat merkte zij, waarop ze zei: “je hapt weer, was maar een geintje, natuurlijk vind ik dat leuk, zo werkt dat gewoon, je wil toch graag gezien worden ?”

Maar we wilden de foto’s maken van haar sieraden, dat hadden we nog tegoed. Dus er werden vele foto’s gemaakt en bekeken en bewerkt op mijn grote iMac. Nadat we dat deden, kletsten we eerst over het maken van sieraden. Daarna over onze herinneringen en levensverhalen. Het was erg gezellig, maar ik merkte dat ik haar best zou willen, al liet ik dat haar niet merken. En ze vond mijn woning ook gezellig.

Toen ze weer weg was dacht ik hoe ik het aan moest pakken als we weer afspraken. Ik herinnerde me nu weer dat ik destijds zelfs haar stiekem in haar blote bovenlijf getekend had. Ik wilde die tekening eens opzoeken in mijn oude school herinneringen. Na even zoeken vond ik die inderdaad in een oude schoolagenda uit 1978, we waren toen nog maar zeventien. Ik had haar borsten best mooi uitgetekend vond ik zelf, als het ervan komt laat ik die zien, ik denk dat ik dat wel durf.

Binnen een week spraken we weer af, nu bij haar thuis en nam die oude agenda mee. Ze liet me haar studio zien, ik vond dat erg interessant, ze had allerlei fijn gereedschap en had zelfs twee walsen om plaat en draad te walsen, en ze smolt ook haar goud en zilver zelf, zowel met de propaanbrander en een smeltbakje, maar ook met een elektrisch Kanthal oventje waar je een kroesje met metaal in zet, heel interessant allemaal. Er lagen enkele sieraden die nog niet af waren. Ze liet me zien hoe ze goud soldeerde en het polijstte. Ze had een afgeronde opleiding voor edelsmid in Schoonhoven.

Nadat ze mij haar studio liet zien hadden we weer lange gesprekken. Het voelde als een soort date, maar waarschijnlijk zag zij dat niet zo. Het voelde van de ene kant alsof ik een nieuw iemand had ontmoet, maar ik kende haar al ruim veertig jaar. Ook al had ik haar al die tijd niet gezien, het was toch heel vertrouwd. We hadden het over haar populariteit onder de jongens. Ik vroeg met enige angst hoe ze zou reageren: “je hebt nog steeds aardig grote he ?” Zij: “ja, maar ze beginnen wel te hangen als je over de zestig bent”. Ik: “welnee, ik zie het niet, je ziet er goed uit!” Zij: “je zou ze wel willen zien hè ? Maar dat doe ik niet.” Wat ik niet meer dan normaal vond. Ik: “wacht even” en pakte de oude agenda en liet die haar zien wat ze erg leuk vond, met al die namen van leraren en klasgenoten er in.

Verder zei ze: “Je kon toen goed tekenen herinner ik mij, kun je dat nog ?” “Ach een beetje”, en ik bladerde zenuwachtig verder in de agenda en de tekening van haar verscheen. “Hele mooie naakt tekening, dat ben ik toch niet ?” Ik werd rood en zei: “ja toch wel ik fantaseerde over jou”. “Eerlijk gezegd klopt die heel aardig, maar nu niet meer, ben geen zeventien meer, mijn tieten zijn niet zo mooi meer.” Ik zei toen: “is dat echt zo, je ziet er zo goed uit”. Zij: “vooruit dan, dit blijft tussen ons”, en ze deed in een mum van tijd haar trui en bh even omhoog nog voordat ik iets kon zeggen. Ik was verbaasd dat ze er zo goed uitzag. Flinke volle borsten met rechtopstaande tepels waar ik graag aan zou willen zitten. Ik voelde een harde stok in mijn broek.

Ik: “jij laat ze toch echt zien ! En je ziet er erg goed uit en ze hangen helemaal niet en je lijkt wel degelijk op die tekening van veertig jaar geleden !” Zij: “normaal doe ik zoiets uiteraard niet. Maar bij mensen die ik ken en goed contact mee heb en de gelegenheid doet zich voor, waarom niet ? Ik ben daar heel makkelijk in. En sinds een paar jaar geleden toen een vriendin van mij borstkanker had, ben ik blij dat ik gezond ben en nog een mooi lichaam heb en wil ervan genieten zolang het duurt, dus ik hou het goed bij”.

Ze fatsoeneerde zichzelf weer, ik vond het heel wat dat ze zo haar borsten aan mij toonde. De vertrouwdheid van onze gesprekken en dit voorval maakte me alleen nog meer gemotiveerd om achter haar aan te gaan, maar ik liet vooralsnog niks merken en we dronken wat en kletsten wat over van alles. Daarna ging ik weer naar huis. Toen ze me uitliet omhelsde ze mij en gaf een paar ‘nette’ kusjes op de wangen. Ik verwachtte niks van haar op amoureus of erotisch gebied, anders had ze wel meer aan mij laten merken.

We spraken een week later weer af bij haar thuis, ik zou nog een paar foto’s maken van haar studio. Toen ze opendeed had ze zo’n yoga broek aan en een trui met zo te zien geen bh er onder. Haar figuur kwam goed tot uiting, wat ik wel leuk en sexy vond. Maar dat probeerde ik niet te laten merken. Ze bood me wat te drinken aan en ik maakte foto’s van haar apparatuur en studio en ook toen ze bezig was een zilveren armband te maken. Vervolgens bekeken we de foto’s op haar iMac en ging een beetje dicht tegen haar aan zitten zodat ik haar net raakte, wat ze liet gebeuren. Toen ze me bedankte omhelsde ze mij, maar dat kon gewoon vriendschappelijk zijn. Ze was ook erg amicaal. Maar toen ze mij wat te drinken aanbood, ging ik achter haar staan en dacht: ‘nu is mijn kans’. Ik pakte heel voorzichtig haar heupen en ze liet het kennelijk toe.

“Ben je een beetje zenuwachtig ? Bij mij hoef je dat niet te zijn hoor, wees maar lekker jezelf, net als vroeger”, zei ze. Dat moedigde mij aan en ik hield vervolgens mijn mond heel dicht achter haar nek. Daarop deed zij haar nek even naar achteren zodat mijn mond haar nek raakte waarna ik een hele zachte kus in haar nek gaf. Daarna pakte ze een fles wijn, schonk de glazen in en we klonken op de gezellige avond, dronken wat en kletsen wat bij. Ze vertelde over haar laatste vriendje dat dat al weer een jaar geleden was en in de tussentijd nauwelijks iets gehad had, alleen een paar korte termijn scharrels.

We zaten op haar bank, zij een beetje schuin waarbij haar voeten (ze was op blote voeten) af en toe mijn benen raakten, was dat bewust ? Zij zei: “oude herinneringen komen weer op en het voelt niet verkeerd. En ik heb je allang door, ik zag je wel kijken naar mijn lijf toen ik je binnenliet, je hebt allang gezien dat ik niks onder mijn truitje heb.”. Ik schaamde me een beetje en zei: “sorry was niet de bedoeling.” Zij: “hap toch niet zo, natuurlijk is dat niet zo, je hapt nog steeds, net als vroeger op school.” Ik zei niks maar knikte alleen.

Zij: “Toen je vorige week hier was, ik zei het je niet, merkte ik al dat ik het heel leuk had met jou. Uiteraard laat ik niet zomaar mijn tieten aan bekenden of vrienden zien, maar ik voelde dat ik dat bij jou kon. Nadat jij weg was, fantaseerde ik over jou”. Ik: “als ik vragen mag, wat dan ?” Zij: “daar ben je zeker nieuwsgierig naar”, waarop ze tegen mij aan kroop. Daarop omhelsde ze mij en begon te zoenen en dat werd heel stevig en wild, wat ik erg lekker vond. Ik had deze actie niet verwacht maar ik vond het erg leuk. Toen ik mijn hand onder haar truitje wilde leggen zei ze: “trek je T-shirt maar uit” Ik deed dat en vond het erg spannend en ze zei: “jij ziet er ook niet verkeerd uit”. Waarop ze mijn bovenlijf begon te strelen en kussen en even mijn tepels likte en vroeg: “vind je dat lekker?” Ik zei dat dat niet bijzonder was waarop ze zei: “dat is bij meer mannen niet zo, maar de mijne zijn wel heel gevoelig en erogeen”. En toen trok ze haar truitje uit en schuurde haar tieten tegen mijn bovenlijf om vervolgens een tiet naar mijn mond te brengen. Ik begreep de hint en begon er voorzichtig aan te likken. Eerst om de tepel heen en daarna aan de tepel zelf te zuigen, waarop ze genotsgeluiden maakte.

“Hmmm wat doe je dat goed”, zei ze waarop ik er harder aan zoog om vervolgens hetzelfde te doen met haar andere tiet. Intussen wreef ik met een hand over haar bovenbeen steeds verder naar boven om vervolgens te vragen: “mag ik?”. “Ja natuurlijk”, om dan mijn hand in haar broek te steken en voelde dat ze er geen slip onder had, wat ik zei. Zij: “ja ik moet toegeven dat ik dat expres heb gedaan want ik voelde dat er nadat we de foto’s die we gemaakt hebben van mijn atelier, er wat ging gebeuren tussen ons.” Ze was gladgeschoren van onder en het was allemaal nat, voelde ik. Intussen deed ze haar broek uit en was helemaal naakt. Haar figuur waar ik veertig jaar geleden van droomde zag ik nu en ze zag er echt goed uit zeker nu ze zestigplusser was. Uiteraard had ze de plooitjes en andere ‘foutjes’, maar dat is de leeftijd, zelf heb ik ze ook.

Haar genotsgeluiden werden luider als ik daar voelde waarop ze zei met zwoele stem: “ga verder ik word er erg opgewonden van”. Dus ik likte en zoog haar tepels terwijl ik met mijn hand haar vingerde en we afwisselend weer stevig zoenden. Toen knielde ik voor haar tussen haar benen om vervolgens mijn hoofd tussen haar benen te brengen, waarop ze zei : “dat lijkt me heel lekker als je me van onderen likt”. Daarop legde ze haar benen over mijn schouders en ik begon haar van onderen te likken. “Wat voelt dat lekker”, zei ze. Ik streelde intussen haar tepels die al erg hard waren, waarop ze zei: “je mag er wel in knijpen”, wat ik voorzichtig deed. Ze kreunde steeds luider en na enige tijd zei ze “ik kom” en dat was goed voelbaar ook voor mij.

Het was al ruim een uur verder. “Wat een heerlijk orgasme, al jaren niet meer gehad”, zei ze. “En met die scharrels dan?” “Die deden het niet zo lekker als jij.” “Dank je, daar drinken we wat op”, zei ik en we namen nog een glas dat zij inschonk. Mooi om haar in haar nakie de wijn te zien inschenken. Ik voelde me bijna schuldig omdat ik mijn broek nog aan had. Na wat bij gekletst te hebben en weer een glas leeggedronken te hebben zei ze: “ik heb weer zin, ik wil jou doen”. Ik zei dat dat een goed idee was waarop ze even een condoompje haalde. Toen ze terugkwam zei ze: “nu ben ik. Het is niet eerlijk, jij ook je kleren uit en op de bank zitten”, wat ik deed. Ze ging tussen mijn benen zitten en streelde mij harde worst en nam die even in de mond. “Pas op, als je zo doorgaat, komt er wat uit”. Ik stond immers al op springen. “Ja, ik wil liever dat je in mij klaarkomt” zei ze. Daarop deed ze het ballonnetje bij mij om en kroop op mij en begon me te berijden en heel wild te zoenen. Op dat moment schoven haar flinke tieten tegen mijn bovenlijf en kletsten er tegen aan. Wat een heerlijk gevoel was dat. Terwijl ze me bereed, vingerde ze zichzelf wat ik al heel geil vond. Toen zei ik: “ik hou het niet meer” waarop ze zei: “laat maar komen, ik zit er ook tegenaan”. Toen kwamen we bijna tegelijk klaar. We spraken vaker af en we hadden dan vaak weer, naast de gewone dingen, weer heerlijke seks. Na meer dan 40 jaar was de droom uitgekomen.

Ben

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *