— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Georgia in Italië

Hoofdstuk 1: Samuel

“Eindelijk is het zover, ik ga naar Verona!”, roept Georgia uit in een spraakbericht naar haar beste vriendin. “Ik kijk er zo naar uit om alles daar te bewonderen, de haven en de geschiedenis. Hopelijk tref ik het met het zonnige weer en kan ik heerlijk tot mezelf komen.” Georgia verstuurt haar gesproken bericht naar Roxana en ritst haar koffer dicht. Haar vlucht vertrekt om drie uur en dus wordt het tijd om naar de luchthaven te vertrekken. Georgia is vijfentwintig lentes jong, draagt haar haren in een “longbob” kapsel en houdt van kant. In de meeste kleding die zij in haar kast heeft, is kant verwerkt. Zowel in haar lingerie als in haar accessoires. Haar mooie kanten beha gaat vandaag mooi samen met het zwarte broekrokje en het okergele topje dat zij aanheeft. Georgia trekt haar sneakers aan en loopt naar buiten. Nu snel op weg naar de luchthaven. Georgia heeft een goed gesprek met haar moeder en ze kletsen nog wat voordat ze gaat boarden.

Een paar uur later is het vliegtuig geland, en zet Georgia haar eerste stappen alleen in Verona. Haar tante Donna haalt haar op. Donna woont grotendeels van het jaar in Verona en nu, nadat Georgia haar studie heeft afgerond, kan ze eindelijk even lekker vakantie vieren. Georgia kijkt haar ogen uit onderweg naar het huis van haar tante en het weer is fantastisch. Ze bekijkt het huis bij aankomst en wordt rondgeleid waarbij ze aan het eind van de rondleiding bij haar kamer uitkomt. Na een gezellige middag met haar tante, beantwoordt ze de berichten op haar telefoon. Over en weer stuurt zij een bericht aan elkaar zoals vriendinnen dat doen. Stiekem windt het haar wel op, in een stad met veel prachtige locaties avontuurtjes beleven. Een paar maanden terug heeft zij het uitgemaakt met haar vriendje, hij was voor haar veel te opdringerig en jaloers, het past zo niet bij Georgia die altijd in goed gezelschap is van dames en heren. Inmiddels is het al zeven uur geweest en de zon verdwijnt achter een berg. Georgia laat zich op het bed vallen, maakt haar broekrokje los en laat deze van haar benen afglijden. Ook haar kanten slipje, krult langs de zijkanten op, naarmate dat naar beneden glijdt.

Haar vingertoppen strelen haar buik en gaan in de richting van haar gevoeligste plekje. Haar vingers glijden tussen haar lippen en raken steeds haar clitoris aan. Ze voelt dat ze nat geworden is. In gedachten ziet ze een man voor zich die haar even goed onder handen neemt. Snel trekt zij haar topje uit en laat zij de kanten beha van haar prachtige volle borsten afglijden. Haar handen nemen haar borsten vast en duwen die bij elkaar, daarna glijden haar handen naar beneden. Helemaal naakt fantaseert ze over hoe zij intiem is met iemand die aan haar clitje zuigt. “Hmmm, ja”, klinkt het zachtjes in de kamer waar Georgia verblijft en op het bed met zichzelf ligt te spelen. Haar beide handen raken haar kutje aan en werken samen aan haar climax. Haar wijsvinger en middelvinger penetreren haar kutje en laat ze glijden over haar opgezwollen clitoris. Ze merkt dat ze steeds natter wordt en beweegt sneller over haar natte gevoelige plekje. Haar ademhaling wordt heviger en harder. Zachtjes roept ze; ”ja, ja hmmm”. Haar benen schokken en haar eerste orgasme in Italië, is een feit. Zij voelt het vocht van haar orgasme, uit haar sijpelen. Nog één keer haalt ze haar nattigheid over haar clitoris, waarbij ze gelijk merkt dat haar clitje heel gevoelig is. Nagenietend trekt Georgia het laken over zich heen en valt heerlijk in slaap.

De volgende ochtend, wordt Georgia wakker van buitengeluiden. Stemmen, verkeer en muziek. Ze houdt het witte laken van haar bed voor zich en loopt naar het raam. Het felle zonlicht laat haar ogen dichtknijpen. Wanneer ze gewend is aan het zonlicht, ziet ze hoe druk Verona al is in de ochtend. Dan klopt er iemand op de deur. “Binnen”, antwoordt Georgia en kijkt nieuwsgierig naar de deur, terwijl ze het laken met haar rechterhand om haar lijf houdt. Donna doet de deur open en begroet haar enthousiast in het Italiaans. Het klink als: “we gaan ontbijten kom je er ook bij zitten?” Georgia antwoordt dat ze er zo aan komt en ritst haar koffer open zodra de deur weer dicht gaat. Snel trekt ze haar short en topje aan om aan te schuiven aan de ontbijttafel. “Buongiorno signora”, zegt haar tante en Georgia gaat naast haar zitten. Aan de ontbijttafel zijn voor Georgia nog onbekenden, ze kijkt naar de gezichten die haar aanstaren en zegt: ”eh hi, Buongiorno ik ben Georgia”. Tegenover haar zit Franco, de zoon van de beste vriendin van Donna, haar tante. “Hi Georgia”, zegt hij en glimlacht naar haar. Wauw wat een knappe jongen is haar eerste gedachte. Verder zit Donna’s bestie er ook bij, Sonia de moeder van Franco. Sonia begroet Georgia ook en geeft aan dat ze het heel leuk vindt dat ze er is. Franco, hmm even terug naar Franco, hij heeft iets nonchalants in zijn houding, prachtige groene ogen met een dromerige blik en een donkere volle bos met een krul erin. Zo nu en dan betrapt Georgia hem op staren naar haar.

Na het ontbijt laat Donna de haven en haar jacht zien aan Georgia. Het is een grote boot, luxe en sfeervol ingericht. “Wat mooi zeg!” “Belissimo he, als je wilt varen, geef je maar een gil, dan regel ik dat Franco je helpt.” Dat klinkt wel heel goed, denkt Georgia bij zichzelf. Er is zoveel om te laten zien, dat Georgia en Donna niet te veel tijd verliezen en een klein rondje door Verona doen. Zij bezoeken de markt en drinken na een hele dag shoppen en struinen een lekkere cocktail op een terrasje. Tante Donna wordt gebeld. Na een voor Georgia onduidelijk gesprek, want haar Italiaans is niet helemaal top, begrijpt ze dat er iemand naar het terras waar zij zitten komt. Na het gesprek bergt Donna haar telefoon weer op, en mompelt wat in het Italiaans. “Gaat alles goed, Donna?”, vraagt Georgia. Donna antwoordt dat alles goed gaat en bestelt gelijk nog twee cocktails en een biertje. Ze zegt dat het biertje voor Samuel is. Wie is Samuel nou weer, denkt Georgia. Ze pakte haar telefoon en ziet dat ze een appje van Roxana heeft. Het is een mooi plaatje van dat Italiaanse model met de vraag of Georgia er al zo één is tegengekomen. Net op het moment dat ze nee wil typen, komt er een adonis aangelopen, lang, gespierd, donkerbruin haar, strakke kaaklijn en niet te vergeten een prachtige lach waar je vlinders van krijgt. Georgia wacht op het moment dat hij voorbij loopt om te kijken of zijn achteraanzicht net zo appetijtelijk is als zijn voorkant. Maar nog voordat ze de kans krijgt, ziet ze hem plaats nemen, naast Donna op het terras. Hij geeft haar de mooiste lach en zegt in het Italiaans: ”hallo ik ben Samuel, leuk je te ontmoeten Georgia”. Ze kijkt Samuel in zijn mooie bruine ogen aan en zij voelt haar hart sneller kloppen, haar temperatuur stijgt en iets zinnigs uitbrengen lijkt een stuk lastiger. Uiteindelijk lukt het Georgia om zich voor te stellen en ze hebben het over van alles en nog wat.

Tijdens het gesprek, ziet ze zijn ogen naar haar mond afdwalen en dan weer naar haar ogen. Ook zijn er momenten dat hij zachtjes tegen haar arm aan komt met zijn hand. Georgia kan niet stoppen met staren wanneer hij weer naar haar lacht en dan verlegen wegkijkt. Aangezien Georgia in Verona is, de vakantiestemming er goed in zit en zij zich aan het vermaken is met Samuel merkt ze ook dat ze steeds meer loskomt. Donna zegt dat zij terug gaat en dat ze de deur voor Georgia open laat. Samuel glimlacht naar Georgia en zegt in het Engels: ”en toen waren we nog maar met z’n tweeën”. Georgia beaamt het en voelt de kriebels in haar buik. Ze stelt voor om ergens anders heen te gaan, Verona ziet er zo mooi uit, zeker met de schemering en de sfeerverlichting die met de minuut beter te zien is. Samuel staat op, steekt zijn hand uit naar Georgia en zegt: ”ik weet wel een leuke plek”. Ze komen aan bij een barretje aan de haven. Mensen dansen en praten en lachen met elkaar. De muziek die hier op staat draagt bij aan de gezellige sfeer. Hij neemt Georgia mee de dansvloer op en samen laten ze elkaar wat moves zien, terwijl ze ook om elkaar moeten lachen. Dan komt er een langzaam nummer, hij slaat zijn gespierde arm om haar middel en duwt haar in zijn richting tegen hem aan. zoeken elkaar op en hun handen vouwen in elkaar. Ze kijken elkaar aan. Samuel zijn mond is iets geopend en zijn ogen dwalen af naar Georgia’s mooie volle lippen. Hij strijkt met zijn hand Georgia’s bruine lokken uit haar gezicht.

Georgia voelt hoe haar gezicht voor een deel in Samuels hand ligt. Hij komt dichterbij en laat zijn lippen tegen die van Georgia aankomen. Georgia wilt meer en duwt haar mond herhaaldelijk tegen die van Samuel aan. Het duurt ook niet lang voordat Samuel met zijn tong de kus kracht bijzet. Midden op de dansvloer, staan zij uitgebreid met elkaar te zoenen. De muziek klinkt vervaagd en Georgia’s hartslag voelt verhoogd. Samuels ademhaling is te horen, op het moment dat hij Georgia in haar nek kust. Kippenvel strijkt over Georgia’s lichaam. Haar tepels worden hard. Ze wordt altijd zo opgewonden van gekus in haar nek. Van Samuel alleen al wordt ze nat. Ze wil hem, helemaal! Allebei realiseren zij zich dat ze wat meer privacy willen, omdat mensen om hen heen aardig aan het meegenieten zijn. Ze lopen de bar uit en gaan richting een parkje, een beschut plekje bij een grote boom waar ook een bankje staat. Samuel geeft zijn telefoon aan Georgia en vraagt om haar nummer er in te zetten. Georgia geeft haar nummer. Samuel glundert en komt weer dichterbij om een kus op te eisen. Georgia kreunt lichtelijk en voelt dat haar slipje nog natter begint te worden. Hij zoent zo lekker en hij ruikt zo lekker, wat zou hij nog meer lekker kunnen? Haar geile gedachtes nemen haar over en zij zou zich helemaal willen overgeven aan het moment met deze leuke, knappe en gezellige jongen. Het liefst zou ze ter plekke haar slipje opzij trekken en Samuel’s pik verwelkomen in haar lichaam. Maar aan de andere kant, hoe langer Samuel haar aan het verwennen en ontdekken is, hoe beter. En het feit dat zij deze gedachte al beleeft en met de seconde nog natter wordt, is voor dit moment al meer dan genoeg.

Dat ontdekken krijgt een snelle ontwikkeling. Aangezien Samuel’s beheersing begint af te zwakken, en hij waarschijnlijk ook geile gedachtes heeft aan hoe hij Georgia op zijn pik zou willen rijgen. Zijn handen glijden van haar heupen, omhoog naar haar nek en strelen haar gezicht. Daarna verandert de richting weer naar haar decolleté, langs de zijkant van haar bovenlichaam, en naar beneden. Aangekomen bij haar dijbenen, hoort Georgia; ”hmmm” uit Samuel klinken. Hij kijkt Georgia aan, alsof hij wat wil zeggen. Alsof hij goedkeuring wil om haar tussen haar benen aan te raken. Ze pakt zijn grote handen en bekijkt zijn brede lange vingers. Georgia gaat met zijn hand richting haar kutje en kijkt hem goedkeurend aan.

Hij trekt haar slipje opzij en verkent haar natte kutje met zijn vingers. Van boven naar beneden streelt hij haar kutje tussen haar schaamlippen. “Oh wat ben je heerlijk nat”, zegt Samuel op een sexy toon in het Italiaans. Hij penetreert Georgia, eerst met één vinger en daarna met twee vingers. Georgia maakt Samuel’s broek open en voelt in zijn boxershort. Ze voelt een grote harde pik en pakt hem stevig beet. Beide slaken ze een kreun en een zucht, Georgia’s kutje voelt vol, door de vingers van Samuel. Terwijl Georgia lekker gevingerd wordt op een bankje in een sfeervol en afgelegen parkje, blijft zij ook druk met het zoenen en het strelen van Samuel, haar gekreun neemt toe en wordt luider. Samuel probeert Georgia’s volume omlaag te krijgen maar zij geniet zo intens dat zij zich niet kan inhouden. Zachtjes en zwoel mompelt Samuel: ”de volgende keer lik ik je”, waardoor Georgia nog natter wordt en na een paar strelingen over haar clitje, haar orgasme niet meer kan uitstellen. Met een onderdrukte kreun komt zij klaar en voelt Samuel het natte kutje van Georgia samentrekken en geniet ervan welke gezichtsuitdrukking zij maakt wanneer hij haar opgewonden bekijkt. Daarna trekt hij langzaam zijn vingers uit haar geile strakke poesje. Nog geen halve minuut later wordt Georgia gebeld, het is Donna. “I have to get back to Donna”, zegt Georgia die de Italiaanse woorden niet kan vinden tegen Samuel. Ze beantwoordt de telefoon en zegt dat ze al onderweg naar huis is. Samuel loopt met haar mee. Na een kwartier lopen, is Georgia bij het huis van haar tante.

Ze kijkt Samuel glimlachend aan. Hij pakt haar handen vast en zegt: ”bedankt voor deze geweldige avond”. Georgia reageert daarop in het Italiaans : ”ik heb ook een hele fijne avond gehad, jij ook bedankt Samuel”. Na een laatste uitgebreide tongzoen, die alweer naar meer smaakt, nemen ze afscheid. Donna is opgelucht dat Georgia thuis is en zegt: ”Ah daar ben je, gelukkig, je heb het gezellig gehad hè, met Samuel. Ik had al een gevoel dat jullie een klik zouden hebben”. Donna aait Georgia over d’r bol en loopt vervolgens de trap op naar boven, naar bed. Georgia maakt zich klaar om te gaan slapen. Zij appt haar vriendin met een samenvatting van haar dag en de foto van Samuel. Terwijl Georgia’s vriendin hysterisch terug appt, is ze al in slaap gevallen. De volgende morgen wanneer Georgia ontwaakt, rekt zij zich uitgebreid uit. De zon schijnt al fel en verlicht haar kamer. In het moment dat ze naar de straal zonlicht kijkt die op het bed te zien is, denkt ze terug aan gisteravond. “Omg, ik heb gewoon gezoend met een jongen die ik nauwelijks ken en we hebben uitgebreid aan elkaar gefriemeld”, denkt ze dan en voelt weer hoe geil het was met Samuel. Zou ze hem nog een keer zien?

Om toch haar gedachten scherp te houden besluit ze haar dag goed te beginnen en gaat snel de douche in om even heerlijk tot haarzelf te komen. Ze heeft zin in vandaag, al weet ze nog niet precies wat zij wil gaan doen, op deze hete zomerdag. Haar mooie ronde borsten worden in een fijn gehaakte witte bikinitop en slip, geaccentueerd en bekleed door een soepel vallend zwart minirokje vanaf haar taille haar heupen en billen.

wordt vervolgd

Soulwritten

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Thomas 11 feb 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *