— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Georgia in Italië hoofdstuk 5: Franco en Samuel 🤍

Om de beurt zoenen ze Georgia en ze kreunt steeds vaker en het volume neemt toe. “Oh je bent zo heerlijk Georgia”, zegt Samuel waarop Franco zegt: ”ja dat ben je zeker Georgia”. Ze weet niet meer waar ze het zoeken moet en zegt zuchtend: “jullie maken mij gek”. Samuel tilt Georgia op de rand van de jacuzzi en gebaart Franco om ook op de rand te gaan zitten. Hij spreid haar benen en begint haar voor de tweede keer vandaag heerlijk te beffen. Ditmaal kan Georgia zich uitleven op Franco’s geile pik. Ze buigt zich over Franco’s pik en neemt die gelijk in haar mond. Franco kreunt en kijkt hoe Georgia gebeft wordt door Samuel en hoe haar lichaam schokt van genot. Zuigend aan Franco’s eikel en aan zijn gekreun te horen, laat zij hem nog intenser genieten. Samuel kijkt hoe Georgia Franco aan het pijpen is en moedigt haar aan. Hij moedigt Franco ook aan en zegt: ”oh lekker geil uitzicht”. Georgia voelt Franco’s pik kloppen en laat zichzelf dan weer in het water zakken ze geeft Samuel de opdracht om ook op de rand te gaan zitten zodat ze ook Samuel lekker kan verwennen, Wat een genot, haar twee mannen naast elkaar met een stijve pik, smachtend tot Georgia zich volledig overgeeft aan hen. Om de beurt neemt ze een pik in haar mond en beweegt in een lekker tempo op en neer met haar hoofd. Franco bundelt Georgia’s haar bij elkaar en stuurt haar hoofd mee op het ritme. Samuel kijkt weer toe hoe geil Georgia Franco aan het verwennen is en speelt met zijn pik. Dan schuift ze iets op in de jacuzzi en neemt plaats tussen Samuels benen. Ze neemt zijn pik in haar mond en kijkt hem ook nog even opgewonden aan. Franco komt het water in en bundelt nogmaals Georgia’s haar bij elkaar en stuurt Georgia’s hoofd wat sneller op Samuels pik. Terwijl Samuel geniet van Georgia’s tong die rondjes om zijn eikel draait, laat Franco twee vingers haar kutje in glijden. “Ben je lekker geil geworden, schatje?”, zegt hij dan vol opwinding. Omdat Samuel nog niet wil komen, haalt hij Georgia’s gezicht naar hem toe, en geeft haar een lekkere zoen.

Georgia gaat weer op de rand zitten en voelt aan haar kutje. Franco en Samuel die nu beide in de jacuzzi zitten, bekijken haar aandachtig. Franco verspreidt het vocht uit haar kutje naar haar kontje terwijl Samuel haar clitje masseert. Oh pfff wat lekker is dit, wat voelt het fijn om zoveel aandacht te krijgen in één gebied. Als Franco merkt dat Georgia nog natter is, laat hij zijn vinger met kutgeil naar haar kontgaatje glijden en komt hij heel dichtbij met zijn mond om wat spuug op haar gaatje achter te laten. Dan glijdt er een vinger haar kontgaatje in. Samuel vult haar kutje op met twee vingers. Rustig gaat Franco heen en weer in haar kontje en laat haar wennen aan zijn vinger. Met z’n drieën kreunen ze en praten ze geil tegen elkaar. Het trio verplaatst zich naar het zitgedeelte op het dakterras, waar ze wat comfortabeler verder kunnen. Georgia opent een verpakking en voorziet Franco’s pik van een mooie “jas”. Dan duikt ze bovenop hem en laat zijn pik na enige tijd in haar kutje verdwijnen. Samuel bekijkt het moment dat Franco’s pik in haar kutje verdwijnt en kreunt opgewonden van het schouwspel voor zijn neus. Daarna bevochtigt hij Georgia’s kontje met glijmiddel en duwt eerst één en dan twee vingers in haar kontje. Georgia en Franco kreunen ervan, Georgia wordt overal gevuld. Samuel is zo geil geworden en kan niet langer wachten. Georgia moedigt hem aan om haar te nemen en ook hij neemt voorzorgsmaatregelen en zet zijn eikel tegen Georgia’s kontgaatje. Heel rustig glijdt hij bij haar naar binnen. Georgia kreunt, Franco kreunt, Samuel kreunt. Zijn pik gaat soepel naar binnen en Georgia voelt zich heerlijk gevuld van twee kanten tegelijkertijd. Langzaam gaat Samuel op en neer terwijl Franco wat sneller heen en weer gaat. Zo nat is Georgia nog nooit geweest en het geluid van haar natte kutje weerklinkt luid op het terras. Franco fluistert geil tegen Georgia en kust haar ongeremd.

Samuel gaat sneller heen en weer in Georgia’s kontje en kreunt ook harder. “Als wij geen ander standje doen, dan ga ik komen”, zegt Samuel ernstig en dan verwisselen ze van standje. Ze vragen Georgia wat zij wil. Ze gaan in een beschut en gezellig hoekje bij de loungebank staan. Na een kort opfris moment, tilt Samuel Georgia op. Georgia slaat haar armen om hem heen en kust hem. Hij laat zijn pik haar natte kutje inglijden. Franco komt achter Georgia staan en penetreert haar kontje. Samen houden de mannen haar vast. Haar borsten dansen op en neer, terwijl zij haar lekker van beide kanten neuken. Franco spreidt haar kontje om zijn pik er in te zien gaan, waar hij nog geiler van wordt. Georgia houdt haar armen om Samuel en Franco ondersteunt haar billen samen met Samuel. Haar gekreun wordt onderbroken door het gestoot in haar lijf.

Van de staande houding neemt Franco nu plaats op het zitgedeelte. Georgia laat zijn pik in haar kontje zakken. Dan komt Samuel erbij en likt Georgia’s kutje, terwijl Franco haar anaal neukt Georgia wordt gek van genot en laat weten dat zij Samuels pik in haar wil voelen. Samuel plaagt haar een beetje door haar te laten smachten en ziet het geile vocht uit haar kutje druipen. Dan plaatst hij zijn pik voor haar kutje en begint haar hard te neuken, net zo hard als eerder die dag, wat nu nog lekkerder aanvoelt. Dan zegt Franco, ”Ik ga komen”, en komt gelijk met een kreun klaar. Georgia gaat op haar knieën zitten en laat Samuel haar van achteren nemen. Haar rug is gekromd en haar billen zijn mooi omhoog gevormd. “Wil je ook lekker komen?”, vraagt Georgia geil aan Samuel. En knipoogt naar hem. Franco zit geilend te kijken wat er zich voor hem afspeelt. Samuel, rijgt haar nog even heerlijk op zijn pik en Georgia’s kreunt slaakt door de stoten die hij haar geeft. Dan zet hij tegen haar kontje aan en laat hem naar binnen glijden. Hij dipt zijn pik in haar kontje, haalt hem er weer uit en spreidt haar kontje dan. Kreunend herhaalt hij dit een paar keer hij komt hard kreunend klaar. Het trio gaat lekker ontspannen liggen. En Franco streelt Georgia’s clitje. “Wij willen jou nog zien komen schatje”, zegt hij dan fluisterend en kust haar ontspannen. Samuel kan ook niet van haar afblijven en laat zijn vingers weer bij haar naar binnen glijden. Franco plaatst zijn vingers om haar clitje heen waarbij Georgia haar clitje goed en duidelijk te zien is. Met haar geile vocht glijdt hij erover heen en laat haar benen schokken. Totdat zij niet meer kan, het uitkreunt en onwijs lekker klaarkomt.

Georgia en de mannen beginnen af te koelen, nu ze lekker bijgekomen zijn. Ze pakken alle spullen en nemen met z’n drieeën een douche. Ze delen de ervaring die ze net beleefd hebben en genieten na met z’n drieeën. De volgende ochtend, wordt Georgia wakker en voelt een warme arm in haar taille rusten. Haar eigen arm rust in de taille van Franco. Georgia kijkt opzij en ziet Samuel nog heerlijk slapend tegen haar aan liggen. Franco draait zich naar haar toe en opent langzaam zijn ogen. Hij glimlacht en zegt: ”Goedemorgen”. dit is het moment dat Georgia beseft dat ze ook dit niet gedroomd heeft en dat haar wens is uitgekomen. “Goedemorgen”, antwoordt ze terug en glundert van oor tot oor.

Einde.

Soulwritten

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *