— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 2

De vorige keer schreven we over de ontvangstbevestiging en de zoekfunctie op de website. Ditmaal iets over datum van plaatsing en het leveren van een beoordeling en commentaar op de verhalen.

Datum publicatie.

Met enige regelmaat ontvangen we van jullie nieuwe verhalen. Zoals gezegd zijn we daar erg blij mee. Daarnaast hebben we een buffer opgebouwd van oudere, niet eerder gepubliceerde, verhalen. We kunnen dus een heel eind vooruit in de planning. Wie een verhaal inlevert is vast benieuwd wanneer dat wordt geplaatst. Jullie zullen vast begrijpen dat dit erg afhangt van de hoeveelheid inzendingen. Stelregel is evenwel: nieuwe verhalen hebben voorrang boven de genoemde voorraad. Op het moment van schrijven (11 mrt) zijn de volgende verhalen nieuw, met tussen haakjes de datum waarop het verhaal op de website te lezen zal zijn: De poetsbeurt (12 mrt), Eind van de maand deel 1 (17 mrt), Een verfrissende duik (22 mrt) en Samen solo (26 mrt). Verhalen worden op die dagen altijd om 19:30 uur geplaatst. Komen er weer nieuwe verhalen binnen, dan zullen we de datum van publicatie wederom op deze manier bekendmaken.

Beoordeling.

Iedere schrijfster van een verhaal heeft haar best gedaan een mooi stuk proza te leveren. Dat verdient een eerlijke beoordeling. Echter: soms resulteert dat in een niet zo hoog cijfer. Dat zegt weinig over de geboden kwaliteit. Er zijn verhalen die taal technisch gezien voortreffelijk in elkaar steken, maar toch niet hoog komen in de beoordeling, terwijl er ook verhalen zijn van mindere taalkwaliteit, die een 7 of een 8 krijgen. Dan is het goed te bedenken dat een erotisch verhaal anders gelezen wordt, dan een regulier verhaal. Het is de opgewekte opwinding bij de lezer(es) die de beoordeling in hoge mate bepaalt. Vat een laag cijfer sowieso niet persoonlijk op. Het komt voor dat er soms een 1 wordt uitgedeeld. Dat zegt vooral veel over degene die de beoordeling geeft!

Commentaar.

Schrijfsters vinden het leuk als lezeressen een comment achterlaten bij het zojuist gelezen verhaal. Daar spreekt, zo blijkt, in veruit de meeste gevallen waardering uit voor de inhoud en schrijfstijl. Dus heb je een verhaal gelezen, laat dan eens een leuk berichtje achter voor de schrijfster! Daarbij een opmerking van technische aard: meestal worden commentaren direct zichtbaar onder het verhaal. Soms, echter, komt er een melding binnen dat het bericht eerst gemodereerd moet worden. Laat dat je niet afschrikken. Het is zo ingesteld om de grote hoeveelheid spam, die we ontvangen, te weren. Maar wees er gerust op dat je commentaar zo snel mogelijk, binnen enkele dagen, alsnog onder het verhaal verschijnt. De redactie moet dat even handmatig doen en zal op binnengekomen commentaren gaan letten.

Mochten jullie met vragen, opmerkingen en vooral goede ideeën rondlopen, hieronder vind je het contactadres van ons!

De redactie van Shespot [email protected]

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *