— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Inspiratie in het bos deel 2

We fristen ons op en ik deed weer gewoon nette kleding aan, want onze dochter met schoonzoon en kinderen kwamen binnen een half uur. Ze moesten eens weten. De kleinkinderen bleven een paar dagen logeren dus we konden niks met ons nu verhoogde libido. Maar overdag was het gezellig met de kleintjes, we hadden allebei vrij genomen. Toen ze eenmaal weg waren, regelden we een date waar we wat meer tijd voor elkaar hadden. Ja een date, na dertig jaar huwelijk en ik wilde hem helemaal gek maken. Ik ging naar mijn goede vriendin Anja met wie ik veel deel en had het erover dat ons seksleven weer even enorm oplaaide, omdat we in het bos een jong stel heftig zagen flikflooien. Ze vond het erg leuk voor mij en het idee om een date te regelen met hem een heel goed idee. “Want een opfrisser na dertig jaar kan absoluut geen kwaad.” Zij stelde voor om een make-over te doen, naar de kapper te gaan en mooie kleding te kopen, maar ook iets sexy’s te kopen. Ik vertelde hem niets over dit alles. Toen de kleintjes weg waren en we weer samen waren zei ik: “ik heb een verrassing, ik ga naar mijn vriendin Anja en daarna ben ik er voor jou. Het hele weekend.” Hij vond dat erg leuk en spannend.

Ik ging naar de kapper en Anja ging mee. Mijn haar werd een beetje geverfd en daarna ging ik naar haar. De spullen van Willie.nl waren bij haar gearriveerd. Ik had een mooie lange zwarte jurk gekocht. En deed Ben Wa balletjes in, dat was nieuw voor mij en had Anja mij geadviseerd. Ik moest even wennen, maar het voelde lekker. De lange jurk had een flinke uitsnede aan de zijkant en ik deed er geen ondergoed onder, maar daar zie je normaal niks van, dus ik kon er mee in het openbaar. Ik had een hotel gereserveerd, ergens buiten, met een kamer met ruim balkon en in een bosgebied. Die vrijdagmiddag reed ik naar huis in deze nieuwe outfit om Paul op te halen en hem naar een voor hem onbekende bestemming te brengen. Hij was zeer aangenaam verrast toen hij mij zo zag. “Wat een metamorfose”, zei hij. “Ja en ik heb nog meer. We gaan ergens anders overnachten, meer zeg ik niet, ik heb een klein koffertje klaar met jouw tandenborstel en scheerspullen. Ik heb geen ondergoed aan en neem het ook niet mee. Doe maar iets luchtigs aan, het blijft morgen ook nog warm, maar niet te.” “Spannend, het zal mij benieuwen.” en trok een T-hirt en een korte broek aan, wat ik leuk vond.

Even later stapten we in de auto en ik reed. Het was nog geen half uur rijden en hij was verbaasd toen hij een mooi hotel in een bosrijke omgeving zag. Toen we voor een stoplicht stonden, legde hij even zijn hand over mijn blote bovenbeen onder de jurk. Ik genoot ervan maar zei: “komt straks wel.”

We checkten in en kregen het sleutelpasje. Over de kamer die ik gereserveerd had was hij aangenaam verrast. Een ruime kamer met een balkon, met uitzicht op het bos, maar ook een hoekje waar je privacy hebt. Daar had ik om gevraagd. We zetten onze spullen neer en gingen naar het dinerbuffet, wat erg lekker was in het restaurant. We namen een fles wijn, we hoefden immers niet meer te rijden. We praatten ook na over het logeren van de kleinkinderen en andere familie aangelegenheden. Maar we kregen meer lol en plezier en hij vroeg zachtjes: “Voelt dat niet raar om hier in een restaurant zonder ondergoed te zitten ?” “Nee, eigenlijk niet, ik vind het wel spannend, alleen wij weten het. Na het eten wil ik een stukje lopen buiten in de omgeving.” “Het wordt dan wel donker”, zei hij. “Geeft niet, in schemerdonker hebben we meer privacy.” Hij begreep de hint en we gingen even naar onze kamer. Ik had nog een sexy kort jurkje bij me en zei toen dat ik even naar de wc ging. Daar deed ik dat sexy jurkje aan. We waren door de wijn toch een beetje aangeschoten en toen hij mij zag zei hij: “zo wat zie jij er lekker uit, heerlijk om mijn vrouw zo te zien.” Ja mijn borsten rolden er bijna uit, mijn tepels priemden er doorheen en het jurkje was maar net onder mijn billen, als ik voorover boog kon je mijn kutje zien. Dat deed ik demonstratief even om dat hem te laten zien. We liepen daarna de kamer uit en toen we door de lobby naar buiten liepen moest ik niet voorover buigen. Maar desondanks zag ik mannen (en vrouwen) naar mij kijken. Het kon me niks schelen, bij dit weer, je ziet wel vaker vrouwen er zo bij lopen. Het wond me zelfs een beetje op. Heerlijk, ik voelde me weer als toen we elkaar net kenden en hij kennelijk ook.

We liepen hand in hand en in het bos was het beschut en ik zei: “ik wil lekker stout zijn, net als vroeger”. Toen haalde ik mijn borsten uit mijn jurk en hij trok zijn T-shirt uit. We liepen gewoon verder in ons half nakie en er was verder niemand. Althans, dat dachten we, totdat we een vrouwenstem hoorden. “Zo jullie durven !”. Ik schrok en zag een vrouw wat jonger dan wij met haar hond lopen. Ze had lang golvend donker haar en eveneens een kort zomerjurkje aan, een knappe verschijning. Ik zei toen : “O sorry ik had u niet gezien”. “Geeft niet, zeg maar je en ik ben, zoals je ziet, daar ook makkelijk in. Genieten jullie maar lekker samen.” We raakten aan de praat en vertelden dat dit een speciaal uitje was en zij vertelde dat ze vlakbij woonde. Toen we vertelden over dat we al dertig jaar getrouwd waren en alles weer opleefde, vertelde ze dat haar man en zij meer een broer en zus waren. “Misschien zie ik jullie nog”, zei ze toen ze verder liep. We vonden dit wel leuk dat ze er geen aanstoot aan nam, integendeel, ze leek het leuk te vinden. Dit hele gebeuren was al heel spannend zonder ook maar een seksuele handeling te hebben gedaan. Ik vroeg hem toen, quasi voor de grap: “Zou je het met een vrouw erbij willen?” “Zo een als zij lijkt me wel lekker, maar aan jou heb ik genoeg.”

Ik merkte dat ik niet helemaal afwijzend tegenover dat idee stond. Maar eerst wilden we lekker samen genieten zoals comfortabel flikflooien in onze mooie hotelkamer met balkon. We liepen terug en fatsoeneerden ons en bestelden champagne op de kamer. Eenmaal op de kamer deden we onze kleren uit en gingen naakt op het bed liggen en begonnen passioneel te zoenen, totdat er werd geklopt. Ik trok een badjas aan en nam de champagne aan en schonk twee glazen in. Ik trok de badjas weer uit en vervolgde het zoenen. Daarna klonken we de glazen en vervolgens goot Paul een beetje over mijn borsten heen en begon het op te likken, wat ik heel apart vond. Om daarna een beetje over mijn schaamstreek te gieten en dat op te likken, waarna zijn tong de weg vervolgde in mijn kutje. Hij bewerkte mijn clitje, waardoor ik erg opgewonden raakte. Ik deed dat ook bij zijn harde pik en begon hem te pijpen, wat ik heel lang niet gedaan had. Maar ik was weer zo geil dat ik dat gewoon deed. We lagen toen in standje 69 op het bed. Dat hebben we het laatst gedaan voor ons huwelijk, meer dan dertig jaar geleden. Hij deed het zo lekker dat ik spontaan klaarkwam en aardig wat geluid maakte. Hij kwam kort daarna. Hij wilde niet in mijn mond komen waarop ik zei: “spuit maar op mijn tieten”, wat gebeurde. Ik vond het heel apart. Daarna friste ik me op en namen we allebei onze glazen en dronken wat champagne.

Ik pakte kaarsen die ik meegenomen had en zette die op het balkon, het was immers donker geworden en we namen plaats in de ligstoelen aldaar. Dat voelde heel apart, zo naakt op het balkon. We hadden wat om te lezen en het was heerlijk rustig. Toen schonk hij later de glazen weer in en we namen nog een paar slokken. Hij zette toen zijn glas neer, knielde tussen mijn benen en gaf me een zeer passionele tongzoen, wat me weer ophitste. Ja, de alcohol had ook zijn werk gedaan. Ik legde weer mijn benen over zijn schouders en zijn tong ging zeer langzaam van mijn kin en hals, naar mijn borsten. Hij begon aan mijn tepels te zuigen. Zijn tong ging verder naar beneden en kwam weer bij mij clitje. Hij likte me uitgebreid en ik werd weer erg hitsig. Toen zei ik : “Neem mij achterlangs!”, waarop ik opstond en tegen het balkonhek ging leunen met kont naar achteren. “Dat kun je zo zien vanuit het bos”, zei hij. “Alsof daar iemand is ’s avonds laat. En ook al is daar iemand, heeft hij of zij een leuke live pornovideo.” Zo geil was ik dat ik dat echt meende. Hij was om en pakte mijn heupen stevig vast en gleed zo in mijn kutje. Terwijl ik het balkonhek stevig vasthield, greep hij met een hand mijn tieten en met de andere vingerde hij mij. Mijn tieten hingen net over de rand van het balkonhek heen. Hij kneep af en toe in mijn borsten. Hij kneep zodanig in mijn tepels dat het net geen pijn deed, maar me wel erg opwond. Uiteindelijk kwamen we allebei bijna tegelijk heerlijk klaar en bijna onbewust gilde ik het luid uit. Daarna namen we een douche en gingen slapen. We hebben die nacht verder niks gedaan, alleen lekker naakt tegen elkaar gelegen en heerlijk geslapen.

Wordt vervolgd

Helen

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Jana 01 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *