— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De onweersbui (deel 2)

Rosa is even in de war… Hoe heeft ze dit kunnen doen? Hoe heeft ze in hemelsnaam dit kunnen toelaten? Ze staat op en in paniek zoekt ze haar kleding. Boris geeft haar die aan. En pakt haar zachtjes bij haar arm. Rosa kijkt vertwijfeld in zijn ogen en ziet niks van wat ze dacht te zullen zien… Allerlei gedachten zijn al in haar op gekomen. Boris zou vast denken dat ze één of andere bimbo was, die dit als de normaalste zaak van de wereld zou zien… Maar wat ze in zijn ogen ziet, is niks van weerzin of wat voor een negatiefs ook. De zachtheid straalt uit zijn ogen. En nog iets anders, maar dat kan Rosa nog niet precies definiëren. Is het liefde? Of toch alleen maar lust? Door de zachte aanraking van Boris merkt Rosa dat haar lichaam en gedachten rustiger worden. Boris buigt zich voorover en geeft Rosa een tedere zoen op haar lippen. En zegt erbij dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. We zullen zo naar mijn huis lopen en rustig elkaar leren kennen. Want echt Rosa, ik wil je leren kennen. Rosa kleedt zich rustig aan en ook Boris ziet er weer netjes uit. De onweersbui is over en een waterig zonnetje begint alweer te schijnen. Boris pakt de hand van Rosa en vraagt haar nog of ze mee wil gaan naar zijn huis? “Ja”, antwoordt Rosa, “heel graag ga ik met je mee”. Na een tijdje lopen komen Boris en Rosa bij een mooi verbouwd boerderijtje. Boris zegt: “dit is mijn huisje” en doet de deur open voor Rosa. Meteen komt er een enthousiaste Berner Senner op Rosa af. Ze schrikt van het logge dier, maar Boris geeft meteen aan die Storm niks doet, maar erg enthousiast is als er bezoek komt. Boris geeft Storm een commando, dat hij af moet en meteen gaat Storm liggen. Boris neemt Rosa mee naar de keuken en vraagt wat ze te drinken wil. Rosa heeft behoefte aan een warme kop thee. Boris vraagt of Rosa zich in de tussentijd misschien even wil opfrissen in de badkamer of dat ze een warm bad nodig heeft. Rosa geeft aan wel even een douche te kunnen gebruiken. En Boris wijst haar de badkamer en pakt even wat spulletjes voor Rosa. Rosa stapt onder de heerlijke regendouche en voelt de spanning van haar afstromen. Ze laat haar gedachten terug gaan naar wat er net is gebeurd onder de kapschuur. Normaal zou ze nooit zoiets doen. Maar Boris triggert iets in haar… En nu is ze ongelooflijk nieuwsgierig naar hem. Ze doet de kraan dicht en stapt onder de douche vandaan. Droogt zich snel af en gaat weer richting de mooie keuken. Ze kijkt wat om zich heen en ziet dat het huis van Boris super mooi is afgewerkt en erg stijlvol is.

Bas zit aan de keukentafel te wachten en kijk blij als hij Rosa weer ziet. Rosa ziet dat hij even iets anders heeft aangetrokken en dat zijn haren nat zijn. Boris haalt een hand door zijn haar en zegt erbij dat ook hij even snel onder de douche door is gesprint… Rosa kijkt hem vragend aan en Boris geeft aan dat hij een tweede badkamer boven heeft bij zijn slaapkamer. Rosa voelt weer de spanning terugkeren in haar lijf en neemt snel een slokje van haar thee. Boris ziet dat er weer een lichte paniek zich meester maakt van Rosa en pakt haar hand vast. “Rosa”, zegt hij, “alsjeblieft… er is niks waar je je zorgen om hoeft te maken. Ik snap dat het nogal overweldigend was, wat er net is gebeurd. Dat vind ik ook. Ik zou normaal nooit, en dat moet je van me aannemen… nooit zo snel zo’n soort move maken bij een vrouw. Normaal ben ik het afwachtende type. Maar Rosa echt, het was alsof ik door de bliksem geraakt werd toen ik je zag. En jij had totaal niet door dat ik er stond, in eerste instantie kon ik gewoon niks zeggen. Ik was sprakeloos door je verschijning en toen begon je je uit te kleden.” Rosa bloost iets. Bas vervolgt zijn bekentenis en vertelt dat hij meteen een aantrekkingskracht voelde die hij nog nooit eerder zo had gevoeld. “Ik ben behoorlijk kieskeurig, maar bij jou… Mijn God Rosa! Als je kon voelen wat ik nu voel. Ik wil jou in mijn leven en ik hoop met heel mijn hart, dat jij mij een kans wilt geven om te laten zien dat ik niet een op seks beluste vent ben.” Rosa heeft al de woorden van Boris in haar brein opgeslagen en voelt een enorme rust en liefde in haar lijf stromen. Nog nooit heeft een man zich zo innerlijk bloot gegeven bij haar. Nog nooit was ze als bij een donderslag bij heldere hemel, zo verliefd op een man. Ze pakt de hand van Boris en kijkt Boris in zijn mooie zachte bruine ogen en ze smelt weer een beetje meer. “Boris”, zegt ze, “jouw woorden die raken me tot in het diepst mijn ziel. Ik voel dat je al je woorden met een intense oprechtheid worden gesproken. En Boris ook ik wil jou beter leren kennen. Ik wil jou ook in mijn leven.”

Boris slaakt een zucht van verlichting en trekt Rosa zachtjes naar zich toe. Zijn lippen vinden die van Rosa en een tedere zoen volgt. Rosa voelt haar lichaam meteen weer reageren op deze liefdevolle kus. Boris pakt haar bij haar hoofd om zo de kus nog intenser en dieper te laten gaan. Hij trekt Rosa op zijn schoot en zo zijn ze een tijd lang heerlijk aan het kussen. De handen van Rosa woelen door de haren van Boris. En Boris houdt op zijn beurt Rosa stevig tegen zich aan geklemd, omdat hij haar eigenlijk nooit meer wil laten gaan. Zijn lippen verlaten de mond van Rosa en gaan nu verder in Rosa’s nek. Boris zegt zacht in Rosa’s oor dat hij haar eindeloos wil beminnen. Hij wil haar voelen en haar kreuntjes horen. Hij wil haar lichaam onder zich voelen, hoe het met zijn lichaam samensmelt. Rosa fluistert op haar beurt dat ze bijna niet kan wachten één met Boris te worden. Boris staat op en houdt Rosa in zijn armen en loopt naar de open trap die in de woonkamer is. Boris draagt haar die trap op en meteen komen ze in zijn slaapkamer.

Boris legt Rosa op zijn bed en gaat er voorzichtig bij liggen. Zijn lippen vinden als vanzelf de lippen van Rosa weer. Hun kussen zijn nu veel hartstochtelijker en vol passie. Boris zijn handen verdwijnen onder het shirtje van Rosa en strelen haar buik en gaan verder omhoog. Rosa gaat even zitten zodat Boris haar shirt en beha uit kan doen. Boris zijn handen omsluiten meteen de stevige volle borsten en zijn lippen volgen nu zijn handen. Een mooie donkere tepel verdwijnt tussen zijn lippen en hij zuigt er zachtjes aan en knabbelt er even zachtjes op. Rosa kreunt en kromt haar rug nog meer richting Boris. Haar handen liggen niet stil, ze streelt Boris en komt aan bij zijn platte buik. Boris heeft een atletische bouw en houdt even zijn adem iets in als Rosa haar hand bij zijn onderbuik aankomt, net boven de rand van zijn bermuda. Rosa knoopt de broek open en ziet dat Boris net niet de moeite heeft genomen om er een boxer onder aan te doen. Dat maakt haar nog geiler dan dat ze al is. Rosa bevrijdt de harde staaf van Boris uit de bermuda en is weer onder de indruk… Boris laat zijn adem nu weer gaan en laat zijn hoofd verder naar beneden zakken. Hij komt aan bij het broekrokje van Rosa en maakt de sluiting open en in één beweging ontdoet hij Rosa van dat kledingstuk. Ook haar slipje volgt direct. Hij streelt weer over de mooie gladde lipjes van Rosa en geniet van haar zachte huid. Hij laat zijn wijsvinger iets door het speetje gaan en voelt de warme vochtigheid meteen. Rosa kreunt iets en opent zich een beetje meer voor Boris. Boris kust de venusheuvel van Rosa teder en zakt nog iets verder met zijn mond. Zijn tong glijdt nu over de buitenste lipjes en zijn wijsvinger verdwijnt nu in het hete natte grotje van Rosa. Rosa duwt haar bekken nog meer naar Boris toe en voelt haar lichaam meer reageren op Boris zijn handelingen. Boris zijn tong vindt het klitje van Rosa dat alweer zo lekker opgezet is. Boris zuigt en laat zijn tong er wat sneller over heen gaan.

Rosa pakt Boris bij zijn hoofd en zegt dat ze hem in zich wil voelen. Boris staat even op en doet zijn shirt en bermuda helemaal uit. Rosa kan haar ogen niet van het mooie lichaam afhouden. Boris neemt voorzichtig plaats tussen de benen van Rosa en laat plagend het topje van zijn pik voor de opening van Rosa glijden. Hij wrijft met zijn harde staaf heerlijk over het klitje van Rosa maar wil niet meteen zijn pik in haar begraven. Rosa kreunt en smeekt bijna… “Boris alsjeblieft, ik wil je pik in met voelen.” Daar is Boris niet tegen opgewassen en laat zijn paal rustig in het hete kutje van Rosa glijden. Samen beginnen ze aan het meest intieme spel wat mensen maar met elkaar kunnen delen. Deze liefdesdans, het één zijn met elkaar voelt voor beiden zo intens goed. Boris is een geweldige minnaar en zorgt dat Rosa in een soort van extase komt. Samen bereiken ze het hoogtepunt en Boris laat zijn zaad in Rosa stromen. Rosa houdt Boris stevig tegen zich aan gedrukt. Uiteindelijk rolt Boris van Rosa af, maar neemt haar meteen in zijn armen… Rosa is die dag gebleven en nooit meer weggegaan…

Classy Syl

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Chris 03 okt 2023
  2. Wim van Zundert 03 okt 2023
  3. Angela 03 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *