— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 8

Schrijven als hobby.

We kunnen jullie weer een lijstje met gloednieuwe verhalen presenteren. We doen dat elke maand op deze manier, met als reden dat alle schrijfsters dan weten wanneer hun verhalen worden gepubliceerd. Het succes van onze oproep om verhalen te schrijven heeft namelijk als gevolg dat er weken kunnen zitten tussen inzending en plaatsing van een verhaal. Hoe dan ook, het is ontzettend fijn dat we merken dat er ook schrijfsters tussen zitten, die voor de allereerst een verhaal insturen. Dat betekent dat onze oproep om te gaan schrjven wordt beantwoord. Het is namelijk gewoon een heel leuke hobby en al doende vergroot je je vaardigheid en creativiteit!

Criteria.
Wanneer wordt je verhaal geplaatst en wanneer niet? Daar bestaan criteria voor, die je hier kunt lezen. Helaas kregen we onlangs twee verhalen die daar niet aan voldeden. Een verhaal dat simpelweg te kort was (500 woorden) en eentje waarin de vrijwilligheid van de omschreven seksuele actie niet helemaal duidelijk was. We hopen dat het niet plaatsen van verhalen ertoe leidt dat schrijfsters zich niet laten ontmoedigen en een nieuwe poging doen (zie volgende alinea).

Hulp bij het schrijven.
Inmiddels heeft een vijftal auteurs zich gemeld bij [email protected] met de vraag om hulp bij het schrijfproces. Wie dat doet geeft eigen e-mailadres aan ons prijs. Wees ervan verzekerd dat we dit adres enkel gebruiken om de vraag om hulp te kunnen beantwoorden (derden krijgen onder geen enkele voorwaarde dit e-mailadres onder ogen). De hulpvragen zijn heel divers. Soms wordt er een verhaal ingezonden om gecorrigeerd te worden op goed taalgebruik. Een ander vroeg of een titel wel goed bij een verhaal paste. Of heel algemeen, de vraag of een verhaal wel van voldoende kwaliteit was. We begrijpen dat commentaar op het werk van anderen een delicate kwestie kan zijn. Onze tips hebben de bedoeling een aansporing te zijn. De redactie ervaart de vraag om hulp als moedig. Samen komen we verder!

Adblocker.

Lukt het je niet de verhalen op de website van Shespot te lezen, dan is de oorzaak de Adblocker die je gebruikt. Geef je die toestemming om advertenties te tonen, dan is het probleem opgelost!

Lijst.
De volgende verhalen zijn ingepland voor de maand oktober. Alle schrijfsters weer heel erg bedankt voor jullie belangeloze inzet! Dubbel gedekt dl2 1 okt, De lekke(re) band dl2 4 okt, Vaccineren 8 okt, Genieten in stilte dl1 11 okt, Zindering aan de Kroatische kust 15 okt, Genieten in stilte dl2 17 okt, 21 okt Happy wellness dl1, 25 okt Stoute vriendinnen dl1, 29 okt Happy wellness dl 2.

De volgende verhalen zijn inmiddels goed bevonden voor publicatie en worden binnenkort ingepland (zie daarvoor de volgende editie van “Van de redactie”): Bevredigende geluiden dl2, Student life introductie Limon Cello Mojito, Stoute vriendinnen dl2, In het bos gaan alle remmen los, Student life – De roze flamingo, Bevredigende geluiden dl3, Festival, Dokter Robert en zijn team, Een striemende regenbui, Regen als pijpenstelen dl1, Student life – Winegums en vanilleseks, Regen als pijpenstelen dl2, De spelletjesclub dl3.

Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *