— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Georgia in Italië Hoofdstuk 3: Belofte maakt schuld

Zoomend en harde geluiden komen uit de telefoon van Franco. Zijn wekker gaat af. Georgia wordt wakker en realiseert zich dat wat zij gister heeft beleefd, echt gebeurd is. Glimlachend begroet zij Franco die net zijn wekker uitgezet heeft en wakker probeert te worden. Franco begroet haar, slaat zijn armen om haar heen en vertelt haar dat hij vandaag moet werken en zich moet klaar maken. “Sorry, ik hoop dat ik eerder klaar ben, dan kunnen we samen naar het feest vanavond”, zegt Franco en vervolgt zijn ochtendroutine, richting badkamer. “Goh leuk, wie geeft er een feest?” Het is maar half verstaanbaar, maar het klinkt gezellig wat Franco antwoordt, iets met feest in de buurt bij goede vrienden van zijn moeder. Het zal wel, voor feestjes is Georgia altijd wel te strikken, lekker dansen, socializen en genieten van wat er om haar heen gebeurt.

Nadat Franco vertrokken is, stapt zij de badkamer in. Franco’s luchtje is vermengd met de nevel in de badkamer. Gelijk weer voelt Georgia die kriebel en hoe lekker het gister met hem is geweest. Met haar gedachten bij de geile gebeurtenissen, stapt ze de douche in en reflecteert terug op haar avonturen tot nu toe. Nog maar dag drie in Italië en twee geile avonden beleefd, met twee verschillende, en fantastisch leuke jongens. Na het douchen maakt ze het gezellig op haar kamer en zet een filmpje aan. De film is halverwege als ze gebeld wordt. Ze ziet dat het Samuel is. Na een kleine aarzeling neemt ze op en zet de film op pauze. “Hello”. Samuel zegt dat hij in de buurt is om wat af te geven en of Georgia thuis is. “Wauw, die Italiaanse hunk is in buurt en heeft iets voor mij”, denkt Georgia nieuwsgierig en stapt snel het bed uit. “Ja, ik ben thuis, ik zie je zo”, zegt ze opgewonden en trekt snel iets leuks aan. Checkt zichzelf met een vluchtige blik in de spiegel en oefent wat ze tegen Samuel gaat zeggen.

Echt veel tijd is er niet want ze hoort hem al praten beneden, vlak voordat hij wil aanbellen. Haar vermoedens worden bevestigd wanneer ze uit haar raam naar beneden kijkt. Ja daar is hij weer… wat een heerlijke dromerige knappe opwindende man is het toch. Met kriebels in haar buik, loopt ze de overloop af, naar beneden op weg naar de voordeur. Georgia opent de deur en ziet Samuel voor haar staan. “Hallo prachtige verschijning, wauw, wat goed je te zien”, zegt Samuel en geeft Georgia een knuffel. Wat heerlijk om Samuel aan te raken en wat ruikt hij lekker. “Leuk dat je even langskomt, kom jij je belofte waarmaken?”, vraagt Georgia plagerig en kijkt Samuel ondeugend aan. Even denkt hij na en fluistert dan: “bedoel je die belofte dat ik lekker zou likken?” Zonder woorden laat Georgia weten dat hij het juiste antwoord heeft gegeven.

Hij loopt het huis in en vraagt of ze alleen thuis is. “Het huis is helemaal voor mij alleen”, fluistert ze en pakt zijn hand. Samen lopen ze naar Georgia’s kamer en draaien de deur op slot. Samuel kan zijn handen niet van Georgia afhouden en zegt dat zij hem geil gemaakt heeft met die vraag over zijn belofte. “Nu moet ik mijn belofte wel waarmaken”, fluistert hij op een opgewonden toon en tilt haar op een ladekast. Kussend en strelend kleden ze elkaar uit, wat een mooi lijf komt er onder dat T-shirt vandaan, Georgia kan zichzelf niet beheersen en laat Samuel haar overal kussen. Nu is ze helemaal naakt, met haar benen wijd zit zij voor hem op haar ladekast. Samuel zakt naar beneden en plaatst zijn lippen op haar venusheuvel. Zachte kusjes veranderen al gauw in likjes en trage natte halen over haar clitje. Met de seconde wordt zij natter en natter. Samuel duwt twee vingers in haar kutje en kijkt haar opgewonden aan. Georgia kreunt en voelt hoe zijn tong heerlijk over haar clitje glijdt en hoe zijn vingers haar kutje opvullen. Het duurt niet lang of Georgia’s kutje trekt strak om Samuel’s vingers van het klaarkomen. Ze laat zich van de ladekast zakken en baant haar weg naar zijn pik. Daar zit ze dan voor hem op haar knieën. Hij biedt zijn pik aan haar aan, die keihard rechtop staat en zij begint aan zijn eikel te zuigen. Kreunend staat hij daar naar haar te kijken en het windt haar zo op om hem zo te verwennen. Steeds vaker verdwijnt Samuels pik helemaal in het Georgia’s mond, Samuel verzamelt haar haren bij elkaar en stuurt haar hoofd heen en weer. Hij weet heel goed wat hij wil en laat dit duidelijk merken. Tussendoor zoeken ze oogcontact en genieten ze van dit intieme moment. Zijn kreungeluiden worden luider en Georgia wordt alleen maar geiler van zijn pik en hoe nat haar keeltje ook van hem is geworden. Samuel maakt een grommend geluid, lacht en checkt snel zijn broekzak. Beide zo geil dat zij er niet meer om heen kunnen. Nadat het condoom om zijn pik zit, neemt Georgia plaats op haar bed. Ze zit op haar knieën en duwt haar billen naar achteren. Samuel duwt zijn harde pik naar binnen. Georgia voelt hoe haar kutje opgevuld wordt door zijn harde pik. Beide slaken een kreun en Georgia beweegt haar bekken naar achteren zodat Samuel haar lekker diep en hard kan neuken.

Het tempo komt er in, snel beweegt Samuel zijn onderlijf heen en weer en voelt Georgia zijn harde staaf haar kutje heerlijk beheersen. Ze veranderen het standje en Samuel laat Georgia bovenop hem zitten. Georgia speelt even met zichzelf terwijl Samuel naar haar kijkt, ze duwt haar schaamlippen opzij en laat zijn stijve langzaam in haar kutje glijden. Hij stoot hem diep naar binnen terwijl hij haar heupen stevig beet pakt. Een kreungeluid ontsnapt uit zijn mond en hij neukt haar zo hard hij maar kan. Georgia houdt ervan, hoe harder hoe beter. Wanneer Samuel bijna komt, smeekt hij Georgia om hem te laten komen met haar mond. Georgia is gek op pijpen en laat Samuel’s pik wederom in haar mond wegzakken. Omdat ze zo gulzig is, zuigt ze lekker hard en likt ze sabbelend aan zijn kloppende penis. De slijmslierten verzamelen zich op haar kin en over haar hand waarmee Georgia zijn voorhuid strak naar achter houdt.
Met steeds snellere halen voelt ze dat hij komt. Zijn warme zaad schiet uit zijn pik en landt op haar tong. Dan klinkt er een voldane vermoeide zucht bij Samuel.

Samen lopen ze naar de badkamer “Wat ben jij een geil ding”, zegt hij dan. “Hallo, jij komt hier zomaar langs om je belofte te innen, jouw schuld”, antwoordt Georgia speels. Ze zet de douche aan en duikt er samen met Samuel onder. Samuel duwt haar tegen de muur en duwt zijn lichaam tegen dat van haar en geeft haar een lekkere langzame geile kus. “De reden dat ik langs gekomen ben, is om je uit te nodigen voor het feest dat mijn ouders geven, ik zou het heel leuk vinden als ik je daar vanavond ook zie”. Na het douchen en afdrogen, overhandigt hij Georgia een gouden enveloppe. Ze bekijkt ze de uitnodiging. “Bedankt voor de uitnodiging, ik had al wat gepland staan, maar zal eens zien”. Samuel knikt begripvol en geeft haar een knuffel en loopt naar de voordeur. Nog met trillende benen van de lekkere sekspartij kijkt Georgia kijkt vanuit haar slaapkamer door het raam, hoe Samuel de voortuin uitloopt. Ze ziet dat Franco eraan komt, o hij is vroeg…en hij begroet Samuel?

Nieuwsgierig staat ze bij het raam te luisteren wat zij tegen elkaar zeggen, blijkbaar kennen zij elkaar… “Tot vanavond”, zegt Samuel tegen Franco, ze geven elkaar een broederlijke omhelzing. Franco komt binnen en laat weten dat hij er is. Georgia’s hart bonkt in haar keel met de wetenschap dat Franco en Samuel elkaar kennen en dat ze elkaar vanavond zien. Dat kan alleen betekenen dat het feest waar Franco en Georgia naar toe gaan van Samuels ouders is. Vlug trekt Georgia haar ondergoed aan, en besluit gelijk om de feestkleding voor vanavond uit te zoeken. Franco klopt op Georgia’s deur en zegt; ”binnen” als ze het laatste stukje van haar rits dicht ritst. Hij komt binnen en geeft Georgia een kus, “Wat zie je er wild en sexy uit en mooie outfit”. “Dank je”, antwoordt Georgia met een bonzend hart. “Ik zag Samuel net weglopen, hij zei dat je van harte welkom bent op het feest vanavond, wat grappig dat je hem kent”, zegt Franco relaxed en haalt zijn oplader uit zijn tas. “Wat grappig dat jij hem kent!”, zegt Georgia dan gelijk terug. Zou Franco door hebben dat zij en Samuel intiem geweest zijn? Hij kijkt Georgia onderzoekend aan, en grijnst. Hij slaat zijn armen om haar middel. “Vanavond, gaat speciaal worden, ik kijk er naar uit”, fluistert Franco met een opgewonden stem en kust haar in haar nek.

Eenmaal klaar met omkleden rond 19:00 uur staat Franco beneden te wachten, hij ziet er heerlijk nonchalant, knap, lekker en sexy uit. Hij draagt een zwart overhemd en een zwarte broek. Zijn kraag staat eigenwijs overeind. In zijn prachtige haar zit een soort versteviger wat zijn krullen nog mooier maakt. Hij staart Georgia aan, die in haar prachtige zwarte jurkje met kant en haar uitdagende zwarte leder/kante knielaarzen de trap af komt lopen. Op haar lippen rust een felle rode kleur die haar look afmaakt. “Wauw, wat ben je prachtig en lekker”, zegt Franco starend. Georgia lacht, omhelst hem en complimenteert hem terug. Ze stappen op de scooter en rijden naar het feest. Het huis is groot en erg mooi. Er is een zwembad en een D.J. Ook staat er bij het zwembad een bar en een jacuzzi. Er zijn al best veel mensen en er heerst een relaxte sfeer. Samen lopen ze door de menigte die zich in de hal bevindt en zoeken een plekje om alles te observeren. Franco ziet veel bekenden en maakt hier en daar een praatje. Georgia neemt zelf even een kijkje in en rond het huis. Voor haar ziet ze de open keuken waar mensen aan de keukentafel een potje aan het kaarten zijn en in alle hoeken staan groepen met mensen die met elkaar praten, dansen en lachen. Vanuit haar linker ooghoek, ziet ze Samuel tevoorschijn komen. Zijn haar zit strak in model en hij draagt een wit overhemd en een witte pantalon. De bovenste knoopjes van zijn overhemd zijn open en onthullen een deel van zijn borstkas. “Hey, wat leuk dat je er bent, dit is mijn geluksdag”, zegt hij uiterst charmant. “Jouw geluksdag?”, klinkt het dan achter Georgia. “Hey Franco”, zegt Samuel enthousiast. En hij vertelt dat hij zich vereerd voelt dat hij Georgia op het feest mag ontvangen. Franco slaat een arm om Georgia heen nadat hij Samuel een boks geeft en pronkt met Georgia. “Kom mee, dan drinken we wat bij de bar”, oppert hij en pakt Georgia’s hand. Franco loopt achter Georgia aan en verliest haar niet uit het oog.

Wordt vervolgd…

Soulwritten

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Rob 13 apr 2023
  2. Redactie Shespot 14 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *