— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nieuwe relatie opdoen

Ik had een hotel weekend in Limburg geboekt om eens lekker uit de drukte van de Randstad weg te zijn. Vrijdagmiddag checkte ik in. Ik was benieuwd wat voor een kamer ik zou krijgen. Dat viel me niets tegen. De kamer was lekker ruim en had een uitstekend tweepersoonsbed. Ook de badkamer was ruim bemeten. Ik pakte mijn koffer uit, trok een leuke jurk met hakken aan en ging vervolgens naar beneden voor het diner. Het restaurant was stijlvol en het eten formidabel. Hier werd nog voldoende aandacht besteed aan de kwaliteit van het eten. Ik kreeg een tafeltje aangewezen aan het einde van de eetzaal waardoor ik een uitstekend overzicht had.

Plotseling zag ik een man binnenkomen die naar een tafel schuin tegenover die van mij werd gedirigeerd. Wat een knappe man was dat. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Ik zwijmelde. Het voorgerecht werd geserveerd en ik genoot met volle teugen van al het lekkers. Terwijl ik een stukje eten in mijn mond stopte en naar hem keek zag ik dat hij mij recht aankeek. Ik sloot mijn mond en lachte vriendelijk naar hem. Even later betrapte ik de man weer op het mijn kant uitkijken. Hij nam mij op van mijn pumps tot mijn kruin. Ik lachte weer terug, waarbij hij zijn glas hief. Na het hoofdgerecht waarbij wij steeds naar elkaar zaten te flirten genoot ik als laatste van mijn dessert. Ik schepte een hapje slagroom van mijn dame blanche en bracht die subtiel naar mijn mond. De man volgde iedere hap die ik nam.

Nadat ik mijn diner had beëindigd liep ik richting kamer terug. Bij het passeren van de man zag ik dat hij mij met zijn mooie ogen aankeek en glimlachte. In mijn kamer aangekomen keek ik in de info map die op mijn kamer lag. Ik kon vrij gebruik maken van de sauna en het zwembad. Dat leek mij wel wat. Eerst checkte ik mijn mail. Een vriendin nodigde mij komend weekend uit voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Dat leek mij wel wat dus beantwoordde ik haar dat ik van de partij zou zijn. Een andere vriendin vroeg mij hoe het nu met mij ging. Ik had een maand geleden mijn relatie beëindigd toen mijn vriend bekende vreemd te zijn gegaan. Ik antwoordde haar dat ik langzaam weer begon aan het normale leven en net een hele mooie man had gezien in het restaurant. Ze antwoordde direct om mij aan te moedigen om met hem aan te pappen. Ik zei dat ik wel zou kijken. Daarna kleedde ik mij uit. Ik had een maand totaal geen seks gehad en merkte dat ik er weer aan toe was. Ik besloot om voordat ik naar de sauna ging eerst nog even mijzelf te verwennen. Ik pakte mijn mechanische vriendje uit mijn tas en ging op het bed liggen. Ik dacht nog even aan die knappe man van daar net. Verbazingwekkend snel kwam ik aan mijn eerste hoogtepunt. Ik besloot nog niet te stoppen en ging nog even door. Een tweede en derde hoogtepunt waren mijn beloning. Luid kreunend genoot ik van mijn acties. Ik had de balkondeur toen ik ging dineren open gezet voor frisse lucht en mij niet gerealiseerd dat mijn geluid zo naar het balkon ging en daar door de naburige kamer gehoord kon worden.

Ik pakte mijn spullen, trok mijn badjas en slippers aan en liep richting sauna. Het was stil in het zwembad en de sauna. Ik was de enige aanwezige. Ik besloot eerst maar eens een paar baantjes te trekken. Ik hing mijn badjas op en dook het zwembad in. Heerlijk was het om in het water te liggen. Het vrije gevoel van zonder badkleding aan zwemmen was heel bevrijdend. Ik klom het water uit en droogde mijzelf af. Daarna ging ik richting sauna. Ik spreidde mijn badlaken uit en ging heerlijk op de bovenste plank liggen. Na een minuut of vijf hoorde ik de toegangsdeur van het zwembad slaan. Ik was benieuwd wie er binnen was gekomen. Een minuut of twee daarna ging de saunadeur open. Ik keek en zag dat de knappe man uit het restaurant naar binnen kwam. Hij had een heerlijk gebruind sportief figuur en ook zijn geschoren kruis zag er goed uit. Hij begroette mij en spreidde zijn badlaken uit op de bank die haaks op mijn bank stond. Na een minuut of acht kwam ik overeind en ging op de bank zitten. Hij lag nog steeds op zijn badlaken. Ik keek al zittend nog eens naar dat prachtige lichaam en betrapte mijzelf erop dat mijn kruis begon te tintelen.

De man kwam eveneens overeind en ging zitten. Hij stelde zich voor als Hans. Al snel waren wij met elkaar in gesprek. Hij was net als ik vrijgezel en had een weekend geboekt om er eens even uit te zijn. Het bleek al snel dat wij verschillende raakvlakken hadden. Reden voldoende om meer van Hans te willen weten. Ik ging de sauna uit en dook in het koude dompelbad waarbij mijn lichaam schrok en mijn tepels als stufjes overeind kwamen te staan. Hans die na mij ging dompelen moest het zeker gezien hebben. We namen vervolgens allebei een voeten bad om weer op temperatuur te komen. Ik vroeg hem of hij al plannen had gemaakt voor morgen en zondag. “Nee, ik maak zelden plannen want ik vind het veel leuker om spontaan dingen te ondernemen.” Dat sprak mij wel in hem aan. Ik gaf aan dat ik er net zo in stond en vertelde hem over het uitraken van mijn relatie. Na een paar rondjes sauna besloten we als laatste nog een paar banen te zwemmen. Nog steeds hadden we het hele zwembad alleen. Ik hing even aan de kant en Hans kwam vanaf het midden van het bad onder water naar mij toe gezwommen. Precies voor mij kwam hij weer naar boven. Toen gebeurde het.

Hij begon mij spontaan te zoenen en ik zoende hem gretig terug. Een kwartier lang was het zwembad onze plek. Ik smolt van verlangen naar meer. Toen klommen we eruit en trokken de badjassen weer aan. Ik verzamelde mijn spullen en liep richting kamer. Hans volgde en ik zag dat hij de kamer direct naast die van mij had. “Zal ik zo even je rug afdrogen?”, vroeg hij. “Prima”, antwoordde ik. “Ik leg even mijn spullen weg, dan kom ik er zo aan”. Een minuut of twee later werd er op mijn kamerdeur geklopt. Hans stond daar in zijn badjas en hij had even snel zijn haren gekamd. Binnen tien minuten lag ik op bed en werd ik verwend door mijn knappe buurman. Ik kreeg alle aandacht en hij verwende mij intens met zijn mond. Toen ik luid gillend klaarkwam vroeg ik hem mij te nemen. Daar hoefde hij niet lang over na te denken en ik voelde zijn flinke lul bij mij binnen dringen. O, wat voelde dat heerlijk. Alles wat ik had gemist werd die avond ingehaald. Toen we even lagen na te genieten op bed vertelde hij dat hij mij eerder die avond al had horen klaarkomen toen hij op het balkon had gezeten. Ik realiseerde mij dat hij door het open raam alles had kunnen horen. Wat gênant, dacht ik. “Ik moet zeggen, dat je me behoorlijk op wist te winden met je gekreun”, lachte Hans. “Ik kreeg gewoon direct zin in je”.

We kleedden ons na een poosje weer aan om samen nog wat te gaan drinken in de bar. In een intiem hoekje van de bar konden we ongestoord met elkaar praten. Hij vertelde over zijn seksuele verlangens en vroeg aan mij wat ik graag wilde. We werden steeds intiemer. Na een paar drankjes vertelde ik Hans dat ik vergeten was mijn slipje aan te trekken. “Dat meen je niet”, lachte hij. “Als je me niet gelooft moet je het maar controleren”, lachte ik. Hans liet er geen gras over groeien. Binnen een minuut was hij op onderzoek gegaan en voelde ik zijn onderzoekende hand in mijn kruis, dat alweer flink nat was geworden. Na een laatste drankje vertrokken we naar boven. Ik stelde hem voor om vannacht bij mij te blijven slapen. Daar had hij geen moeite mee maar hij gaf aan eerst nog even langs zijn kamer te moeten. Toen hij zich even later meldde bij mijn kamerdeur zag ik, dat hij twee glazen en een koude fles champagne bij zich had. “We gaan het leven en onze ontmoeting vieren”, lachte hij. De avond ging over in de nacht. De rest van het weekend vulden we samen in met heerlijk eten, zwemmen en seks. Toen we zondag richting huis gingen konden we stellen dat de toevallige ontmoeting op vrijdagavond geleid had tot het krijgen van een fijne relatie. Mijn leven had weer kleur gekregen en het verdriet van de vorige relatie was daarmee verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik zag al uit naar volgend weekend waarbij ik met Hans ging zeilen op het IJsselmeer.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Peter 29 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *