— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gemiste gevoelens

Samen met twaalf vrouwen vormen we een recreatie handbalteam. Onder het douchen schreeuwt Margriet, onze keepster, ineens naar Maaike: “dit is jouw hoogtepunt van de avond zeker hè Maaike, lekker naar onze kutten en tieten kijken?” “Van jouw hangtieten en hazenlippen zal ik nooit een hoogtepunt krijgen.” Zo dat was 1-0 voor Maaike, Margriet stond met haar mond vol tanden. Maaike en ik fietsen altijd samen, aangezien we dicht bij elkaar wonen. Enige tijd geleden heeft ze opgebiecht aan ons dat ze “pot”, is zoals ze dat zelf zegt. Vanaf dat moment is Maaike de klos bij Margriet. Onder het fietsen laat ik merken dat ik haar reactie heel goed vond. “Weet je Laura, dat soort opmerkingen krijg ik wel vaker. Meestal van vrouwen die thuis een saai leven hebben. Die zitten elke zaterdagavond gezellig met hun man op de bank. Hij met zijn flesje bier en onderuitgezakt snurkend met open mond en zij met haar breiwerkje ernaast naar één of andere quiz aan het kijken, mij niet gezien.” Meteen moet ik aan mijn relatie denken, beter had ze het niet kunnen omschrijven.

Als ik thuiskom is het precies zoals Maaike het omschreef, Rob ligt op de bank voetbal te kijken en kijkt amper op als ik binnenkom. Als ik mijn spullen opruim, krijg ik een appje van Maaike: “dankjewel voor je begrip voor mij, heb je zin om zaterdag te gaan winkelen?” Meteen reageer ik dat ik daar zeker zin in heb en dat ik om tien uur bij haar zal zijn. Een kwartier eerder dan we afgesproken hadden ben ik bij haar. “Ik hoop alleen voor jou dat we Margriet niet tegen komen Laura.” “Hoezo?” “Die denkt dan meteen dat wij dan wat hebben met elkaar!” Het winkelen is heel gezellig. Samen passen we alles wat we leuk vinden en lachen om de stomste dingen. Als we besluiten om wat te gaan eten trekt Maaike mij nog gauw een lingeriewinkel in. Maaike loopt langs de rekken en pakt het ene mooie setje na het andere mooie sexy setje uit het rek. Vanuit het pashokje zegt ze steeds wat ze aan heeft.. “Oh Laura, deze is echt mooi”, en meteen komt ze naar mijn hokje. Maaike staat in een bijzonder mooi zwart setje, haar tieten staan omhoog en haar broekje zit strak om haar billen. Het staat haar echt supermooi en ik begin anders naar haar te kijken. Maaike koopt drie setjes en ik hou het bij één.

Onder het eten praten we onafgebroken met elkaar. Ik vraag of Maaike een relatie heeft. “Nee niet op dit moment, maar ik kom genoeg tegen voor een spannende avond, vandaar die nieuwe setjes ondergoed, je wilt toch een beetje goed voor de dag komen”, lacht ze, “ja ik heb ook mijn behoeftes Laura!” Zonder erbij na te denken vraag ik hoe vrouwen het met elkaar doen. “Bischierig Laura?” “Bi wat?” “Bischierig, dat woord geven we altijd aan hetero vrouwen als ze willen weten hoe wij het doen.” “Sorry Maaike, het floepte er zomaar uit.” “Ik kan jou niet vertellen hoe het is Laura, dat moet je ondervinden.” Ik lach en beetje zenuwachtig. Om mij uit deze situatie te redden, vraag ik de serveerster om de rekening en trek Maaike mee de winkelstraat weer in. Rond vijf uur gaan we terug. Rob komt om zes uur terug uit zijn werk en ik had beloofd dan thuis te zullen zijn. “Ga je nog wat doen vanavond Laura?” “Nee, niet dat ik weet en jij?” “Ik ga op stap met een paar goede vriendinnen.”

Mijn avond is precies zoals zij het zo mooi kon vertellen. Rob met een biertje op de bank en ik verveeld ernaast televisie kijken. In bed lig ik te draaien en kan niet slapen. Het is twee uur en ik besluit om eruit te gaan. Op mijn telefoon zie ik dat ik vanavond laat nog een appje heb gehad van Maaike. Het is en foto. Op de foto zit de man op de bank en de vrouw er verveeld naast. “Prettige avond”, staat erbij met een lachende smiley. Ik stuur een lachende smiley terug en type, “en jij?” Uit het niets krijg ik meteen een kort filmpje terug. Er staan twee vrouwen op die gepassioneerd staan te zoenen. Daaronder staat: “heftige avond gehad. En zo doen wij het.” Mijn hoofd wordt rood en type snel terug, “welterusten.” Terug in bed kan ik nog steeds de slaap niet vatten. Steeds komen de beelden terug van het filmpje dat Maaike mij zojuist stuurde. Uiteindelijk val ik in slaap totdat ik badend in het zweet wakker word. Ik droomde dat die twee vrouwen Maaike en ik waren. Heftig zoenend en elkaar betastend. Tot mijn verbazing merk ik dat ik een orgasme heb gehad. De beelden blijven terugkomen en er gloeit een heerlijk gevoel tussen mijn benen. De volgende morgen kan ik moeilijk wakker worden. Rob zit aan mij en pakt mij bij mijn borsten, verveeld duw ik hem weg en ben ik klaarwakker. De hele dag ben ik van slag en spoken de beelden van de laatste dagen en nacht steeds door mijn hoofd. De week gaat traag voorbij en er gaat geen dag voorbij of ik moet wel aan Maaike denken. Maaike laat de hele week niets van zich horen en ik hou mij ook stil. Tot ik zaterdagmorgen een berichtje krijg van Maaike. “Hoi Laura, even bijkletsen? Kom je naar mij toe?” Snel schrijf ik haar terug dat ik onder de douche duik en in de loop van de ochtend naar haar toe kom.

Maaike doet open en haar haren zijn nog nat van het douchen. “Ik vond het nodig dat ik even met jou ga praten. Sorry Laura, ik had dat filmpje van die zoenende vrouwen nooit naar je mogen sturen. Maar ik was in een melige bui, had een hele gezellige avond gehad en besloot jouw vraag te beantwoorden. Maar het drong van de week tot mij door dat ik je misschien wel gekwetst heb.” “Nee Maaike”, reageer ik meteen, “het was mijn eigen schuld. Ik, ik, ik, ben altijd zo een flapuit op de verkeerde momenten. We hadden gezellig gewinkeld en dan stel ik zo een domme vraag.” Maaike komt naast mij zitten en slaat een arm om mij heen. “Kom hier rare”, en knuffelt mij. Mijn lichaam huivert van haar warme lichaam. “Zo goed Laura?” Ik knik en we kijken elkaar aan. We zeggen niets maar onze ogen spreken, ik smelt. “Of wil je het echt weten lieve Laura?” Ik tril. Langzaam legt ze een vinger onder mijn kin en komt met haar gezicht naar mijn lippen. Nog even zie ik haar mond open gaan en heel zacht voel ik haar droge lippen op de mijne drukken. Het wordt zwart voor mijn ogen. Langzaam open ik mijn ogen terwijl we elkaar aankijken. Mijn mond gaat langzaam open en ik voel haar puntje van haar tong tegen mijn tanden aankomen. Heel voorzichtig strelen onze tongen verkennend over elkaar heen, terwijl we in elkaars ogen kijken. Met twee handen neemt ze mijn hoofd strakker tegen haar aan en beginnen we echt te zoenen. Haar warmte en passie doen mij verlangen naar meer. Maaike laat mij los en kijkt mij aan. “Zo goed? nu weet je hoe vrouwen zoenen, tevreden?” “Ik weet niet, maar het voelde goed, vreselijk goed! Je lippen zijn zacht en je tong voelt geil nat.” Opnieuw drukt ze haar lippen tegen mijn mond. Onze lippen openen zich razendsnel. “Wil je weten wat vrouwen nog mee met elkaar doen Laura?” Ik zwijg, maar kijk haar opgewonden aan. “Weet je het zeker Laura?” Ik knik.

Ik leg mijn handen om haar middel en trek haar naar mij toe. “Dit is nieuw voor mij Maaike, ik weet niet wat te doen!” “Kleed je uit! Niet als in de kleedkamer, maar langzaam.” Op het zelfde moment begint Maaike zich ook uit te kleden. Maaike heeft dat mooie setje aan dat ze laatst gekocht heeft. Ik heb ook mijn nieuwe setje aan, voor het eerst! Wat zal ze denken? Ik volg Maaike met alles en zie haar BH van haar stevige borsten afglijden. Ik volg. Ik bekijk haar borsten nu anders dan in de kleedkamer. Ook ik laat mijn BH van mij afglijden en kijk Maaike afwachtend aan. Maaike pakt mijn hand en met haar hand gaat ze naar haar borst. Vlak bij haar borst houdt ze in. “Raak mij aan Laura!” Zenuwachtig leg ik mijn hand op haar borst. Maaike legt haar hand op mijn hand en drukt onze handen stevig tegen haar borst.  Ik voel haar tepel zwellen en haar hart snel kloppen. “Ik voel je hart Maaike!” “Ik ben zenuwachtig Laura.” “Jij?” “Ja, ik verlang naar jou, heel erg.” Ik knijp licht in haar tepel en Maaike stuurt mijn hand om haar borst heen. Heel even sla ik mijn ogen dicht en voel ik haar lippen op mijn mond komen. Ik kreun. “Kom op bed Laura, ik wil met je vrijen!” Maaike legt mij op bed. Hartstochtelijk pakt ze mijn armen en houdt ze boven mijn hoofd. Kussend dwaalt ze af naar mijn nek. Haar handen strelen mijn borsten. Haar mond glijdt verder af en likt met haar puntje van haar tong heel voelbaar over mijn tepel. Mijn god, dit is zo lang geleden dat ik op deze manier werd bemind. Haar lippen sluiten om mijn tepel en zuigen speels haar mond in. Een schok gaat door mijn lijf. Haar nagels verplaatsen zich naar de smalle bandjes van mijn slipje. Ik kreun harder en voel de spanning toenemen. Maaike blijft mij aankijken en haar duimen trekken langzaam aan de bandjes en ik voel haar handen zacht om mijn billen mijn slipje van mijn kont halen.

Naakt en zo beschikbaar lig ik voor haar. Strelend gaat haar hand over de binnenkant van mijn dij richting mijn natte gevoelige plekje. Zacht dwingend duwt ze mijn benen open. “Je bent mooi Laura!” “Geef je Laura, geef je helemaal!”, ik zeg niks, maar mijn lichaam praat. Haar hand streelt plagend door mijn gleufje. Ik kreun en maak meteen ruimte voor haar. Maaike maakt gebruik van de aangeboden ruimte en komt soepel met het topje van haar vinger bij mij binnen. “Toe Maaike, alsjeblieft laat mij niet meer langer wachten, nu!” In één keer komt ze binnen en onder een zucht van genot spant mijn lichaam aan. Haar duim rust op mijn clitoris en langzaam voel ik haar in beweging komen. “Goed zo Laura, geniet! Laat mij jou voelen hoe je kan genieten.” “Hoe je kan genieten?”, kreun ik. Verdomme voor het eerst sinds tijden voel ik eindelijk weer de spanning waar mijn lijf naar verlangt. “Mijn kut staat in brand en verlangt erna om begeerd te worden”, kreun ik smekend! Met haar hoofd dwaalt ze af naar haar hand en haar natte tong beroert mijn gezwollen knopje. Mijn lichaam verstrakt van dit pure genot en een kreun laat merken dat ik overgeleverd ben aan haar heerlijke tong. Vol kracht spannen mijn vingers zich aan de spijlen van het bed en voel ik mijn lichaam omhoog gaan. Dierlijk en geil gaat haar tong langs de plooien van mijn gleufje om precies in het centrum van genot trillend aan mijn knopje te zuigen. Voor het eerst in mijn leven voel ik wat ik nog nooit eerder heb gevoeld en kreun ik zoals ik nog nooit heb gekreund. Maaike voert het ritme van haar tong en vingers op. Haar vinger komt steeds gemakkelijker bij mij naar binnen. Gesmeerd door mijn eigen vocht en het vocht van haar tong. De spanning op mijn clit wordt onhoudbaar. Een branderig jeukend gevoel gaat over in het samentrekken van mijn onderlijf. Ik kreun en begin haar aan te moedigen: “Ohhhh, shit, ahhhh.” Maaike speelt met mij en weet dat ik krijg waar ik heftig naar verlang. Likkend voel ik het vocht langs mijn dijen lopen. Geil probeer ik mijn lichaam nog af te remmen, door zo hoog mogelijk omhoog te kruipen, maar geef haar hierdoor alleen maar meer ruimte.

Ik lig gevangen in haar arm en schokkend bereik ik mijn hoogtepunt. Met harde oerkreten laat ik mijn gevoel de vrije loop en bereik het heftigste orgasme dat ik ooit in mijn leven heb gehad. Voor mijn gevoel ben ik minuten lang in een roes van genot. Heftig klamp ik mij aan Maaike vast, die mij weer probeert rustig op aarde terug te laten komen. Onze monden zoenen heftig en mijn lijf schreeuwt om meer. Wild draai ik Maaike op haar rug en laat alle schroom van mij afglijden om haar te geven wat zij mij zojuist heeft gegeven. Alsof ik jarenlang ervaring heb, zoen ik Maaike wild en heftig gaan mijn handen naar haar borsten. Wild en hard maar opgewonden knijp en trek ik haar heerlijke harde tepels naar buiten. Hard en puntig kijken ze mij aan om haar met mijn gulzige mond te veroveren. Likkend en zuigend stort ik mij op haar borsten en knijp haar tieten tot harde bollen naar mijn mond en zuig en bijt voorzichtig geil in haar tepels. Maaike knort en kreunt van geilheid en moedigt mij aan. “Aaaaahhhhh Laura, dit is supergeil!” Mijn hand wringt zich tussen haar benen en voelt haar natte kale poesje opengaan en mijn vinger naar binnenzuigen. Mijn lijf verandert in een beest dat klaar is om zijn prooi niet meer los te laten en haar te geven waar haar lijf om schreeuwt. Dit is seks zoals ik het hebben wil, ik kan mij niet herinneren dat ik dit eerder heb gehad. Driftig vinger ik een tweede vinger in haar en druk mijn duim op haar clit en zuig heerlijk aan haar tepels. Haar lijf spant zich aan en drukt mijn hand stevig op haar kut en met heftige schrokken komt ze heerlijk tegen mij klaar. “Ahhh Laura, niet stoppen, ga door!” Heftig voel ik haar poesje zich aan mijn vingers vastzuigen en ligt haar lijf als een strakke spier tegen mij aan. Onze monden zoeken elkaar weer op en tongend kunnen we geen genoeg van elkaar krijgen.

Maaike doorbreekt zacht als eerste de stilte als we nog steeds tegen elkaar aan liggen. “Sorry Laura als je dag anders is verlopen dan je in gedachte moet hebben gehad. Maar ik voelde een spanning die ik niet meer kon weerstaan.” “Nee Maaike, je hoeft je niet te verontschuldigen. Bij mij was het niet anders, ook ik had de hele week al een gevoel dat ik niet kon thuisbrengen. Je hebt iets in mij losgemaakt dat ik altijd al gemist heb, daar kom ik nu achter. Het was heerlijk, zo niet geweldig en heb deze ervaring voor geen goud willen missen. Als we nu na het handballen onder de douche staan, hoeven we elkaar alleen maar aan te kijken om dat heerlijke gevoel weer te krijgen.”

Eline S.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Witvisje 24 dec 2022
  2. Natacha 30 dec 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *