— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Georgia in Italië – Hoofdstuk twee: Franco.

Na wat lipgloss en mascara, gaat Georgia naar beneden. Het is stil, het lijkt alsof iedereen weg is. Wel komt er een heerlijke geur uit de keuken en ze besluit een kijkje te nemen. Daar ziet ze Franco staan in zijn boxershort. Hij is zo geconcentreerd bezig met bakken dat hij niet gelijk door heeft dat Georgia naar hem staat te kijken, hoe lekker zijn bovenlijf er uit ziet en hoe de spieren in zijn armen flexen met het bewegen van de pan en hoe lekker hij eigenlijk is. Haar gedachten dwalen af en ze denkt aan haar geile avontuurtje met Samuel, weer bekruipt haar een opwindend gevoel met dit uitzicht. Ping, klinkt het vanuit Georgia’s tasje. Georgia krijgt een appje en ziet dat Franco haar richting op kijkt. Oeh, betrapt, denkt ze terwijl Franco haar recht aankijkt. “Goedemorgen, dat ziet er heel lekker uit, en het ruikt heerlijk hier”, stamelt Georgia die plaats neemt aan de ontbijttafel. Franco houdt zijn ogen op Georgia en zegt dan: “Goedemorgen dame, wil je mee-eten?” “Lekker”, zegt ze. Hij vraagt haar tussen het eten door of ze nog wat leuks gaat doen vandaag, maar Georgia weet het nog niet. “Heb je zin om een lekker stukje te gaan varen?”, vraagt hij met een opgewekte toon. “Dat lijkt mij fantastisch”. Franco en Georgia spreken af om 13:00 uur naar de haven te rijden. “It’s a date”, zegt Franco en knipoogt glimlachend, terwijl Georgia’s hart een sprongetje maakt. Wauw ik ga op pad met deze knappe jongen, dat belooft nog wat, denkt ze ondeugend.

Nog snel voordat ze met Franco op pad gaat, leest zij het appje. Het is van Samuel. Hij schrijft in het Italiaans: ”lieve, leuke, mooie Georgia, ik hoop dat je lekker geslapen hebt en dat we elkaar gauw weer zien, liefs”. Met de kriebels in haar lijf bij terugblikken op haar avond met Samuel, stuurt ze een emoji met blozende wangetjes terug. Nu gaat ze nu op pad met Franco die haar opgewonden bui er niet minder op maakt. Georgia pakt haar tasje uit de hal, Franco staat klaar bij de deur en wacht Georgia op. ”Lets go”, zegt hij als zij aan komt lopen en ze vertrekken met de scooter. Gelukkig is de haven dichtbij en zijn er zo. “Welkom op mijn favoriete plek”, oppert Franco trots en opent de deur van de Pershing 5X, het prachtige jacht. Franco laat Georgia aan boord stappen. Vol verbazing kijkt Georgia rond, altijd al van gedroomd om eens een boot tripje te beleven, maar dit overtreft tot nu toe al haar dromen. Georgia zet haar tas neer en biedt haar hulp aan om de jacht klaar te maken voor vertrek. Franco, die het jacht losmaakt van de kade, bedankt Georgia. Zij maakt het zichzelf gemakkelijk, trekt haar minirokje uit, zet een zomers muziekje op en kijkt wat ze kan inschenken voor haarzelf en voor Franco. “Op een heerlijke dag, proost”, zegt Georgia als Franco tegenover haar staat met een klein glaasje jus d’orange en zij de glazen tegen elkaar aan laten klinken. Bij het proosten kijkt Franco haar diep in haar ogen aan en knikt. Terwijl Franco het jacht bestuurt, ligt Georgia lekker te genieten in de zon. Plotseling staat het jacht stil en komt er een schaduw over Georgia heen. Georgia opent haar ogen en ziet Franco boven zich staan, in haar zonlicht. Hij pakt haar bij haar hand en trekt haar van het zonnebed af. Franco plaatst zijn armen om haar middel heen en krijgt het voor elkaar, Georgia is van haar ligbedje af. Ze beginnen te stoeien en Franco wordt in zijn zij gekieteld. Hij lacht, het is duidelijk dat hij niet tegen kietelen kan. Hij kietelt Georgia terug en tilt haar omhoog. Hij neemt haar mee naar het trappetje van de Pershing en daagt haar uit om het water in te duiken en verdwijnt met een enorme plons zelf in het water.

Als Franco weer boven water komt na zijn fantastische duik, strijkt hij met beide handen zijn haar naar achteren. Hm wat is hij sexy, denkt Georgia. Ze gaat bij het trappetje staan en duikt het water in. Franco komt dichter bij haar. Van heel dicht bij kijkt ze in Franco’s ogen. Hij kijkt haar weer zo indringend aan, beide zeggen nu niks meer. Verdekt opgesteld, tegen het jacht aan slaat Georgia haar armen om Franco heen. Zijn handen strelen haar benen en middel onder water en vervolgen hun weg naar haar bovenlichaam. Wat voelt het toch goed, hoe hij haar lichaam streelt. Opnieuw voelt zij haar hart weer sneller kloppen. Franco, is gezellig, speels en zo knap. Heerlijk dit vrijgezellen leven denkt ze en geeft Franco teasend een klein langzaam erotisch kusje op zijn lippen. De klik tussen Franco en Georgia is voelbaar en eenmaal weer aan dek waar Franco de ankers heeft laten vallen, haalt hij een fles wijn uit de slaapkamer. Gelukkig maar want de Jus d’orange was het toch niet helemaal. Samen proosten ze op de rest van de dag en genieten heerlijk van het zonnetje aan dek. Franco vertelt hoe hij zijn jeugd beleefd heeft en welke studies hij gevolgd heeft. En Georgia vertelt wat over de lopende projecten waar zij mee bezig is. Tussen het praten door, volgen de aanrakingen zich steeds meer op en zitten Georgia en Franco heel dichtbij elkaar. Georgia voelt dezelfde kriebels die zij ook bij Samuel voelde die dag ervoor en het lijkt er op dat het wederzijds is, want zijn lichaamstaal spreekt boekdelen en wat een lijf heeft die gozer. Zo nu en dan legt hij zijn hand op haar been en dan komt er weer een glimlach. De leuke gesprekken worden alsmaar interessanter en zo ook het flirten.

Georgia wordt van een glaasje wijn ook wel wat flirteriger en dat heeft ook weer een uitwerking op Franco. Na een uur los gegaan zijn op de muziek, gaat Franco zitten en stelt voor dat Georgia voor hem gaat dansen. Terwijl Franco vrijmoedig naar haar kijkt kan zij voelen dat de spanning stijgt. Georgia kan niet meer wachten. Ze vraagt om een officiële tour op het jacht. Hij laat Georgia de slaapkamer zien waar zij behoorlijk van onder de indruk is. Hij knuffelt haar en zegt: “je bent zo’n schatje”. Georgia kijkt op en bestudeert Franco’s prachtige gezicht, hij kijkt haar aan en laat zijn mond tegen haar mond aankomen. En nog een keer, en nog eens. Ze kijken elkaar aan en Franco loopt richting het bed, waardoor Georgia geen keus heeft om mee te gaan in zijn beweging. Haar armen slaan zich om zijn nek terwijl haar tong die van hem aanraakt. De kus geluiden weerklinken door de luxe slaapruimte van het jacht en Franco bukt zich naar het bed waar Georgia zich op laat vallen. Hij klimt bovenop, kust haar hartstochtelijk in haar nek en maakt tegelijkertijd haar bikinitop los. Zijn tong belandt op Georgia’s huid op zoek naar haar mooie ronde volle borsten. Georgia is er klaar voor, geile harde seks. Ze kan haast niet wachten en kijkt hoe hij zijn weg naar beneden baant. Hij bereikt haar bikinibroekje en sexy kijkt hij haar aan. Kippenvel strijkt over haar huid. Met beide handen wordt het bikinibroekje, dat haar billen prachtig laat uitkomen, uitgetrokken door Franco. Gevolgd door nog een intense blik kreunt Franco terwijl zijn tong Georgia’s clitje raakt. Georgia slaakt een zucht en houdt het oogcontact met Franco vast. Zij haalt zijn haar uit zijn gezicht om hem nog beter te kunnen bekijken, terwijl hij haar kutje verwent. Hij duwt zijn wijs- en middelvinger bij haar naar binnen en zuigt aan haar clitje. Georgia kan het niet helpen en kreunt ongecontroleerd. De geluiden die Franco maakt, winden Georgia zo op. Zij geeft zich volledig over aan Franco. De vastberadenheid van deze man maakt haar nog geiler. Zo doortastend, een tikkeltje dominant en hunkerend laat hij haar genieten. Het maakt haar niet eens meer uit, zij wil Franco’s pik en haalt Franco naar zich toe, die haar gelijk weer begint te zoenen. Ze zegt tussen het zoenen door: “ik wil jouw pik”. Georgia gaat op het bed zitten naast Franco en zij ziet zijn stijve harde pik tevoorschijn komen, terwijl hij zijn zwembroek uittrekt. Met een twinkeling in haar ogen pakt ze hem beet. Haar gezicht komt dichter bij zijn stijve en Franco’s geluiden klinken zo lekker. Hij mompelt zachtjes. Georgia drukt haar tong tegen zijn gevoelige deel aan. Dan beetje voor beetje laat ze zijn pik in haar mond verdwijnen. Haar billen wijzen omhoog terwijl ze op haar knieën tussen Franco in zit. Steeds sneller gaat Georgia los op Franco’s pik.

Het speeksel helpt om Franco soepel te pijpen, ze draait zo nu en dan met haar tong om zijn pik heen. Met lange rustige halen pijpt ze hem lekker en zuigt intens aan zijn eikel, terwijl ze hem aankijkt met haar geile duivelse ogen. Slijmslierten ontstaan doordat Georgia zijn pik tot ver achter in haar keel laat glijden en Franco haar hoofd lichtelijk in een ritme stuurt. Hij onderbreekt haar nadat zijn pik weer tevoorschijn komt vanuit haar mond en neemt haar mee naar de loungehoek, het overdekte gedeelte. Franco zoent haar opgewonden en zegt: “ik wil seks met je”. Georgia laat zich naar achter begeleiden op de loungebank en ligt daar nu naakt en opgewonden tot Franco haar penetreert met zijn harde pik. In extase streelt Georgia haar borsten terwijl ze opgewonden naar Franco blijft kijken. Na de nodige voorzorgsmaatregelen trekt Franco Georgia in positie en spreidt haar benen wijd uit elkaar. Hij voelt met zijn vingers hoe nat Georgia’s kutje is en verspreidt haar vocht door met zijn vingers over haar schaamlippen te glijden. Hij neemt tussen haar benen plaats en geeft haar een hele geile kus. Met een zacht duwtje glijdt zijn pik soepel haar kutje in. Ze kijken elkaar aan en glimlachen. Steeds gaat hij wat sneller heen en weer en Georgia klemt haar benen om hem heen. Jeetje wat lekker dit. Franco’s pik voelt lekker hard en maakt Georgia nog natter. Op een opwindende manier zegt hij allemaal lieve, geile dingen tegen haar.

Dan verwisselen ze van standje en gaat Georgia bovenop Franco zitten. Hij neemt haar borsten in zijn handen. Om zijn stijve optimaal te gebruiken, beweegt Georgia haar onderlichaam snel heen en weer. Franco slaat zijn armen om haar middel en wilt dat ze het rustiger aan doet, wat Georgia erg moeilijk vindt in haar opgewonden bui en ze fluistert terug dat ze nog niet klaar is, neemt een nieuwe positie aan waarbij ze Franco hunkerend aankijkt om haar van achteren te nemen. Franco gaat achter Georgia staan en duwt zijn lekkere kloppende pik langs de achterkant haar kutje in. Vrijwel gelijk gaat het tempo erop en klinken de neuk geluiden en het gekreun van beide hard door het jacht heen. Georgia voelt dat haar orgasme niet ver weg meer is en voelt haar kutje al samentrekken. Franco heeft een terugkerende kreun en lijkt ook steeds dichter bij zijn climax te komen, Franco stoot zijn pik lekker hard in Georgia’s natte nauwe kutje wat haar kreungeluid beïnvloedt maar zo lekker voelt. Hij laat haar weten dat hij gaat komen en zegt in het Italiaans: “ik wil spuiten over je prachtige borsten”. Georgia komt zitten en duwt haar borsten bij elkaar. Ze kijkt hoe Franco zichzelf bevredigt en mee kreunend, geniet ze van zijn orgasme. Hoe sexy hij kijkt en zij voelt zijn warme zaad neerkomen op haar bij elkaar geduwde borsten. Franco buigt naar voren, geeft Georgia een kus en lacht met een twinkeling in zijn ogen naar haar. Hij steekt zijn hand uit en zegt: “kom”. Georgia laat zich leiden door Franco en gaan naar de badkamer waar hij de douche aanzet.

Franco laat merken dat hij het geen straf vindt om met haar te douchen en streelt haar lichaam met douchegel. Nadat Georgia zich afgespoeld heeft en Franco zich inmiddels heeft afgedroogd en in het chill gedeelte aan het rommelen is, komt zij ook uit de douche. Ze kijkt in de spiegel en glimlacht terwijl ze haar vingers tussen haar schaamlippen duwt. “O geil sletje dat je bent“, zegt ze in haar hoofd tegen zichzelf. Haar opwinding is nog lang niet weg en ze heeft de stoutste fantasieën in haar gedachten met Franco. Met blosjes op haar wangen komt ze de badkamer uit en kijkt om zich heen. Omdat het inmiddels donker geworden is, heeft Franco de sfeerverlichting aangezet en op de tafel wat lekkere hapjes gelegd. “Wat is het hier gezellig”, zegt Georgia in het Engels. Franco beaamt het en komt bij haar staan, Georgia draagt alleen de handdoek om haar heen en door Franco’s handen op haar schouders ontspant ze zich. Haar handdoek glijdt van haar borsten af en blijft lichtelijk hangen, tussen haar en zijn lichaam.

Franco kust haar in haar nek en fluistert in het Italiaans in haar oor: “ik doe alles voor je, wat je maar wil”, en kijkt haar met een vragende blik aan. Georgia draait zich naar hem toe en kust hem op zijn mond, ze doet haar best om mooi Italiaans terug te praten en zegt dan: “ik wil dat je mij heerlijk laat klaarkomen terwijl je mij geil aankijkt”. Duidelijker kan haast niet en hij tilt Georgia gelijk op. Hij loopt naar de slaapkamer, waar al een lekker muziekje op staat en legt haar neer op het kingsize bed. Weer neemt hij plaats tussen haar benen en streelt haar kutje langzaam en kijkt haar sexy aan. Georgia kreunt, ze vindt het zo lekker. Dan opent Franco zijn mond en laat zijn tong zakken op haar clitje. Zijn lippen sluiten om haar clitje heen en gecontroleerd begint hij er aan te zuigen. Dan na een opgebouwd tempo, duwt hij twee vingers naar binnen en beweegt met het ritme mee. Georgia geeft een hoog kreuntje en voelt haar orgasme opkomen naar mate hij langer bezig is. Tussendoor kreunt hij ook en zegt hij weer geile dingen tegen haar. Terwijl Georgia ligt te genieten, denkt ze aan Franco en Samuel, hoe ze haar allebei aan het verwennen zijn en op die gedachten en Franco die in het juiste ritme blijft, komt ze heerlijk en kronkelend klaar tegen Franco’s tong. Franco werpt zijn blik nog even naar Georgia’s gezicht en likt teasend nog één keer aan haar clitje. Van alles wat Georgia heeft meegemaakt tot nu toe, is dit niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een hoogtepunt, zo geil. Eenmaal bijgekomen van de geile gebeurtenissen, kleden ze zich aan en varen terug naar de vaste aanmeerplaats. Terug bij haar tantes huis. Franco en Georgia lopen naar Franco’s kamer. Zij gaan samen op bed liggen en vallen moe maar voldaan samen in slaap.

Soulwritten

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *