— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 10

Beste lezers en lezeressen,

Publicatiedagen.

We hebben besloten om vaste dagen aan te houden waarop verhalen worden gepubliceerd. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal verhalen dat wordt ingestuurd. Die dagen zijn maandag- en vrijdagavond. Tot en met december is de voorraad compleet, maar dat betekent dat vanaf die datum er nog geen verhalen zijn ingestuurd. Daarom herhalen we de oproep: wil je graag een verhaal schrijven, of leren schrijven, je kunt altijd gratis hulp krijgen. Een mailtje naar [email protected] volstaat/

Schrijfsters community.

In het verleden waren het ook mannen (dikwijls onder meisjesnaam) die ons hun verhalen toezonden. Controle op e-mailadressen (en een onderzoek naar ip-nummers) wees dit uit. Momenteel kun je er van uitgaan dat vrijwel alle verhalen daadwerkelijk door vrouwen geschreven zijn. Dat komt door twee oorzaken: a. we hebben geprobeerd een community op te bouwen van vrouwelijke auteurs, door hen in ”Van de redactie” direct aan te spreken. En b: we bieden gratis hulp aan, aan iedere schrijfster die daar om vraagt (zie de alinea hierboven). Daarnaast controleren we de commentaren die gasten onder de verhalen schrijven op het gebruik van namen, opdat een man zich niet als vrouw voor kan doen.

Koppels.

Kunnen mannen dan helemaal geen verhaal insturen? Jazeker, dat kan, mits zij deel uitmaken van een schrijvend koppel. Zo is er wel eens een verhaal gepubliceerd van een schrijvend stelletje. De vrouw van het koppel kan dan de criteria in het verhaal verwerken die voor Shespot gelden: hoofdzaak is de fantasie en het genot van de vrouw. De man kan inbrengen op welke wijze hij daar aan bijdraagt. Dan graag beide namen (of pseudoniemen) onder het stuk zetten. Uiteraard zijn lesbische koppels ook van harte welkom, het is immers een website door en voor vrouwen.

De redactie.

De redactie van Shespot bestaat uit drie vrouwen en een man. De vrouwen bepalen de koers. Zo werken zij momenteel hard aan de toekomst van onze website. Met als insteek: “Erotiek vanuit de vrouwelijke beleving. Daar draait het allemaal om bij Shespot!” Kortom: vernieuwing hangt in de lucht! De man in kwestie is corrector, planner en beheert de hulpfunctie aan schrijfsters. Daarnaast is hij auteur van de artikelen die onder de kop “Nieuws” zijn te vinden.

Vraag het de lezers!

In editie negen van “Van de redactie” hebben we de lezers gevraagd of ze wensen of opbouwende kritiek hadden n.a.v. de hier gepubliceerde verhalen. Daar kwam weinig respons op. Toch was er een opmerking waar de redactie zeer uitgebreid op heeft gereageerd. Wie dat nog niet gelezen heeft: die vraag en het antwoord erop zijn nog steeds te lezen. De conclusie is wat ons betreft: we zijn goed op weg om van Shespot een website voor en door vrouwen te maken, waarbij we het prima vinden dat ook mannen er op gepaste wijze op reageren.

Lijst
De volgende verhalen zijn ingepland. Uiteraard met dank aan de schrijfsters:
4 nov Student life introductie Limon Cello Mojito, 7 nov De lekke(re) band dl3, 11 nov In het bos gaan alle remmen los, 14 nov Student life – De roze flamingo, 18 nov Bevredigende geluiden dl3, 21 nov Festival, 25 nov Dokter Robert en zijn team, 28 nov Dagdromen bij de dickpic van een verre lover 2.

Inmiddels zijn deze verhalen doorgelezen, waar nodig gecorrigeerd en op de lijst gezet van verhalen die doorschuiven naar december.
Regen als pijpenstelen dl1, Student life – Winegums en vanilleseks, Regen als pijpenstelen dl2, Happy Wellness dl3, De spelletjesclub dl3, Over de drempel, Gemiste gevoelens, Student life eerlijk delen, Een onstuimig sprookje dl 2, Solistisch genot.

Groeten, redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *